والا منم تا حالا جایی که در مورد چرم باشه کار نکردم و اطلاعاتم محدود و در حد ناچیزه.ولی تا اونجا که بتونم کمک میکنم.خیلی ممنون از اطلاعاتی که در اختیارمون گذاشتید.
دوستان من یه سری اطلاعات در مورد چرم مصنوعی و مراحل ساخت و تولید این نوع چرم رو میخواستم.
کسی میتونه کمکی در این زمینه به من بکنه؟؟؟
tannery=دباغیسلام
لطفا در مورد اصطلاح زیر به من پاسخ دهید.
Tannery Pickled Lamb
میخواهم بدانم این دقیقا چه نوع چرمی هستش آیا همان سالامبور گوسفندیه؟
با تشکر
سلام به دوستان !
بچه ها اگه كسي ميتونه در باره ي تاكسيدرمي كمك كنه ممنون ميشم . حقيقتش يه روش عملي ميخوام با توضيح . ممنون . قول ميدم اگه كسي يه روش بهم گفت دو تا كله گوزن يا بز بهش بدم !
قبلا تشكر ميكنم.
سلام به دوستان !
بچه ها اگه كسي ميتونه در باره ي تاكسيدرمي كمك كنه ممنون ميشم . حقيقتش يه روش عملي ميخوام با توضيح . ممنون . قول ميدم اگه كسي يه روش بهم گفت دو تا كله گوزن يا بز بهش بدم !
قبلا تشكر ميكنم.
Taxidermists seek to continually maintain their skills to ensure attractive, life-like results. Although mounting an animal has long been considered an art form, often involving months of work, not all modern taxidermists trap or hunt for prize specimens.
Taxidermy specimens can be saved for later use by freezing. The taxidermist then removes the skin, to be tanned and treated for later use. The remaining muscle fibers and bones are measured and posed. The carcass is then molded in plaster. The carcass is then removed and the mold is used to produce a cast of the animal called a mannequin. Mannequins can also be made by sculpting the animal first in clay. There are many companies that produce stock forms in many sizes that can be used. Glass eyes are then usually added to the display, and possibly also artificial teeth, depending on the subject's original dental condition.
An increasingly popular trend is to freeze dry the animal. This can be done with reptiles, birds, and small mammals such as cats, large mice and some types of dogs. Freeze drying is expensive and time consuming. The equipment is expensive and requires much upkeep. Large specimens can be required to spend as long as 6 months in the freeze dryer, although it is the preferred technique for pets.
ببخشید چرا مدیران عزیز که تاکید میکنن حتما فارسی تایپ کنید ولی خودشون رعایت نمی کنن
دوست عزیز من تو چرمشهر تبریز هستم ولی تا حالا شتر مرغ کار نکردم...با سلام
برای دباغی پوست شترمرغ به چه دستگاها ویا وسایلی احتیاج است و روش باغی آن به چه صورت می باشد؟
در چرم شهر تبریز یا هر جای دیگه کسی به صورت حرفه ای کار دیاغی چرم شترمرغ را انجام میده؟
متاسفانه من تعدادی پوستو در چرم شهر ورامین دادم دباغی کردن ولی کیفیت چرم حاصله خوب نیست.هم بد رنگ شده و هم چروک ...
من مهندس مکانیکم و با توجه به اینکه این کار در تخصصم نیست اگر شخص ماهری را پیدا نکنم،مجبورم خودم این پروسه رو انجام بدم...
اگه اطلاعاتی در این زمینه دارید ممنون میشم
سلام.دوستان کسی در مورد قیمت چرم سنتی مودار خبر داره...تا حالا درست نکرده بودم یه نمونه درست کردم.
سلام.دوستان کسی در مورد قیمت چرم سنتی مودار خبر داره...تا حالا درست نکرده بودم یه نمونه درست کردم.