ای بابا!!! این کار خیلی خوب اثر میکنه
البته منظورم به هر کس نیست به کسی که میشناسیش چون ممکنه آدم خوبی نباشه
من میخوام با این برم خواستگاری..
لبخند جواب نده این حتما جواب میده..
![]()
خب یاد گرفتی که...دیگه نرو خوب میخندی..همین دیگه باید برم کلاس لبخندیک
بضیا فک میکنن از دماغ فیل افتادن...لبخند خیلی مهمه طرف میفهمه آدم مهربونی هستی یا حداقل اینطور احساس میکنه![]()
نه بابا ، طرف در میره
![]()
ان الاعمال بالانیاتمن که از بحث امشب نتیجه گرفتم باید با اعمالمان خواستگاری کنیم ، نه زبان :دی
نه..داریم میریم خواستگاری..بنگاه معاملات ماشینه!!!
نه ادم خوبیه اخه میدونی خیلی خیلی آدم حسابیه برا همین ازش خجالت میکشم![]()
این داره اغفالتون میکنه هاوازایی کارانکنیناو خطرداره اصلاجواب نمیده فقط کوچیک میشیناونباید خجالت بکشی باید با اعتماد به نفس تو چشماش نگاه کنی وگرنه اثر نمیکنه
من خودم چند سال پیش یه بار شکار شدم برای همین دارم شکار کردنو یاد شماها میدم![]()
بضیا فک میکنن از دماغ فیل افتادن...
حالا نه قیافه دارن نه هیچی....چطوری من میتونم تو چش همچین آدمی نگاه کنم و تازه واسش لبخندم بزنم!!![]()
نباید خجالت بکشی باید با اعتماد به نفس تو چشماش نگاه کنی وگرنه اثر نمیکنه
من خودم چند سال پیش یه بار شکار شدم برای همین دارم شکار کردنو یاد شماها میدم![]()
میشناسمش...باید بشناسیش
این داره اغفالتون میکنه هاوازایی کارانکنیناو خطرداره اصلاجواب نمیده فقط کوچیک میشیناو
برای چه کاری؟خوب یه پیشنهاد دیگه اگه میدونی بده
![]()
این داره اغفالتون میکنه هاوازایی کارانکنیناو خطرداره اصلاجواب نمیده فقط کوچیک میشیناو
میشناسمش...
ولی ازش خوشم نمیاد..
وقتی از دستش پریدم اونوقت میفهمه یه من ماست چقد کره داره!!![]()
میشناسمش...
ولی ازش خوشم نمیاد..
وقتی از دستش پریدم اونوقت میفهمه یه من ماست چقد کره داره!!![]()
چرا جلو ماشین نیست؟!!![]()
برای چه کاری؟
اتفاقن اینطوری دختر اصلن کوچیک نمیشه حداقل از نظر من اونایی که این کارو کردن کوچیک نشدن
خب چیه...وای اتی ....![]()
اتفاقن اینطوری دختر اصلن کوچیک نمیشه حداقل از نظر من اونایی که این کارو کردن کوچیک نشدن
مگه نگفتی نگاه کردن و احتمالا اگه امکانش باشه لبخند زدن دختر رو کوچیک میکنه یه پیشنهاد دیگه بده
تابحال چن نفرازشماخاسگاری کردن؟سرنوشتشون چی شد؟![]()