چرا هر دختری با ی پسر آشنا میشه روز اول به کسی نمیگه؟

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا من امتحان دارم بهدا میام جوابتو میدم فهلا خداحافظ همگی.....

mona-70

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظرم یکی از دلیلاش اینه که به عشق وصداقت پسرا نمیشه زیاد اعتماد کرد....واینکه پسرا اگه باچندتا دختر همزمان باشن به خودشون افتخار میکنن وپزشو میدن ولی این مورد تو دخترا خیلی کمه

alone.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم یکی از دلیلاش اینه که به عشق وصداقت پسرا نمیشه زیاد اعتماد کرد....واینکه پسرا اگه باچندتا دختر همزمان باشن به خودشون افتخار میکنن وپزشو میدن ولی این مورد تو دخترا خیلی کمه
این مورد تو پسرا زیاد هست
اما تو دخترا هم کم نیست دوست من

дажджавая кропля

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه پسرهارو کامل میشناسی؟

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خب نمیشه بابا :d
باید بزاری ۲،۳ هفته بگذره بعد کم کم رو کنی :d

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب نگفت که نگفت این ی مسئله شخصی و فقط به خود ادم و همکلاسیا و استاد و بقال سر کوچه و .................مربوطه:smile:

ilili

عضو جدید
خوب جواب این سوال خیلی واضحه چون پسرا دوستی با دخترارو برای خودشون افتخار میدونن به قول خودشون میگن بالاخره مخ شون رو زدیم واسه همین میرن واسه همه تعریف میکنن
دخترا هم دوستی با پسرها رو واسه خودشون ضعف میدونن فکر میکنن اگه همه بفهمن فکر میکنن اون دختر بدی بوده که دوست پسر داشته برای همین سعی میکنن پنهان کنن
در کل اگه دیدن طرفتون شما رو از بقیه پنهان میکنه سریع اون رابطه رو تموم کنین و بدونین که شما برای اون شخص جنبه ی عادت و سرگرمی دارین

mohanna360

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه اون فرد کسی باشه ک دخترا صددرصد قبولش داشته باشن و بخوان تاابدباهاش بمونن همون موقع ب همه میگن ولی اگه فقط صرفا بحث تفریح و این چیزا باشه لزومی نداره کسی بدونه!

дажджавая кропля

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه اون فرد کسی باشه ک دخترا صددرصد قبولش داشته باشن و بخوان تاابدباهاش بمونن همون موقع ب همه میگن ولی اگه فقط صرفا بحث تفریح و این چیزا باشه لزومی نداره کسی بدونه!
این یکی رو واقعا راس گفتی...........

• Like
واکنش ها: ici1

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا هر دختری با ی پسر آشنا میشه روز اول به کسی نمیگه؟ حتی به دوستان نزدیکش
اما ما پسرا با کسی آشنا بشیم مثلا میگیم فلانی من امروز صبح با فلانی آشنا و دوست شدم:que:
واقعا بحث برانگیزه.............

دخترا به دلایل مختلف نمیگن. اینکه اول طرفو بشناسن، بعد ببینن میشه بهش اعتماد کرد یانه، از طرفی جو بین دخترا فرق میکنه

دوستی و جدایی برا دخترا یه کم جدی تره تا پسرا

дажджавая кропля

عضو جدید
کاربر ممتاز
دخترا به دلایل مختلف نمیگن. اینکه اول طرفو بشناسن، بعد ببینن میشه بهش اعتماد کرد یانه، از طرفی جو بین دخترا فرق میکنه

دوستی و جدایی برا دخترا یه کم جدی تره تا پسرا
منطقی بود.......

nayyerr

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چرا هر دختری با ی پسر آشنا میشه روز اول به کسی نمیگه؟ حتی به دوستان نزدیکش
اما ما پسرا با کسی آشنا بشیم مثلا میگیم فلانی من امروز صبح با فلانی آشنا و دوست شدم:que:
واقعا بحث برانگیزه.............

از قضای روزگار برا ما برعکس ما که به بابا مونم میگم :smile: