دخترا هم میرن خواستگاری اما نا محسوس....
خوب قانون دنیاست
چرا نمی تونید حقیقتو بپذیرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پذیرفتیم حقیقت رو
نا محسوس![]()
نمی دونم این مامان بابای این دخترا چقدر خرجشون کردن تا بزرگ شدن همینجوری ولشون کردن به امون خدا
حالا که می خوان دوتا قناری دو تا کفتر عاشق بهم برسن میگن شیر بها اینقدر مهریه اونقدر
مگه چقدر خرج شیر دادن کردن همش رو سرجمع کنی 500 تومن هم نمیشه تازه خیلیاشون همه بچه شیرخشک هستن
بنده بنا به رشته تحصیلی خودم با روانشناسان زیادی درارتباط بودم و درعین حال روزانه تا دلتون بخواد از صحبتهای مشاورین وروانشناسان تلویزیون استفاده می کنم ..و یک کتابخونه دارم پرازین گونه کتابها و...لااقل ازشما که 19سالتونه خیلی دراین موارد بیشتراطلاعات دارم..این حرف من دقیفا حرفهای روانشناسانه .نه نظرشخصی خودم به تنهاییترجیحا پیش یه مشاور برید یا حداقل به حرف چن تاشون گوش کنید.
این حرف نیاز و ... دیگه پوسیده.
همین که خانما میرن سمت مردا میرن خودش دال بر این هست.
آره میگه چشم هرچی شما بگینشاید به ظاهر این جور باشه اما حرف اول وآخر رو دختر میزنه
استاد مطهري ميگويد: «اين که از قديم الايام مردان به عنوان خواستگاري نزد زنان مي رفته اند و از آنها تقاضاي همسري مي کرده اند، از بزرگ ترين عوامل حفظ حيثيت و احترام زن بوده است. طبيعت مرد را مظهر طلب و عشق و تقاضا آفريده است و زن را مظهر مطلوب بودن و معشوق بودن. طبيعت زن را گُل، و مرد را بلبل، زن را شمع و مرد را پروانه قرار داده است.
به نظر من اصلا مهم نیست کی خواستگاری کی میره ولی تجربه ثابت کرده اگر یه دختر از یه پسره ایرونی خواستگاری کنه اون پسره لطف می کنه و میزاره میره
من حاظرمحالا واسه تست یکی از خانوما درخواست بده به یکی از آقایون ببینیم چی میشه![]()
من حاظرم![]()
خوب حالا باید یه پسر شجاع و نترس پیدا کنیم ! فنا رو دوز داری گلم ؟ قراره به زودی 2014 بشه 3 سال جلو افتادگی
شااام چی خوردی؟ فنااااا؟ جنسیتو ی نیگا بنداااز ..... اه ، امضات تو حلقت![]()
moafeghamدختر مثل گله
باید صبرکنه تا بچیننش
خوب در کشور ی مثل ایران این رسم بوده و هست. حالا از آقایون کی قبول میکنه که خواهرش بره خواستگاری یه پسر. این رسم یه روش بر اساس تعصب بوده. ولی میتونه اجرا بشه چه ایرادی داره به شرطی که از ارزش دخترکم نکنه.در جواب كسي كه براي بنده اين سوال رو فرستاده بود بايد گفت كه البته حتما مي دانيد كه همه جاي دنيا بااين رسم نيست مثلا در يونان بايد خانم ها برن خواستگاري و حتي كار كنند وزحمت بكشند وخرجي خانه به مرد بدن! ودركشور بزرگ هند هم خانواده عروس بايد خرج و مخارج پنج ياسه سال اول زندگي روبه اقادامادتقديم كنه!
اما درايران اين رسم پسر بره خواستگاري جاافتاده واگر دختري به خواستگاريه پسري بره
اگرم پسره قبول كنه بعده ها روزگار دختررو سياه مي كنه....
تا نظر دوستان چه باشد ؟
خوب در کشور ی مثل ایران این رسم بوده و هست. حالا از آقایون کی قبول میکنه که خواهرش بره خواستگاری یه پسر. این رسم یه روش بر اساس تعصب بوده. ولی میتونه اجرا بشه چه ایرادی داره به شرطی که از ارزش دخترکم نکنه.