چگونه میتواند در عصر حاصر 8 فرزند را در رفاهی نسبی نگه دارد؟

مسروری

عضو جدید
کاربر ممتاز
مقدسات من قرآن و اهل بیت و پیامبران خداست ....نمی دونم مقدستا شما چیه اما یادم نمیاد کسی به این ها توی باشگاه تو این مدتی که من بودم توهین کرده باشه مگر اینکه یکی از ما توهین شروع کرده باشه ...مثل کاری که شما می کنید .....
دوست من طلبه گی شهریه داره ....این تاپیک هم مثل هزاران تای دیگه پاک میشه ....اما منبع در آمدشون بیت المال نیست ...اما از این پول ها زیاد در میره از بیت المال .....
بعدشم این آقایون در شب های محرم و صفر و رمضان و ایام سوگواری هزینه های خودشون در میارن .....نمازجماعتم هست....شما نگرانشون نباش .....نگران باورهای اشتباه مردم باش....
البته خیلی از روحانیون شاغل هستند و به این هزینه بسنده نمی کنند .....شامل شغل دوم هم نمی شوند

پست هایی که من دیدم شما ندید حذف شده خیلی از مواردش

آخرین ویرایش:

مسروری

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشه دشمن من، یا هموطن من.
دوستی معنای زیاد پیچیده ای نداره، کسیکه نتونه هموطن های خودش رو حتی دوست بدونه خوب حتما مشکلی در جایی هست.

مومنه گفتم نه مومن، به هر حال در راه مومنه بودن گام بر میدارید، حالا سعادتتون در این راه چقدر بوده رو درست میفرمایید من بی اطلاعم.

توهین به مقدسات؟

اینها مسائلی هست که در جامعه ما هستند، اگر بخواهید با ترس از توهین به مقدسات ازشون فرار کنید همینطور مثل غده های سرطانی زیاد میشن.
امیدوارم مقدسات شما مانند بت هایی که ابراهیم شکست، سست نباشن.

اگر باشن باید در مقدس بودنشان تجدید نظر کرد.

این نظرات مفصل شما

قضاوت با دیگران
که نتیجه گیری شما از این تاپیک به چی ختم خواهد شد

F iona

عضو جدید
دوست عزیز، قناعت رو روی کاغذ بیار لطفا، با پول هر غذایی و مسکنی و موبایلی که فکر میکنی جز ساده زیستی محسوب میشه.
من حرف از جزئیات میزنم و شما یک حرف کلی میزنید.

لطفا در هزینه ها ریز بشید و اگر هم به دلیل اینکه تجربه درآمد زایی ندارید اطلاعی از هزینه ها ندارین، حرفای کلی قناعت و سادگی و شعار ندید. ممنون.

من خودم شاغلم اقای محترم!
حساب کتاب و هزینه ها هم دستم هست
ولی سوال شما اخه واقعا انقدر بحث برانگیز نیست و جای تعجبی نداره.

ضمن اینکه ما دقیقا اینجا از میزان درامد حاج اقا خبر نداریم!
تازه از راه های دیگه ای هم احتمالا کمک میرسه و ...

ولی من اگر دختر حاج اقا بودم
با یارانم هم میتونستم زندگی کنم. :)

• Like
واکنش ها: etnn

ارش کمان گیر

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

شاید هم بخواید با طرح این مسئله علت اصلی مشکلات خودتون رو به این دوستان!!!!!!!!! نسبت بدید ............
شاید مشکل شما نباشه.........
ولی مشکل خیلی هاست
بهتر نیست حرف آخرتون رو همین اول بزنید وخلاص
بگید حقتون ضایع شده
چرا جمع وتفریق لقمه های دیگران رو انجام میدید ....................

حق خیلی ها ضایع شده...................

sina ccna

اخراجی موقت
پس شما معتقدین با حقوق ماهی 1.5 میلیون میتوان از پس مخارج یک خانواده ده نفری برآمد درسته؟

خوب خوشحال میشم بحث رو ریزترش کنیم و ببینم هزنیه غذا و پوشاک و تحصیل رو برای هر نفر در طول روز با قناعت و سادگی و... چگونه حساب میکنین.

البته پرسیدن این سئوال از عزیزانی که دستشون در جیب بابایی هست کمی سخته ولی خوب همین حساب کردن هم میتونه ارزشمند باشه.

هرچند حداقل حقوق کارگر در کشور ما ماهیانه 487 هزار تومان میباشد.

اینهم منبع برای شمایی که منبع دوست دارید :

http://www.tabnak.ir/fa/news/308130/%D9%85%D9%8A%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D9%8A%D8%B4-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%85%D8%B2%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%B4%D8%AF
چه ربطی به حقوق کارگری داره؟؟!!!
مگه شهریه برابر حقوق کارگزان هست؟؟!!
روزی 10نفر 10 تا نون میخورن =10*30=300*130=9000 تومن هزینه ی نون میشه ماهیانه
پنیر 30قالب * 2000=60000
کره 30قالب*1000=30000
چای 2کیلو*20000=40000
ماهی 5کیلو گوجه+5پیاز+5سیبزمینی=15*2000=30000 ماهیانه
شکر10کیلو*1500=15000
روغن 5کیلو*2500=25000
گوشت4کیلو*25=100000
مرغ 5کیلو*6000=30000
ماهی 5کیلو*6000=30000
برنج5کیلو*4000=20000
میوه 10کیلو*2500=25000
لباس سالی 2دست *10نفر=20دست * 1500000=300000000 /12ماه=2500000ماهیانه
آب برق گاز تلفن=70000
تا اینجا شد 734
بقیه شو جا افتاده بگو اضافه کنم.

ارش کمان گیر

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

شاید هم بخواید با طرح این مسئله علت اصلی مشکلات خودتون رو به این دوستان!!!!!!!!! نسبت بدید ............

بهتر نیست حرف آخرتون رو همین اول بزنید وخلاص
بگید حقتون ضایع شده
چرا جمع وتفریق لقمه های دیگران رو انجام میدید ....................

این نظرات مفصل شما

قضاوت با دیگران
که نتیجه گیری شما از این تاپیک به چی ختم خواهد شد

خواهر مومن......
شما بر چسب نزن...........

مسروری

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید مشکل شما نباشه.........
ولی مشکل خیلی هاست

حق خیلی ها ضایع شده...................

جناب کمان گیر
بهتر نبود پست اول رو با دقت تر مطالعه میکردید
حاجی ننوشته ولی عکس که مشخصه
خیلی از این بچه ها هنوز کم سن وسالند
کی گفته فشار زندگی نداشته
ولی توی این مطالب هیج موردی اشاره نشده

من از موضع گیریهای شما متعجبم
تاپیک به اون زیبایی درمورد خلبانها وشهدای خلبان
انوقت اینجا بدون استدلال .........

P.Guardiola

اخراجی موقت
چه ربطی به حقوق کارگری داره؟؟!!!
مگه شهریه برابر حقوق کارگزان هست؟؟!!
پنیر 30قالب * 2000=60000
کره 30قالب*1000=30000
چای 2کیلو*20000=40000
شکر10کیلو*1500=15000
روغن 5کیلو*2500=25000
گوشت4کیلو*25=100000
مرغ 5کیلو*6000=30000
ماهی 5کیلو*6000=30000
برنج5کیلو*4000=20000
میوه 10کیلو*2500=25000
آب برق گاز تلفن=70000
تا اینجا شد 734
بقیه شو جا افتاده بگو اضافه کنم.

پسرم اینارو برای خانواده ده نفری داری حساب میکنی یا برای خانواده دو تا ماکزیمم سه نفری؟؟!!!!!!!

5 کیلو مرغ واسه یک خانواده ده نفری در طول یک ماه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 کیلو برنج واسه یک خانواده ده نفری در طول یک ماه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اینا همه از کمبود پروتئین راشیتیسم میگیرن، 5 کیلو مرغ یعنی دوتا مرغ، اینهارو 10 نفر فقط بو هم بکشند تموم میشه !!!!

10 کیلو میوه ات که رسما منو کشت برای یک ماه خانواده ده نفری.

ای کاش خدا هم اینجوری زندگی کردن رو به ما یاد بده.

sina ccna

اخراجی موقت
پسرم اینارو برای خانواده ده نفری داری حساب میکنی یا برای خانواده دو تا ماکزیمم سه نفری؟؟!!!!!!!

5 کیلو مرغ واسه یک خانواده ده نفری در طول یک ماه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 کیلو برنج واسه یک خانواده ده نفری در طول یک ماه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اینا همه از کمبود پروتئین راشیتیسم میگیرن، 5 کیلو مرغ یعنی دوتا مرغ، اینهارو 10 نفر فقط بو هم بکشند تموم میشه !!!!

10 کیلو میوه ات که رسما منو کشت برای یک ماه خانواده ده نفری.

ای کاش خدا هم اینجوری زندگی کردن رو به ما یاد بده.
بله اگه بخوان هر روز گوشت و مرغ بخورن و بهترین میوه ها رو بگیرن ماهی 5تومن هم براشون کمه.
اشتباهتون در اینجاست.میخاید اینا رو با خودتون مقایسه کنید.
موفق باشید.

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان یه دونه بچرو به سلامت بزرگ کنیو
در رفاه نسبی به سر ببره و
خیلیهههه
چه برسه 8تا

نفسشون از جا گرم بلند میشه یا خیلی خجسته ان..

ارش کمان گیر

عضو جدید
کاربر ممتاز
جناب کمان گیر
بهتر نبود پست اول رو با دقت تر مطالعه میکردید
حاجی ننوشته ولی عکس که مشخصه
خیلی از این بچه ها هنوز کم سن وسالند
کی گفته فشار زندگی نداشته
ولی توی این مطالب هیج موردی اشاره نشده

من از موضع گیریهای شما متعجبم
تاپیک به اون زیبایی درمورد خلبانها وشهدای خلبان
انوقت اینجا بدون استدلال .........

خواهر مومن..... جناب کمان گیر نیست........اون ارش کمان گیر.....
فاصله سنی فرزندانتان چقدر است؟
بچه اولم متولد سال ۷۷، بچه دوم ۷۹ و باقی فرزندانم ،به جز فرزند چهارم و پنجم که یکسال فاصله سنی دارند، باقی همه دو سال تفاوت سنی دارند.

حداقل فاصله سنی باید 3 سال باشه..........
شما در زندگی خودتان با شهریه طلبگی چطور معیشت را مدیریت می کنید؟ چون فکر نمی کنم این شهریه خیلی بالا باشد، با ۸ فرزند و اجاره خانه، خوراک و پوشاک و ….؟
این بحث در فکر ما نمی گنجد که خداوند چگونه برکت به مال می دهد. یک ریاضی دان می رود پیش یکی از علما و به او می گوید: «چرا شما می گویید اگر خمس بدهید مالتان ۲ برابر می شود؟ هر عاقلی می داند اگر از ۵ تا ۱ دانه برداریم می شود ۴ ولی شما می گویید می شود۱۰ تا.» آن عالم می گوید: سگ زاد و ولدش زیاد است و در هر نوبت زایمان توله های زیادی به دنیا می آورد ولی گوسفند سالی یک زایمان دارد. ازطرفی انسان ها از سگ تغذیه نمی کنند و گوشتش را نمی خورند، ولی گوشت گوسفند را می خورند. بیماری، گوسفند را بیشتر از سگ از پا در می آورد و می کشد و… بر طبق این موارد، الان دنیا باید پر از گله سگ باشد، ولی پر از گوسفند است.» این برکت خدا برای ما غیرقابل فهم است.

/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- یک مقدار از وضعیت منزلتان برایمان بگویید؛ اینکه منرلتان چند اتاق دارد؟ بچه ها اتاق مستقل دارند؟ چه امکاناتی برای بچه ها در منزل دارید؟
فضای مفید خانه ما ۲ تا اتاق است؛ یک اتاق اتاق نشیمن است و یک اتاق دیگر هم اختصاص به کارها و مراجعات همسرم دارد. البته دو اتاق کوچک هم در انتهای حیاط داریم که وسایلمان را در آنجا گذاشته ایم.
جای سوال داره....؟؟؟؟؟؟؟؟
اتاق برای هر فرزند داشته باشه...یا دو تا یکی...........
بچه های شما تاکنون اعتراضی نسبت به امکانات کمترشان در مقایسه با دوستانشان نداشته اند؟
مشخص است که بچه ها گاهی از این دست حرف ها می زنند. اما باز هم این بر می کردد به بحث تربیت که فرزند جوری بار بیاید که این مسائل خیلی برایش مهم نباشد. در این گونه موارد با بچه ها حرف می زنیم و را و روش درست زندگی کردن را بهش می گوییم و بچه می فهمد که دنیا چقدر بی ارزش است. همسرم در این خصوص خیلی با بچه ها با زبان خودشان صحبت می کند. تمام بچه ها بچه های خوبی هستند ما پدر و مادر بچه ها را بد می کنیم. اگر مادری بعد از یک مهمانی خودش از تجملات و زندگی میزبان با حسرت تعریف کند، بچه هم اینگونه بار می آید. اگر بچه بی ارزشی دنیا را در نگاه پدر و مادرش ببیند، برای او هم این مسائل بی ارزش می شود. اما متاسفانه درد دین در جامعه ما کم شده است. خانواده ها ازینکه نکند بچه به خاطر برخی نداشته ها ناراحت شود، یا به قولی عقده ای شود، هر چیزی که بچه بخواهد بلافاصله برایش تهیه می کنند ولی غافل از اینکه سختی ها انسان های بزرگ تحویل جامعه می دهد.
ا

اگه شغل ازاد بود...برای من مشکلی نداشت........
چون روحانی..........قضیه فرق می کنه؟؟؟؟؟
چطور مخارج خانواده اش رو.....تهیه می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
شما برو ببین تایپک هم سر بزن
[h=3]http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon8.gif نمی دونم.......[/h]

REYMOND00

کاربر بیش فعال
پنیر 30قالب * 2000=60000
کره 30قالب*1000=30000
چای 2کیلو*20000=40000
شکر10کیلو*1500=15000
روغن 5کیلو*2500=25000
گوشت4کیلو*25=100000
مرغ 5کیلو*6000=30000
ماهی 5کیلو*6000=30000
برنج5کیلو*4000=20000
میوه 10کیلو*2500=25000
آب برق گاز تلفن=70000
[/QUOTE]
خب اگه اجازه بدی من یه اصلاحیه اضافه کنم...و اضافه کنم این چیزیه که فقط زنده بمونی!!!

ما اینجا بربری 500 ساده شه!!!نه کنجدی و...پس تقریبا 3برابر باید بشه...چون مطمئنا روزی 1 دونه لواش جوابگوی هیچکس نیست اونم تو سن رشد!!!خیلی دست پایین گرفتی!!!

پنیر...ساده ترینش هم 3500 هست...که ما دونفری هفته ای یه بسته استفاده می شه بذار روزی یه بسته ...پس 3500 *30=105 هزار تومن...خب همونطور که می دونی پنیر رو باید باگردو بخوری...پس ماهی 1 کیلو بذاریم خوبه؟پس گردو معمولی 40 تومن (قیمت بازارو می گم...)145 تومن...و تا اینجا شما هر روز نون و پنیر و گردو (ایانا نفری دوتا دونه!!!که بعید به نظر میاد!!)بماند که اگه بخوای یه روز تخم مرغ ساده بخوری نفری دوتا هم بخورن میشه20 تا تخم مرغ که اگه جعبه ای بگیری حدود 7 تومن می شه!!!یا ارده یا پنکیک یا چه می دونم حلواشکری یا حتی املت رو بیخیال می شیم...

بله کره 1000 تومنی چندگرمه؟50 گرم برای 10 نفر؟

شکر...شما تو چه دوره ای هستی؟من از مولوی 1750 گرفتم که تو فروشگاه ها 900 گرمش 1900 تومنه!!!!!!

مرغ...شما فک کردی 10 نفر ماهی 5 کیلو مرغ بسشونه؟؟؟؟؟عزیز دل...یه مرغ در متعادلترین حالتش 2/5 کیلوئه...یعنی 10 نفر آدم ماهی 2/5 تا مرغ می خورن کلا؟؟؟؟؟؟نه والا!!!!من زمانی که 5500 بود مرغ دوتاسینه گرفتم 22 تومن!!!!که یه وعده جوجه کباب بیشتر نشد!!!!شما این عدد رو ضربدر 4 هم کنی کمه...

خب...ماهی 6000 تومن!!!!!!!!!کجا هست؟به منم میگی تورو خدا؟من چندوقت پیش دوتا قزل(یه با کندن سرو تهش 600گرمم نشد!!)خریدم 20 تومن....و تیلاپیا 800 گرمی 26 تومن!!!!

برنج...هرپیمانه برنج حدود 200 گرم حساب کنیم...نفری نیم پیمانه و روزی یه وعده برنجی حساب کنیم(حالا دوباره نون رو حساب کن!برای وعده ی بعدی)میشه روزی 1 کیلو نه ماهی 5 کیلو دوست عزیز!!!!!!!اونم 4 تومن؟؟؟؟؟الان برای مامان بابای خودم و همسرم فرهنگیان آورده با تخفیف 5 تومن!!!

شما سس و شیر و ماست و کاکائو و نسکافه وآرد وشیرنسکافه و احیانا بستنی وخیییییییلی چیزای دیگه رو حساب نمی کنی؟این خانواده مهمون ندارن؟؟؟؟؟؟یه مهمون 2 نفره در حداقلترین حالت 100 تومن آب می خوره!!!!

شما خیییییییییییییییلی چیزا حساب نکردی...قیمتای بازارو میگم برات:عدس5...نخود5...لوبیا هر مدلی بین4-5...لپه و...بگو اینا همیشه هم روزه باشن ماهی 1 کیلو هم کمه!!!

سبزی کیلو دو تومن...میانگین انواع مختلف بگیریم مثلا هفته ای 5 کیلو خوبه؟(نصفش ضایعاته ها!!) می شه40 تومن!!!
کاهو و فلفل دلمه و کلم و خیار و خیلی چیزای دیگه حساب نکردی هموطن...عزیز من چرا نباید بشه من آواکادو دونه ای 2500 رو بگیرم؟

شکلات و آجیل و تنقلات...میوه واقعا 10 کیلو یعنی چی؟یعنی هر بچه ماهی کلا یه کیلو میوه؟که سهمیه اش حداقل200 گرمه؟ شیر...کیلویی1800...هر نفر روزی 2 لیوان...یه روز درمیون...135 تومن...

واقعا لباس سالی دو دست؟همون چادرا که سرشونه حداقل و در به درد نخورترین جنسش 50 تومنه که سالی یه دونه واجبه...یه مقنعه8 تومنه(ساده ساده...)روسری از 10 به بالا...تی شرت 10تومن کمتر نییییییست!!!مانتو شلوار هرکدوم حداقل 40 می شه...پالتو و شال و شلوار و کفش و .....و....و....رو خودت حساب کن...که دیگه داره حالم از بدبختیامون بد می شه....شما لباس 2 دست چطور حساب کردی؟من 6 سال پیش لباس فرم سالانه م 200 تومن می شد!!با کیف و کفش و...لباس عید و خریدای متفرقه و لباس تو خونه بماند!!!خوب خودتم حساب کردی...فقط 2/5 میلیون خرج لباس ماهانه می شه!!!

و ما که دونفریم ماهانه حدود 25 تومن تلفن(نگی زیاده ...چون خانمه هم مهاجره و از خانواده دوره!!!!تازه خیلی بیشتر از من و همسرم که از خانواده هامون دوریم!!!و خیلی وقتا اونا زنگ می زنن)...30 تومن خرج ساختمان و خرابی های کلی ساختمان...(که به نسبت تعداد حساب می شه با اجازه تون!)و حدود 7-8 تومن برق و 5-6 تومن آب و 5-6 تومن هم گازه!!!و من و همسرم باهم شارژ گوشیامون حداقل 50 تومن میشه...میشه 122-125 تومن برای دونفر آدم!!!!شما چطور توجیه کردی؟

شما پول کتاب و دفترها رو هم حتی حساب نکردی!!!!الان عضو سالن مطالعه بخوای بشی سالی 12 تومن حداقلشه!!!بچه سهمیه فرهنگی نمی خواد؟

یکم واقع نگر باشید دوست عزیز!!!!بیاید ماست مالی رو بذاریم کنار!!!!!چرا به هر دلیل سعی کنیم یه سری کارا رو توجیه کنیم؟

آخرین ویرایش:

F iona

عضو جدید
بهتر نبود مصاحبه رو کامل میذاشتید.
دقیقا خود خانم پاسخ دادن به سوالات شما
همون حرفایی که من هم زدم:

- بچه های شما تاکنون اعتراضی نسبت به امکانات کمترشان در مقایسه با دوستانشان نداشته اند؟
مشخص است که بچه ها گاهی از این دست حرف ها می زنند. اما باز هم این بر می کردد به بحث تربیت که فرزند جوری بار بیاید که این مسائل خیلی برایش مهم نباشد. در این گونه موارد با بچه ها حرف می زنیم و را و روش درست زندگی کردن را بهش می گوییم و بچه می فهمد که دنیا چقدر بی ارزش است. همسرم در این خصوص خیلی با بچه ها با زبان خودشان صحبت می کند.

چه امکاناتی برای بچه ها فراهم کرده اید؛ پلی استیشن، بازی های جدید، کامپیوتر و…؟
بچه هایی که با هم بازی می کنند احتیاجی به اسباب بازی ندارند. من خودم شخصاً عقیده دارم بچه هایی که با عروسک بازی می کنند، خودخواه می شود. من تا به حال به جز یک بار که رفته بودم کربلا و برای بچه هایم دو تا عروسک آوردم، برایشان عروسک و اسباب بازی نخریده ام. بچه هایم با هم بازی می کنند، با هم دعوا می کنند، از حق خودشان دفاع می کنند و… وقتی بچه هایم با هم دعوا می کنند، من طرفداری هیچکدام را نمی کنم. می گویم خودتان مشکلتان را حل کنید. این بچه ها یاد می گیرند که باید از خودشان دفاع کنند و ناز نازی بار نمی آیند.

خب حتی عروسک و اسباب بازی نمی خره واسه بچه هاش.
دیگه از این مثال واضح تر؟
الان کدوم دختری هست عروسک نداشته باشه؟
حتی بزرگاش هم دارن.
خونه شون هم که دو تا اتاق داره .
اونوقت کسانی که میتونن 10 نفر تو دو تا اتاق زندگی کنن.
این سوال شما دیگه واقعا براشون بی معنی هست.

ارش کمان گیر

عضو جدید
کاربر ممتاز
درد یک پنجره را پنجره ها می فهمند ، معنی کور شدن را گره ها می فهمند ، سخت بالا بروی ساده بیایی پایین ... قصه ی تلخ مرا سرسره ها می فهمند. یک نگاهت به من آموخت که در حرف زدن ، چشمها بیشتر از حنجر ها می فهمند.

REYMOND00

کاربر بیش فعال
خب حتی عروسک و اسباب بازی نمی خره واسه بچه هاش.من خودم و خواهرام هیچکدوم عروسک نداشتیم...و برای بچه (یا بچه هام!!!!اگه تونستیم از پس یکیش بربیایم!!!)هم نخواهم گرفت اما همه چیز عروسک نیست!!!!
الان کدوم دختری هست عروسک نداشته باشه؟من و همسرم!!!
حتی بزرگاش هم دارن.مخالفم و بهترم هست همه رو با دید خودتون نبینید!!!
خونه شون هم که دو تا اتاق داره .به نظر شما این عاقلانه اس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دینی که می گه بچه صداتونو نشنوه پس کجا بچه درست کردن؟
این سوال شما دیگه واقعا براشون بی معنی هست.بله بی معنیه چون فکری نکردن!!!!طرز حرف زدن مادره نشون می ده که چقد مطلعه و مطالعه و سواد داره!!!!حداقلش اینکه بدون فاصله اینقد بچه دار شده مایه شک برای ضریب هوشیشه!!!
که اگه یکم هوش داشت می فهمید که آقا چه ها که نتواند بکند!!!خانم به خانه داری بپردازد و پیر شود و آقا هم شلوارش 2 تا شود!!از بدن خانم چه مونده رو دکترا باید بگن...نه در سن 28 سالگی بگه من حالم خوبه...امیدوارم 20 سال دیگه هم با همین خانم مصاحبه کنن و مثل اینجا نباشه که حتی آدم حساب نشده که عکسشو بذارن!!!!واقعا عجبا!!!!ببینیم چه می گه!!
:confused:
[/QUOTE]

Syd Barrett

عضو جدید
تو جایی که وقتی به یکی توی یه بحث مودبانه میگی دوست عزیز بهت میگه من دوست شما نیستم ... همون بهتر که اون صفحه رو ببندی ، بی خیال اون بحث و اون افراد بشی ..
شرمنده بابت off topic .

F iona

عضو جدید
خب حتی عروسک و اسباب بازی نمی خره واسه بچه هاش.من خودم و خواهرام هیچکدوم عروسک نداشتیم...و برای بچه (یا بچه هام!!!!اگه تونستیم از پس یکیش بربیایم!!!)هم نخواهم گرفت اما همه چیز عروسک نیست!!!!
الان کدوم دختری هست عروسک نداشته باشه؟من و همسرم!!!
حتی بزرگاش هم دارن.مخالفم و بهترم هست همه رو با دید خودتون نبینید!!!
خونه شون هم که دو تا اتاق داره .به نظر شما این عاقلانه اس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دینی که می گه بچه صداتونو نشنوه پس کجا بچه درست کردن؟
این سوال شما دیگه واقعا براشون بی معنی هست.بله بی معنیه چون فکری نکردن!!!!طرز حرف زدن مادره نشون می ده که چقد مطلعه و مطالعه و سواد داره!!!!حداقلش اینکه بدون فاصله اینقد بچه دار شده مایه شک برای ضریب هوشیشه!!!
که اگه یکم هوش داشت می فهمید که آقا چه ها که نتواند بکند!!!خانم به خانه داری بپردازد و پیر شود و آقا هم شلوارش 2 تا شود!!از بدن خانم چه مونده رو دکترا باید بگن...نه در سن 28 سالگی بگه من حالم خوبه...امیدوارم 20 سال دیگه هم با همین خانم مصاحبه کنن و مثل اینجا نباشه که حتی آدم حساب نشده که عکسشو بذارن!!!!واقعا عجبا!!!!ببینیم چه می گه!!
:confused:
[/QUOTE]

شما و همسرتون؟ :D
این شمایید که همه چیو با خودتون و خانومتون مقایسه میکنید
بعد به من میگید همه چیو با دید خودتون نبینید؟
شما تو سیسمونی بچه یه دونه عروسک نمیذارید؟
اگر نه که هیچی دیگه کلا حرفی نیس.

P.Guardiola

اخراجی موقت
بله اگه بخوان هر روز گوشت و مرغ بخورن و بهترین میوه ها رو بگیرن ماهی 5تومن هم براشون کمه.
اشتباهتون در اینجاست.میخاید اینا رو با خودتون مقایسه کنید.
موفق باشید.

دوست گرامی، حداقل هزینه برای یک خانواده چهار نفری که فقط نخواد زیر خط فقر باشه، طبق نظرات کارشناسان اقتصادی در برنامه پایش، ماهی یک میلیون و ششصد هزار تومان هست.

من فقط میخواستم بدونم که دوستانیکه از فرزند آوری دفاع میکنند، حساب کتاب اقتصادیشون چطوریه و فهمیدم که میگن دوتا مرغ واسه یک ماه !!!!

من اینارو با خودم مقایسه نکردم، با افرادی مقایسه میکنم که پدرشون داره در میاد و از شدت فقر جرات اعتراض ندارن و برای سیر شدن تن به هر کاری میدن، اما شما میایی به حساب کتاب هایی جادویی، خرج خانواده ای ده نفره رو هفتصد هزار تومان در ماه اعلام میکنی.

بگذریم.

امیدوارم زندگیتون با همین حساب کتاب ها در آینده بچرخه و روزی پیش فرزندانتون خجل نشید.

به قول خودتون علی نگهدارت.

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
ده نفر یه گوشه‌ای دارند نون می‌خورن، یه فروم دارن حساب کتابش رو می‌کنن.

P.Guardiola

اخراجی موقت
ده نفر یه گوشه‌ای دارند نون می‌خورن، یه فروم دارن حساب کتابش رو می‌کنن.

اگر نفر رو واحد شمارش شتر در نظر میگرفتیم، خوب بله مهم نبود.
اما وقتی نفر میاد واحد شمارش انسان میشه، ده نفر خیلی میشه، اینا میشن یک مشت گوشت جلوی توپ جان بر کف.

دقیقا همون سیستمی که هیملر فرمانده ارشد هیتلر پیاده کرد و با تشویق به بچه گذاری، بچه هارو میاورد در پایگاه های اموزشی نازی برای به کرسی نشان دادن مکتب بر حقش و مدیریت جهانیش !!!
بی تفاوتی نسبت به خیلی چیزا عواقب خوبی نداره چون در زندگی ما هم تاثیر میذاره .

مریمs

عضو جدید
بستگی به نظر هر کسی در مورد رفاه نسبی داره آخه واسه خیلی ها حقوق 500,600 تومنی رفاه نسبی میسازه ولی برای بعضی ها این پول اگه پول توجیبی بچه شون باشه رفاه نسبی ......

sina ccna

اخراجی موقت
بستگی به نظر هر کسی در مورد رفاه نسبی داره آخه واسه خیلی ها حقوق 500,600 تومنی رفاه نسبی میسازه ولی برای بعضی ها این پول اگه پول توجیبی بچه شون باشه رفاه نسبی ......
سلام و درود
الان همه ی کارمندا و کارگرا حقوق بین 500 تا 800 دارن.رفاه نسبی دارن

P.Guardiola

اخراجی موقت

پس با این اوصاف ما کلا نباید چیزی به اسم خط فقر داشته باشیم درسته؟
چون یکی هم ممکنه کارتن خواب باشه و از زندگیش راضی باشه.

باز هم بر میگردم به سخن گاندی بزرگ :

درد من تنهايي نيست!

درد من مرگ ملتي است كه :

گدايي را قناعت ، بي عرضگي را صبر و حماقت را حكمت خداوند مي دانند!

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر نفر رو واحد شمارش شتر در نظر میگرفتیم، خوب بله مهم نبود.
اما وقتی نفر میاد واحد شمارش انسان میشه، ده نفر خیلی میشه، اینا میشن یک مشت گوشت جلوی توپ جان بر کف.

دقیقا همون سیستمی که هیملر فرمانده ارشد هیتلر پیاده کرد و با تشویق به بچه گذاری، بچه هارو میاورد در پایگاه های اموزشی نازی برای به کرسی نشان دادن مکتب بر حقش و مدیریت جهانیش !!!
بی تفاوتی نسبت به خیلی چیزا عواقب خوبی نداره چون در زندگی ما هم تاثیر میذاره .

اولاً اگر بنا باشه چیزی درست بشه هم با نشستن و حلوا گفتن چیزی درست نمی‌شه. برای همین بحث در این مکان راجع به این موضوعات بی‌فایده بوده و هست.
دوماً در محاسباتتون ایراد وارده. حقوق یک میلیون و نیم برای 4 نفر فکر کنم برای تهران خط فقر باشه و الا برای خیلی از شهرستان‌های نه چندان کوچک هم، خط فقر نیست. البته بستگی داره به چیزی که از زندگی می‌خوایم و الا با یک و نیم میلیون تا آخر عمر نمی‌شه مسافرت خارج از کشور رفت. در مورد این آقا هم، وقتی کسی 8 تا بچه داره، نباید خرج یک بچه رو به 8 ضرب کرد. این‌ها فاصله‌ی 1 سال از هم دارند و اگر در حالت عادی برای هر بچه قرار بود سالی 4 بار لباس بخره، الان به این معنی نیست که سالی 32 لباس می‌خره، بچه‌ی کوچیک لباس بچه‌ی بزرگتر رو می‌پوشه.
من خودم واقعاً خونواده‌های زیادی با "هشت" بچه و حقوق کم دیدم. این هم خوب مجبوره سه شیفته روضه بگه! البته در سال‌های بعد دچار مشکل خواهند شد و مسلماً نمی‌تونه بچش رو بفرسته به دانشگاه آزاد و احتمالاً از همون دبیرستان بفرسته حوزه و اینا که به هر حال مدیونشون خواهد بود.

خلاصه این که کلیت بحثتون شاید درست باشه ولی مصداقتون درست نیست.

P.Guardiola

اخراجی موقت
اولاً اگر بنا باشه چیزی درست بشه هم با نشستن و حلوا گفتن چیزی درست نمی‌شه. برای همین بحث در این مکان راجع به این موضوعات بی‌فایده بوده و هست.
دوماً در محاسباتتون ایراد وارده. حقوق یک میلیون و نیم برای 4 نفر فکر کنم برای تهران خط فقر باشه و الا برای خیلی از شهرستان‌های نه چندان کوچک هم، خط فقر نیست. البته بستگی داره به چیزی که از زندگی می‌خوایم و الا با یک و نیم میلیون تا آخر عمر نمی‌شه مسافرت خارج از کشور رفت. در مورد این آقا هم، وقتی کسی 8 تا بچه داره، نباید خرج یک بچه رو به 8 ضرب کرد. این‌ها فاصله‌ی 1 سال از هم دارند و اگر در حالت عادی برای هر بچه قرار بود سالی 4 بار لباس بخره، الان به این معنی نیست که سالی 32 لباس می‌خره، بچه‌ی کوچیک لباس بچه‌ی بزرگتر رو می‌پوشه.
من خودم واقعاً خونواده‌های زیادی با "هشت" بچه و حقوق کم دیدم. این هم خوب مجبوره سه شیفته روضه بگه! البته در سال‌های بعد دچار مشکل خواهند شد و مسلماً نمی‌تونه بچش رو بفرسته به دانشگاه آزاد و احتمالاً از همون دبیرستان بفرسته حوزه و اینا که به هر حال مدیونشون خواهد بود.

خلاصه این که کلیت بحثتون شاید درست باشه ولی مصداقتون درست نیست.

خوب شما بفرمایید بحث کردن پیرامون چه مسائلی میتونه فایده داشته باشه؟
بهنام عزیز همین سکوت پشت سکوت و بیخیال گفتن پشت بیخیال گفتن هست که وضعیت جامعه اینه و مشارکت های مدنی غیرحکومتی در کشور ما تقرییا صفره.
اما لشکر کشی حکومتی تا دلت بخواد !!!

در مورد تعداد فرزندان زیاد هم دو بحث هست:

1- داشتن اینهمه فرزند عقلانی هست حتی با وجود رفاه کامل.

2- همین بچه ها به قول خودت مجبور میشن برن حوزه و... نتیجه اش در آینده فکر میکنی تاثیر نداره؟

به هر حال بهتره یکسری آدم رو از تولید اینهمه بچه منصرف کرد، آدمی که تو فقر بزرگ بشه امکان عقده ای شدنش خیلی بیشتر است از آدمی که توی زندگی متوسط رشد میکنه با در نظر گرفتن استثناها البته.

شادیاخ

عضو جدید
اینکه بخوایم با این جور حساب کتاب ها به مقوله ازدواج نگاه کنیم باعث میشه اصلا ازدواجی صورت نگیره خودم در دهه چهارم زندگی هنوز مجرد هستم ولی ادامه تحصیل و مهاجرت رو مانع اصلی دیدم نه مسئله مالی البته در این وضعیت اقتصادی خانواده ها باید قبول کنند که دیگه امکان ازدواج با سبک و سیاق قدیم وجود نداره پس باید با جوان ها مدارا کنن ، توقع سرویس های طلای انچنانی یا جهیزیه سنگین واقعا غیر منطقیه ، مثلا در خراسان مرسوم هست که وسایلی مثل یخچال تلوزیون فرش ماشین لباس شویی رو پسر تهیه کنه و همچنین هزینه مراسم خب دیگه نمیشه این رسم و رسومات رو اجرا کرد خونوادها باید مدارا کنند تا زندگی شکل بگیره بعد از تشکیل زندگی هم این زنه که مدیریت اقتصاد خانواده رو به عهده داره زن میتونه با درآمد 500 تومن هم زندگی رو بچرخونه و یا زنی هم میتونه با درامد میلیونی مرد از پس زندگی برنیاد ، در مورد این حاج آقا هم باید دید زنش چطور آدمیه که میتونه چنین وضعی رو مدیریت کنه

P.Guardiola

اخراجی موقت
من گفتم من طرفدار حاج آقام؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

طرفدار بودن مراتبی داره، یکی از مراتبش این هست که از اونایی که از عمل حاج آقا طرفداری میکنند، تشکر کنیم و مرتبه دیگرش هم اینست که به جای اینکه به این عمل فارغ از مسائل مادی نگاه کنیم و مضرات داشتن اینهمه فرزند برای یک جامعه در یک خانواده با این درآمد بپردازیم، بگیم خوب به ما چه.

دوست داره 20 تا بچه داشته باشه، یه تیکه نون هم بهشون داد خوب قانع هستند.

اونوقت پس فردا یکی با قمه تو خیابون خفتشون کرد، میگن فرهنگ سازی نشد !!! انگار این قمه کش ها از میان خانواده های مرفه و کم جمعیت هستند !!