چهره ديگري از جوانان ايراني در لس آنجلس

ملیسا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دكتر محمد صادق نمازيخواه كه عضو انجمن دندان پزشكان ايالت كاليفرنيا است، مركز ايمان – بنياد ايرانيان مسلمان آمريكاي شمالي - را به همراهي ديگر همكاران ايراني اش از سال 1996 را در لس آنجلس به راه انداخته است.

اين جوانان در ماه رمضان روزه مي گيرند، دور هم جمع مي شوند و" افطار پارتي "هم دارند.

مريم، 23 ساله، دختر ايراني است كه در لس آنجلس بزرگ شده، به سختي فارسي حرف مي زند، اما روزه اش را مي گيرد و منافاتي هم بين روزه گرفتن و پارتي رفتن و جوان امروزي لس آنجلسي بودن نمي ببيند.

پريا در مسجد چادر سر مي كند تا براي نماز آماده شود.

نماز دختران لس آنجلسي

در اين مسجد نمازجماعت به امامت يك آقاي ريش و سبيل تراشيده برگزار مي شود.

اين عكس در لس انجلس گرفته شده نه در تهران.

دخترها بعد از نماز از مسجد خارج مي شوند.

پسرها هم بعد از نماز به دختران مي پيوندند. وحيد دانشجو است. امير در كار سرمايه گذاري . مارال، پويه و پريا هم دانشجو هستند. اين جوانان روايت متفاوت و غير سنتي از اسلام را قبول دارند .

افطار دست جمعي ايرانيان در لس آنجلس – مركز ايمان

دكتر محمد صادق نمازيخواه كه عضو انجمن دندان پزشكان ايالت كاليفرنيا است، مركز ايمان – بنياد ايرانيان مسلمان آمريكاي شمالي - را به همراهي ديگر همكاران ايراني اش از سال 1996 را در لس آنجلس به راه انداخته است.

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين جوانان روايت متفاوت و غير سنتي از اسلام را قبول دارند .
بگو فقط حجابو قبول ندارن دیگه... اینا که انگاری کل اسلامو قبول دارن غیر از همین یه قلم:smile:;)
ولی دمشون گرم... روزه.مسجد ....تو لس آنجلس .... ایول:D

roro

عضو جدید
کار خیلی جالبیست0جوون ایرانی واین کارا تو آمریکا خیلی جالب:smile:

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیااااااا...اینا بی حرف پیش روزه میگیرن..ما باید سالی 100 تا تاپیک بزنیم در مورد فواید روزه..
دلایل منطقی روزه گرفتن..چرا روزه میگیریم...اگر روزه نگیریم...روزه گرفتن ....روزه....دوست دارم روزه بگیریم مامانم اینا نمیزارن ( حرفهای یه دختره فراری)....من و همسرم 5 ساله داریم روزه میگیریم 5 کیلو لاغر کردیم....روش های لاغری!روزه بگیریم( حرفهای دکتر کرمانی)...........

YuMi

اخراجی موقت
بیااااااا...اینا بی حرف پیش روزه میگیرن..ما باید سالی 100 تا تاپیک بزنیم در مورد فواید روزه..
دلایل منطقی روزه گرفتن..چرا روزه میگیریم...اگر روزه نگیریم...روزه گرفتن ....روزه....دوست دارم روزه بگیریم مامانم اینا نمیزارن ( حرفهای یه دختره فراری)....من و همسرم 5 ساله داریم روزه میگیریم 5 کیلو لاغر کردیم....روش های لاغری!روزه بگیریم( حرفهای دکتر کرمانی)...........

:cry: خیلی اعصابت خورده ها
درست میشه
ناراحت نباش

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز

میدونم........... ولی یه این سبک جدید عادت میکنی...........:gol: مدیرا باید تاپیک هارو با هم ادغام کنن و یا قوانین رو تغییر بدن......... خودت رو نارحت نکن........:gol:

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب .....بد نیست

دلیلی نمیبینم کسی این عکسارو محکوم کنه.اما به اعتقاد ما بهتره یه دختر مسلمون تو بحث اعتقادی بهترین نمره ها رو بگیره.

به نظر من اینا خوبن اما کاش که بهتر بودن.و سعی کنن در خوبتر و بهتر شدن تو بحثهای اعتقادی.خدا هم کمکشون کنه.

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب .....بد نیست

دلیلی نمیبینم کسی این عکسارو محکوم کنه.اما به اعتقاد ما بهتره یه دختر مسلمون تو بحث اعتقادی بهترین نمره ها رو بگیره.

به نظر من اینا خوبن اما کاش که بهتر بودن.و سعی کنن در خوبتر و بهتر شدن تو بحثهای اعتقادی.خدا هم کمکشون کنه.
اینا عالین دیگه چه نیازی به خوبتر بودن دارن؟
البته اگه حق الناس رو رعایت کنن که حرفی ننوشته بود اینجا

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز
بايد قبول كرد اسلام قرن 21 با 1400 سال پيش بايد متفاوت باشد

نه نباید فرقی داشته باشه دستورات اسلام برای همه زمانها گفته شده و حتی میبینیم خیلی از دستوراتی که اسلامم 1400 سال پیش گفته تازه داره فوایدش کشف میشه

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا عالین دیگه چه نیازی به خوبتر بودن دارن؟
البته اگه حق الناس رو رعایت کنن که حرفی ننوشته بود اینجا

حجاب که فقط برای نماز نیست
تازه ماه رمضون باید همه جور روضه گرفت روزه غذا روزه چشم با نگاه نکردن منظور دار به نامحرم و ... و کلا نباید گناه انجام بدن

sephiroth

عضو جدید
دوستان تو این فروم چه علاقه ای به نقش قبر کردن تاپیک های زیر خاکی دارن

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
فكر كنم يكي از علتهائي كه باعث ميشه اين جوانها در لوس انجلس باز نماز بخونند و روزه بگيرند اينه كه اونجا افرادي نيستند كه با چماق تو سرشون بزنند كه اجبارا بايد حجابشون رو رعايت كنند و كساني اونتجا نيستند كه اونقدر خودشون قيم اونا بدونند كه بخوان بزور اونها رو بفرستند بهشت !! :surprised:

ذات انسان با زور شنيدن مخالفه و در مقابل هر چيزي كه بزور بخواد بهش تحميل بشه ايستادگي ميكنه .

بقول يكي از دوستان كه ميگفت اگر قرار باشه بين بزور رفتن به بهشت و يا با اختيار رفتن به جهنم يكي رو انتخاب كنم رفتن به اون جهنم رو به ميل خودم انتخاب مي كنم تا رفتن به اون بهشت زوري رو :eek: