در عرض 16 ساعت تاپیکی توی تالار عکس 33 صفحه جلو رفته 
ماشاالله . هزار ماشاالله

ماشاالله . هزار ماشاالله

کی همسن مامان کیه؟نیمه گم شت هم سن مامانته ها....بازم میخواییش؟
بهنام برو با همون دختر بقاله سر کوچتون باش
شادی دیگه پرید
در عرض 16 ساعت تاپیکی توی تالار عکس 33 صفحه جلو رفته
ماشاالله . هزار ماشاالله![]()
کی همسن مامان کیه؟
اینم از صدقه سری منه شادی تحویل بگیردر عرض 16 ساعت تاپیکی توی تالار عکس 33 صفحه جلو رفته
تا صبح خدا کریمهواااااای اگه صبح نپسندیم چی؟؟؟این بهنام رو هم از دست میدما....دی
آخه تو چی میگی دختر یکم حیا داشته باشه
برو تو خونه زشته
مامانه کی؟من هم سن مامانشم
اوهوم....بیا برسونیمش 50اینم از صدقه سری منه شادی تحویل بگیر
تا صبح خدا کریمه
عزیزم چند بار بهت بگم؟ شادی زن منه..من زن دارم..شادی زن منه قربونت بشم..بهنام برو با همون دختر بقاله سر کوچتون باش
شادی دیگه پرید
من خیلی وقته میدونستم...سن مهم نیست..دله دیگه یهو عاشق شده بود عجیجم...دینیمه گم شت هم سن مامانته ها....بازم میخواییش؟
بهنام رو همیشه داری...همیشه کنارت بوده حالا هم کنارتهواااااای اگه صبح نپسندیم چی؟؟؟این بهنام رو هم از دست میدما....دی
نه دیگه یه ملتو گذاشتیم سر کاراوهوم....بیا برسونیمش 50
اولا من شوهر دارم . تازه من مادر بزرگ بهنامم . زنداییم میشمسلام رزا خوب اومدی بیا زن این بهنام بشوووووووو
بهنام تو چندتا زن داری ها؟عزیزم چند بار بهت بگم؟ شادی زن منه..من زن دارم..شادی زن منه قربونت بشم..
فردا به دختره بقال سر کوچه میگم بیاد سر خیابون که تو رو دوباره ببینه...خوشتیپ کنی ها
من خیلی وقته میدونستم...سن مهم نیست..دله دیگه یهو عاشق شده بود عجیجم...دی
بهنام رو همیشه داری...همیشه کنارت بوده حالا هم کنارته
عزیزم چند بار بهت بگم؟ شادی زن منه..من زن دارم..شادی زن منه قربونت بشم..
فردا به دختره بقال سر کوچه میگم بیاد سر خیابون که تو رو دوباره ببینه...خوشتیپ کنی ها
من خیلی وقته میدونستم...سن مهم نیست..دله دیگه یهو عاشق شده بود عجیجم...دی
بهنام رو همیشه داری...همیشه کنارت بوده حالا هم کنارته
سلام رزا چطوری؟ میدونم حالت خوب نیست.دیدر عرض 16 ساعت تاپیکی توی تالار عکس 33 صفحه جلو رفته
بیااولا من شوهر دارم . تازه من مادر بزرگ بهنامم . زنداییم میشم
حالا چرا میخواید زنش بدید ؟؟؟ خودم براش یه کیس خوب سراغ دارم . بی خودی دختر به نوه من نندازید . ماشاالله از بس خوشتیپه همه دخترا میخوانش![]()
اولا من شوهر دارم . تازه من مادر بزرگ بهنامم . زنداییم میشم
حالا چرا میخواید زنش بدید ؟؟؟ خودم براش یه کیس خوب سراغ دارم . بی خودی دختر به نوه من نندازید . ماشاالله از بس خوشتیپه همه دخترا میخوانش![]()
نازیییییییییییییییییییییییییسلام رزا چطوری؟ میدونم حالت خوب نیست.دی
مملکت خراب شده..این مرتیکه آومده مزاحم زنم شده...ولش نمیکنه.....منم گذاشتم کمی باهاش حرف بزنه تا آروم بشه.آخیییی
بهنام تو چندتا زن داری ها؟
شادی که تورو نمی خواد حیف مادر بزرگت اومد وگرنه به زور میفرستادمت پیش همون دختر بقالهمن 53 تا زن داشتم..ولی از وقتی شادی زنم شده دیگه اونا رو بیخیال شدم...یه تار موی گندیه شادی رو با 100 تا دختر عوض نمیکنم.
عشق اول و آخر من شادیه....![]()
باشه بیا بهنام رزا واست زن میگیره
برو خودتو اینقدر کوچیک نکن زشته مردی گفتننه خیر من تو رو با هیچ کسی عوض نمیکنم....هر روز و هر شب عاشقترت میشم گلم...
این پسره رو هم یه خورده باهاش بحرف عقده ای نشه![]()
نه خیر زن دایی..من زنم رو دوست دارم..شادی رو با هیچ کسی عوض نمیکنم.اولا من شوهر دارم . تازه من مادر بزرگ بهنامم . زنداییم میشم
من برمای ووواییی من کی ساعت 6 میشههههههههه....تکلیفم معلوم بشه
آره مرد هم مردای قدیم...حالا مرد نیست که..یارو آمده مزاحم خانوم من شده...بابا شوهر داره..بیخیالش بشو..برو خودتو اینقدر کوچیک نکن زشته مردی گفتن
زشته برو خودتو کوچیک نکن غرورتو نشکنآره مرد هم مردای قدیم...حالا مرد نیست که..یارو آمده مزاحم خانوم من شده...بابا شوهر داره..بیخیالش بشو..
چرا اینقدر لوس میکنی خوتو براش؟ مزاحم خانوم من نشووووووووووووووووووووووو![]()
من برم
شادی صبح ساعت 6 میبینمت دعا کن بپسندمت
من برم
شادی صبح ساعت 6 میبینمت دعا کن بپسندمت