سلام بچه ها به نظر شما من چی کنم صورتم جوش نزنه؟؟پدر صورتم داره در میاد

سلام بچه ها به نظر شما من چی کنم صورتم جوش نزنه؟؟پدر صورتم داره در میاد![]()
برو حموم اینقد روش صابون بزن که خونی شه....بعد یه هفته خوب میشه![]()
سلام بچه ها به نظر شما من چی کنم صورتم جوش نزنه؟؟پدر صورتم داره در میاد![]()
سلام عزیزم. ببین توصیه ی دوستان مبنی بر تغذیه و شستشو یا ماسک و غیره هم مفید هست.
" اما شما در اولین فرصت حتما حتما پیش یک دکتر پوست خوب برو و حتما اگر هم خودش نگفت شما تاکید کن که یک آزمایش کامل خون برای وضعیت هورمون ها و غده ی تیروئید و همچنین سونوگرافی برای تشخیص کیست های ریز تخمدان بده."
چون 90 درصد جوش های صورت به دلیل مشکلات داخلی اتفاق می افته.
تجربه ثابت کرده که مصرف دز بالای آنتی بیوتیک برای درمان آکنه به هیچ وجه کارساز نیست. ممکنه اولش جوش ها بهتر بشند. اما به مرور بدن مقاومت نشون می ده و جوش ها متاسفانه از اونی که هستند هم بدتر می شند. و غیر از اون به دستگاه ایمنی و گوارش بدن هم آسیب می زنه.
پس حتما در اولین فرصت پیش یه دکتر خوب برو و مطمئن باش اگه در درمان صبوری به خرج بدی و دارو هات رو سر موقع مصرف کنی و پیگیر باشی. جوش هات خوب خوب می شند. نگران نباش
راستی استرس هم در تشدید جوش خیلی تاثیر داره. سعی کن تا اونجایی که می تونی آرامش خودت رو حفظ کنی.![]()
نه بابا بدرد نمیخورهصابونه خرچنگ هم خوبه
ببخشید یه سوال :دستتون درد نکنه...
ولی من پسرم خانوم کجا بوده؟؟؟
من فردا میرم خون میدم...
دستتون مرسی.........
ببخشید یه سوال :
این اواتار یه ذره دخترانه نیست ؟
خوب شد گفتیدستتون درد نکنه...
ولی من پسرم خانوم کجا بوده؟؟؟
من فردا میرم خون میدم...
دستتون مرسی.........
راستی برو با یه پسر دوس شو اینم خوببببببببببببببببه![]()
بببین فرم غذاییت رو عوض کن. یعنی مثل قبل غذا نخور. مخصوصا فلفل و غذا های روغنی.
دیگه بذار کنار. یه ذره سختی داره ولی عوضش یه صورت زیبا تر خواهی داشت.
نکته دیگه اینکه.... همه اون روشا رو با هم انجام بده. هم برو دکتر هم حجامت و هم با نظارت یه متخصص لیزر درمانی رو انجام به.
البته ممکنه دکترت لایه برداری رو هم بتو ارائه بده اونم خوبه. من دکترم.
راستی برو با یه پسر دوس شو اینم خوببببببببببببببببه![]()
چه ربطی داره
سلام عزیزم. ببین توصیه ی دوستان مبنی بر تغذیه و شستشو یا ماسک و غیره هم مفید هست.
" اما شما در اولین فرصت حتما حتما پیش یک دکتر پوست خوب برو و حتما اگر هم خودش نگفت شما تاکید کن که یک آزمایش کامل خون برای وضعیت هورمون ها و غده ی تیروئید و همچنین سونوگرافی برای تشخیص کیست های ریز تخمدان بده."
چون 90 درصد جوش های صورت به دلیل مشکلات داخلی اتفاق می افته.
تجربه ثابت کرده که مصرف دز بالای آنتی بیوتیک برای درمان آکنه به هیچ وجه کارساز نیست. ممکنه اولش جوش ها بهتر بشند. اما به مرور بدن مقاومت نشون می ده و جوش ها متاسفانه از اونی که هستند هم بدتر می شند. و غیر از اون به دستگاه ایمنی و گوارش بدن هم آسیب می زنه.
پس حتما در اولین فرصت پیش یه دکتر خوب برو و مطمئن باش اگه در درمان صبوری به خرج بدی و دارو هات رو سر موقع مصرف کنی و پیگیر باشی. جوش هات خوب خوب می شند. نگران نباش
راستی استرس هم در تشدید جوش خیلی تاثیر داره. سعی کن تا اونجایی که می تونی آرامش خودت رو حفظ کنی.![]()