وزنم42 قدم164.1سال تكواندو كار كردم و يسال بدنسازي.اوايل يني 2سال پيش38بودم رسيدم به 42ولي بيشتر نميشم.سن24
خخخخخخخخخخ شماره شناسنامه؟اووووووم ...اینا چیه نوشتی اینجا؟؟.....فقط یه شماره شناسنامه ننوشتیا ...البته ببخشید شوخی کردم ...
بدنسازی کار کردی 38 بودی؟؟...برو دکتر پس...![]()
الان 42ام با 164سانت قدخخخخخخخخخخ شماره شناسنامه؟اووووووم ...
الان 42ام با 164سانت قد![]()
خوبه دیگه با خیال راحت هر چی دلت میخواد بخور
برید دکتر تغذیه رژیم میده به وزن ایده آل میرسید ، دنت وُری![]()
نئيدونم
من دنبال قرص خوب ميگردم.تغذيه فايده نداره
همون قرص خوبی که دنبالشیو فقط دکتر مینویسه برات ...من دنبال قرص خوب ميگردم.تغذيه فايده نداره
ممنون دوستم از راهنماييت .اوووووووم نئيدونم من بايد توپولو شم م م م مسلام ترجیحا
رفتن به همون بدن سازی و رفتن به دکتر تغذیه توصیه میکنم
از خوردن قرص های نامربوط یا بی تجویز پزشک
ممکن است
نازایی
افتادگیی
پوکی استخوان
سرطان
و غیره را در بر داشته باشد
ممنون دوستم از راهنماييت .اوووووووم نئيدونم من بايد توپولو شم م م م م![]()
ن با خوردن نميشه.ميخوام سه سوتس باشه.ممنون از راهنماييتبه نظر من قرص رو کلا بی خیال شو یه زمانی بود من خیلی لاغر بودم الان فقط با بدنسازی و خوردن خوب هیکلی شدم کسی که پنج سال پیش من رو دیده الان ببینه شاخ در میاره حالا چشم نزنید ها تجربه شخصی گفتم که بدونید با سختی چیز بدست میاد با قرص و این چیزا نمی تونید عضله بسازی
كم اشتهايي.نميتونم غذا زياد بخورم.معدم كوچولو استسلام دوست خوبم ....یه وخ نری قرص شیمیایی بخوریااااا ضرر داره واست برگشت پذیرم هست
باید اول ریشه یابی بشه که چرا لاغری ....دلیلش چیه
کم اشتهایی ؟؟؟
یا اشتهات خوبه ولی هر چی میخوری روی وزنت اثر نداره؟؟؟
اینا باید معلوم شه بعد![]()
چرا خو؟داعش بیا منو بخور!!!![]()
كم اشتهايي.نميتونم غذا زياد بخورم.معدم كوچولو است![]()
ن با خوردن نميشه.ميخوام سه سوتس باشه.ممنون از راهنماييت
گل گفتی منم همین رو می گم قرص می خوری یهو کار می افته اونوقت دیگه یه دست شویی راخت هم نمی تونی بری از ما گفتن بودبه نظر من همون لاغر بمونی بهتر از مصرف قرصه . میدونی بعدها چه بلایی سرت میاره .؟![]()
خخخخخخخخخخخخخگل گفتی منم همین رو می گم قرص می خوری یهو کار می افته اونوقت دیگه یه دست شویی راخت هم نمی تونی بری از ما گفتن بود