چه ورزشهایی رو دوست دارید ؟

چه ورزشهایی رو دوست دارید ؟

• مجموع رای دهندگان
    73
  • نظرسنجی بسته .

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به تمامی خوانندگان عزیز
این نظرسنجی رو ایجاد کردم که ببینم چقدر با دیده های من از باشگاه متناقضه !
منظورم اینه که شما کافیه فقط یه سری به تالار ورزش بزنید و متوجه میشید که فقط به یه ورزش خاص توجه میشه انگار هیچ ورزش دیگه ای وجود نداره ! درست قبول دارم که یه ورزش پر طرفداریه و خود منم یکی از طرفداراشم مخصوصا موقع جام جهانی که تلویزیونمون اصلا خاموش بشو نبود
ولی حرف من کلیست و اگه به نوشته های قبل از این رویداد هم نگاه کنید خبری جز اون ورزش خاص در تایپیکی که اسم ورزش رو یدک میکشه نمیبینید( البته به تازگی یکی از دوستان شجاعت به خرج دادن و تایپیک غیر اون ورزش گذاشتن که البته افتخار ملیمونو نشون دادن )
خبر در مورد باشگاهها و لیگها و تیمهای ملی اون ورزش
خب بگذریم در ضمن اگه ورزشی که از همه بیشتر دوست دارید رو هم بگید
راستی اگه خواستین یه سری به این تایپیکم بزنید بی ربط با موضوع اصلیمون نیست .http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=192885
ممنونم از همراهی و توجهتون:smile:

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول از همه لازم میدونم از تمامی دوستان و خوانندگان عزیز به خاطر اینکه با اینکه خودم زننده تایپیک بودم ولی متاسفانه نه خودم ابتدا در نظرسنجی شرکت کردم و نه نظر دادم معذرت بخوام و دلیلشم این بود که متاسفانه مشکلی برای یکی از دوستانم پیش اومد که مجبور به ترک شدم و بازم معذرت میخوام .:gol:

شاید این نبودن من چند چیز خوبم داشت که بهش اشاره میکنم .
ببینید دوستان گزینه ها بنابر ورزشهایی است که شما در تمام فصول سال میتونید انجام بدید و علت اینکه شنا و اسکی و هاکی نیست یه دلیل عمدش اینه و دلیل دیگه محدودیت گزینه هاست .
اما در مورد تنیس متاسفانه نمیتونیم انکار کنیم که تنیس در کشورمون از جایگاه مناسبی برخوردار نیست و رتبه بین المللی ایران در این رشته اینو به خوبی نشون میده
البته خب اگر دقت کرده باشید گزینه هیچکدام رو گذاشتم که شامل این ورزشها میشه و از دوستانی که این گزینه رو میزنن خواهشمندم حتما پستی در این باره بزنن که چه ورزش یا ورزشهایی مدنظرشون بوده .
ببینید من هدفم اینه که مثلا اگه ورزش شنا رای بالایی اورد تایپیکهایی در مورد اون هم داشته باشیم و اگه این تایپیک آموزشی باشه چه بهتر و البته در مورد تاریخچه اش .
ممنون از همکاریتون .:smile:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب ابتدا از خودم شروع کنم .
به سایر گزینه ها رای دادم چون ورزشهایی مثل بدمینتون و پینگ پنگ رو هم خیلی دوست دارم
و ورزشی که از همه بیشتر دوست دارم فوتبال هست

ولی خب این دلیل نمیشه که به ورزشهای دیگه توجه نکنیم و لااقل در حد آشنایی خوبه که یه چیزی بلد باشیم .لااقل در موردسایر علاقه هامون

دوستان خواهشا همونطور که ابتدا هم اشاره کردم ورزشی رو که از همه بیشتر دوست دارید رو هم اشاره کنید در ضمن به لینک بعدی هم اگه خواستین برید بی ربط نیست:gol:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
این چه نظرسنجیه گذاشتی
شنا و دومیدانی توش نیست
برادر من چشم یکبار گفتی متوجه شدم .
به پست 8 توجه کنید .
البته خداییش راس میگی دو و میدانی مهمه و اصلا ورزش مادر هست ولی خب نه کم از رییس فدراسیون فوتبال دو میدانی کار میکشیم حسابی فراموش کردم که از این بابت پوزش میخوام .

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
كاش گزينه تنيس هم ميذاشتي
آخیش خدا روشکر
بالاخره یه نفرم فهمید که منظورم از هیچکدام گزینه های ورزشی دیگه هست .
و از این بابت از شما ممنونم:smile::gol:
بله حق با شماست . ولی متاسفانه این ورزش با اینکه جز چهار ورزش برتر در دنیاست متاسفانه در کشور ما جایگاه خوبی نداره یه دلیلش این بود و دلیل دیگش محدودیت گزینه .
بازم ازتون ممنونم;)

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخیش خدا روشکر
[ این ورزش با اینکه جز چهار ورزش برتر در دنیاست متاسفانه در کشور ما جایگاه خوبی نداره[/B] یه دلیلش این بود و دلیل دیگش محدودیت گزینه .
ایران تو هیچ ورزشی پخی نیست دوستان هم که درمورده شنا و تنیس و دوومیدانی میگند منظورشون ایران نیست ، مسابقات جهانی و بین المللی بخصوص المپیکه .

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایران تو هیچ ورزشی پخی نیست دوستان هم که درمورده شنا و تنیس و دوومیدانی میگند منظورشون ایران نیست ، مسابقات جهانی و بین المللی بخصوص المپیکه .
متاسفم ، بله خب معلومه که شما به یک سری ورزشها نگاه میکنید .
میدونید والیبال نشسته ما چند بار تاحالا قهرمان المپیک و جهان شده و همچنین تکواندو و ورزشهای رزمیمون ، یا همین پرورش انداممون و البته کشتیمون همه اینا در همین چند سال اخیر حتی رخ داده .
تاسف ، بستن چشم به روی حقایق واقعا تاسف بار است :mad:

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفم ، بله خب معلومه که شما به یک سری ورزشها نگاه میکنید .
میدونید والیبال نشسته ما چند بار تاحالا قهرمان المپیک و جهان شده و همچنین تکواندو و ورزشهای رزمیمون ، یا همین پرورش انداممون و البته کشتیمون همه اینا در همین چند سال اخیر حتی رخ داده .
تاسف ، بستن چشم به روی حقایق واقعا تاسف بار است :mad:
پارالمپیک
خب دوست من ماشاالله انقدر این جنگ جوانای مملکت را جانباز کرد که از نظر نفرات هیچ مشکلی در این مسابقات نداریم .
:heart::gol:

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ورزشهای رزمی رو انتخاب کردم....البته اگه شنا و اسکیت هم بود حتما انتخاب میکردم;)

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به ورزش های رزمی رای دادم ولی بیش تر از اون تنیس رو دوست دارم:w40:
ممنون ولی سارا خانم باید به گزینه هیچکدامم رای میدادینا که البته با گذاشتن پستتون این موضوع کاملا معلوم شد
ممنون به تایپیکهای بعدی هم اگه مایلید مراجعه کنید :gol:

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خب ما هم علاوه بر اکثر ورزش ها فوتبال رو بیشتر دوست وداریم ...
شنا و ژیملاستیک و ورزش های رزمی هم خوب خوب بید ممنون ....

بالا