چقدر می تونی حرف بزنی؟ چقدر می تونی متوجه بشی حرف دیگران رو؟

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان بنظرتون متوجه نشدن حرف یه عده ای دیگه چی می تونه باشه؟

حتی مصاحبه های یه نفر دیدید که بهش میگن شما چن سالتون هست میگه میگه من فلان شهرک هستم!!!

میگید چه ربطی داشت؟

میگه شهرک 20 سال ساخته شده و من اونجا بدنیا اومدم!

=========

بعصیا هم که خیلی تند صحبت می کنن اگر تو فازشون نباشی اصلا متوجه ی منظورشون نمیشی!
====

یه عده هم لهجه و گویش دارن باز حرفشون رو متوجه نمیشی
=======

اما بعصیا فارسی صحبت می کنن و خیلی متین بازم حرفشون رو متوجه نمیشی!

=====

شما حرف چه کسانی را متوجه می شوید؟ دقیقا

زبانم را نمی فهمی
تو خطم را نمی خوانی
چنان بیگانه ای
حتی که نامم را نمی دانی
تو آنقدر گیج و گنگی
در پلیدی های این غربت
که بیداری و قلب عاشق ما را نمی بینی
دل تو رفته در خواب و
خیالت مست این رویاست
سراسیمه رهایی در پی پس کوچه های سرد این دنیا
نگاه خسته مارا نمی بینی
شتاب ثانیه ها را نمی بینی
امید و آرزو های زهم بگسسته ی فردای دنیا را نمی بینی
من از بیگانگی های عجیب و پوچ این ملت ندارم انتظاری
از این ماتم که همچون من
تو هم غربت نشینی و زبانم را نمی فهمی
چنان بیگانه ای که حتی نامم را نمی دانی
نگاه خسته ما را نمی بینی
شتاب ثانیه ها را نمی بینی...................

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
من معمولا با هر کسی یه جور حرف میزنم و حتی دوست کر و لالم (البته گوشش سنگینه از بچگی و یه خوره بد حرف میزنه!!) رو هم میتونم براش مدار منطقی(طراحی مدار الکترونیکی!!) توضیح بدم....
کلا حرف زدن و دست به حرف زدنم خیلی خوبه .همینجا هم چند نفر اعلام کردن که حرفای من رو تو بی بی سی هم شنیدن و گفتن حرف بی بی سی رو گفتم!!!(در صورتی که من نظر بی بی سی یا کسی که از بی بی سی حرف زده باشه رو نگفتم و معمولا عقاید خودم بوده!!).....

حرف دیگران هم فرق میکنه.....مثلا پسرخاله‌ی دکتر بنده، کلا حرف زدنش تعطیله!! خطش هم تعطیله...کلا راه ارتباطی با اون، علامت دادن با دود یا تکست فرستادن هستش!!!!
ولی اره، معمولا حرف ادما رو خوب می‌فهمم!!!!(مثلا یه بار رفته بودیم برا دوستم با دوست دخترش چت کنم!!خودش بلد نبود چت رو.. دوست دخترش گفت تو اگه مامانت کاری بگه انجام بده، انجام میدی؟!! گفتم ممد میخواد کات کنه!!!! و اخرشم بعد از نیم ساعت چرت گفتن، گفت مامانم این همه برا من زحمت میکشه من نمیتونم ادامه بدم!!)...

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما به چه چیزایی گیر میدین؟؟؟؟
من فقط با اون شعری که نوشتین و آهنگ خواننده ی مورد علاقم یعنی ابی بود حال کردم...
بابا بیخیال کافیه فقط یکم موقعی که بقیه حرف میزنن به فکر فرو نری و فقط تمرکز کنی رو حرفاش همین...سخت نگیر بیخیال.....

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من معمولا با هر کسی یه جور حرف میزنم و حتی دوست کر و لالم (البته گوشش سنگینه از بچگی و یه خوره بد حرف میزنه!!) رو هم میتونم براش مدار منطقی(طراحی مدار الکترونیکی!!) توضیح بدم....
کلا حرف زدن و دست به حرف زدنم خیلی خوبه .همینجا هم چند نفر اعلام کردن که حرفای من رو تو بی بی سی هم شنیدن و گفتن حرف بی بی سی رو گفتم!!!(در صورتی که من نظر بی بی سی یا کسی که از بی بی سی حرف زده باشه رو نگفتم و معمولا عقاید خودم بوده!!).....

حرف دیگران هم فرق میکنه.....مثلا پسرخاله‌ی دکتر بنده، کلا حرف زدنش تعطیله!! خطش هم تعطیله...کلا راه ارتباطی با اون، علامت دادن با دود یا تکست فرستادن هستش!!!!
ولی اره، معمولا حرف ادما رو خوب می‌فهمم!!!!(مثلا یه بار رفته بودیم برا دوستم با دوست دخترش چت کنم!!خودش بلد نبود چت رو.. دوست دخترش گفت تو اگه مامانت کاری بگه انجام بده، انجام میدی؟!! گفتم ممد میخواد کات کنه!!!! و اخرشم بعد از نیم ساعت چرت گفتن، گفت مامانم این همه برا من زحمت میکشه من نمیتونم ادامه بدم!!)...

گفته بودی اهل چت که نیستی داش سیناپس
(یه سوال شخصیم ازت بپرسم ! یادم میاد چند سال پیش هم که تو تالار های پی سی ازت سوال تخصصی می پرسیدم خیلی حرفه ای جواب می دادی فکر می کردم حدود 30 - 35 سال سن داری کلی استخون خورد کردی تو این حرفه! سوالم اینه که چطور تو اون سن کم اینقدر اطلاعات و سواد داشتی؟ از کجا یاد می گرفتی و چطور یاد می گرفتی ؟ میشه اینو یکم برام توصیح بدی ؟ بنظرم یکی از نابغ های کامپیوتر هستی و...
خیلی دوست دارم روش بدست آوردن اطلاعات و یادگیریشون رو بدونم)

*Essi*

اخراجی موقت
من حرف همه رو متوجه میشم و علت اون حرفشون رو هم کاملا درک میکنم.

ولی متوجه شدن اصلا به معنای موافقت با نظر اونها نیست، اما یک عده اصلا نمیفهمند چی میگی، اونهایی که نمیفهمند چی میگی همه یک ویژگی مشترک دارند:

تمامیت خواهی و زوم کردن گوش ها روی هر انچه عادت میخواهد بشنود، عادتی که از بس تکرار شده، شیرین شده.

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفته بودی اهل چت که نیستی داش سیناپس

الان هم نیستم!!!! چت کردن یعنی اینکه بری تو روم ها و هرکی اومد باهاش حرف بزنی و دوست پیدا کنی....

ولی صحبت کردن با دوستان و اشنایان قبلی از طریق اینترنتی، یه چیز دیگس.... اتفاقا من هر شب تقریبا یکی دو ساعت میشینم با ملت خارج نشین صحبت میکنم برا سطح زبانم(لسنینگ، اسپیکینگ!) و همچنین یاد گیری فرهنگ های عامه‌ی مردم کشور های دیگه.... ولی هیچوقت همینجوری نرفتم تو بگم سلام عسل میدی؟! بعد اون بیاد عسل بده و بعد بگه وب بده و اینا!!!! همیشه هم قاطیشون میکنم این چیزا رو.....

حالا نه اینکه دوست ندارما...دوست دارم چت بکنم و دوست جدید پیدا بکنم، مسئله اینه وقتی میری تو، بدون استثنا همه فینگلیش مینویسن!! بعد من که فارسی مینویسم، کسی جوابم رو نمیده....بعدش میام بیرون!

یادم میاد چند سال پیش هم که تو تالار های پی سی ازت سوال تخصصی می پرسیدم خیلی حرفه ای جواب می دادی
اونجام بودی؟!!! یه نام کاربریی چیزی بده بریم پیدا کنیم!

خیلی دوست دارم روش بدست آوردن اطلاعات و یادگیریشون رو بدونم
من معمولا در مورد کامیپوتر حرف میزنم.... دلیلش هم اینه که از سال 80-81 تخصصی دنبالش بودم (9-10 ساله بودم!!)و تا روزانه 13 ساعت پای سیستمم بودم!!!!الان هم این عدد لااقل 8-9 ساعت در روز هستش... در مورد سایر مسایل(اجتماعی، فرهنگی، سیا30 و ...) هم نظرات شخصیم رو بیان میکنم معمولا و از طرف کل صحبت نمیکنم...
گاهی پیش میاد که در مورد یه مسئله‌ی خاص صحبتی از کس دیگه‌ای میشنوم و میرم دنبالش....
فک میکنم دلیل دیگس زبان بلد بودنم باشه... من از بچگی کلاس زبان رفتم و استادم کسی بود که چند تا دوست خارجی داشت....فیلم و برنامه‌های خارجی و همچنین بابام که همیشه منو صدا میزد میرفتم پیشش میشستیم با هم وسایل رو باز و دستکاری میکردیم!! باعث شد که مثلا کمی چیز میز یادبگیرم! و خوب، خوندن مقالات انگلیسی یا فیلم هایی که بخشی از فرهنگ غرب رو تشکیل میده، باعث میشه یه چیزی بتونی ازش بکشی بیرون که تو صحبت کردن با دیگران به دردت بخوره!

تازه من معتقدم چیز زیادی بارم نیست و مثلا اشخاصی مثل همین اسی خودمون خیلی واقعا کتاب خون هستن و استخون خورد کردن....

آخرین ویرایش:

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما به چه چیزایی گیر میدین؟؟؟؟
من فقط با اون شعری که نوشتین و آهنگ خواننده ی مورد علاقم یعنی ابی بود حال کردم...
بابا بیخیال کافیه فقط یکم موقعی که بقیه حرف میزنن به فکر فرو نری و فقط تمرکز کنی رو حرفاش همین...سخت نگیر بیخیال.....

خیلی وقتا وقتی آدم تمام تلاششو نمی کنه بعدش پشیمون میشه

ولی وقتی تمام تلاشتو می کنی فرقی نداره که موفق می شی یا نمی شی حداقلش اینه که کمتر از دست خودت ناراحت میشی

البته شکی نیست که وقتی روشی جواب نمی ده باید دنبال روش جدیدی باشی! مثل یاد گیری زبان اشاره و خط بریل

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من حرف همه رو متوجه میشم و علت اون حرفشون رو هم کاملا درک میکنم.

ولی متوجه شدن اصلا به معنای موافقت با نظر اونها نیست، اما یک عده اصلا نمیفهمند چی میگی، اونهایی که نمیفهمند چی میگی همه یک ویژگی مشترک دارند:

تمامیت خواهی و زوم کردن گوش ها روی هر انچه عادت میخواهد بشنود، عادتی که از بس تکرار شده، شیرین شده.

حتی زحمت کشیدی و زبان های بیگانه رو یاد گرفتی اسی خان
دقیقا به معنای موافقت نیست صد البته
هر کسی که بتواند چیزی بگوید صد درصد گیر عادت است و تمامیت خواهی ایا غیر از این است؟! و گرنه با گفته های دیگران که می فهمید موافقت می کرد مثل گوسفند که با چوپان موافق است!
اره عادت شیرین هست سعی کنیم به زیبایی ها عادت کنیم!

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اونجام بودی؟!!! یه نام کاربریی چیزی بده بریم پیدا کنیم! اره با سواد ترین بچه های ایران اونجا جمع هستن کاملا تخصصی هست بحث ها و.. همینه اسمم!

من معمولا در مورد کامیپوتر حرف میزنم.... دلیلش هم اینه که از سال 80-81 تخصصی دنبالش بودم (9-10 ساله بودم!!)و تا روزانه 13 ساعت پای سیستمم بودم!!!!الان هم این عدد لااقل 8-9 ساعت در روز هستش... در مورد سایر مسایل(اجتماعی، فرهنگی، سیا30 و ...) هم نظرات شخصیم رو بیان میکنم معمولا و از طرف کل صحبت نمیکنم...
گاهی پیش میاد که در مورد یه مسئله‌ی خاص صحبتی از کس دیگه‌ای میشنوم و میرم دنبالش....
فک میکنم دلیل دیگس زبان بلد بودنم باشه... من از بچگی کلاس زبان رفتم و استادم کسی بود که چند تا دوست خارجی داشت....فیلم و برنامه‌های خارجی و همچنین بابام که همیشه منو صدا میزد میرفتم پیشش میشستیم با هم وسایل رو باز و دستکاری میکردیم!! باعث شد که مثلا کمی چیز میز یادبگیرم! و خوب، خوندن مقالات انگلیسی یا فیلم هایی که بخشی از فرهنگ غرب رو تشکیل میده، باعث میشه یه چیزی بتونی ازش بکشی بیرون که تو صحبت کردن با دیگران به دردت بخوره!

تازه من معتقدم چیز زیادی بارم نیست و مثلا اشخاصی مثل همین اسی خودمون خیلی واقعا کتاب خون هستن و استخون خورد کردن....

آره منظورم همون کامپیوتر بود که واقعا برای خودت استادی هستی رو برام بیشتر توصیح بده

سواد کامپیوتر ت رو واقعا قبول دارم الانت رو که نمی تونم درک کنم ولی همون چند سال پیش واقعا برای خودت استادی بودی

بیشتر توصیح میدی که از 9 -10 سالگی چطور شروع کردی و استارت زدی پله پله تا الان توصیح بده ممنون

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی وقتا وقتی آدم تمام تلاششو نمی کنه بعدش پشیمون میشه

ولی وقتی تمام تلاشتو می کنی فرقی نداره که موفق می شی یا نمی شی حداقلش اینه که کمتر از دست خودت ناراحت میشی

البته شکی نیست که وقتی روشی جواب نمی ده باید دنبال روش جدیدی باشی! مثل یاد گیری زبان اشاره و خط بریل

باور کن هرکار میکنم نمیتونم درکت کنم...
سعی کن با آدمایی که بیه خودتن رابطه برقرار کنی تا حرفه همو راحت درک کنین...

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حرف كسائي كه رو راست باشن...........آدماي عاشق زندگي........

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
باور کن هرکار میکنم نمیتونم درکت کنم...

گروه فکری کاملا فرق میکنه... البته نمیدونم با این اواتار چطوری اینقد تفاوت هست!! با این وجود من معمولا حرف هایی رو زا اسی میبینم که دوست داشتم خودم بگم!!!

بیشتر توصیح میدی که از 9 -10 سالگی چطور شروع کردی و استارت زدی پله پله تا الان توصیح بده ممنون
هیچی! فقط یادگرفتم...نمیدونم.... فک کنم شاید دانش زبانم بهم کمک کرده باشه؟! چون همیشه میتونستم بخونم پیغام ها ومتن ها رو و ... وقتی روزی 13 ساعت با یه چیزی کار کنی..... وقتی تا ساعت 2 شب کار کنی، بعد بخوابی تا 3 و شروع کنی تا 7 صبح، اخرش میشه اینی که من هستم!

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گروه فکری کاملا فرق میکنه... البته نمیدونم با این اواتار چطوری اینقد تفاوت هست!! با این وجود من معمولا حرف هایی رو زا اسی میبینم که دوست داشتم خودم بگم!!!

هیچی! فقط یادگرفتم...نمیدونم.... فک کنم شاید دانش زبانم بهم کمک کرده باشه؟! چون همیشه میتونستم بخونم پیغام ها ومتن ها رو و ... وقتی روزی 13 ساعت با یه چیزی کار کنی..... وقتی تا ساعت 2 شب کار کنی، بعد بخوابی تا 3 و شروع کنی تا 7 صبح، اخرش میشه اینی که من هستم!

قبول کن که اینجوری نمی تونستی برنامه نویسی رو به این خوبی یاد بگیری فقط با خواندن متون انگلیسی!!!(قبول کن اول جمله منو کشته!)

بیشتر توصیح میدی بازم البته ببخشید که ...

بخوام برنامه نویسی الان یاد بگیرم باید از کجا شروع کنم دقیقا می خوام همون طور که شما یاد گرفتید یاد بگیرم

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبول کن که اینجوری نمی تونستی برنامه نویسی رو به این خوبی یاد بگیری فقط با خواندن متون انگلیسی!!!(قبول کن اول جمله منو کشته!)

این عبارت رو گوگل کن:
اموزش برنامه نویسی پایتون از صفر تا...

این مقاله، برای روزهایی بودش که من حتی نمیدونستم برنامه نویسی یعنی چی!!!!یه روزی یه جایی خوندم که برنامه نویسی رو از پایتون شروع کنین، رفتم دنبالش!....هیچ سایت فارسیی نبود پس انگلیسی ها رو گشتم... مقاله‌ای به زبان انگلیسی پیدا کردم.... شروع کردم به ترجمه‌اش به زبان فارسی...هر بار، برای اینکه درک بهتری داشته باشم از چیزی که دارم میگم(چون برام مهم بود که حرفی که میزنم تو یه سایتی، مال خودم باشه!)شروع کردم به تستش روی یه ورژن جدید تر همون زبان پایتون... اینجوری شد که برا اولین بار برنامه نویسی رو یاد گرفتم!!

روزای بعدش، بر میگرده به روزایی که به معلم های ورزشم میگفتم که تو سرم غده دارم و نمیتونم فوتبال بازی کنم...(من واقعا شباهتی به علی دایی یا وین رونی نداشتم!!) و معلم مربوطه هم قبول میکرد و من میرفتم سراغ کتاب برنامه نویسی بچه های رشته‌ی کامپیوتر!
پیشنهاد میکنم شما هم از همین روش شروع کنی!

shakibam

عضو جدید
کاربر ممتاز
گاهی اوقات یکی,انقدر خوب صحبت میکنه که باید مطالعه داشته باشی تا بفهمی چی میگه.؟
اما گاهی یکی انقدر بد حرف میزنه که باید باهاش دقایقی حرف بزنی تا متوجه بشی,اون چه کلمه هایی و برای چی بکار میبره؟
من خودم با هر گروهی,سازگاری دارم.(تقریبا)