چرا ما مسلمون به دنیا میایم !؟

elma

عضو جدید
چرا وقتی ما به دنیا می اییم بدون اینکه خودمون بدونیم و چون پدر و مادرمون مسلمون بودن ، خود به خود مسلمون به دنیا می یایم !؟
و بعدم بهمون می گن دین اسلام از همه کاملتره و اگر کسی دینشو عوض کنه کافر می شه از طرفی ام می گن در اسلام هیچ اجباری وجود ندارد و هر کسی می تونه دین و اعتقاداتشو با تحقیق انتخاب کنه ؟!

elma

عضو جدید
چرا هیچ کس نمی یاد اینجا جواب بده !؟:(
هر کی ام بیاد بگه "تکراری " ایشالا همینجا سنگ شه !
:mad:

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر مسلمان زاده باشید میتونید دینتون رو عوض کنید
اما اگر اسلام رو درک کرده باشید و با اختیار مسلمون شده باشید و بعد بخواید دینتون رو عوض کنید خونتون حلال میشه

من داشتم دوستانی که دینشون رو عوض کردند
سال 81 یکی آمار داد که سالانه 3000 نفر دینشون رو فقط تو تهران عوض میکنند

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا وقتی ما به دنیا می اییم بدون اینکه خودمون بدونیم و چون پدر و مادرمون مسلمون بودن ، خود به خود مسلمون به دنیا می یایم !؟
و بعدم بهمون می گن دین اسلام از همه کاملتره و اگر کسی دینشو عوض کنه کافر می شه از طرفی ام می گن در اسلام هیچ اجباری وجود ندارد و هر کسی می تونه دین و اعتقاداتشو با تحقیق انتخاب کنه ؟!

برو دینتون عوض کن ، اجباری وجود نداره کافر هم نمیشی !

ولی قبلش مطمئن شو دینی که میخوای انتخاب کنی از اسلام بالاتر باشه نه پایین تر !

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یک شانسه/ اگه توی چین متولد شده بودی حالا شاید بودایی بودی/ از من میشونی خودت رو فقط درگیر انسانیت کن نه چیز دیگه ایی

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر مسلمان زاده باشید میتونید دینتون رو عوض کنید
اما اگر اسلام رو درک کرده باشید و با اختیار مسلمون شده باشید و بعد بخواید دینتون رو عوض کنید خونتون حلال میشه

من داشتم دوستانی که دینشون رو عوض کردند
سال 81 یکی آمار داد که سالانه 3000 نفر دینشون رو فقط تو تهران عوض میکنند
قسمت اولش درسته ولی با قسمت دوم موافق نیستم
اگه اینطوری بود که الان تو تهران مسلمون نداشتیم.

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز من تهران چقدر جمعیت داره؟؟؟
منبع شما این سایت هست؟؟؟
همین الان یک تاپیک تو یک فروم بدم که بری ببینی که تعداد بیخدایان در یک نظرسنجی بیشتر بوده.
در ضمن بی دین انواع مختلف میتونه داشته باشه.
مثلا خیلی هستند به خدا معتقد هستند ولی هیچ دینی ندارند و یا به شکل های دیگر

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه سالانه 3000 نفر بی دین میشدن الان این باشگاه پر بی دین بود.
ینی کسی نمیموند که دین داشته باشه

خیلیها بی دین هستند ولی نیازی نیست که جار بزنند !

خود من چند سال قبل مدتی راجع مسائل ادیان و مذاهب تحقیق و بررسی کردم و بعدش کلا دین و مذهب رو گذاشتم کنار .

در ضمن به این نکته مهم هم توجه داشته باشید که اکثریت افرادی هم که مثلا دیندار هستند فقط در حد حرف و انجام برخی مراسم مذهبی هستش و همانطور که در جامعه میبینید اکثریت افراد این زمانه در عمل و کردار دستورات دینی رو اجرا نمیکنند و در حقیقت دین اکثر مردم در حد همون شناسنامه هستش .

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار

فقط اینو میدونم که کاش این همه محققی که علیه دین اسلام قدم بر میدارند یکصدمش رو برای درست فهموند اسلام خرج میکردند
بچه ها من شاید مسلمون زاده باشم ولی دوست ندارم با این کلمه صدام کنن

در واقع مشکلی که هست این است که ما خودمون رو مسلمان خطاب میکنیم ولی اگر صدای اذان رو توی خیابون بشنویم انگار نه انگار
یا اینکه حاضریم یک تک تومنی به پولمون اضافه بشه در عوض 1000 ها نفر گرسنه بخوابند
خیلی خیلی عقبیم ....

dzzv_13

مدیر تالار
من الان بی دین هستم.ولی حتی یک نفر از اطرافیانم این را نمیدونه
دوست عزیزم مشکل شما میدونید کجاست
اینجاست که دین رو برای قانع کردن دیگران می خواهید نه اینکه به هویت اصلیتون که خالق هستی است برسید!!!
البته این مشکل خیلی از ماهاست

یه پیشنهاد بهت میدم : برو به همه بگو من بی دین هستم ولی پیش خدا که ایقدر مهربونه سر تعظیم و بندگی دراز کن

dzzv_13

مدیر تالار
یک شانسه/ اگه توی چین متولد شده بودی حالا شاید بودایی بودی/ از من میشونی خودت رو فقط درگیر انسانیت کن نه چیز دیگه ایی
دوست عزیز تا اونجا که من خبر دارم دین اسلام هم یعنی همین
شما که میگید انسان باشید مگر اسلام غیر از این رو میگه تازه اگر خوب بیاندیشی اسلام چیزهایی گفته که حتی میتونی فراتر از انسانیت بری

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط اینو میدونم که کاش این همه محققی که علیه دین اسلام قدم بر میدارند یکصدمش رو برای درست فهموند اسلام خرج میکردند
بچه ها من شاید مسلمون زاده باشم ولی دوست ندارم با این کلمه صدام کنن

در واقع مشکلی که هست این است که ما خودمون رو مسلمان خطاب میکنیم ولی اگر صدای اذان رو توی خیابون بشنویم انگار نه انگار
یا اینکه حاضریم یک تک تومنی به پولمون اضافه بشه در عوض 1000 ها نفر گرسنه بخوابند
خیلی خیلی عقبیم ....

این یه کار عادیه بین دین دارها که همیشه تو سر و کله هم بزنن و دین خودشون رو به دیگری ارجح بدونن و دین دیگران رو ناقص.
این همه محقق علیه دین اسلام هستن و خیلی ها هم در حمایتش قدم میذارن و باز این هم طبیعیه.

مشکلی که داریم انسانیته،همین. نه جای دوری برو و نه پی دلیلی بگرد!

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما که میگید انسان باشید مگر اسلام غیر از این رو میگه تازه اگر خوب بیاندیشی اسلام چیزهایی گفته که حتی میتونی فراتر از انسانیت بری

سطر پایین با چیزی که بالا گفتین مغایرت داره. دقیقا اگر دین دیگه ای داشتید الآن مبلغ اون بودین، اینجور نیست؟

• Like
واکنش ها: elma

dzzv_13

مدیر تالار
سطر پایین با چیزی که بالا گفتین مغایرت داره. دقیقا اگر دین دیگه ای داشتید الآن مبلغ اون بودین، اینجور نیست؟

راستش من پدر بزرگ هام ایرانی نبودند و به دلایلی به ایران اومدند و من هم اینجا به دنیا اومدم
از بچگی هم همش بخودم میگفتم اگر من اینجا بزرگ نمیشودم باز هم مسلمان بودم بهد از کلی تحقیق که خیلی کم هم هست به این نتیجه رسیدم که اگر آدم خوبی باشم حد خودم رو بدونم به دیگران احترام بگذارم و برای دیگران بهترنها رو آرزو کنم و خلاصه هر کار خوبی که به نظرم برسه اونوقت شاید زبانن مسلمان نباشم ولی باور کن که اسلام غیر از این چیزی نگفته

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش من پدر بزرگ هام ایرانی نبودند و به دلایلی به ایران اومدند و من هم اینجا به دنیا اومدم
از بچگی هم همش بخودم میگفتم اگر من اینجا بزرگ نمیشودم باز هم مسلمان بودم بهد از کلی تحقیق که خیلی کم هم هست به این نتیجه رسیدم که اگر آدم خوبی باشم حد خودم رو بدونم به دیگران احترام بگذارم و برای دیگران بهترنها رو آرزو کنم و خلاصه هر کار خوبی که به نظرم برسه اونوقت شاید زبانن مسلمان نباشم ولی باور کن که اسلام غیر از این چیزی نگفته

ما چون در بطن موقعیت دیگری قرار نگرفته ایم نمی توانیم در مورد آن قضاوت کنیم.
« کامو »

dzzv_13

مدیر تالار
ما چون در بطن موقعیت دیگری قرار نگرفته ایم نمی توانیم در مورد آن قضاوت کنیم.
« کامو »
من حضرت علی رو خیلی دوست دارم
یه روز به ایشان میگن چه جوری شد که اینقدر پیش خدا عزیز شد .
ایشان فرمود هر کاری خواستم بکنم اگر خشنودی خدا درونش بود انجام میدادم و اگر نبود انجام نمیدادم
و فقط همین

• Like

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
من حضرت علی رو خیلی دوست دارم
یه روز به ایشان میگن چه جوری شد که اینقدر پیش خدا عزیز شد .
ایشان فرمود هر کاری خواستم بکنم اگر خشنودی خدا درونش بود انجام میدادم و اگر نبود انجام نمیدادم
و فقط همین

... و فقط همین
...

• Like

سیّد

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
لا اکراه فی دین ، من خودم رفتم دنباله اسلام ، چون پاسخ به سوالاتم رو کاملتر از هر دین دیگه ای پیدا کردم !!!!

• Like

!Dani

عضو جدید
والا اسلام خوبه فقط سخت گیریاش یه خورده زیاده !!!!!!!

• Like

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سخن شما بسیار نکوست/ مشکل کسانی هستند که از اسلام برای زر اندوزی و قدرت طلبی استفاده میکنند/ خود را نائب خدا و امام وپیغمبر میدونند و فتوا های ضد اسلامی مانند حجاب و باران و خشکسالی میدهند برادر من/ امثال طالبان و القاعده و غیره هستند که در کالبد شیطان اسلام رو اینچنین جلوه میدهند/

• Like

elma

عضو جدید
برو دینتون عوض کن ، اجباری وجود نداره کافر هم نمیشی !

ولی قبلش مطمئن شو دینی که میخوای انتخاب کنی از اسلام بالاتر باشه نه پایین تر !

ای بابا بچه ها شما چرا انقد بی جنبه این ؟!
من کی گفتم می خوام دینمو عوض کنم
من خیلی ام خوشحالم که مسلمونم
یعنی فقط می خواستم جواب این سوالو درست حسابی پیدا کنم که چند وقته ذهنمو در گیر کرده
و ممنونم که در همه بابی صحبت کردین به جز جواب دادن به همون سوال تاپیک!

بالا