چرا نماز میخونید یا نمیخونید؟

امید به امید

عضو جدید
سلام دوستان
میخوام تو این تاپیک با هم در مورد علت نماز خوندن یا نخوندنمون صحبت کنیم
اینجوری شاید با خودمون رو راست شدیم و خدا مونو بهتر شناختیم

امید به امید

عضو جدید
من نماز می خونم چون....

من نماز می خونم چون....

من نماز می خونم چون:
خدا رو قبول دارم
با نماز می پرستمش
با نماز ارش کمک میخوام
و اینکه با نماز آرا مشی پیدا میکنم که تو هیچ چیزی ندیدم

mahsa_af سبز

عضو جدید
نماز میخونم چون یه جورایی از خدا تشکر میکنم بابت همه چیزهایی که بهم داده.
نماز میخونم چون آرومم میکنه.
نماز میخونم چون احساس میکنم اینجوری یکی هوامو داره،یکی پشتمه،یکی که از همه قوی تره.
...............

امید به امید

عضو جدید
نمیگید چرا از نماز خوندن در میرید

نمیگید چرا از نماز خوندن در میرید

شاید بعضیا که نماز نمیخونن میترسن حرفی بزنن چون میدونن حرفی نیست

haj morteza

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو خانواده ای بزرگ شده که خدا و پیغمبر نمی شناسه.....

من یکیشونو میشناسم...

خجالت میکشه....یا بهتر بگم میترسه.....

حالا خجالتم هست....

تو خانواده مغرور بزرگ شده که خصوصیات اخلاقی اربابی دارن......

واسشون سخته خم و راست شن...حتی برای خدا......

شاید تو دید اول مسخره بیاد اما اگه برید تو دل جامعه همه این چیزهای ساده تبدیل به بحرانهای بزرگ اخلاقی و معنوی میشن

نرگس313

عضو جدید
به نظر من این مشکل ممکنه تو حجاب دخترا بروز کنه واقعا هم سخته یه دختر تو همچین خانواده ای حجابش رو حفظ کنه ولی در مورد نماز فکر می کنم مسئله شخصی تر از اون باشه که خانواده توش دخالت کنن

haj morteza

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا بسیار نقش داره.....

من تو متن جامعه رفتم و درد اینارو میدونم.....

نمونه های زیادم دارم...وگرنه نمیگفتم

نرگس313

عضو جدید
.
اتفاقا بسیار نقش داره.....

من تو متن جامعه رفتم و درد اینارو میدونم.....

نمونه های زیادم دارم...وگرنه نمیگفتم
نمونه عینیش داره باهاتون صحبت می کنه !آدم هر کاری رو که بخواد می تونه بکنه زیادم خانواده نمی تونن توش دخالت کنن.مخصوصا در زمینه نماز .چون در بدترین حالت هم یک خانواده نماز رو تحقیر نمی کنند حتی اگر به اون پایبند نباشند.

haj morteza

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
نمونه عینیش داره باهاتون صحبت می کنه !آدم هر کاری رو که بخواد می تونه بکنه زیادم خانواده نمی تونن توش دخالت کنن.مخصوصا در زمینه نماز .چون در بدترین حالت هم یک خانواده نماز رو تحقیر نمی کنند حتی اگر به اون پایبند نباشند.

من نگفتم خانواده تحقیر میکنم.....

فرزند به علت ترتبیت خانوادگی احساس شرم میگنه که خم راست بشه.....

من میگم خانواده اون حس رو تو فرزند ایجاد میکنه.....

حال اینکه یک خانواده کاملا بی ایمان هم فرزند نمازخونشون رو در خلوت تحسین میکنن.....

اما اون حس مهمه که ایجاد شده

نرگس313

عضو جدید
امام علی می فرمایند
ان شجره البریه اصعب عودا...
درخت صحرا ریشه هایش محکم تر است
مطمئن باشید اگه کسی خودش چیزی رو تشخیص بده خیلی رو اون پایبند تر می شه

امید به امید

عضو جدید
شاید یکی از دلایل نخوندن نماز خانوتده باشه ولی دوست ما ثابت کرد که این مشکل رو میشه بر طرف کرد.
و باید توجه داشت که در اکثر مواقع خوندن نماز یکی از دلایل اصلیش خانوادست

eliz

عضو جدید
ولی دوستان به نظر من نماز خوندن شناخت خدا نیست یک تسلی خاطره.بهتره توی هر کاری به یاد خدا باشیم .خدا را عمیقا بشناسیم.خدای من با شما فرق داره چون من با شما فرق دارم(این ناشی از منحصر بودن هر فرده)
من نماز میخونم.چون خدا را مهمان دلم کنم،همش نمیشه من مهمان باشم،سعی می کنم ازش خوب پذیرایی کنم.
امیدوارم شما هم همینطور.
موفق باشید

nargil

عضو جدید
بیشتر علت از تنبلی چون همه خدا رو قبول دلرن و بیشتر ایرونی ها مسلمونن پس چه علتی داره که به دینت عمل نکنی یا همون تنبلیه یا از اعتقاد ضعیف

elma

عضو جدید
مرسي به خاطر تاپيك
من نماز مي خونم چون واقعا بهش احتياج دارم و راستش اگرم نخونم احساس مي كنم پيش خدا شرمنده مي شم
بچه ها مي خواستم ي هسوالي ها در مي رد نماز ازنون بپرسم :
من ديروز تو يه جا خوندم كه نوشته بود" اگر نماز كسي قبول باشد بقيه اعمالش قبول مي شود و اگر نمازش قبول نشود بقيه اعمالش ها قبول نمي شود " و اينكه" پيامبر وقتي ديد كسي سريع نماز مي خواند فرمود اگر اين شخص با اين نماز از دنيا برود به دين من از دنيا نرفته " مي خواستم نظرتونو بگيد و بگيد آيا اين صحبتا واقعا حقيقت داره؟

Die for Life

اخراجی موقت
نماز میخونم تا به خودم بگم عزیز تو در مقابل معشوق هیچی نیستی وقتی سرتو میذاری زمین و سجده میکنی حس آرامش سراپای تورا میگیره میگی خدایا بابت همه چیز متشکرم من یاغی نیستم جهان از مثبت بینهایت تا منفی بینهایته ادامه داره حالا تو ی ناچیز شدی اشرف مخلوقات باید قدرشو بدونی..............

خدایا مارا به دست عدالتت نسپار چشم به راه رحمتت هستیم...........

• Like
واکنش ها: elma

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز
نماز میخوندم چون از خدا تشکر کنم میخوندم چون ازش کمک بخوام میخوندم چون گناه نکرده باشم و برم بهشت ولی یه روز فکر کردم دیدیم ای بابا این همه نماز من به خودم هم نمیخوره گفتم من نماز میخونم ولی حضور قلب ندارم نماز میخونم ولی واسه بهشتو جهنم خدا نماز میخونم ولی همینجور الکی میدونم دارم برای خدا که خالق همه جهانه سجده میکنم ولی نمیفهمم اما حالا تصمیم گرفتم وقتی که میخوام نماز بخونم خدارو شناخته باشم و بدونم دارم چیکار میکنم میخوام قبل از نماز بگم خدایا نه بهشت نه جهنم هیچ کدوم رو نیمخوام فقط خودتو میخوای میخوای نماز بخونم به خاطر تو چون عاشقتم میگم خدایا میخوای من گناهکارور بنداز جهنم اما بازم دادا میزنم عاشقتم

ترکیه

عضو جدید
من نماز میخونم چون خدا رو دوست دارم و چون خدا رو دوست دارم و او ن خالق من هست به کارهای که گفتند(واجباتمون)انجام میدم.
من خدارو واسه خدا بودنش میپرستم نه به خواطر چیزایی که به من داده ولی در آخر همیشه از خدا تشکر میکنم.

• Like
واکنش ها: elma

صخا

عضو جدید
سلام دوستان عزيزم
اعتقادم ازنماز خوندن علاوه مسائل مربوط به شناخت و ...اينه كه:
خدا همه بندگانشو دوست داره ولي كسانيكه نماز ميخونن با خدا دوستن وخداهم از اينطريق اين فرصت نصيب اونا كرده تا با اودردل كنن يعني به حرفاش گوش ميكنه.

sufia89

عضو جدید
به نظر شما نماز خوندن یه جور صحبت کردن با خدا نیس؟؟

از این که هرروز یه سری صحبت های تکراری رو با خداتون بکنید خسته نمی شید؟؟

چرا خدا بهمون دیکته کرده که چجوری باهاش صحبت کنیم؟

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
من يه چند ماهيي هست كه نماز نمي خونم!:w05:
فكر كنم ماه رمضان بهانه اي بشه كه دوباره شروع كنم!:w11::hypocrite:

pesare shad

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هر وقتی که احساس میکنم کار تکراری نمی کنم و از روی اجبار نیست و بهش نیاز دارم ( چون اون بالاییه بهش نیاز نداره که ) و آرومم میکنه انجامش میدم
چون توو بهترین شرایط باید باهاش ارتباط برقرار کنم
هر وقت صلاح بدونم میخونم و هر وقتم که نخونم باهاش به طرق دیگه حرف می زنم:gol:

ساقي كوير

عضو جدید
خیلی ها دارن چوب خانواده هاشونو می خورن......:gol::gol::gol::gol:

اینکه میگین که به خاطر خانواده مجبوره نخونه دلیل نمیشه، چون نماز چیزی نیست که در مواقع سختی از انسان برداشته بشه.
مثل احکامی مثل حجاب نیست که بگیم اگر جایی اصل دین درخطر بود مشکل نداره حجاب رو کم کنه
مثل این خاطره:
حجةالاسلام و المسلمین دکتر آقاتهرانی در یکی از خاطرات خود می گوید: یک روز جلوی در موسسه دختر خانم جوانی جلوی من را گرفت و اظهار داشت: می خواهد مسلمان شود.

سوال کردم چه اطلاعاتی پیرامون اسلام دارید؟ گفت: به نتیجه رسیده ام مسلمان شوم. پیشنهاد مطالعه چند کتاب را دادم، کتاب ها در اختیارش گذاشته شد؛ بعد از مدتی با اشتیاق به نزدم آمد و گفت: کتاب ها را خوانده و می خواهم مسلمان شوم.

باز چند کتاب دیگر هم به او دادم و گفتم: اینها را هم مطالعه کنید.این کار چند بار همینطور ادامه پیدا کرد. مطمئن بودم جامعیتی از اسلام و مکتب تشیع از مطالعه کتاب ها برایش حاصل شده است. یک روز همین دختر با عصبانیت وارد موسسه شد و گفت: اگر همین الان شهادتین را برایم نخوانید، داخل شهر می روم، داد میزنم و اعلام می کنم، من مسلمان هستم تا همه متوجه بشوند و به این طریق اسلام می آورم. شور و اشتیاق این دختر موجب این شد تا به او قول دهم در مراسم جشن بزرگ میلاد امام حسین (ع) در موسسه ایشان بیایند و مراسم تشرف به اسلام را برگزار کنیم.

روز میلاد امام حسین(ع) مراسم جشن برپا شد و شیعیان زیادی هم در جلسه شرکت کردند، به عنوان یک میان برنامه اعلام کردیم یک دختر فرانسوی مقیم نیویورک با اطلاع و آگاهی دین اسلام و مکتب تشیع را برگزیده و مراسم تشیع الان برگزار می گردد.

در این میان شخصی از داخل جمعیت بلند شد و گفت: اصلا این دختر از اسلام چه می فهمد که می خواهد مشرف بشود؟ بنده نیز سوالی را مطرح کردم و گفتم هرکس جواب را می داند پیرامون آن توضیح دهد؟ سوال درباره مسئله «بداء» بود که از اعتقادات مسلم ما شیعیان است.هیچکس جوابی نداد! سوال را از این دختر پرسیدم؟ توضیحاتی پیرامون آن به جمعیت ارائه داد.

سپس در جلوی جایگاه قرار گرفت؛ پس از اقرار به شهادتین و ارایه عقاید به او، اذان درگوش راست و اقامه در گوش چپ او خوانده شد. رسما به اسلام و مکتب تشیع گروید و نام او را «رقیه» نهادیم.

چند روزی از این قضیه گذشت تا اینکه همین دختر را با حجاب کامل اسلامی هم راه با مرد و زنی دیدم، به نظر می آمد پدر و مادرش باشند. در خیابان جلوی مدرسه با ما برخورد نمودند.

آن مرد و زن (پدر و مادرش) با زبان فرانسوی شروع به سر و صدا کردند؛ چرا دختر مارا مسلمان نموده اید؟ به او بگویید حجابش را بردارد… سر و صدا باعث شد عده ای دور ما جمع شوند. در همان حین، احساس کردم این دختر تازه مسلمان الان در شرایط سختی است و خیال کردم دارد خجالت می کشد. به موسسه رفتم و زنگ زدم ایران دفتر آیت الله مظاهری و پرسیدم: آیا در چنین شرایطی اگر اصل دین شخص در خطر باشد به نظر شما اجازه می دهید روسری را بردارد؟ در این مورد خاص ایشان فرمودند اشکال ندارد.

به سرعت برگشتم و به این دختر گفتم: با یکی از مراجع تقلید صحبت کردم و در مورد شما فرمودند: اگر دین شما در معرض خطر است اشکال ندارد و شما می توانید روسری را بردارید، آنچه در جواب شنیدم این بود: دختر تازه مسلمان به من گفت: این حکم از احکام ثابت و اولیه است یا از احکام ثانویه و بنا بر ضرورت است؟ گفتم از احکام ثانویه می باشد.

تا این را شنید، گفت: «اگر روسری خود را برندارم و بخاطر حفظ حجابم کشته شوم آیا من شهید محسوب میشوم؟» گفتم: «بله!» گفت: «والله روسری خود را برنمی دارم هرچند در راه حفظ حجابم جانم را از دست بدهم.» البته بعد از این ماجرا خانواده او نیز با مشاهده رفتار بسیار مودبانه دخترشان از این خواسته صرف نظر کردند.

آنها عازم فرانسه بودند و با همان حال به طرف فرانسه روانه شدند، آدرس یک مرکز دینی که دوستان ما در آنجا بودند به او دادم و بعدا هم متوجه شدم که الحمدلله با یک جوان مسلمان فرانسوی ازدواج نموده است.

* حجت الاسلام دکتر مرتضی آقاتهرانی در دوران اقامت در آمریکا، امامت جمعه شهر نیویورک و مسئولیت موسسه اسلامی آن شهر را به عهده داشت.

چون نماز یکی از اصول دینه و اگه به هر دلیل خونده نشه نشونه عدم بندگی و سرکشی در مقابل خداست.البته این موضوع با قضا شدن نماز فرق داره لطفا قاطی نشه.ولی حجاب نه از فروعات دینه و اگر جایی اصل دین در خطر بود فرد با اجازه شرع میتونه که اون فرع رو انجام نده

بانوی ایرانی

عضو جدید
نماز می خونم چون به کارام نظم می ده.
چون یادم میاره از کجا آمده ام و آمدنم بهر چه بود.
کمکم می کنه تا به کارهام فکر کنم.

و ...

بانوی ایرانی

عضو جدید
من هر وقتی که احساس میکنم کار تکراری نمی کنم و از روی اجبار نیست و بهش نیاز دارم ( چون اون بالاییه بهش نیاز نداره که ) و آرومم میکنه انجامش میدم
چون توو بهترین شرایط باید باهاش ارتباط برقرار کنم
هر وقت صلاح بدونم میخونم و هر وقتم که نخونم باهاش به طرق دیگه حرف می زنم:gol:

منم یه روزی این جوری بودم.

خیلی خوبه ادامه بدین
مطمئنم شما هم روزی مثل من می شین
http://www.iran-eng.../images/smilies/icon_gol.gif