die for life
maghrur
az inke digran ra be june ham bendazeh lezat mibareh
badakhlagh
ghad motavaset laghar
sabzeh
ozr mikham fingilishe
اصلا و اصلا هم اينجوري نيست.
من كيارو دست انداختم. كجاي حرفم بوي غرور ميداد.
شما درسته كه آدم صريحي هستيد ولي خيلي زود تصميم ميگيريد.
بايد ديد بايد پرسيد بايد شناخت
من همیشه فکر میکردم خیلی با خشانت تشریف دارین.البته ببخشیدا.اصلا این طور نیس قدم بلنده اتفاقا خیلی هم مهربونم مغرور هم نیستم داشته باش جذبرو
آتنا خانوم من کجا سرخوش و خوشگذرون هستمبه نظر من شما یه آدم سرخوش و خوشگذرون هستید.
سنش حدود 25یا27هست. زیاد درسخون نیست و یا بهتره بگم نبوده. موفق. اهل بحث و کنجکاو .مغرور بااعتماد به نفس و با ایده ها و افکار ثابت اما عجیب.نمی دونم چرا این آواتار رو انتخاب کرده؟![]()
مبارکآتنا خانوم من کجا سرخوش و خوشگذرون هستم
من تو دبیرستان و دانشگاه هی ریاضی خوندم و خوندم و الانم سخت مشغول کارم هستم اتفاق ریاضی کمی درس خشنیه به منم سختی رو یاد داده و اصلا آدمی نیستم که شما تصورشو میکنید
من رفتم![]()
![]()
![]()
مرسی شما لطف دارین.ولی فکر کنم یه کم درصد خطا تون بالا بود.نظر من در مورد نازلی
یه دختر درسخون و خوشگل(البته ببخشید که جسارت کردم) قد بلند و اندامی متوسط و سبزه و با نمک با چشمهای قشنگ مثل آواتارش
آتنا خانوم من کجا سرخوش و خوشگذرون هستم
من تو دبیرستان و دانشگاه هی ریاضی خوندم و خوندم و الانم سخت مشغول کارم هستم اتفاق ریاضی کمی درس خشنیه به منم سختی رو یاد داده و اصلا آدمی نیستم که شما تصورشو میکنید
من رفتم![]()
![]()
![]()
مرسی.شما لطف دارین.حدستون کاملا درسته.فقط درصد خطاش تقریبا 60 درصد.نظر من در مورد نازلی
یه دختر درسخون و خوشگل(البته ببخشید که جسارت کردم) قد بلند و اندامی متوسط و سبزه و با نمک با چشمهای قشنگ مثل آواتارش
tirmah
کلی نگر... اهل سفر.... عقاید خیامی
senam ra kheyli ziyad gofi
darskhunam hastam
maghrur hastam
dar kol ba man fargh dasht
اینا که گفتی منظورت من بودم؟![]()
آخ،ببخشید من در مورد آقای bmd گفتم تصورم این بود که ایشون نفر بالایی من هستند
و اما در مورد شما سن حدود 21یا 20 شاید چند ماه از 21 بیشتر باشید که بعید هست. هنوز شاغل نیستید سر شار از ببخشید...فضولی البته میشه گفت کنجکاوی شدیددوست دارین از شما تعریف بشه .درسخون از نظر خودتون هستید. به موقع می خونید.قد شما متوسط هست هیکل متوسط (البته اینا همش حدس بود)
![]()
تقریبا همه رو درست گفتی.بله
ببخش اشتباه نوشتم
چون با برنامه فرسی نويسی بشگه مينويسم
سخته![]()
اسلا فوزول نييستم
قد درست بود هيکل اشتباه
سن درست
نمره75%
من که گفتم کنجکاوی زیاد داریدحالا برای معذرت خواهی باید بگم فوزول نیستید فضول هستید
![]()
tirmah
زنده دل و اميدوار، اهل طبيعت و خوش گذران
راستي اينم بگم: ديكته ات اصلا خوب نيست!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
این لحظه رو تصور کن | زنگ تفريح | 46 | |
![]() |
تصور کنین دخترا برن جبهه جنگ ! | زنگ تفريح | 38 | |
![]() |
تصور ذهنیت نسبت به نفر قبلیت چنده؟؟؟ | زنگ تفريح | 19 | |
![]() |
در یک جمله تصور خودتونو در "50 سال " بعد بنویسید. | زنگ تفريح | 11 | |
![]() |
چند نفر هم اسم شما وجود دارند ؟! | زنگ تفريح | 0 |