شما ک ماشالا کارت درسته
آوفین آوفین دختل خوف ...![]()
خواهش میکنم
ماییم دیگه
شما ک ماشالا کارت درسته
آوفین آوفین دختل خوف ...![]()
یه اخلاق بدداریخواهش میکنم
ماییم دیگه
یه اخلاق بدداری
اونم اینه هی آواتار عوض میکنه ....![]()
وقتی دید آدم گسترده تر میشه و با جامعه و افزاد غیرخودی برخورد میکنه ، این کار رفته رفته سخت تر میشهآره کاملا رک بودنت و محکم بودن برخورداتو میشه حس کرد
ولی به قول دوستان، باید تاحدودی بر حسب شرایط و کشش محیط برخورد کنیم
سلام یالقئز آرتاسلام بابک
هرچند از دستت ناراحتم که بی خداحافظی رفتی و پروفایلت بستی ترکیدیم از نگرانی
بگزریم
یکی از دوستام که از آمریکا اومده بود میگفت اگه اینا مسلمون بودن همه بهشتی میشدن چون دروغ بینشون معنی نداره چاپلوسی نمیکنن پشت سرهم حرف نمیزنن اهل تعارف الکی نیستن
مثلا"ممکنه برن بار با دوستاشون ...آقا یقه گرفتن واسه حساب کردن صورت حساب ندارن یکی میگه مهمون من و حساب میکنه یا نه هرکی پول خودشو میده
مااز این بابا ها خیلی عقبیم از اونا ....
مخصوصا هی این دختره رو میذاره که من ازش چندشم میشه :دییه اخلاق بدداری
اونم اینه هی آواتار عوض میکنه ....![]()
مخصوصا هی این دختره رو میذاره که من ازش چندشم میشه :دی
چشمت بی بلاچشم الان عوض میکنم
مدیر محترم
چشمت بی بلا
ولی من نگفتم عوض کنی هااا
حالا شدی زیبای خفته
نه خبر داداوقتی دید آدم گسترده تر میشه و با جامعه و افزاد غیرخودی برخورد میکنه ، این کار رفته رفته سخت تر میشه
سلام یالقئز آرتا
مگه کجا رفته بودم که خداحافظی کنم ؟ :دی
هستم خدمتتون
همیشه هم دید میزنم اینجا رو
آره درست گفته
مخصوصا بی تعارفی و روراستی شون !
به طرف میگم خودکارت چه قشنگ مینویسه
میگه مال تو
قیمتش رو 83 پوند زده بود دو سال پیش
من باشم طرف بخواد خودکار رو یادگاری برداره تا سرحد مرگ کتکش میزنم که 83 پوند پول دادم پاش ! کجا میخوای یادگاری ورداریش ؟!![]()
اونجا کسی که تمکن مالی نداشته باشه میگه "نمیتونم"نه خبر دادا
بحث تعرف باشه که گوش فلک کر میشه ولی وقتی تعارف اجابت میشه .....میشی بی جنبه و یارو میگه یه تعارف کردیم ....اونجا سخاوت مند تر هستن البته شاید علتش تمکن مالی باشه ....چون وضع مالیشون ازما بهتره شاید....
واسه هممون پیش اومده ...میبینی دونفر چنان دارن باهم کلنجار میرن که فک میکنی دارن دعوا میکنن ولی بعدش میبینی دارن تعارف تیکه پاره میکنناونجا کسی که تمکن مالی نداشته باشه میگه "نمیتونم"
ولی اینجا چه تمکن داشته باشه و چه نداشته باشه تعارفه رو میزنه
ول کن هم نیست
یه عادت بد هم که همه مون داریم اینه که اهل شعاریمواسه هممون پیش اومده ...میبینی دونفر چنان دارن باهم کلنجار میرن که فک میکنی دارن دعوا میکنن ولی بعدش میبینی دارن تعارف تیکه پاره میکنن
اوه اوه ...تو تاکسی خدا نیاره اون روزو که دونفر بخوان تعارف کنن سر کرایه ...تویی که اون گوشه باید فشار دست ودادو بیداد رو تحمل کنی ....
مشکل همین جاست که اونقدر اهل تعارف شدیم که اگر کسی بی تعارف حرف بزنه حتی اگه درست باشه حرفاش برمیخوره بهمون....به نظر من که رک بودن رو نباید گذاشت به حساب اخلاق بد،اتفاقا خیلی هم اخلاق خوبیه(البته نه اینکه آدم هر چی از دهنش در میاد بگه،بعد بگه من آدم رکیم)ی چیزی رو تو روی طرف بگی ناراحت بشه خیلی بهتر از اینه که پشت سرش غیبت کنی.
نمیدونم فرق حفظ ظاهر و تظاهر درچیه ؟یعنی اگر کسی همرنگ جماعت بشه نمیشه دورو و منافق؟
مخصوصا هی این دختره رو میذاره که من ازش چندشم میشه :دی
به نظر من که رک بودن رو نباید گذاشت به حساب اخلاق بد،اتفاقا خیلی هم اخلاق خوبیه(البته نه اینکه آدم هر چی از دهنش در میاد بگه،بعد بگه من آدم رکیم)ی چیزی رو تو روی طرف بگی ناراحت بشه خیلی بهتر از اینه که پشت سرش غیبت کنی.
مشکل همین جاست که اونقدر اهل تعارف شدیم که اگر کسی بی تعارف حرف بزنه حتی اگه درست باشه حرفاش برمیخوره بهمون....![]()
مشکل همینجاست که ما معمولا" اگر کسی رک به ما حرفی رو بزنه دچار این سوء تفاهم میشیم که طرف بی ادبه ...در صورتیکه ممکنه واقعا" انجوری نباشهمن فکر می کنم رک بودن خوبه، به این معنی که اگه از کسی ناراحتیم یا باهاش مشکل داریم بهش بگیم یا بهش نشون بدیم،
ولی طرز نشون دادن مهمه، من نمی پذیرم که از هر لفظ یا لحنی استفاده کنم ، به قول دوستمون "آدم هر چی از دهنش در میاد بگه"
خودم واقعا دلم میخواد اگر کسی باهام مشکل داره بهم بگه،
یا قبول میکنم و سعی می کنم جبران کنم یا نمی پذیرم و به زندگیم ادامه میدم ...
آسمون که به زمین نمیاد
از قضاوت های عجولانه و دعوای حتی لفظی عصبی میشم
خیلی وقتا مشکل فقط یه سوتفاهمه ...
مشکل همینجاست که ما معمولا" اگر کسی رک به ما حرفی رو بزنه دچار این سوء تفاهم میشیم که طرف بی ادبه ...در صورتیکه ممکنه واقعا" انجوری نباشه