چقدر قضیه ی 2012 رو جدی گرفتین؟؟
لطفا نظراتتون رو بنویسید ...........
پری جون خفته خانم سوال کرد ما چی فکر می کنیم نه اینکه سوالشا با سوال جواب بدیبه به سلام خفته خانوم....خوبی شما؟
والا حقیقتش من دلم میخواد جدی نگیرم...ولی این مخ پوکم هی هواسش بش هس....والا منم نمدونم قضیه جدیه یا نه ؟شما چی فک میکنی؟
منم نمدونم راسته یا نه ....ولی بعضی موقع ها وقتی میخوام یه کارای بکنم که نتیجه اش شاید تا یکی دوسال دیگه مشخص بشه ناخوداگاه بیخیالش میشم....البته میدونم نباید جدی گرفت ولی یه کم روم تاثیر گذاشته نمیتونم منکرش بشمبه به سلام خفته خانوم....خوبی شما؟
والا حقیقتش من دلم میخواد جدی نگیرم...ولی این مخ پوکم هی هواسش بش هس....والا منم نمدونم قضیه جدیه یا نه ؟شما چی فک میکنی؟
چقدر قضیه ی 2012 رو جدی گرفتین؟؟
بچه ها بعد از ظهور باز هم زندگی میکنیم؟؟؟راستش دلم نمیخواهد واقعیت داشته باشه اما مقاله های زیادی در موردش خوندمراستی اگر حتی یک روز هم به قیامت مونده باشه خداوند اون روز را انقدر طولانی میکنه تا حضرت مهدی ظهور کنند
![]()
پری جون خفته خانم سوال کرد ما چی فکر می کنیم نه اینکه سوالشا با سوال جواب بدی
من میگم حقیقت نداره................
از روی ترس نمیگما اما خداوند خودش فرموده که از حادثه روز قیامت هیچ کس خبر نداره تازه ما داریم تو روایات که زلزله میاد جنگ نمیشه ها
ولی دعا می کنم زود تر اتفاق بیافته
آنقدر از زندگی سیرم که روزی مرگ خود را جشن میگیرم[/
QUOTE]
منم نمدونم راسته یا نه ....ولی بعضی موقع ها وقتی میخوام یه کارای بکنم که نتیجه اش شاید تا یکی دوسال دیگه مشخص بشه ناخوداگاه بیخیالش میشم....البته میدونم نباید جدی گرفت ولی یه کم روم تاثیر گذاشته نمیتونم منکرش بشم![]()
چرا میزنی حالا؟a30r?
خوب واسه ام سوال بود دیگه!.خفته خانوم...منم مطمئنم( مخصوصا اگه کار کار این شیطان پرستاس) همش چرت محضه.....ولی گاهی اوقات بهش فک میکنم....البته به قول اقا حمید چندین بار دیگه ام از همین شایعه ها شده بود ....منم یادمه....نباید دوباره گول بخوریم
همونقدر که سال 2000 رو جدی گرفتم. اون سال هم قرار بود انواع واقسام اتفاقات بیفته از ظهور مسیح و آرماگدون تا از کار افتادن تمام کامپیوترهای دنیا در لحظه تحویل سال نو![]()
البته من قصد توهین ندارم و بد برداشت نکنی من خودم هم مسلمون زادم....راستش دلم نمیخواهد واقعیت داشته باشه اما مقاله های زیادی در موردش خوندمراستی اگر حتی یک روز هم به قیامت مونده باشه خداوند اون روز را انقدر طولانی میکنه تا حضرت مهدی ظهور کنند
![]()
دستشویی و حمام هم داره؟؟حالا یکی تو خارج نمیدونم کدومکشور بود..
پناهگاه درست کرده داره پیش فروش میکنه..پناهگاش زیر زمینه..کلیم تجهیزات داره![]()
من غلط بکنم پری جونمو بزنم شرمنده با لحن لطیف بخون جیگریپری جون خفته خانم سوال کرد ما چی فکر می کنیم نه اینکه سوالشا با سوال جواب بدی
من میگم حقیقت نداره................
از روی ترس نمیگما اما خداوند خودش فرموده که از حادثه روز قیامت هیچ کس خبر نداره تازه ما داریم تو روایات که زلزله میاد جنگ نمیشه ها
ولی دعا می کنم زود تر اتفاق بیافته
آنقدر از زندگی سیرم که روزی مرگ خود را جشن میگیرم[/
QUOTE]
چرا میزنی حالا؟a30r?
خوب واسه ام سوال بود دیگه!.خفته خانوم...منم مطمئنم( مخصوصا اگه کار کار این شیطان پرستاس) همش چرت محضه.....ولی گاهی اوقات بهش فک میکنم....البته به قول اقا حمید چندین بار دیگه ام از همین شایعه ها شده بود ....منم یادمه....نباید دوباره گول بخوریم![]()
راستی میدونین کارگردان فیلم 2012 تنها جایی رو که خراب نکرده کعبه است؟
ازش پرسیدن چرا؟
گفته چون مسلمونا اعتقاد دارن که کعبه خراب نمیشه و رهبران مسلمونا در مورد این چیزا فتوا میدن من هم احترام گذاشتم به این موضوع (البته معنیش این بود که ترسیدم!!!).
البته من شنیدم که تو قران هم در مورد حفظ کعبه از بلایا نوشته...و جالبتر اینکه مکه اصلا گسل زلزله حتی یه ذره هم نداره!!!! جل الخالق....
باید بهتون بگم که اولین بار این نظریه رو مایایی ها دادن ، مایا ها قومی تو امریکا بودن و حالا تعداد خیلی اندکی از اون ها مونده ، اون ها حدود 2000 سال پیش به قدری پیشرفته بودند که تقویمشون حرکت ماه و ستاره ها رو هم نشون میداد! متاسفانه این تقویم پیشرفته نمیتونه تاریخ بعد از 21 دسامبر 2012 رو تشخیص بده ( یعنی میگه وجود نداره ! ) بعد مایایی ها گفتن پس دنیا در حال اتمامه و خیلی ها هم باور کردند . ولی به این توجه نداشتن که تقویم مایایی ها کمتر از 53 سال رو هم تشخیص نمیده ! پس چطور انتظار داشته باشیم بعد 2012 رو تشخیص بده ؟ چند وقت پیش هم یه فیلم با همین اسم ساختن و میگفتن 2012 آخرالزمانه ! ولی حتی آخر خود همین فیلم هم تمامی انسان ها نمیمیرن ! درضمن بعضی ها هم میگن به 6 دلیل ( از قبیل : از بین رفتن زنبور ها ، عوض شدن خاصیت نفت ، تغییر قطب های زمین ، حمله ی فضایی ها و دو تای یگه که یادم نیست ) زمین در سال 2012 نابود میشه ولی نگفتن چرا 2012 ؟ چرا همین فردا این اتفاقات نیفتن ؟ حالا خودتون بگید خرافاته یا نه ؟![]()
![]()
پیش پیش پیش....لالالالا....کی گف بیدار شی؟ بخواب مامان2012مگه قراره چه اتفاقی رخ بده؟؟؟؟![]()
لیلی زن بوده یا مرد؟؟؟2012مگه قراره چه اتفاقی رخ بده؟؟؟؟![]()
من داشتم پاسخ های قبلی رو میخوندم یکی از دوستان این رو با از بین رفتن کامپیوتر ها در سال 2000 مقایسه کرده بودن ، که از بین رفتن کامپیوتر ها خرافات نبود ، این رو به این علت میگفتن که در سال 1999 تقویم کامپیوتر ها سال 2000 رو نمیشناخت به همین خواطر میترسیدن شروع کنه دوباره از سال 1900 شروع کنه و این یعنی نابودی . همین الان هم اگه به تقویم کامپیوترتون نگاه کنید سال 2100 به بعد رو نمیشناسه .
البته منظور حرفتو قبول دارم ، ولی همه مسلمونا(شیعه و سنی) به ظهور منجی ای از آل رسول معتقدند.البته من قصد توهین ندارم و بد برداشت نکنی من خودم هم مسلمون زادم....
ظهور آقا فقط از دید ما مسلمونای شیعه دوازده امامی که به زور 100 هزار نفر میشیم وجود داره...پس تکلیف اون 4 میلیارد و 900 میلیون نفر بقیه چی؟؟؟!!!!