کاربران فعال تالار صنایع

mahtabi

مدیر بازنشسته
با سلام:

با گفتگو های به عمل اومده بین مدیریت سایت ، جناب ادمین ، بهتاشک و بنده ،برای تقدیر از بچه های فعال و ایجاد انگیزه در دیگر کاربران به این نتیجه رسیدیم که افرادی رو به عنوان کابر فعال تالار صنایع در نظر بگیریم.
من به نوبه ی خودم از آقایان bardinova , parsa-IE, بهبود ، به جهت فعالیت و بحث های مفید در تالار صنایع، نایل شدن به این سمت رو تبریک میگم و امیدوارم فعالیت این عزیزان باعث ایجاد انگیزه در تمام بچه های گل صنایعی بشه.

با آرزوی موفقیت
مدیریت تالار صنایع

آخرین ویرایش:

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
کار خیلی خوبی کردید
من هم این مقام رو به این عزیزان تبریک میگم...
امیدوارم دوستان فعالیت بیشتری هم از خود نشون بدند تا تالار صنایع بهتر از پیش باشه
من فکر میکنم یانیک عزیز هم جزو این دوستان باشه
موفق باشید
یاعلی

amirhakimi

عضو جدید
کار واقعا کار قشنگیه
ایشالا باعث بشه که همه دوستان با انگیزه بالاتری حضور داشته باشن و با فعالیتشون تالار صنایع رو ممتاز کنیم.

Parsa_IE

عضو جدید
با سلام خدمت مدیر گرامی تالار و سایر دوستان عزیز و ارجمندم
ممنون از لطفتون هر چند بنده شایسته این لطف نبودم
امیدوارم در آینده ای نزدیک شاهد باشیم که همه اعضای تالار عضو فعال تالار مهندسی صنایع باشند

با آرزوی موفقیت برای همه دوستان

just in time

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
کار خیلی خوبی کردید
من هم این مقام رو به این عزیزان تبریک میگم...
امیدوارم دوستان فعالیت بیشتری هم از خود نشون بدند تا تالار صنایع بهتر از پیش باشه
من فکر میکنم یانیک عزیز هم جزو این دوستان باشه
موفق باشید
یاعلی
باسلام
تولید ناب عزیز
با توجه به سابقه ای که از تو می شناسم ، فکر کنم این مقام خیلی بهت بیاد ، یا حداقل مطمئن م که تو روحیه خدمت رسانی که توی دنیای سرزمین ما گم شده و یا کم شده رو داری.
امیدوارم موفق باشی رو کمک من هم حساب کن.
بااحترام

just in time

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با سلام:

با گفتگو های به عمل اومده بین مدیریت سایت ، جناب ادمین ، بهتاشک و بنده ،برای تقدیر از بچه های فعال و ایجاد انگیزه در دیگر کاربران به این نتیجه رسیدیم که افرادی رو به عنوان کابر فعال تالار صنایع در نظر بگیریم.
من به نوبه ی خودم از آقایان bardinova , parsa-IE, بهبود ، به جهت فعالیت و بحث های مفید در تالار صنایع، نایل شدن به این سمت رو تبریک میگم و امیدوارم فعالیت این عزیزان باعث ایجاد انگیزه در تمام بچه های گل صنایعی بشه.

با آرزوی موفقیت
مدیریت تالار صنایع
باسلام
سرکار خانم مدیر
باسلام
بسیار فکر خلاقانه ای بود ، آفرین.
بچه ها به شما هم تبریک میگم و واقعا حق تون بود.
بااحترام

mahtabi

مدیر بازنشسته
باسلام
سرکار خانم مدیر
باسلام
بسیار فکر خلاقانه ای بود ، آفرین.
بچه ها به شما هم تبریک میگم و واقعا حق تون بود.
بااحترام

با سلام:
خواهش میشه.ممنون.
ما بیشتر خوشحال میشیم شما هم بیاین توی بحثا و بچه ها رو تنها نذارین.
با آرزوی موفقیت برای همه

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
باسلام
تولید ناب عزیز
با توجه به سابقه ای که از تو می شناسم ، فکر کنم این مقام خیلی بهت بیاد ، یا حداقل مطمئن م که تو روحیه خدمت رسانی که توی دنیای سرزمین ما گم شده و یا کم شده رو داری.
امیدوارم موفق باشی رو کمک من هم حساب کن.
بااحترام
سلام جاست این تایم عزیز و ممنون از لطفی که به من دارید
امیدوارم مثل همیشه در تالار صنایع فعال بوده و بتونیم دوستان خوبی جدای این دنیای مجازی هم باشیم
راستش مهتابی خانم قبل از پست من به من نامه زده بودند و من رو مورد لطفشون قرار داده بودند و گفته بودند که چون زیر اسم من کلمه مدیر زده شده ، امکان تغییر اون نیست که من همینجا از این دوست عزیز هم تشکر میکنم و اعلام میکنم من لایق این همه لطف دوستان نبوده و نیستم:w30:
من از همه دوستان معذرت خواهی میکنم که مدتی به دلیل فعالیت در تالار موسسه حضورم کمرنگ شده و امیدوارم با اتمام درس و تحصیلم (بالاخره 19 این ماه دفاع کردم!) در کنار دوستان فعالیت داشته باشم و بیاموزم....
در پناه حضرت دوست باشید
یاعلی

بهبود

عضو جدید
كاربري با شرمندگي زياد

كاربري با شرمندگي زياد

با سلام خدمت تمامي مهندسين صنايع كه خيلي بهشون توي صنعت اعتقاد دارم.
مديريت تالار مهندسي صنايع سركا مهتابي، شما به ما خيلي لطف داريد. نفس كارتان برام خيلي جالب بود و مطمئناً خيلي از دوستان محترم فعال تر از ما مي باشند ولي اميدوارم بتونم حضور مثمر ثمرتر داشته باشم.
يا حق

mahzad

عضو جدید
من هم به نوبه ی خودم از تمام عزیزانی که با فعالیت های مفیدشون تالاری گرم ساخته اند تشکر می کنم.
ولی باز هم باید کاربران فعال بیشتری داشته باشیم.من kaizen و yanicرا هم کاربرهایی فعال می دانم.حتما دوستان دیگری هم هستند که من نمی شناسم.به محض اطلاع خبرتون می کنم
:gol:این گل تقدیم به همه گل های باغ صنایع

بالا