چقدر به اين جمله اعتقاد داريد---> خواستن توانستن است؟

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام:gol:

من اين تاپيكو زدم چون خيلي به اين جمله اعتقاد دارم ميخوام نظر شماها رو هم بدونم آيا شما

هم اينطور فكر ميكنيد يا خودتونو دست تقدير ميسپاريد و پيش خودتون ميگيد " هر چه پيش آيد

خوش آيد؟ "

موفق باشيد:gol::heart::gol:

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اعتقاد كامل دارم ...
كوچكترين ترس و عدم اعتماد به نفس يعني شكست:gol:

درسته چون من خودم به شخصه اعتقاد دارم با توكل بر خدا اگر عزمتو واسه رسيدن جزم كني كار

نشد نداره اينو قبول داريد؟

اگه آدم تو هر کاری که می خواد انجام بده به خدا توکل کنه چه به نتیجه برسه یا نرسه موفقه

چون مطمئنه که به بهترین نتیجه رسیده :smile:

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
99%
و برنامه ریزی نکردن برای موفقیت مساویه با برنامه ریزی برای شکست..
ببینم؟
اصلا این جمله هه به این تایپیک ربظی داشت؟:w20:
اما انگار داشت;)
مگه نه؟:D:cool:

بابك طراوت

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته چون من خودم به شخصه اعتقاد دارم با توكل بر خدا اگر عزمتو واسه رسيدن جزم كني كار

نشد نداره اينو قبول داريد؟

بله ... البته من يه اعتقاد ديگه هم دارم و اون اينه كه نبايد يه مسئله را واسه خودمون سخت و دشوار كنيم و بايد همه چيز را ساده فرض كنيم .....مثل شنا كه هر چه بيشتر عضلات خودتون را سفت كنيد و دست و پا بزنيد در آب بيشتر فرو ميرويد و بايد عضلات را شل كرده و با آب دوست باشيم:gol:

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله ... البته من يه اعتقاد ديگه هم دارم و اون اينه كه نبايد يه مسئله را واسه خودمون سخت و دشوار كنيم و بايد همه چيز را ساده فرض كنيم .....مثل شنا كه هر چه بيشتر عضلات خودتون را سفت كنيد و دست و پا بزنيد در آب بيشتر فرو ميرويد و بايد عضلات را شل كرده و با آب دوست باشيم:gol:

خيلي جالب و با محتوا نوشته بودي ممنونم:gol:

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظرم كسي كه داراي ثبات در تصميم گيريه به اين جمله ميرسه درسته؟

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اعتقاد ندارم ..اینا همش چرتو پرته...هرچی قسمت باشه همون میشه ..حالا تو خودتو بکش !!!

خوب به نكته جالبي اشاره كرديد منم معتقدم هر كسي تو زندگيش خودشو دست تقدير وقسمت

بسپره به هيچي نميرسه نمونه هاي زيادي اطرافم بوده كه بعضي هاشونم دقيقا مثل شما فكر

ميكردن اما هميشه شكست خوردن به نظر من اين يك تلقين و اعتماد به نفسه واسه خود آدم تا

هميشه به اون چيزي كه ميخواد برسه و تو زندگيش موفق باشه اينو قبول داريد؟

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله ! خواستن تمام چيزهايي كه ما انتظارش را داريم به يك تصوير ذهني ايده آل بستگي دارد. این تصویر ذهنی شماست كه به شما شادی یا غم‌، موفقیت‌، یا شكست‌، خوشبختی و یا درد و رنج را هديه می‌دهد. تصویر ذهنی شما می‌تواند به شما كمك كند تا آنچه را برای رسیدن به شادی و رضایت لازم دارید انجام دهید، می‌تواند به شما كمك كند تا از زندگی خود لذت ببرید، می‌تواند اسباب اعتماد به نفس و اطمینان به كار و فعالیت هایی باشد كه شما برای زمان فراغت خود انتخاب می‌كنید، مصمم بر شاد زیستن شوید، از روی خیرخواهی به ارزیابی خودتان بپردازید، بهترین و طلایی‌ترین لحظات زندگی را در ذهن مجسم كنید و با توجه به واقعیت‌ها، نه خیالات واهی‌، بلكه براساس تصویر مثبت كه از واقعیات زندگی دارید، این تصویر خوشایند از خویش را تقویت كنید.
مراقب باشيد تا تصویر ذهنی خود را جایی گم نكنيد تا بهمراه آن انگیزه خوشبخت شدن را از دست دهيد‌. مواظب خودتان و روحتان و اندیشه‌های قشنگتان باشید‌. نگذارید كه هیچ باد مخالفی ابرهای سیاه را روبه‌روی پنجرهٔ رو به اقبال ذهنتان بیاورد تا موفقيت و خوشبختي در زندگي را آنطور كه مي پسنديد تجربه كنيد !

kittleboy_87

عضو جدید
من دوست دارم اینو هرچه زودتر درک کنم،هنوز به این نرسیدم
ولی میدونم که واقعیت داره
البته نرسیدم به این معنا که در چیزی که واقعا می خوام نرسیدم،در موارد کوچک خب رسیدم

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دوست دارم اینو هرچه زودتر درک کنم،هنوز به این نرسیدم
ولی میدونم که واقعیت داره
البته نرسیدم به این معنا که در چیزی که واقعا می خوام نرسیدم،در موارد کوچک خب رسیدم

مطمئن باش وقتي به اين واقعيت ميرسي كه اول از همه اين واژه رو ورد زبونت كني يه جورايي اول

از همه بايد خودتو قبول داشته باشيو صد البته استعدادهاي خودتو دست كم نگيري .تو اين راه

اعتماد به نفس بالا ميتونه خيلي كمكت كنه دوست من:gol:

راستي امضات خودش داره اين گفته منو تاييد ميكنه و با موضوع تاپيك منم همخواني داره.

sajjad.DSA

عضو جدید
درباره اینکه چقدر اعتقاد دارم میگم خیلی اعتقاد دارم.
فکر کنم معادلش هم همون (جوینده یابندست) با شه که من به اونم خیلی اعتقاد دارم

;)

pishoo

عضو جدید
[
خانم مهندس جان به نظر من تقدیر یعنی ما ما هم یعنی خواسته های ما !
اگر آدم تو نظام هستی اختیار داشته باشه(که من دارم شک میکنم) این جمله درسته
اما اگه نه که هر چی قسمته!

آخرین ویرایش:

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[
اگر آدم تو نظام هستی اختیار داشته باشه(که من دارم شک میکنم) این جملله درسته
ام اگه نه که هر چی قسمته!

با جمله اولتون كاملا موافقم .

اما

جمله دوم: خدا همه ما انسانها رو صاحب اختيار كرده و تنها موجوداتي كه صاحب

قدرت تصميم گيري و اختيار هست همانا انسانها هستند. قسمت يك شعار كاذب

هست واسه راضي شدن خود اون فرد در غير اين صورت هيچ ارزش ديگه اي نداره.

موفق باشي:gol:

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
هر وقت چیزیو واقعا خواستم گرفتم. مگه اینکه شک داشته باشم.
به نظرم هر چیزو که بخوای یه دست بیاری همه ی جهان دست به دست میده تا خواستت عملی بشه. چون تو میخوای. اما اگه یه ذره فکر کنی که اگه نشه چی میشه .... اونوقته که خیلی نمیتونی به نتیجه گرفتن امیدوار باشی.

Desideria

عضو جدید
جمله ی کاملن درستیه اما باید این رو هم در نظر بگیریم برای کسی که شرایط خیلی سختی داره این مساله کمی سخت تر میشه
با 80درصد این جمله موافقم

sajjad.DSA

عضو جدید
[
اگر آدم تو نظام هستی اختیار داشته باشه(که من دارم شک میکنم) این جمله درسته
اما اگه نه که هر چی قسمته!
در اینکه آدما اختیار دارن لاشک فیه.
اما اونطوری که من از جمله ی شما فهمیدم، شما می خوای بگی همه چیز از قبل مشخصه و انسان نمی تونه قسمته خودشو تغییر بده!
ولی من میگم تو هر کاری دو نوع قسمته(قسمته خوب و قسمته بد) واین انسانه که با اختیار خودش ( کارهایی که با اختیار خودش انجام میده ) انتخاب می کنه کدوم قسمته نسیبش بشه.;)

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جمله ی کاملن درستیه اما باید این رو هم در نظر بگیریم برای کسی که شرایط خیلی سختی داره این مساله کمی سخت تر میشه
با 80درصد این جمله موافقم

شما درست ميفرماييد اما همينجاست كه خدا به فرياد آدما ميرسه چون كسايي كه نياز بيشتري

به كمك دارن عاجزانه تر و از ته دل خواستشونو از خدا ميخوان كه بي حاجت نمي مونن من اينو

مطمئنم.:gol:

Pari-2719

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به این اصل معتقدم هر آنچه که بهش فکر می کنی دستیافتنی است
پس هیچ کاری نیست که بخواهی و انجام نشه:heart: