بگم نادان بهتره؟
دارم توصیفت میکنم!
منظورم اینه که از اولش عاقل بووووووودم.

بگم نادان بهتره؟
دارم توصیفت میکنم!
لبانت از خنده لبریز
بابا .............عاقل.............منظورم اینه که از اولش عاقل بووووووودم.![]()
اینم به طور غیر مستقیم می خواد بگه روز اول فکر میکنم.....
من که تا حالا روز اول رو تجربه نکردماینم به طور غیر مستقیم می خواد بگه روز اول فکر میکنم
این مورد تو پسرا زیاد هستبه نظرم یکی از دلیلاش اینه که به عشق وصداقت پسرا نمیشه زیاد اعتماد کرد....واینکه پسرا اگه باچندتا دختر همزمان باشن به خودشون افتخار میکنن وپزشو میدن ولی این مورد تو دخترا خیلی کمه
این مورد تو پسرا زیاد هست
اما تو دخترا هم کم نیست دوست من
مگه پسرهارو کامل میشناسی؟به نظرم یکی از دلیلاش اینه که به عشق وصداقت پسرا نمیشه زیاد اعتماد کرد....واینکه پسرا اگه باچندتا دختر همزمان باشن به خودشون افتخار میکنن وپزشو میدن ولی این مورد تو دخترا خیلی کمه
نمیدونم شاید حق با شماست ومن ندیدم....
انشاال.........خدا قسمتت کنه تجربه کنیمن که تا حالا روز اول رو تجربه نکردم![]()
مگه پسرهارو کامل میشناسی؟
این یکی رو واقعا راس گفتی...........اگه اون فرد کسی باشه ک دخترا صددرصد قبولش داشته باشن و بخوان تاابدباهاش بمونن همون موقع ب همه میگن ولی اگه فقط صرفا بحث تفریح و این چیزا باشه لزومی نداره کسی بدونه!
چرا هر دختری با ی پسر آشنا میشه روز اول به کسی نمیگه؟ حتی به دوستان نزدیکش
اما ما پسرا با کسی آشنا بشیم مثلا میگیم فلانی من امروز صبح با فلانی آشنا و دوست شدم
واقعا بحث برانگیزه.............
منطقی بود.......دخترا به دلایل مختلف نمیگن. اینکه اول طرفو بشناسن، بعد ببینن میشه بهش اعتماد کرد یانه، از طرفی جو بین دخترا فرق میکنه
دوستی و جدایی برا دخترا یه کم جدی تره تا پسرا
چرا هر دختری با ی پسر آشنا میشه روز اول به کسی نمیگه؟ حتی به دوستان نزدیکش
اما ما پسرا با کسی آشنا بشیم مثلا میگیم فلانی من امروز صبح با فلانی آشنا و دوست شدم
واقعا بحث برانگیزه.............
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | عطر های مخصوص متولدین هر ماه | گفتگوی آزاد | 4 | |
A | خودنمائی به هر بهانه ای. چرا؟ | گفتگوی آزاد | 7 | |
A | هر کی بفکر خویشه | گفتگوی آزاد | 34 | |
![]() |
دستمزد 30 میلیون تومانی مهران مدیری برای هر شب اجرای «دورهمی»! | گفتگوی آزاد | 14 | |
A | طلب توجه به هر قیمتی درسته یعنی ؟ چقد ایراد میگیری ؟ | گفتگوی آزاد | 1 |