یادم باشه یه کتک مفصل بهت بزنمآقا عجب دنیایی میشد!!!!!
توپ....
یادم باشه یه کتک مفصل بهت بزنمآقا عجب دنیایی میشد!!!!!
توپ....
ببخشیدا شما می خوای ازدواج کنی یا مستخدم استخدام کنی؟؟؟؟؟نه حاجی.نگو!!!
زبونتونو گاز بگیرین.یعنی چی دنیا توپ می شد؟![]()
.
.
.
پس اونموقع کی غذا می پُخت؟
کی خونرو تمیز می کرد؟
کی لباسامونو اُتو میکرد؟
کی صبح رو تختیمونو صاف می کرد؟
.
.
.
بی انصافیه.نگید زن ذلیلما،ولی خداییش سخته این کارا رو به تنهایی انجام دادن.![]()
ارادت به خانوما.ما طرف شما. . .![]()
اگه دخترا نبودن که شما ها اصلا وجود داخلی و خارجی نداشتین.
بیا. . ..ببخشیدا شما می خوای ازدواج کنی یا مستخدم استخدام کنی؟؟؟؟؟
متاسف شدم
یادم باشه یه کتک مفصل بهت بزنم
اگه پسرا خودشون مشکل نداشته باشن،دخترا هرجوری باشن، مشکلی پیش نمیاد...ببین سارا خانوم ، با تهدید و این کارا نمیتونی حرفتو به کرسی بشونی
جواب پست قبلیمو چرا ندادی اگه میخوای بحث کنی؟ البته اگه؟
من گفتم تو بگو پسرا مشکل دار ولی از قدیم گفتن کرم از خود ...
اگه دخترا اینجوری نبودن که ما مشکلی نداشتیم ، دردسر هم نداشتیم
واقعا برای شما ها که اینجا هستین و اونایی که تو تاپیک آیا از جنگ خسته شده اید متاسفم
وای به حال ملتی که سخن روزشان غیر از دردشان باشد(آیت الله صانعی)
کاش لا اقل یه حرفایی میزدین که در شان خودتون باشه
ول کنید این مسخره بازیها رو ، اگر به فکر وطن خراب شدتون نیستید به فکر عمرتون باشید
واقعا برای شما ها که اینجا هستین و اونایی که تو تاپیک آیا از جنگ خسته شده اید متاسفم
وای به حال ملتی که سخن روزشان غیر از دردشان باشد(آیت الله صانعی)
کاش لا اقل یه حرفایی میزدین که در شان خودتون باشه
ول کنید این مسخره بازیها رو ، اگر به فکر وطن خراب شدتون نیستید به فکر عمرتون باشید
هم آواتورت و هم امضات فوق العاد ستمن ديگه كم اوردم انقدر درگير سياست و بدبختيامون بودم , ديگه خسته شدم ميخوام يه خورده نفس بكشم![]()
اگه پسرا خودشون مشکل نداشته باشن،دخترا هرجوری باشن، مشکلی پیش نمیاد...
یعنی چی اگه دخترا اینجوری نبودن.منظورتون از اینجوری چیه؟
می خوای بگی خود دخترا باعث می شن که پسرا....منظورت از مشكل پسرا چیه؟؟ ببين يه چیزايي تو پسرا غريزيه
نميخوام بعضي رفتاراي پسرا رو توجيه كنم فقط ميخوام ببينم ريشه اين بدبختي ما كجاست كه جوونامون به جاي پيشرفت خودشون و جامعشون همش فكر اين روابط مشخرشونن .
من خودمم گرفتارشم
می خوای بگی خود دخترا باعث می شن که پسرا....
آره تا حدی درسته.اما خب آقایون هم یکم هوای خودشونو داشته باشن دیگه.این نیاز غریزی تو همه هست.پس چرا خیلی از پسرا درگیر نمی شن؟؟
تونستم منظورمو برسونم؟؟؟(فکر نکنم)
آره این آخری رو موافقم باهات...تو از كجا ميدوني پسرا چي ميكشن؟؟؟
شايد خيلي از پسرا در ظاهر درگير نباشن ولي تو فكرشون چيه فقط خود پسرا ميدونن
من فقط ميگم ما چرا اينجوري باشيم كه سطح عمومي جوونامون گرفتار اين مرض باشه؟ منظورمو گرفتي؟؟
خودت خداييش ببين فعاليت توي تالار گفتگوي ازاد و profile بچه ها بيشتره يا توي تالاراي علمي!!! فكر ميكنم يه جاي كارامون مشكل داره ؟ نظرت چيه؟
آره این آخری رو موافقم باهات...
کلا باهات موافقم.من نمی دونم پسرا تو فکرشون چی میگذره....
شایدم تقصیر از بعضی دخترا باشه.
نمیدونم....به قول شما ، یه جای کار می لنگه![]()
آقا شما چرا اینقدر باخودتون در گیرین؟یعنی اینقدر رو خودتون کنترل ندارین که یه روز به دختر های اطرافتون توجه نکنین و فکر کنین اونا نیستن و واسه خودتون زندگی کنین؟؟؟؟
نه تسلیم نشدم...منم دوست دارم بفهمم مشکل از کجاستيعني تسليم شدي سارا خانوم؟
من ميخوام ادامه بدم ببينم مشكل فقط درونيه يا اجتماعي يا ...
من دنبال راه حل ميگردم براي اين فكراي فلجمون!!!![]()
حال شماهم جدی نگیرونوس جان.اکثر کسایی که میان اینجا از رو شوخی یه چیزی میگن تا اسپم کنن.چیزی نمیشد فقط دنیای پر از خشونت جنگ بوحود می امد و در مدت کوتاهی اقایون همدیگه رو میکشتند و دنیا تمام میشد
درکل سوال جالبی نکردید !یعنی چی زن نبودچی میشد
زن ومرد لازم و ملزوم یکدیگرند و بدون وجود هر کدام دنیای قشنگ نبود !بخصوص همین عشقی که شما رد میکنید لطیف ترین و زیباترین احساسیه که خداوند در وحود زن ومرد گذاشته
منم میدونم شوخیه ولی میخواستم در کنار شوخی بک حرف مفیدم زده باشمحال شماهم جدی نگیرونوس جان.اکثر کسایی که میان اینجا از رو شوخی یه چیزی میگن تا اسپم کنن.
ولی از شوخی گذشته من با قسمت صورتی شده 100%موافقم . . .![]()