تلافی بود؟ باشه !أه بابا حوصلمون سر رفت از بس تایپک تکراری گذاشتید این سوالا دیگه قدیمی شده!!! توروخدا حذفش کن ... یکم اپ دیت باش تورو خداا, تا باعث اتلاف وقت یه ملت نشی!!!!!!!![]()
تلافی بود؟ باشه !أه بابا حوصلمون سر رفت از بس تایپک تکراری گذاشتید این سوالا دیگه قدیمی شده!!! توروخدا حذفش کن ... یکم اپ دیت باش تورو خداا, تا باعث اتلاف وقت یه ملت نشی!!!!!!!![]()
تلافی چیه حقیقته!!!تلافی بود؟ باشه !
الان بر عکس شده.........دقیقا ...مشکلاتش همیشه واسه دختراست
میتونی قسم بخوری؟تلافی چیه حقیقته!!!
....گاهی لازمه!!!
هان چی؟؟! اون جارو نگا ،چه پرنده قشنگی!!!!!میتونی قسم بخوری؟
اتفاقا اصلا برعکس نشدهالان بر عکس شده.........
به خ میگه...............به کی نمیگه؟!
اتفاقا اصلا برعکس نشده
همیشه آخرسر مشکلاتی که پیش میاد واسه دختراست و پسرا خیلی راحت با قضیه کنار میان
اتفاقا اصلا برعکس نشده
همیشه آخرسر مشکلاتی که پیش میاد واسه دختراست و پسرا خیلی راحت با قضیه کنار میان
خ _و_ش_گ_لخ کیه؟![]()
حقیقت تلخه دیگه....کاریش نمیشه کردباز شما شروع کردی؟![]()
حقیقت تلخه دیگه....کاریش نمیشه کرد
حالا شدی عاقل.........نه ولی بی شوخی من اگه باشم نمیتونم به کسی بگم به خاطراینکه اولا من یه دختر درونگرا هستم وعادت ندارم مسایل خصوصیمو به کسی بگم دوما نمیتونم به کسی اعتمادکنم ... شده یه چیزایی رو به کسی گفتم طرف جلو بقیه سوتی داده سوما دلیلی نداره کسی بدونه خودمو خودشو خدا کافیه!
من گفتم دختر تا به ی رابطه مطمئن نباشه معمولا چیزی نمیگه به خاطر عواقبشچرا همش گیری تو این حقیقت، این همه حقیقت دیگه![]()
به ایشون میگن دختر فهمیدهنه ولی بی شوخی من اگه باشم نمیتونم به کسی بگم به خاطراینکه اولا من یه دختر درونگرا هستم وعادت ندارم مسایل خصوصیمو به کسی بگم دوما نمیتونم به کسی اعتمادکنم ... شده یه چیزایی رو به کسی گفتم طرف جلو بقیه سوتی داده سوما دلیلی نداره کسی بدونه خودمو خودشو خدا کافیه!
نمیدونم شما تو زندگیت هیچ حقیقتی نیست؟من گفتم دختر تا به ی رابطه مطمئن نباشه معمولا چیزی نمیگه به خاطر عواقبش
مثلا کدومش؟!
خ _و_ش_گ_ل
حالا شدی عاقل.........
حرف زدیا......حقیقتای زندگی من چه ربطی به این تاپیک داشتنمیدونم شما تو زندگیت هیچ حقیقتی نیست؟![]()
حرف زدیا......حقیقتای زندگی من چه ربطی به این تاپیک داشت![]()
میخوای بدونی؟خسته نشدی انقد گفتی...
بابا بی خیال...
جدی به کی؟؟
میخوای بدونی؟
بگم نادان بهتره؟درست صحبت کناااااااااااااااااااااااااا![]()
خصوصیه.........آره دیگه نه پس نمیخوام بدونم!!
رو این موضوع زوم نکردم....فقط نظرمو گفتمنه منظورم این بود که چرا همش رو این موضوع زوم کردی
به ایشون میگن دختر فهمیده
همین خدا که میدونه کافیه
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | عطر های مخصوص متولدین هر ماه | گفتگوی آزاد | 4 | |
A | خودنمائی به هر بهانه ای. چرا؟ | گفتگوی آزاد | 7 | |
A | هر کی بفکر خویشه | گفتگوی آزاد | 34 | |
![]() |
دستمزد 30 میلیون تومانی مهران مدیری برای هر شب اجرای «دورهمی»! | گفتگوی آزاد | 14 | |
A | طلب توجه به هر قیمتی درسته یعنی ؟ چقد ایراد میگیری ؟ | گفتگوی آزاد | 1 |