چه عجب....شما به فكره تاپيكين...نه به فكره خاسته هاي خودتون
عرض کردم که
خوش باشید

سیه روی شد هرکه در او غش بود...

چه عجب....شما به فكره تاپيكين...نه به فكره خاسته هاي خودتون
هکر نبوده ایشون، کارمند شرکت انیاک و مسئول نرم افزارهای این شرکت بوده که به خاطر مشکل شخصی با مدیر شرکت انیاک دست به این کار زده.دوستان این آقا یک هکر کلاه خاکستری بوده !
اطلاعات و باگ رو داشته خواسته پول بگیره بهش ندادن سیستم بانکی رو ریخته به هم ! همین
دیگه من نمیدونم چرا بعضی ها بهش میگن دزد بعضی دیگه دزدی 3 میلیاردی رو دوباره شروع میکنن...
هکر نبوده ایشون، کارمند شرکت انیاک و مسئول نرم افزارهای این شرکت بوده که به خاطر مشکل شخصی با مدیر شرکت انیاک دست به این کار زده.
باگ سیستم،خود همین فرده و البته کسانی که بهش اعتماد کردند.
عجب استدلال هوشمندانه ای ( طرف هکر نبوده کارمند بوده)![]()
ولی جدا کار درستی کرده اگر هکر هم نباشه باید سلسله مراتب طوری باشه که هرکسی به اطلاعات بانکی مردم دسترسی نداشته باشه ...واقعا میبینید استدلال بعضیا رو ، تاپیکو نخونده نظر میدن![]()
ولی جدا کار درستی کرده اگر هکر هم نباشه باید سلسله مراتب طوری باشه که هرکسی به اطلاعات بانکی مردم دسترسی نداشته باشه ...
بحث اول اینکه ادم کف میکنه که با این همه حساب و کتاب و بررسی که تو استخدامی ها میشه،اونم شرکت های به این مهمی، چجوری یه همچین مسئله ای به وجود میاد و یه همچین شخصی میاد تو؟ولی طبق ضرب المثل عدو شود سبب خیر، باعث میشه دیگه همه کسی رو سر این پست نذارن...
بحث اول اینکه ادم کف میکنه که با این همه حساب و کتاب و بررسی که تو استخدامی ها میشه،اونم شرکت های به این مهمی، چجوری یه همچین مسئله ای به وجود میاد و یه همچین شخصی میاد تو؟
بحث دوم اینه که چرا حرف این بابا رو گوش نکردن و مجبور شد این کارو بکنه؟! الان به نظرم کاملا داستانش سیاسی شده باشه و برخی ها به عنوان قهرمان جنبشی!!ازش اسم ببرن و برخی هم به عنوان ضد نظام باهاش مشکل داشته باشن.....در صورتی که کار این بابا اصلا یه چیز دیگه بوده!!!!
به نظر من که به جز خود دیتابیس کد شده،هیچ شخصی نباید بتونه رمز های ملت رو ببینه...چه کاریه؟!!
بحث اول) ایشون به دلیل مشکل پیدا کردن با مدیر شرکت انیاک دست به این کار زده، تو مراحل استخدامیش هم دقت میشده، باز مشکل پیدا کردنو نمیشه دیگه تشخیص داد!بحث اول اینکه ادم کف میکنه که با این همه حساب و کتاب و بررسی که تو استخدامی ها میشه،اونم شرکت های به این مهمی، چجوری یه همچین مسئله ای به وجود میاد و یه همچین شخصی میاد تو؟
بحث دوم اینه که چرا حرف این بابا رو گوش نکردن و مجبور شد این کارو بکنه؟! الان به نظرم کاملا داستانش سیاسی شده باشه و برخی ها به عنوان قهرمان جنبشی!!ازش اسم ببرن و برخی هم به عنوان ضد نظام باهاش مشکل داشته باشن.....در صورتی که کار این بابا اصلا یه چیز دیگه بوده!!!!
به نظر من که به جز خود دیتابیس کد شده،هیچ شخصی نباید بتونه رمز های ملت رو ببینه...چه کاریه؟!!
من نمیدنم واقعا نمیدونم با این ضعف های امنیتی اگر کارت های بانکی ایران مثل ویزا و مستر کارت امکان خرید اینترنشنال داشت و اون موقع همه هکر های کلاه سیاه هجوم میاوردن سمتشون و براحتی همه نظام بانکی ایران رو مختل میکردند باز هم میشد بیاد تو تلوزیون بگه همه چیز آرومه !
بحث اول) ایشون به دلیل مشکل پیدا کردن با مدیر شرکت انیاک دست به این کار زده، تو مراحل استخدامیش هم دقت میشده، باز مشکل پیدا کردنو نمیشه دیگه تشخیص داد!
بحث دوم)حرف این بابا رو برای چی باید گوش میکردن وقتی اطلاعاتش به درد هیچ کس نمیخورده؟ با اطلاعاتی که داشته هیچ کار نمیشده بکنی!
صرفا جهت اطلاع:
رسوایی تازه برای ویزا و مستر کارت
***** شکن هم اگه دارید این هم ماله سالها قبله:
40 Million Credit Card Numbers Hacked
اگر اطلاعاتش به درد هیچکس نمیخورد کل سیستم بانکی ایران فردای اون روز به هم نمیریخت
Anonymous رو فکر کنم باید بشناسید ... کل دنیا رو به هم ریختن ولی مطمئن باشید اگر قابلیت های ویزا رو کارت های ایران داشتند هر نیم ساعت مورد حمله قرار میگرفت و اطلاعات ایرانی ها میشد آرشیو خنده دار همه گروههای هکر دنیا از کلاه سفید و سیاه و کلاه شاپو و کلاه بوغی و . . .
Anonymous رو فکر کنم باید بشناسید ...
به قول فیس بوک، خطاب به این بابا که به خاطر مسائل شخصی با یه کسی،یه کس دیگه ای رو اذیت میکنه: کصاااااااااااافط بیشوووووووووووووووووووووووووووووور.......ایشون به دلیل مشکل پیدا کردن با مدیر شرکت انیاک دست به این کار زده
ایشون به دلیل مشکل پیدا کردن با مدیر شرکت انیاک دست به این کار زده
صرفا جهت اطلاع:
رسوایی تازه برای ویزا و مستر کارت
***** شکن هم اگه دارید این هم ماله سالها قبله:
40 Million Credit Card Numbers Hacked
به علت عجله و مشخص نبودن ابعاد ماجرا بود، بعد از اون رییس پلیس فتا گفت اصلا نیازی به تغییر رمز و اعلام بانک مرکزی هم نبود.
بله میشناسم ولی خواستم بگم این اتفاقات همه جا هست حتی برای ویزا و مستر کارت...
آقا حرف تو درست طرف هکر که نبوده خیلی هم خنگ و گاگول بوده ولی اصلا اطلاعات و رمز کارت مردم برای چی باید در دسترس کارمند باشه که هر وقت با مدیرش دعواش بشه اطلاعات بانکی مردم را فاش کنه ؟
------------------------------------------
آقا فیـــلترینگ هم دور میزنهکارتهای بین المللی مستر کارت و ویزا کارت را با عابر بانکهای ما مقایسه میکنی
حداقل یک میلیارد نفر تو دنیا دارند از این کارتها تو اینترنت و .... ازش استفاده میکنند و ازون طرف هم میلیون ها هکر بزرگ تو دنیا دارند روش کار میکنند . و واقعا هم هک میکنن و نه به قول شما کارمندا با مدیر قهر بکنه و اطلاعات بیرون بده
![]()