چرا همیشه یادمون میره ممکنه 1 دقیقه دیگه زنده نباشیم؟

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جداً چرا هیچ کدوممون یادمون نیست که ممکنه 1 دقیقه دیگه زنده نباشیم؟
چرا همیشه جوری رفتار می کنیم، جوری حرف میزنیم، جوری دل میشکنیم، جوری دروغ میگیم، جوری کلاه میذاریم، جوری کلاه بر میداریم، جوری زیر آب میزنیم، جوری بی توجهی می کنیم که انگار مطمئنیم حالا حالاها زنده ایم و فرصت داریم برای خوب شدن و خوب بودن و اصلا متوجه کارهای زشتمون نیستیم...
کاش مرگ رو نزدیک میدیدم و اینقدر بد نبودیم.
کاش یک کم بیشتر فکر میکردیم.
کاش ....

آخرین ویرایش:

*setareh66*

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی...واقعا تامل برانگیزه....
اما گاهی هم فکر میکنم ما زندگی نمیکنیم و به قول معروف فقط روزمرگی میکنیم...بدون هیچ فایده ای...

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
جداً چرا هیچ کدوممنون یادمون نیست که ممکنه 1 دقیقه دیگه زنده نباشیم؟
چرا همیشه جوری رفتار می کنیم، جوری حرف میزنیم، جوری دل میشکنیم، جوری دروغ میگیم، جوری کلاه میذاریم، جوری کلاه بر میداریم، جوری زیر آب میزنیم، جوری بی توجهی می کنیم که انگار مطمئنیم حالا حالاها زنده ایم و فرصت داریم برای خوب شدن و خوب بودن و اصلا متوجه کارهای زشتمون نیستیم...
کاش مرگ رو نزدیک میدیدم و اینقدر بد نبودیم.
کاش یک کم بیشتر فکر میکردیم.
کاش ....
من با کمال خوشوقتی متن زیبای این تاپیک را بعنوان عیدی به دولتمردانمان هدیه میکنم تا بخوانند و لحظه ای به فکر فرو روند.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا فک میکنی اگه هم یادمون بود فرقی میکرد؟:surprised::razz:
برای کسانی که هنوز وجدان و انسانیتشون یک کم زنده است، چرا فرق نکنه؟؟:que:

مرسی...واقعا تامل برانگیزه....
اما گاهی هم فکر میکنم ما زندگی نمیکنیم و به قول معروف فقط روزمرگی میکنیم...بدون هیچ فایده ای...

فکر کنم به خاطر همونه که بعضی وقتها خیلی چیزها یادمون میره و عادی میشه واسمون. همیشه میبینیم یکی میمیره میگیم هم آخی چه مرد خوبی بود چه زن خوبی بود ولی اصلا به این فکر نمی کنیم یک کاری بکنیم که بعد از مردن خودمون یکی دیگه بگه آخی چه انسان خوبی بود، هیچ وقت به این فکر نمی کنیم.

من با کمال خوشوقتی متن زیبای این تاپیک را بعنوان عیدی به دولتمردانمان هدیه میکنم تا بخوانند و لحظه ای به فکر فرو روند.

دولتمردان، دولت زنان، مخالفین دولت، موافقین دولت، من، تو ، پدرمون، خواهرمون، دوستمون، فامیلمون همه باید به فکر فرو بریم.
هیچ وقت نگیم دیگران بدند و من خوبم، دولت خوب شه، مردم خوب شن، دولت فرهنگ سازی کنه، خودمون باید دست به کار شیم و خوب شیم.
من که فکر می کنم خودم خیلی بدی کردم، کاری هم با دولتمردان ندارم. دولتی ها و رییس روسا کسانی نیستند جز همین مردم ایران و همین اطرافیان ما، از مریخ نیومدن که!

ضمن اینکه لطفا سیاسیش نکنید، تشکر :gol:

mmm98k

عضو جدید
پرنده رفتنیست ...

پرنده رفتنیست ...

ای کاش همه یادشون بود که از کجان و به کجا میرن.اینجوری دیگه هیچ ظلمی نبود ،هیچ خونی ریخته نمیشد ، هیچ ...
اما حیف ...

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
دولتمردان، دولت زنان، مخالفین دولت، موافقین دولت، من، تو ، پدرمون، خواهرمون، دوستمون، فامیلمون همه باید به فکر فرو بریم.
هیچ وقت نگیم دیگران بدند و من خوبم، دولت خوب شه، مردم خوب شن، دولت فرهنگ سازی کنه، خودمون باید دست به کار شیم و خوب شیم.
من که فکر می کنم خودم خیلی بدی کردم، کاری هم با دولتمردان ندارم. دولتی ها و رییس روسا کسانی نیستند جز همین مردم ایران و همین اطرافیان ما، از مریخ نیومدن که!

ضمن اینکه لطفا سیاسیش نکنید، تشکر :gol:
هدیه دادن یک جمله زیبا به دولتمردان , سیاسی کردن موضوع نیست دوست من. هدیه است. شما اینهمه مذهبیش کردی کسی اعتراضی کرد؟ بدبین مباش. دل منم نشکن که نازکه. :gol:

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون فکر اینطوری باعث یاس میشه
آدم دستش نمیاد که کاری کنه ......دچار پوچ گرایی میشه

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هدیه دادن یک جمله زیبا به دولتمردان , سیاسی کردن موضوع نیست دوست من. هدیه است. شما اینهمه مذهبیش کردی کسی اعتراضی کرد؟ بدبین مباش. دل منم نشکن که نازکه. :gol:

ما مخلص شما و دلتونم هستیم :gol:

آخرین ویرایش:

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز

مذهبی نبود که :gol:
یعنی مرگ فقط مخصوص مذهبی هاست ؟؟؟:D:biggrin:
یا دل دیگران رو نشکستن و مهربون بودن و دروغ نگفتن ؟؟؟:D

salimipour

عضو جدید
کاربر ممتاز
امام علی (ع) : طوری زندگی کن که هرگز نمی میری و طوری زندگی کن که انگار فردا خواهی مرد.
یکی از بهترین حدیث هاست که واقعا ادم را به فکر فرو مبیره / جمله به این قشنگی در مورد مرگ و زندگی د رکنار هم هنوز ندیدم / این حدیث خیلی دوست دارم:smile:

arosak

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاش اصلا این دنیا نبود ...کاش ...:cry:
وای خدا جون من از مردن میترسم...:cry:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما نسبت به قیامت مثل جنینه نسبت به این دنیا.
چون عات کردیم به این دنیا میترسیم کنده بشیم ازش. خداییش کی از مرگ نمیترسه:que:
منم میترسم!

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جون دادن برای همه سخت نیست، خیلی از افراد عادی هم به راحتی جون میدن، ولی یه جایی شنیدم یا خوندم یادم نیست که میگفت جون دادن سخت باعث بخشیده شدن برخی از گناهان میشه.
ولی به طور کلی میگن هرکی بهتر باشه تو دنیا راحت تر جون میده...

YuMi

اخراجی موقت
امام علی (ع) : طوری زندگی کن که هرگز نمی میری و طوری زندگی کن که انگار فردا خواهی مرد.

:biggrin:

واسه همین ایشون 16 تا زن گرفتند؟:surprised:

چرا کسی که فکر میکنه فردا میمیره زن میگیره؟:smile:
یعنی میخواسته بیوشون کنه؟

آیاتای

عضو جدید
پس چرا میگن جون دادن سخته....:(
از کجا متوجه شدن که جون دادن سخته؟! کسی که مرگ رو تجربه نکرده نمیتونه در مورد جون دادن نظر درستی بده!
فکر کن گاهی بچه کوچولوها هم میمیرن.. پس نباید اینقدرها هم سخت باشه. نترس!:gol::cry:

آخرین ویرایش:
بالا