چطوری میشه یه گربه بیچاره را خفه کرد؟ !!

neegahin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

SIMA.T

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی هیچکس از گربه کشی خوشش نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟

تارا پارسا

عضو جدید
آخي گناه داره چرا خفش كني؟من يه پيشي داشتم خيلي ملوس بود...دس آموز خودم بود باهاش حرف ميزدم متوجه ميشد....اما مردش...اينقد گريه كردم......

b65241

کاربر بیش فعال
من کودکی مظلوم که بودم (البته مظلومیت از خصوصیات همیشگیه منه) یه بار بند کفشمو حلقه کردم دور گردن 1 گربه، هرچی کشیدم مقاومت کرد راه نیومد، اخر یهو دیدم افتاده رو زمین، یه چیزه صورتی رنگی از دماغش زده بیرون، تکون نمیخوره
نکته جالبش این بود که 6-7 تا گربه دیگه داشتن منو نگاه میردن
اونجا بود که اولین بار فهمیدم به این میگن خفه شدن
:eek::w04:

SIMA.T

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کودکی مظلوم که بودم (البته مظلومیت از خصوصیات همیشگیه منه) یه بار بند کفشمو حلقه کردم دور گردن 1 گربه، هرچی کشیدم مقاومت کرد راه نیومد، اخر یهو دیدم افتاده رو زمین، یه چیزه صورتی رنگی از دماغش زده بیرون، تکون نمیخوره

قاتل ل ل ل !!!:eek:

Green Head

عضو جدید

به نظر شما دو کلمه "مظلوم" و "ظالم" چه فرقی با هم دارند؟

آیا هم معنی هستند؟

یا من تا الان معنی دو کلمه "مظلوم" و "ظالم" جا به جا فهمیدم یا شما.....!!!!!:w20:

SIMA.T

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره اون گربه ها شاهد قتل بودن
میخواستم فرداش برم اونا رو هم بکشم
اما بخاطر 1 سو تفاهم، همون شب تنبیه شدم و تا 1 هفته اجازه نداشتم از خونه برم بیرون

چه شانسی آوردن.......!!!:surprised:

nazaninfatemeh

عضو جدید
:biggrin: آخي حيووني
من مطمئنم اين كفش داداش منه
آخه واقعا وقتي مياد اتفاق شبيه به اين ميفته فرقش اينه كه اين ميكشه ولي اون فقط بيهوش ميكنه:(:cry: