منم دقیقا همین نظرو دارم اصل خودتی که باید بری دنبالشسلام.
ببین بستگی به چند چیز داره که مهمترینشون خود آدمه.
من بشخصه تو این چندسالی که توی پیام نور درس خوندم همیشه خودم دنبال مطالب میدوییدم >>>حالا هر چی بیشتر بدویی بیشتر بارت میشه .
(با وجود امکاناتی مثل اینترنتو ... میشه در کنار کلاسای دانشگاه خودتو بروز تر کرد واین مکملی واسه اون میشه.)
چیزایی مثل امکانات دنشگاه و استادا عوامل دخیل و موثر توو این موضوع هستن،که خدارو شکر واسه ما بدک نبوده.
پس لطفا منو راهنماییم کنید چون بدون استاد درس خوندن خیلی سخته مخصوصا کامپیوتر...................
من ترم 2 هستم
ولی دقیقا دستم اومده که پیام نور یعنی تلاش تلاش تلاش
دقیقا همه چیز بخودت بستگی داره....هر چقدرم استادت خوب باشه و خوب درس بده تا خودت نخونی و مسلط نباشی صفری!
سلام دوستان من که خیلی خوشحالم که در دانشگاه پیام نور درس میخونم چون به نطر من سطح علمی بچه های پیام نور خیلی بالاست تا کل کتاب رو نخورن قبول نمیشن و خیلی تلاش میکنن و واقعا مدرکشون خیلی معتبره موفق باشید
ازنظر من بستگی داره خود شخص چقدر برای فهمیدن و درک کردن تلاش میکنه وگرنه نوع دانشگاه تاثیری فوق العاده ای نداره این نیست که بگیم پیام نوری بودن به معنای ضعف علمی دانشجو ,بلکه در این نوع دانشگاه بچه ها خیلی بیشتر از هم رشته هاشون در دانشگاه های دیگه تلاش میکنن وامار در این چند سال اخیر نشون داده درصد قبولی پیام نوری ها در ارشد خیلی بیشتر از دانشگاه های دیگه بوده واین خودش سطح علمی بالای پیام نوری ها را میرسونه
سلام دوستان من که خیلی خوشحالم که در دانشگاه پیام نور درس میخونم چون به نطر من سطح علمی بچه های پیام نور خیلی بالاست تا کل کتاب رو نخورن قبول نمیشن و خیلی تلاش میکنن و واقعا مدرکشون خیلی معتبره موفق باشید
من از اینکه دانشگاه پیامنورم احساس خوش حالی نمی کنم چون پیامنورم سختی های خودشو داره.اما ناراحتم نیستم که بخوام ازینکه پیامنورم احساس ضعف کنم.
به نظرمن مهم نیست کدوم دانشگاهی یا کدوم رشته تحصیل میکنی
اگه خوب تلاش کنی حتی در بدترین دانشگاه و در بدرد نخورترین رشته میتونی موفق باشی.
قابل توجه شما هیچ رشته ای بدرد نخور نیست!
ممکنه کار واسش کم باشه اما...[/QU
منظور از به درد نخور رشته هاییه که ازش استقبال نمیشه.
یعنی وقتی مدرکشو میگیری باید بزاری در کوزه ابشو بخوری.
قابل توجه شما هیچ رشته ای بدرد نخور نیست!
ممکنه کار واسش کم باشه اما...[/QU
منظور از به درد نخور رشته هاییه که ازش استقبال نمیشه.
یعنی وقتی مدرکشو میگیری باید بزاری در کوزه ابشو بخوری.
میدونی این مشکل از کجا اب میخوره؟!
خیلی از رشته هایی که به قول شما باید بزاری در کوزه ابشو بخوری اونور آب طرفداران زیادی داره و اتفاقا شغلای مناسبی هم واسش پیدا میشه؛ این مشکل دانشگاه های ماست که بدون تحقیق در مورد اینکه این رشته در کشور ما جواب میده یا نه اونو تو لیست انتخاب رشته قرار میدن و...