چرا هميشه پسرا بايد برن خواستگاري دخترا ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

اشک دریا

عضو جدید
پسراجنبه ندارن.اگه یه دختربخوادشون واسش نازمیکنن ولی اگه نخوادشون بزورمیخوان به دستش بیارن
دیدم که دارم میگم ها
پس فرهنگسازی نشده

salarbhnaz

عضو جدید
اولا سلام و دوما راستیتش هچی سر جای خودش نیست تا چه برسه به این گلایه شما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟ البته خدایش این بگم که دختر یا زنم هم مال اون قدیم قدیما بود نه الن که اونام برا آقایون شدن خاطره عین آجیر و پسته با اینکه فراونند اما گرون و پر مدعا و واقعا یه خرجی زیادی و رفت اونا زمان که پسرا میرفتن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟:surprised:

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا سلام و دوما راستیتش هچی سر جای خودش نیست تا چه برسه به این گلایه شما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟ البته خدایش این بگم که دختر یا زنم هم مال اون قدیم قدیما بود نه الن که اونام برا آقایون شدن خاطره عین آجیر و پسته با اینکه فراونند اما گرون و پر مدعا و واقعا یه خرجی زیادی و رفت اونا زمان که پسرا میرفتن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟:surprised:
مشکل دقیقا همینجاس

mahdis.

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من عنوان این تاپیک فقط خواستگاری رو زیر سوال برده.مهم اینه که دو طرف میخوان به شروع زندگیشون رسمیت بدن از خواستگاری شروع میکنن.بعدشم ابهت مرد واسه زن یه چیز دیگس.ایرانو با هند و یونان مقایسه میکنن؟؟
انقدر فرهنگ هارو با هم قاطی نکنین.هر جای دنیا یه جوره.
دیگران از پیشرفت کشورای قدرتمند حرف میزنن.ما از اینکه کی بره خواستگاری.
یعنی اعتماد به نفسو له له کردید.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
من برم خواستگاری یه پسر چقد بهم پول میدین؟:smile:

dey68

عضو جدید
کاربر ممتاز
پسره تو كليسا نشسته بوده يهو ميبينه يه دختر خيلي خوشگل مياد تو.ميدوه ميره پشت سر مجسمه قايم ميشه.

دختره مياد ميشينه جلوي محراب ميگه اي خدا! تو به من همچي دادي-پول دادي-قيافه دادي-خانواده خوب دادي...فقط ازت يه چيز ديگه ميخوام ... اونم يه شوهر خوبه... يا حضرت مسيح خودت كمكم كن!پسره از پشت مجسمه مياد بيرون ميگه
عيسي هل نده! هل نده زشته!خودم ميرم!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.