سلام یه سوال :اگه شما توی این موقعیت قرار بگیرین چکار می کردین؟1- شهر خودتون یه موقعیت داشتین که هم کار (تو رشته ی خودمون ) کنین و هم ارشد بخونین (منابع آب )ولی دانشگاهش زیاد معتبر نباشه 2-به دانشگاه تهران برین ولی کاری نداشته باشین وفقط دوسال بشینین ارشد بگیرین؟
سلام یه سوال :اگه شما توی این موقعیت قرار بگیرین چکار می کردین؟1- شهر خودتون یه موقعیت داشتین که هم کار (تو رشته ی خودمون ) کنین و هم ارشد بخونین (منابع آب )ولی دانشگاهش زیاد معتبر نباشه 2-به دانشگاه تهران برین ولی کاری نداشته باشین وفقط دوسال بشینین ارشد بگیرین؟
سلام دوست عزیز
اولا بگم که درحال حاضر بهترین گزینه همون گزینه یک
ولی اگه علاقه به علم داری و درحال حاضر قصد ازدواج و کار نداری و از نظر مالی تامینی میتونی گزینه دو رو انتخاب کنی
متاسفانه از نظر مالی زیاد در وضعیت خوبی نیستم خودمم دارم به همون گزینه ی1 می رسم
با دوستمون کاملا موافقم و من هم گزینه 1 را پیشنهاد میکنمسلام یه سوال :اگه شما توی این موقعیت قرار بگیرین چکار می کردین؟1- شهر خودتون یه موقعیت داشتین که هم کار (تو رشته ی خودمون ) کنین و هم ارشد بخونین (منابع آب )ولی دانشگاهش زیاد معتبر نباشه 2-به دانشگاه تهران برین ولی کاری نداشته باشین وفقط دوسال بشینین ارشد بگیرین؟
ممنون میدونم
فقط اطلاعات ندارم که بدونم چی هست تا علاقه ام مشخص بشه که به کدوم برم بهتره؟!
یه چیز هایی شنیدم
ممنونم
هوا شناسی و منابع آب چطور رشته هایی هستن؟!
هواشناسی و منابع یکم نزدیک همن
هواشناسی که مربوط به بحثای هوا و اقلیم شناسی مربوط میشه
رشته منابع هم بیشتر مربوط به مسایل هیدرولوژی و آب های زیرزمینی و یا حتی مسائل سنجش از دور و اینا
مثائلی مثل بارش و رواناب و سیلاب و...
همه گرایشا خوب و مفیدن
دیگه برمیگرده به علاقه خودت
سلام
کسی امسال ارشد نداده؟
با رتبه 172 زهکشی میشه قبول شد؟![]()
سلام ، لطفاً دانشگاههای زیر رو برای گرایش سازه اولویت بندی کنید:
تهران ، تربیت مدرس ، ارومیه ، ایلام ، همدان ، تبریز ، کرمانشاه ، زنجان ، شاهرود ، شهرکرد ، کرمان ، اهواز ، شیراز ، ساری ، گرگان ، فردوسی مشهد ، گیلان ، لرستان
سلام
کسی امسال ارشد نداده؟
با رتبه 172 زهکشی میشه قبول شد؟![]()
سلام دوستان
من رتبم 3 شده تو زهکشی . الان تنها مشکلی که هست اینه که نمیدونم تو شهر تبریز ادامه بدم یا برم تهران . خوشحال میشم نظر دوستان رو بدونم به خصوص اونایی خودشون یه جورایی این شرایط رو تجربه کردن .
فقط اینم بگم که کار برای من تو اولویت قرار داره و 100% قصدم اینه که در کنار تحصیل ارشد کار هم پیدا کنم ... پیدا کردن کار تو تبریز راحت تره یا تهران ؟
به همه کسایی هم که قبول شدن تبریک میگم ...
عاغا من رتبه ام شده 25 ... چیکار کنم؟
بین شبانه تهران و اهواز و اصفهان کدوم بهتره؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
چه درس هایی رو بالای 18 گرفتید؟ (مقطع کارشناسی) | علوم و مهندسی آب | 20 |