از تمام دوستان مخالفم دعوت می کنم با افتخاری که میگن، خودشون را توی تاپیک همکلاسی معرفی کنن.دقیقا منظور من هم همینه
دوستان :
اگر میگید پیام نور خوبه پس چرا اینطور ی ازش دفاع میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟ با تحقیر دیگران؟!
از تمام دوستان مخالفم دعوت می کنم با افتخاری که میگن، خودشون را توی تاپیک همکلاسی معرفی کنن.دقیقا منظور من هم همینه
دوستان :
اگر میگید پیام نور خوبه پس چرا اینطور ی ازش دفاع میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟ با تحقیر دیگران؟!
خوب خواهر عزیز من و تو باس این حقارتهارو از پیام نوریها دور کنیم. من خودم آزاده مشهد عمران قبول شدم اما چون برادرم مهندس عمرانه به من پیشنهاد کرد برم مدیریت پروژه منم قبول کردم.مدیر گروهمونم که فرزند قره بزرگ(رئیس تربیت بدنی کل دانشگاه پیام نور)از دانشگاه و امکاناتش تعریف میکنه و جالبه اون به ما میگه که شما باید به رشته و دانشگاتون افتخار کنید اما ما خودمون نمی خوایم قبول کنیم که واقعا خوبه.چون کلاساش کمتره و سیستم اموزشیش مشکل داره و... این مشکلاتو بقیه هم دارن نه فقط ما.درصد قبولی پیام نور تو ارشد واقعا زیاده چون همه درس خونن این اعتراف یکی از اساتیدی هست که خودش فارغ التحصیل ارشده صنایع امیر کبیره.من داداش نیستم .تاپیک من عجیب نیست. این حرف دل خیلی از پیام نوری هاست. هر چند الان خیلی ها دارن انکار میکنن.اگر واقعا اینطور باشه که خوبه.
خوب خواهر عزیز من و تو باس این حقارتهارو از پیام نوریها دور کنیم. من خودم آزاده مشهد عمران قبول شدم اما چون برادرم مهندس عمرانه به من پیشنهاد کرد برم مدیریت پروژه منم قبول کردم.مدیر گروهمونم که فرزند قره بزرگ(رئیس تربیت بدنی کل دانشگاه پیام نور)از دانشگاه و امکاناتش تعریف میکنه و جالبه اون به ما میگه که شما باید به رشته و دانشگاتون افتخار کنید اما ما خودمون نمی خوایم قبول کنیم که واقعا خوبه.چون کلاساش کمتره و سیستم اموزشیش مشکل داره و... این مشکلاتو بقیه هم دارن نه فقط ما.درصد قبولی پیام نور تو ارشد واقعا زیاده چون همه درس خونن این اعتراف یکی از اساتیدی هست که خودش فارغ التحصیل ارشده صنایع امیر کبیره.
خوب خواهر عزیز من و تو باس این حقارتهارو از پیام نوریها دور کنیم. من خودم آزاده مشهد عمران قبول شدم اما چون برادرم مهندس عمرانه به من پیشنهاد کرد برم مدیریت پروژه منم قبول کردم.مدیر گروهمونم که فرزند قره بزرگ(رئیس تربیت بدنی کل دانشگاه پیام نور)از دانشگاه و امکاناتش تعریف میکنه و جالبه اون به ما میگه که شما باید به رشته و دانشگاتون افتخار کنید اما ما خودمون نمی خوایم قبول کنیم که واقعا خوبه.چون کلاساش کمتره و سیستم اموزشیش مشکل داره و... این مشکلاتو بقیه هم دارن نه فقط ما.درصد قبولی پیام نور تو ارشد واقعا زیاده چون همه درس خونن این اعتراف یکی از اساتیدی هست که خودش فارغ التحصیل ارشده صنایع امیر کبیره.
دوست عزیز فکر می کنی با توهین کردن به دیگران حقارت رو از خودت می تونی دور کنی؟! سخت در اشتباهی. حقارت علمی با بالا بردن سطح علمی بر طرف میشه نه با خیال بافی و وقت تلف کردن!
این حرفه دلم بود که برای پیشرفت هر چی دانشجو تو این کشوره گفتم.
راستی دلیل نمیشه شما آزاد نرفتید آزاد بد باشه! و یه نکته دیگه هم این هست که از خودتون آمار در نیاورید ! برید و ببینید درصد قبولی پیام نور چند هست و بعد بیاید بگید بالاست.
موفق باشید
میشه یکی توضیح بده اینجا چه خبره؟
دعواست؟
چرا مقایسه می کنید آزاد رو با پیام نور؟ تاپیک چیزه دیگه ای بود فکر کنم!
هر سیستمی بدیها و خوبی هایی داره و مهمترین فاکتور تعیین کننده در موفقیت یه دانشجو یا دانش آموز تویه یه سیستم تحصیلی تلاش خودشه، نه اعتبار دانشگاهش. نه؟
دوستان عزیز تو این تاپیک از شما راجع به پیام نور پرسیده برای چی به ازادیها گیر میدید مگه ما بچه های ازاد به شما گیر میدیم؟
دقيقا
میجوی عزیز شما دانشگاه تهران میخونی؟
منم منظورم همین بود ... دوست عزیز اینجور بحثها نه راه به جایی میبره نه از مشکلات کم میکنه ، بازم ازت خواهش میکنم اگه واقعا" دانشجوی پیام نوری و واقعا" دغدغه این دانشگاه رو داری این تاپیک و حذف کن و سعی کن به جای پرداختن به مشکل قسمتی از راه حل باشیخوب دلیل تاپیک هم همینه .چرا اسم پیام نور اینطور جا افتاده؟
منم با راه حل شما موافقم.بهتره این تاپیکو حذف کنی دوسته عزیز.منم منظورم همین بود ... دوست عزیز اینجور بحثها نه راه به جایی میبره نه از مشکلات کم میکنه ، بازم ازت خواهش میکنم اگه واقعا" دانشجوی پیام نوری و واقعا" دغدغه این دانشگاه رو داری این تاپیک و حذف کن و سعی کن به جای پرداختن به مشکل قسمتی از راه حل باشی
منم با راه حل شما موافقم.بهتره این تاپیکو حذف کنی دوسته عزیز.
دوست عزیز شما اولش میاید و میگید سطح علمی تون از دانشجو های فلان دانشگاه بالاتره و بحث رو کاملا منحرف می کنید و حالا میاید و میگید تاپیک باید حذف بشه؟!
نه باید پست های نا مربوط پاک بشن نه صورت مسئله!
این مسئله تا کی باید ادامه پیدا کنه؟
افراد باید یاد بگیرن بخوبی بحث کنن و به هیچ شخصیتی توهین نکنن و افترا نزنن.
یا حق
دوسته عزیز اگه به شخصیت علمی و دانشگاهی شما برخورده من شرمندم.اما ما داریم با بچه های پیام نور بحث میکنیم داریم از مشکلاته خودمون و بقیه دانشگاهها میگیم تا همه بدونن این مشکلات واسه همست تا بچه ها این ذهنیت که اسم دانشگاشون حقارت داره ازشون دور شه.باز هم اگه من به کسی توهین کردم عذر میخوام.دوست عزیز شما اولش میاید و میگید سطح علمی تون از دانشجو های فلان دانشگاه بالاتره و بحث رو کاملا منحرف می کنید و حالا میاید و میگید تاپیک باید حذف بشه؟!
نه باید پست های نا مربوط پاک بشن نه صورت مسئله!
این مسئله تا کی باید ادامه پیدا کنه؟
افراد باید یاد بگیرن بخوبی بحث کنن و به هیچ شخصیتی توهین نکنن و افترا نزنن.
یا حق
واسه اینه که اگه دقت کرده باشی معمولا" تو این بحث ها دانشجوهای غیر پیام نوری بسیار فعالتر هستند در حالی که هیچ تجربه ای از دانشگاه ندارند ... من یه چیزی میدونم و میگم حذفش کن ، بهر حال دوتا پیراهن اینجا بیشتر پاره کردماما فقط یه سوال:" چرا فقط به این تاپیک جواب دادید . در حالی که تاپیک همکلاسی به تعداد انگشت هام هم جواب نگرفت؟"
دقیقا همین موضوعی که شما میگینه.بچه های بقیه دانشگاه ها تو این بحثا فعالترند و شناختی هم نسبت به دانشگاه ما ندارن و نتیجش این میشه که میبینی.امیدوارم زودتر این تاپیکو حذف کنی.واسه اینه که اگه دقت کرده باشی معمولا" تو این بحث ها دانشجوهای غیر پیام نوری بسیار فعالتر هستند در حالی که هیچ تجربه ای از دانشگاه ندارند ... من یه چیزی میدونم و میگم حذفش کن ، بهر حال دوتا پیراهن اینجا بیشتر پاره کردم
درسته اگر موضع اول دوستان این نبود میشد بگم من اشتباه کردم. معذرت خواهی میکردم. وقتی میدیم این فقط حس منه. اتفاقا خیلی هم خوب میشد چون من هم اعتماد به نفسم بیشتر میشد.
ولی باور کنید من زیاد دیدم بچه هایی را که ارم دانشگاه شون را قائم می کنن.
به هر حال اینجا من تابع خواسته های جمع هستم اگر جمع اینطور بخوان ،چشم ، حتما تاپیک را می بندیم.
اما فقط یه سوال:" چرا فقط به این تاپیک جواب دادید . در حالی که تاپیک همکلاسی به تعداد انگشت هام هم جواب نگرفت؟"
دوسته عزیز اگه به شخصیت علمی و دانشگاهی شما برخورده من شرمندم.اما ما داریم با بچه های پیام نور بحث میکنیم داریم از مشکلاته خودمون و بقیه دانشگاهها میگیم تا همه بدونن این مشکلات واسه همست تا بچه ها این ذهنیت که اسم دانشگاشون حقارت داره ازشون دور شه.باز هم اگه من به کسی توهین کردم عذر میخوام.
به نظرم پیام نور هر چی باشه بهتر از دانشگاه ازاده
میشه خودتونو معرفی کنید؟و بفرمایید رشتتون چیه؟ البته تو تاپیکه همکلاسی !خیلی هم خوبه
مگه چشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
افتخار هم میکنم
قبلا معرفی کردم ..شما برو اونجا میبینیمیشه خودتونو معرفی کنید؟و بفرمایید رشتتون چیه؟ البته تو تاپیکه همکلاسی !