چرا هميشه پسرا بايد برن خواستگاري دخترا ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
دخترا هم میرن خواستگاری اما نا محسوس....:w04:
خوب قانون دنیاست
چرا نمی تونید حقیقتو بپذیرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمی دونم این مامان بابای این دخترا چقدر خرجشون کردن تا بزرگ شدن همینجوری ولشون کردن به امون خدا

حالا که می خوان دوتا قناری دو تا کفتر عاشق بهم برسن میگن شیر بها اینقدر مهریه اونقدر

مگه چقدر خرج شیر دادن کردن همش رو سرجمع کنی 500 تومن هم نمیشه تازه خیلیاشون همه بچه شیرخشک هستن

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمی دونم این مامان بابای این دخترا چقدر خرجشون کردن تا بزرگ شدن همینجوری ولشون کردن به امون خدا

حالا که می خوان دوتا قناری دو تا کفتر عاشق بهم برسن میگن شیر بها اینقدر مهریه اونقدر

مگه چقدر خرج شیر دادن کردن همش رو سرجمع کنی 500 تومن هم نمیشه تازه خیلیاشون همه بچه شیرخشک هستن
:surprised::surprised::surprised:

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترجیحا پیش یه مشاور برید یا حداقل به حرف چن تاشون گوش کنید.
این حرف نیاز و ... دیگه پوسیده.
همین که خانما میرن سمت مردا میرن خودش دال بر این هست.
بنده بنا به رشته تحصیلی خودم با روانشناسان زیادی درارتباط بودم و درعین حال روزانه تا دلتون بخواد از صحبتهای مشاورین وروانشناسان تلویزیون استفاده می کنم ..و یک کتابخونه دارم پرازین گونه کتابها و...لااقل ازشما که 19سالتونه خیلی دراین موارد بیشتراطلاعات دارم..این حرف من دقیفا حرفهای روانشناسانه .نه نظرشخصی خودم به تنهایی
ضمنا اگرتعدادی ازدخترا حیای ذاتی ونجابت رو فراموش کردن و به سمت پسرمیرن دلیل نمیشه شما به همه دخترا تعمیمش بدی

eli1989

عضو جدید
به نظر من باید از طرفت خیلی مطمئن باشی که بری خواستگاریش اگه طرف اصلا شعور اینجور برخوردا رو نداشته باشه خیلی به آدم بر میخوره!!:cry:

به نظر من هم رسم غلطیه که حتما پسر بره خواستگاری کلا خواستن مهمه!!!!!!!!:w11::w16:

ولی شوخی شوخی هر چی فکر میکنم میبینم خیلی بامزه است که پسر برام چایی بیاره منم هی زیر چشی نگاش کنم و لبخند بزنم و بعدم از خونه و داراییم بگم:w18:!!
:w15:

majid-survey

عضو جدید
من موافقم

الان هم اعلام امادگی میکنم هرکی میخواد بیاد خواستگاری من:biggrin::biggrin::biggrin:

nima174

عضو جدید
یه جورایی ازدواج یه چیز تشریفاتی و از قبل دو طرف از هم خواستگاری کردند:biggrin:
از نظر من فرقی نمیکنه . از نظر منطقی و انسانی
من میگم به درک وشعور دو طرف بستگی داره:)

در طول تاریخ باید به این مسَُآله پرداخت...چون یه بحث ریشه ایه
اما من این علت را حمله و تجاوز اعراب به ایران در زمان ساسانیان می دانم
از همون موقع با این طور تحمیل کردن اسلام بود که اختلاف شدید طبقاتی مرد و زن بوجود اومد و خیلی چیزای دیگه بچها.
و این که مردا الزامآ باید به خواستگاری زنها برن هم یه جور مردسالاریه:):)

زنده باد آزادی

nima174

عضو جدید
یه جورایی ازدواج یه چیز تشریفاتی و از قبل دو طرف از هم خواستگاری کردند:biggrin:
از نظر من فرقی نمیکنه . از نظر منطقی و انسانی
من میگم به درک وشعور دو طرف بستگی داره:)

در طول تاریخ باید به این مسَُآله پرداخت...چون یه بحث ریشه ایه
اما من این علت را حمله و تجاوز اعراب به ایران در زمان ساسانیان می دانم
از همون موقع با این طور تحمیل کردن اسلام بود که اختلاف شدید طبقاتی مرد و زن بوجود اومد و خیلی چیزای دیگه بچها.
و این که مردا الزامآ باید به خواستگاری زنها برن هم یه جور مردسالاریه:):)

زنده باد آزادی

hamed6336

عضو جدید
استاد مطهري مي‌گويد: «اين که از قديم الايام مردان به عنوان خواستگاري نزد زنان مي رفته اند و از آن‌ها تقاضاي همسري مي کرده اند، از بزرگ ترين عوامل حفظ حيثيت و احترام زن بوده است. طبيعت مرد را مظهر طلب و عشق و تقاضا آفريده است و زن را مظهر مطلوب بودن و معشوق بودن. طبيعت زن را گُل، و مرد را بلبل، زن را شمع و مرد را پروانه قرار داده است.

arad sedaghat

عضو جدید
استاد مطهري مي‌گويد: «اين که از قديم الايام مردان به عنوان خواستگاري نزد زنان مي رفته اند و از آن‌ها تقاضاي همسري مي کرده اند، از بزرگ ترين عوامل حفظ حيثيت و احترام زن بوده است. طبيعت مرد را مظهر طلب و عشق و تقاضا آفريده است و زن را مظهر مطلوب بودن و معشوق بودن. طبيعت زن را گُل، و مرد را بلبل، زن را شمع و مرد را پروانه قرار داده است.

لایک;)

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
1. قدرت تصمیم گیری
2. توان مدیریت
3. تامین مخارج
.....

دِ اگه اختیارش دس دخترا بود صف میکشیدن همینجووووور ...

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا واسه تست یکی از خانوما درخواست بده به یکی از آقایون ببینیم چی میشه:biggrin:

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب حالا باید یه پسر شجاع و نترس پیدا کنیم ! فنا رو دوز داری گلم ؟ قراره به زودی 2014 بشه 3 سال جلو افتادگی
شااام چی خوردی؟ فنااااا؟ جنسیتو ی نیگا بنداااز ..... اه ، امضات تو حلقت

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
نترسین نمیشه

خدا برای هرکسی ی جفت افریده
هیچ ادمی توی دنیا تنهانمیمونه

2276417

کاربر فعال
در جواب كسي كه براي بنده اين سوال رو فرستاده بود بايد گفت كه البته حتما مي دانيد كه همه جاي دنيا بااين رسم نيست مثلا در يونان بايد خانم ها برن خواستگاري و حتي كار كنند وزحمت بكشند وخرجي خانه به مرد بدن! ودركشور بزرگ هند هم خانواده عروس بايد خرج و مخارج پنج ياسه سال اول زندگي روبه اقادامادتقديم كنه!
اما درايران اين رسم پسر بره خواستگاري جاافتاده واگر دختري به خواستگاريه پسري بره
اگرم پسره قبول كنه بعده ها روزگار دختررو سياه مي كنه....

تا نظر دوستان چه باشد ؟​
خوب در کشور ی مثل ایران این رسم بوده و هست. حالا از آقایون کی قبول میکنه که خواهرش بره خواستگاری یه پسر. این رسم یه روش بر اساس تعصب بوده. ولی میتونه اجرا بشه چه ایرادی داره به شرطی که از ارزش دخترکم نکنه.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب در کشور ی مثل ایران این رسم بوده و هست. حالا از آقایون کی قبول میکنه که خواهرش بره خواستگاری یه پسر. این رسم یه روش بر اساس تعصب بوده. ولی میتونه اجرا بشه چه ایرادی داره به شرطی که از ارزش دخترکم نکنه.

مگه شما آقایون میخواید خواستگاری کنید که حالا قبول کنید یا نکنید!!؟
شما وکیل وصی خواهرتون تشریف دارین؟؟
:cool:

وضعیت
موضوع بسته شده است.