سلام
من دارم یه سایت برگزاری آزمون اینترنتی طراحی میکنم. من میخوام روی کاریرانم نظارت داشته باشم. نظر خودم استفاده از وبکم کاربره.
اگر کسی از چگونگی دسترسی به وبکم اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه یا اگه پیشنهادی دیگه ای واسه نظارت داره ممنون میشم کمک کنه
با تشکر
ایده ی وبکم به نظر من منطقی نیست.
با این سرعت اینترنت شما می خوای تصویر بفرستی + اینکه سرور باید خیلی قدرتمند باشه تا بتونه این همه دیتا رو دریافت و ارسال کنه. ضمن اینکه همه webcam ندارن. و در آخر توی وب شما دسترسی به سخت افزار یوزر نداری (شاید با ActiveX بتونی کاری کنی که اونم Permission کاربر رو می خواد. )
سلام
من دارم یه سایت برگزاری آزمون اینترنتی طراحی میکنم. من میخوام روی کاریرانم نظارت داشته باشم. نظر خودم استفاده از وبکم کاربره.
اگر کسی از چگونگی دسترسی به وبکم اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه یا اگه پیشنهادی دیگه ای واسه نظارت داره ممنون میشم کمک کنه
با تشکر
عزیز.شما میخواید بجای کباب ، قورمه سبزی بدید به کاربر و انتظار داری انگشتشو لیس نزنه.
اصلا نفس استفاده از آزمون اینترنتی ، برای اینه که امتحانی اوپن بوک باشه.اونوقت شما دنبال نظارت و مراقب امتحان هستی؟
بهتره قبل از شروع به هر کاری اقلا تاریخچه خسته کنندشو بخونی تا متوجه باشی داری چیکار میکنی