زبان سفیدسلام خواهشن درصد های ارشد 90 را قرار دهید
درصدهای من
ریاضی 17.78
هیدرولیک 16
هیدرولوژی 25
خاک 41
سازه 24
زبان 0
رتبه 197
ریاضی 40
هیدرولیک 50
هیذرولوژی 46
مکانیک خاک 56
سازه 40
رتبتم هم شد 17 سازه های آبی
زبان سفیدسلام خواهشن درصد های ارشد 90 را قرار دهید
درصدهای من
ریاضی 17.78
هیدرولیک 16
هیدرولوژی 25
خاک 41
سازه 24
زبان 0
رتبه 197
سلام کسی میدونه نتایج ارشد کی اعلان میشه.....
سلام
من میخوام ارشد آبیاری و زهکشی بدم ,سنجش و دانش ثبت نام کردم ولی کتاباش ناقصه.
میخواستم بدونم چه کتابایی رو بهتره بخونم؟
برا تست کدوما بهتره؟
باسلام خدمت دوستان عزیز
در این تاپیک دوستانیکه قصد ادامه تحصیل در مقاطع تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکترا) دارند می توانند سوال های خود را مطرح نمایند در زمینه های ( منابع درسی، انتخاب رشته، مشاوره تحصیلی و ... ).
نظرات و تجربیات دوستانیکه در آزمون های تحصیلات تکمیلی سال های گذشته شرکت کرده اند در این تاپیک به اشتراک دوستان قرار خواهد گرفت.
همچنین در این تاپیک سوالات کنکور سال های پیش و کلید آنها و نمونه کارنامه داوطلب های کنکور سال های گذشته قرار خواهد گرفت.
دوستان عزیز از باز کردن تاپیک جداگانه برای طرح سوال خود در کلیه مباحث تحصیلات تکمیلی خودداری کنید.
با آرزوی موفقیت برای تمامی دوستان
سلام دوست عزیز من دانشجوی ارشد بیماری شناسی گیاهی هستم ترم دیگه به امید خدا دفاع میکنم
میخوام دکترا شرکت کنم میشه راهنماییم کنی؟؟؟؟
سلام من میخوام ارشد منابع شرکت کنم میشه منو راهنمایی کنید ایمیل من
ns8488@yahoo.com
سلام<FONT size=4><SPAN style="FONT-FAMILY: arial">سلام
من میخوام ارشد آبیاری و زهکشی شرکت کنم؛ میخواستم بدونم زمان بندی برای هر کتاب و جزوه چگونه باید باشه؟اهمیت هر درس در آزمون چقدر هستش و کدوم درسها باید بیشتر خونده بشن ؟<BR>ممنون میشم اگه راهنمایی کنید<BR><BR><BR></SPAN></FONT>
نمی تونم بگم واست آسونه ولی ناممکن نیست تلاش کنی شاید از خیلی از ما که آب خوندیم بهتر بشیمرسی بهناز جون
یکم شرایط من متفاوته.من امسال فارغ التحصیل شدم (گیاهپزشکی) ولی میخوام ارشد زهکشی بدم.ریاضی رو شروع کردم روزی 2 ساعت کافیه؟ به نظرتون میتونم هیدرولیکو شروع کنم؟
کسی هست به من کمک کنه؟؟ من برای ارشد ژنتیک چطوری بخونم؟؟؟ سراغ کتاب ها که میرم گیج میشم ، نمیدونم از کجا شروع کنم تا الانشم کلی وقت از دست دادم... دانشجو هم هستم
مرسی بهناز جون
یکم شرایط من متفاوته.من امسال فارغ التحصیل شدم (گیاهپزشکی) ولی میخوام ارشد زهکشی بدم.ریاضی رو شروع کردم روزی 2 ساعت کافیه؟ به نظرتون میتونم هیدرولیکو شروع کنم؟
فکر نکنم توی این تالار کسی رو پیدا کنی به تالار مربوطه برو تا کمکت کنند ولی اگه ارشد گرایش آب بفرما داخل دی:کسی هست به من کمک کنه؟؟ من برای ارشد ژنتیک چطوری بخونم؟؟؟ سراغ کتاب ها که میرم گیج میشم ، نمیدونم از کجا شروع کنم تا الانشم کلی وقت از دست دادم... دانشجو هم هستم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
چه درس هایی رو بالای 18 گرفتید؟ (مقطع کارشناسی) | علوم و مهندسی آب | 20 |