terajedi21
عضو جدید
به نظر شما چطور میتواند به کی گفت که دوستش دارین!متاسفانه من اصلا اهل این کارا نبودم و نمی تونم این کارو انجام بدم یکی هم نیست که راهش رو (راهی که با عقل من جور در بیاد)بهم بگهچطور میشه فهماند که دوستت دارم؟
شما اگه یکی رو واقعا دوست داری و واسه سرگرمی نمیخوایش
اول خانوادت رو در جریان بزار
اونا بهتر از هر کسی میتونن راهنماییت کنن چون به اخلاق و خصوصیات شما بهتر از هر کسی آشنا هستند
اما اگه جدی نیستی و فقط واسه سرگرمی میخوای بگو تا بگم باید از کجا شروع کنی
به نظر شما چطور میتواند به کی گفت که دوستش دارین!متاسفانه من اصلا اهل این کارا نبودم و نمی تونم این کارو انجام بدم یکی هم نیست که راهش رو (راهی که با عقل من جور در بیاد)بهم بگهچطور میشه فهماند که دوستت دارم؟
روش خوبی نیست............شاید بعد از اشنایی به نتیجه برسه که اون بدرد ازدواج نمیخوره
دوستمون نپرسید چجوری پیشنهاد ازدواج بدم که شما سریع رفتی سر خونواده...........گفت میخوام بهش بگم دوستش دارم......همین
شما بفرمایید دختری یا پسربه نظر شما چطور میتواند به کی گفت که دوستش دارین!متاسفانه من اصلا اهل این کارا نبودم و نمی تونم این کارو انجام بدم یکی هم نیست که راهش رو (راهی که با عقل من جور در بیاد)بهم بگهچطور میشه فهماند که دوستت دارم؟
برو جلوش....زل بزن تو چشاش.....هی نگاش کن...هی نگاش کن....اخر میفهمه
نه فرار نمیکنه....من تجربه دارممی ترسه فرار میکنه....
نه فرار نمیکنه....من تجربه دارم
نه من از دور خیره شدمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااهههههه
شما رفتی جلو؟
نه من از دور خیره شدم
میخوای دفه دیگه زبون در بیارم؟خودش اومد جلو؟ چه باحال....
ولی من نگاه رو قبول ندارم.
میخوای دفه دیگه زبون در بیارم؟
باشه هرچی شما بگیدنع نع نمیخاد همون قبلی رو برو جلو.
افرین دختر گلم....
مامان قوربونش بره .
من هر وقت زیاد به جایی زل بزنم چشام اشک میادخب میترسه طرف فک میکنه کم دارماين تكنيك زل زدن خيلي باحاله واقعا جواب ميده
من هر وقت زیاد به جایی زل بزنم چشام اشک میادخب میترسه طرف فک میکنه کم دارم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
D | چطور هزینه های ازدواج را کاهش دهیم؟ | گفتگوی آزاد | 43 | |
S | شما به چه زبان خارجی مسلط هستید و چطور تونستید در اون زبان به تبحر برسید ؟ | گفتگوی آزاد | 15 | |
ش | چطور از سختی های زندگی عبور کردی؟ | گفتگوی آزاد | 28 | |
شما چطور خانواده تان را میبینید؟؟؟؟؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 17 | ||
چطور باید تاپیک ایجاد کنم؟ | گفتگوی آزاد | 1 |