چطور باید نقاط برداشتی رو توی یک لایه جدا در CAD نشون بدم ؟

Glad_Surveyor

عضو جدید
سلام خدمت همکاران گرامی

یه سوال داشتم. ببینید من برای یه کاری نقاط برداشتی رو توی لند باز کردم و نقشه رو طبق کروکی توی لند کشیدم. بعدش باید این نقشه که کشیدم رو توی CAD باز کنم و یه مقدار دیگه ادیت کنم. برای کاری که باید تحویل بدیم، گفتن که توی یک لایه از نقشه نهایی باید نقاط برداشت شده قرار بگیره. می خوام ببینم چطور باید این کار رو بکنم ؟! آخه نقاط برداشتی توی لایه 0 توی لند SAVE میشه و من هر کاری می کنم نمی تونم اونا رو کپی کنم و توی یه لایه دیگه بذارم. حالا وقتی توی لایه صفر هم میذاریم توی بعضی از سیستم ها و اتوکدها نقاط رو نشون میده توی بعضی هاش نشون نمیده !؟ مارکر های نقاط هم توی هیچ کدوم نشون نمیده. یعنی فقط شماره نقطه و ارتفاع و کد میاد بدون مارکر !
میشه راهنمایی کنین ؟! کار عجله ایه :(

مجتبی اس

عضو جدید
سلام خدمت همکاران گرامی

یه سوال داشتم. ببینید من برای یه کاری نقاط برداشتی رو توی لند باز کردم و نقشه رو طبق کروکی توی لند کشیدم. بعدش باید این نقشه که کشیدم رو توی CAD باز کنم و یه مقدار دیگه ادیت کنم. برای کاری که باید تحویل بدیم، گفتن که توی یک لایه از نقشه نهایی باید نقاط برداشت شده قرار بگیره. می خوام ببینم چطور باید این کار رو بکنم ؟! آخه نقاط برداشتی توی لایه 0 توی لند SAVE میشه و من هر کاری می کنم نمی تونم اونا رو کپی کنم و توی یه لایه دیگه بذارم. حالا وقتی توی لایه صفر هم میذاریم توی بعضی از سیستم ها و اتوکدها نقاط رو نشون میده توی بعضی هاش نشون نمیده !؟ مارکر های نقاط هم توی هیچ کدوم نشون نمیده. یعنی فقط شماره نقطه و ارتفاع و کد میاد بدون مارکر !
میشه راهنمایی کنین ؟! کار عجله ایه :(
شما راست کلیک میکنید گزینه qiuck select میزنید لایه نقاطو انتخاب میکنید بعد ذئباره راست کلیک میکنیئ میرید تو پراپرتیس لایه نقاطو عوض میکنید البته قبلش باید یه لایه جدیدی بسازید

Glad_Surveyor

عضو جدید
ممنون
ولی ببینید. الان شما فکر کنید که من یه نقشه کشیدم توی خود CAD که لایه نقاط داخلش نیست. یک نقشه دیگه هم دارم توی CAD که لایه نقاط داخل اون وجود داره. حالا من چطوری باید نقاط رو از این نقشه کپی کنم توی اون نقشه ؟!
وقتی که این کاری هم که شما گفتین کردم و نقاط رو انتخاب کردم و کپی کردم و توی نقشه مورد نظر پیست کردم. هیچ چیزی دیده نمیشه ! در صورتی که اسم لایه به بقیه لایه ها اضافه میشه ولی نقاط دیده نمیشن !!

مجتبی اس

عضو جدید
ممنون
ولی ببینید. الان شما فکر کنید که من یه نقشه کشیدم توی خود CAD که لایه نقاط داخلش نیست. یک نقشه دیگه هم دارم توی CAD که لایه نقاط داخل اون وجود داره. حالا من چطوری باید نقاط رو از این نقشه کپی کنم توی اون نقشه ؟!
وقتی که این کاری هم که شما گفتین کردم و نقاط رو انتخاب کردم و کپی کردم و توی نقشه مورد نظر پیست کردم. هیچ چیزی دیده نمیشه ! در صورتی که اسم لایه به بقیه لایه ها اضافه میشه ولی نقاط دیده نمیشن !!
شاید لایتون خاموشه
اگه همه چی اکی باشه با کپی کردن باید بیاد حتما من شخصا 1000 بار این کارو کردم
برای کشی کردنم باید copy with base point بکنید حتما تا نقاط بیاد سر جای خودش شاید این کارو نمیکنید که نقاطو نمیتونید ببینید
اگه نتونستی نقشه هاتو بذار اینجا من واست انجام میدم

Ehsan.Ha

متخصص نقشه برداری
کاربر ممتاز
سلام
در اتوکدهای 2010 به بعد روی یکی از نقاط که می خواین لایش رو عوض کنین کلیک کنین تا انتخاب شه. کلیک راست و گزینه Select Similar رو بزنین. خود AutoCAD هوشمندانه بقیه نقاطتون رو انتخاب می کنه! حالا لایه رو عوض کنین. حالشو ببرین

amin0192

عضو جدید
منم همین مشکل رو دارم وقتی از نقشه را با لند باز کردم دوباره با اتوکد 2011 میخوام باز کنم همین مشکل دارم که نقاط نمیاین یا وقتی می آیند نمیتونم نقطه ها به هم وصل کنم(اصلا نشانگر موس به حالت select در نمیاد)

بالا