چرا مردها مهریه نمیگیرن!!!

sahar68

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب اما نظر بنده درباره اینکه چرا مردها مهریه نمیگیرن :
شما بگید چرا مردها دو برابر زنها ارث میبرند؟؟؟؟؟
و اینکه دندش نرم اون مردی که میره زن میگیره مهریه اش هم بده
چه معنی میده زن مهریه بده به مرد!!!!
ادامه ماجرا را در ادامه مطلب بخونید (منتظرباشید)
(میترسم اگه همه موارد رو یکجا بگم منو بکشن و یا اینکه ترورم کنند)

mansoore72

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب اما نظر بنده درباره اینکه چرا مردها مهریه نمیگیرن :
شما بگید چرا مردها دو برابر زنها ارث میبرند؟؟؟؟؟
و اینکه دندش نرم اون مردی که میره زن میگیره مهریه اش هم بده
چه معنی میده زن مهریه بده به مرد!!!!
ادامه ماجرا را در ادامه مطلب بخونید (منتظرباشید)
(میترسم اگه همه موارد رو یکجا بگم منو بکشن و یا اینکه ترورم کنند)

نه بابا
یکجا می نوشتی یکهو همه یمرد های این جا می خوندن با هم سکته ی ناقصی کاملی چیزی می زدن راحت می شدیم :D
منتظرم دلیل هات رو بخونم ;)

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رو تو كم كن جيلان جالان جلوس:evil:

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا تو نقله قوله من نوشتی جواباتو نمیتونم جواب بدم !! ببین بازم داری شیطنت میکنیا !!
کی گفته اکثر ثروت جهان دستشونه !!؟؟؟؟
نه سرانشون مجبورشون نکردن ...مثلا خودم و دوروبریامو میگم مثلا تو دانشگاه تقریبا هممون با دولت مخالفیم ولی با کمک به فلسطین و لبنان موافقیم ! حالا دو نفر شعار دادن نه غزه نه لبنان که نمیشن مردم ( البته اینو از طرفدارای واقعی جدا کن )
تو چرا همش حرفای منو میپیچونی یه جور دیگه میگی !! من واضح بهت گفتم منظورم چیه ؟! من نگفتم حقه بحث تو مباحثه دینیه مسلمونارو نداری من گفتم نباید خودتو به جای مسلمونا تو بحث مسلمونا شرکت بدی وگرنه تو بشین جای دینه خودت بعد تو بحثه مسلمونا هر چی خواستی بگو نوشه جونت !!!
این مثه این میمونه که من برم تو یه سایت اسرائیلی و خودمو جای یه اسرائیلی جا بزنم بهد شروع کنم بد گفتن از شارون و اعتقادات یهودی ..دلیل ومدرکم بریزم وسط فتو فراوون .. فوش بکشم به کله دروپیکر اسرائیل ..بعد تو فکر کن وقتی من اینجوری کنم ( به جای یه اسرائیلی ) بقیه ی کسایی که اونجان چه حسی پیدا میکنن ؟!! امیدوارم ایندفه دیگه متوجه شده باشی .
اولا ما بیشماریم پس یعنی اکثر مردم

دوما بنده یه مسلمون شیعم که 4 سال پیش در مورد اسلام تحقیق می کردم و الان یک سال خورده ایه در مورد یهودیت دارم تحقیق می کنم و خیلی هم بهشون علاقه دارم و به دینش مثل اسلام اعتقاد دارم
پس کاملا می تونم هم در بحث یهودی و هم در بحث اسلامی شرکت کنم بدون اینکه اعلام کنم چون نه مخالف اسلام هستم و نه مخالف یهودیت و جزئی از هر دوتاشون هستم;)

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
اولا ما بیشماریم پس یعنی اکثر مردم

دوما بنده یه مسلمون شیعم که 4 سال پیش در مورد اسلام تحقیق می کردم و الان یک سال خورده ایه در مورد یهودیت دارم تحقیق می کنم و خیلی هم بهشون علاقه دارم و به دینش مثل اسلام اعتقاد دارم
پس کاملا می تونم هم در بحث یهودی و هم در بحث اسلامی شرکت کنم بدون اینکه اعلام کنم چون نه مخالف اسلام هستم و نه مخالف یهودیت و جزئی از هر دوتاشون هستم;)
بیشمارین ؟!! ( با مسلمونا یا بدونه حساب کردنشون ؟ ) من چرا پس تا حالا یکیتونم ندیدم ؟!

خوب بعد چجوری شده که اینجوری شده ؟ ینی چطور اصلا میتونی هم مسلمونباشی هم شیعه هم یهودی هم عاشقه اسرائیل !؟؟؟ اصلا اینا با هم جمع نمیشن !!! الان درونت جنگه نه ؟ :دی

خوب من که مسئول افرار خاص و استثنایی نیستم من برا افراد نرمال گفتم اونارو

آخرین ویرایش:

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیشمارین ؟!! ( با مسلمونا یا بدونه حساب کردنشون ؟ ) من چرا پس تا حالا یکیتونم ندیدم ؟!

خوب بعد چجوری شده که اینجوری شده ؟ ینی چطور اصلا میتونی هم مسلمونباشی هم شیعه هم یهودی هم عاشقه اسرائیل !؟؟؟ اصلا اینا با هم جمع نمیشن !!! الان درونت جنگه نه ؟ :دی

خوب من که مسئول افرار خاص و استثنایی نیستم من برا افراد نرمال گفتم اونارو
شما هم مثل بقیه چشاتونو بستید و این بیشمار نمی بینید یا نمی خواید ببینید

نه درونم هیچ جنگی نیست
اینا در یه شرایط با هم جور در نمیاد اونم اینکه طرفدار رژیم ایران باشی و شبکه های داخلی نگاه کنی در غیر اینصورت کاملا می تونی شیعه باشی و از یهودی ها و اسرائیل هم خوشت بیاد
من جز افراد خاص نیستن گفتم که بیشماریم ما;)

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهريشون پايين باشه ميگيرم
اگر به منم مهريه بدن كه چه بهتر:D
عزیزم یهودی ها مثل مسلمونا نیستن یه حداقل مهریه دارن یعنی نمی تونن از اون کمتر بگن اما حداکثر ندارن هر چقدر زیاد بخوان می گن اون حداقلشون هم زیاده:D

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
شما هم مثل بقیه چشاتونو بستید و این بیشمار نمی بینید یا نمی خواید ببینید

نه درونم هیچ جنگی نیست
اینا در یه شرایط با هم جور در نمیاد اونم اینکه طرفدار رژیم ایران باشی و شبکه های داخلی نگاه کنی در غیر اینصورت کاملا می تونی شیعه باشی و از یهودی ها و اسرائیل هم خوشت بیاد
من جز افراد خاص نیستن گفتم که بیشماریم ما;)
نه باور کن چشمام بازه بازه ( از این باز تر دیگه ؟ :دی ) . خوب اگه بیشمارین من باید یه نفر مثله شما میدیدم تاحالا ولی قول میدم حتی یک نفرم ندیدم با این مشخصات !

خوب این اخلاق تو هم فک کنم فقط در صورتی پیش میاد که کاملا مخالف رزیم ایران باشی و فقط شبکه های خارجی رو ببینی !!!

دو نفر از بیشمار اینجا نیستن ؟

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه باور کن چشمام بازه بازه ( از این باز تر دیگه ؟ :دی ) . خوب اگه بیشمارین من باید یه نفر مثله شما میدیدم تاحالا ولی قول میدم حتی یک نفرم ندیدم با این مشخصات !

خوب این اخلاق تو هم فک کنم فقط در صورتی پیش میاد که کاملا مخالف رزیم ایران باشی و فقط شبکه های خارجی رو ببینی !!!

دو نفر از بیشمار اینجا نیستن ؟
اون بیشمارها تو تظاهرات ها بودن شما ندید اونوقت میگی چشمام بازه
کاملا مخالف رژیم هستم اما شبکه های داخلی هم می بینم بفهمم چه دروغی به خورد ملت ایران میدن

helia*

عضو جدید
چرا من دیدم خوبم دیدم ولی اونا هم اعتقاداتشون مثه شما نبود !! اونا میگفتن موسوی نه اسرائیل . شما عادته همه چیرم به نفع خودت میبینی ؟
بعدم بر فرض که بخوایم از این لحاض بحث کنیم شما چطور اون تظاهراتارو دیدی ولی تظاهرات اخر مردمو ندیدی ؟!! همونی که از تلویزون 50000 بار پخش شد و اگه شما تی ویه داخل رو میدید حتما اونم میدیدی ولی مثکه ندیدی پس ..... چه نتیجه ای میگیریم ؟!
از کجا میدونی اونا دروغ نمیکن ولی اینا دروغ میگن ؟! کجای تاریخ یه کشور بیگانه دلش برا تو و ملتت سوخته که الان بسوزه !! بر رض دولت فلان و بثال و هزارتا چیزه دیگه ..دلیل نمیشه فک کنی حالا خارجیا میخوان بیان ابادت کنن !
حمید خان گل گفتی من با شما موافقم
فکر کنم برادرمون یه طرفه قضاوت می کنه
:cool:

bpcom

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون در عوض زنها هم یه عمر تحمل میکنن به پای مردشون بمیرن.................یا قبول میکنن بچه ای که در واقع ماله مردهاست .............ررو بزرگ کنن ............وهمه زحمت بزرگ کردن بچه به گردن مادره................یا خیلی چیزای دیگه.......که نشون میده مهریه حق زنه
این محمد خان باید بشه رییس انجمن حمایت از حقوق زنان

bpcom

عضو جدید
کاربر ممتاز
خارجیا دلشون واسمون نمیسوزه اونا دنبال منافع خودشونند یعنی همه در دنیا سیاست سعی میکنند منافع و امتیازات بیشتری برای مردم و کشورشون کسب کنند و خودشونو در جامعه جهانی بکشند بالا در حالیکه فکر نمیکنم در برنامه های دولتمردان ما چنین چیزهایی مد نظر باشه....
خبری امروز شنیدم که خیلی سوزوندم .... سر تیتر خبرو ببینید تا بفهمید منظورم چیه :::
تاجیکستان و آذربایجان درخواست ایران را برای مسافرت بدون روادید اتباع این کشورها به یکدیگر را رد کردند...
خیلی زشت و حقارت باره که ما از آذربایجان و تاجیکستان که خودشون زمانی جزیی از خاک ایران بودند درخواست کنیم که روادید را برای اتباعمان بر داریم و اونا با کمال وقاحت رد کنند......

این است افتخار و بالا رفتن وجه جهانی ما که رهبران ما ازش دم میزنند.....

rm_arch

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چون در عوض زنها هم یه عمر تحمل میکنن به پای مردشون بمیرن.................یا قبول میکنن بچه ای که در واقع ماله مردهاست .............ررو بزرگ کنن ............وهمه زحمت بزرگ کردن بچه به گردن مادره................یا خیلی چیزای دیگه.......که نشون میده مهریه حق زنه

ببین یه چیزی گفتی که همه دختر ا ازت تشکر کنن;););)

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر شما دلیل مهریه گرفتن زنها چیه
هر منفعتی زن برای شوهر داره همونو شوهر برای زن هم داره ... ضمن اینکه مردها یک عمر قبول میکنن زندگی زن رو تامین کنن و مسئولیت خانواده رو قبول میکنن... پس چرا مهریه نباید مال مرد باشه؟؟؟
خدایا:w06:
یه زن بفرست واسه این آقا مارو از دستش خلاص کن:w04:
اقا مهدی شما یه زن بگیر من خودم واست گلریزون می کنم مهریه زنت رو می دم

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین یه چیزی گفتی که همه دختر ا ازت تشکر کنن;););)
نه عزیزم.من معتقدم که حقوق اجتماعی بین مرد و زن برابر....اگه به این خاطر از بنده تشکر نکردی میتونی تشکرت رو پس بگیری:gol:;)

این محمد خان باید بشه رییس انجمن حمایت از حقوق زنان
عزیزم اسم اصلیم جاوید.........به قول دوستام که بهم میگن....فمنیست:D:gol:

مهرا

عضو جدید
خیلی ممنون از اینکه طرف حق هستید

ولی کی گفته بچه مال مرد؟؟؟(البته به جز قانون ایران جاهای دیگه بچه رو اول به مادر میدن در صورت رد صلاحیت مادر فرزند به پدر تعلق میگیره)

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خیلی ممنون از اینکه طرف حق هستید

ولی کی گفته بچه مال مرد؟؟؟(البته به جز قانون ایران جاهای دیگه بچه رو اول به مادر میدن در صورت رد صلاحیت مادر فرزند به پدر تعلق میگیره)
تو ایران هم تا هفت سالگی بچه ماله مادره

sahar68

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا من دیدم خوبم دیدم ولی اونا هم اعتقاداتشون مثه شما نبود !! اونا میگفتن موسوی نه اسرائیل . شما عادته همه چیرم به نفع خودت میبینی ؟
بعدم بر فرض که بخوایم از این لحاض بحث کنیم شما چطور اون تظاهراتارو دیدی ولی تظاهرات اخر مردمو ندیدی ؟!! همونی که از تلویزون 50000 بار پخش شد و اگه شما تی ویه داخل رو میدید حتما اونم میدیدی ولی مثکه ندیدی پس ..... چه نتیجه ای میگیریم ؟!
از کجا میدونی اونا دروغ نمیکن ولی اینا دروغ میگن ؟! کجای تاریخ یه کشور بیگانه دلش برا تو و ملتت سوخته که الان بسوزه !! بر رض دولت فلان و بثال و هزارتا چیزه دیگه ..دلیل نمیشه فک کنی حالا خارجیا میخوان بیان ابادت کنن !

برو ما داریمت
کارت درسته داش حمید

bpcom

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایا:w06:
یه زن بفرست واسه این آقا مارو از دستش خلاص کن:w04:
اقا مهدی شما یه زن بگیر من خودم واست گلریزون می کنم مهریه زنت رو می دم
این دوست ما برای دفاع از حقوق خانوما ماشاالله کاسه داغتر از آش شده

monir arch

عضو جدید
خوب من این116پست و خوندم ولی نتیجه ای نگرفتم
اگه نتیجه گرفتین به منم بگین

من اینا رو فهمیدم
یهودیا هم به زن مهریه میدن هم به مرد:surprised:
مهریشون حداقلش هم خیلی زیاده:confused:
جریمه کشتن 2تا زن برابر جریمه کشتن یه مرده:mad:
اها فقط این و فهمیدم که جونیدپ دختر شیعه هس که درباره یهود هم تحقیق میکنه(شک دارم به این نتیجه هه:redface:)
یادم نیس دیگه چی نتیجه گرفتم:redface:

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز

من اینا رو فهمیدم
اها فقط این و فهمیدم که جونیدپ دختر شیعه هس که درباره یهود هم تحقیق میکنه(شک دارم به این نتیجه هه:redface:)

منير جان خوب خيلي چيزا ياد گرفتي ديگه:w29:

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من اینا رو فهمیدم

منير جان خوب خيلي چيزا ياد گرفتي ديگه:w29:

اخه هنوز نفهمیدم نتیجه تاپیکه چی شد:w29:

بذار صاحب تاپيك از ماه عسل برگرده نتيجه رو تشريح مي كنه!!!:biggrin::biggrin::biggrin:
نتيجه نهايي اين شد كه صبا بايد به شوهرش مهريه بده:w29:

peggijaan

عضو جدید
اين قضيه خيلي ربطي به زن يا مرد بودن نداره. در بعضي جوامع مرد مهريه مي گيره. هرجا هم هر جنسيتي كه مهريه مي گيره براش يك توجيهاتي داره. ولي در همشون يك چيز مشتركه. اون هم اينكه هر كي از نظر رتق و فتق امور خودش ضعيف تر باشه اون مهريه رو مي گيره. در ايران متأسفانه زنها ضعيف تر بودند (لطفاً به زمان فعل دقت كنيد). اما همون روش قديم با اينكه اين وضعيت تغيير كرده هنوز هم اجرا مي شه.