چند نمونه از گناهان يك شهيد 16ساله

hossein_ebrahimi

عضو جدید
خوشحالم که با موضوع با ارامش و بدون تعصب برخورد میکنید ، به نظر شما یک نوجوان شهید 16 ساله الگوی مناسبی است؟! آیا هدف از بیان این خاطرات نه تنها شرعی و دینی و تعالی اخلاق نیست بلکه استفاده ی ابزاری در جهت یک جریان سیاسی خاص است؟!
ویا به قول شما چسباندن شهدا به سمت جریان فکری خودشان است؟!

متشکرم؛
در زمان جنگ جوی خاصی بر جامعه و جبهه حاکم بود که این از جان گذشتگی ها رو کاملاً توجیه می کرد ولی در حال حاضر چنین روحیه ای در جامعه کم رنگ است و مطرح کردن این خاطرات ریشخند زدن افرادی است که خود را وارثان کسانی می دانند که جان خودشان را فدا کردند.

امام علی (ع) : از تنهایی در راه حق نهراس!
اگه قرار باشه بخاطر عده ای که این ارزشهارو به مسخره گرفتن حرف حق گفته نشه که اصلا برای چی تو این کشور انقلاب شده و چرا اسمشو گذاشتن انقلاب اسلامی؟!

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خواندن بخشی از یادداشت های یک شهید شانزده ساله به نقل از وبلاگ یاد لاله ها شاید برای لحظاتی ما را به فکر فرو برد که کجاییم و چه می کنیم:
راوی که یکی از بچه های تفحص شهدا بوده، می نویسد: در تفحص شهدا، دفترچه یادداشت یک شهید شانزده ساله پیدا شد که گناهان هر روزش را در آن یادداشت کرده بود.
گناهان یک روز او عبارت بودند از:
• سجده نماز ظهر طولانی نبود.
• زیاد خندیدم.
• هنگام فوتبال شوت خوبی زدم که از خودم خوشم آمد.

راوی در سطر آخر افزوده بود که: دارم فکر می کنم چقدر از یک پسر شانزده ساله کوچکترم… !

یا لیتنی کنت معکم فافوز فوزا عظیما

جالب بود
مرسی

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خواندن بخشی از یادداشت های یک شهید شانزده ساله به نقل از وبلاگ یاد لاله ها شاید برای لحظاتی ما را به فکر فرو برد که کجاییم و چه می کنیم:
راوی که یکی از بچه های تفحص شهدا بوده، می نویسد: در تفحص شهدا، دفترچه یادداشت یک شهید شانزده ساله پیدا شد که گناهان هر روزش را در آن یادداشت کرده بود.
گناهان یک روز او عبارت بودند از:
• سجده نماز ظهر طولانی نبود.
• زیاد خندیدم.
• هنگام فوتبال شوت خوبی زدم که از خودم خوشم آمد.

راوی در سطر آخر افزوده بود که: دارم فکر می کنم چقدر از یک پسر شانزده ساله کوچکترم… !

یا لیتنی کنت معکم فافوز فوزا عظیما

جالب بود
مرسی

د ا ن ش گ ا ه

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
تو خاطرا مقام معظم رهبری میخوندم که یه روز با چند تن از مسیولین به طور سرزده منزل امام(ره) در جماران رفتند. حضرت آقا میفرمایند که امام(ره) را مشغول خوردن یک هندوانه قرمز دیدیم.رفتیم که ما هم تناول کنیم امام به فرزندشان فرمود که برود از یخچال یک هندوانه دیگر بیاورد.ما اعتراض کردیم که این هندوانه قرمز است و ما این را میخواهیم(به مزاح).امام هم فرمود اشکالی نداره بفرمایین.حضرت آقا فرمود تا قاچ اول را خوردیم دیدیم هندوانه شور است.دلیل شور بودن را پرسیدیم که امام فرمود وقتی قاچ اول را خوردم و دیدیم که کیف کردم.نمک زدم که کیف نکنم
به قول دوستمون اینا کجا و ما کجا...

mec1386

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
تو خاطرا مقام معظم رهبری میخوندم که یه روز با چند تن از مسیولین به طور سرزده منزل امام(ره) در جماران رفتند. حضرت آقا میفرمایند که امام(ره) را مشغول خوردن یک هندوانه قرمز دیدیم.رفتیم که ما هم تناول کنیم امام به فرزندشان فرمود که برود از یخچال یک هندوانه دیگر بیاورد.ما اعتراض کردیم که این هندوانه قرمز است و ما این را میخواهیم(به مزاح).امام هم فرمود اشکالی نداره بفرمایین.حضرت آقا فرمود تا قاچ اول را خوردیم دیدیم هندوانه شور است.دلیل شور بودن را پرسیدیم که امام فرمود وقتی قاچ اول را خوردم و دیدیم که کیف کردم.نمک زدم که کیف نکنم
به قول دوستمون اینا کجا و ما کجا...

زیبا بود ممنون
واقعا اینا کجا و ما کجا

آخرین ویرایش:

m saeidi

عضو جدید
آقا من با این تیکه خیلی حال کردم . به نظر من حرف حقه
در زمان جنگ جوی خاصی بر جامعه و جبهه حاکم بود که این از جان گذشتگی ها رو کاملاً توجیه می کرد ولی در حال حاضر چنین روحیه ای در جامعه کم رنگ است و مطرح کردن این خاطرات ریشخند زدن افرادی است که خود را وارثان کسانی می دانند که جان خودشان را فدا کردند.