اختیار دارید، شکسته نفسی نفرمایید اونی که باید قدر بدونه میدونه، گرچه چیزای مهمتری از قد وجود داره.به نظر من قد کوتاه خیلی خوبه ولی هیچ کس قدر ما رو نمیدونه .............................
نکنه شما قدت بلنده؟ بعضی قد بلندا هم خوبن، گفتم که خوبیو بدی به قد نیستدختر قد بلند خوبه..........
چه سرطان بگیره چه نگیره...........
اینا همش حرف.........
دو روز دیگه برعکسش اثبات میشه...........
اگه نشد.......![]()
نه پس..........نکنه شما قدت بلنده؟ بعضی قد بلندا هم خوبن، گفتم که خوبیو بدی به قد نیست
152 برا يه خانوم واقعا كوتاههپس چی حساب میشه؟
همه مون مخلوق خدا هستیم.
خيلي خوبهمن زن قد بلند میگیرم تا بتوانم بیشتر اززندگی لذت ببرم
کاملا موافقم...اختیار دارید، شکسته نفسی نفرمایید اونی که باید قدر بدونه میدونه، گرچه چیزای مهمتری از قد وجود داره.
ولی دخترای قد بلند خیلی یخ هستن (اونی که من دیدما). حتی وقتی میگه دوست دارم، یه جوری میگه، دلت میخواد سرشو بزاری لای در ماشین، چند بار درو محکم ببندی
مجبوری با یخ بودنشون کنار بیای دیگه. ولی احتمالا دیوونه میشی همون 2سال اول. توصیه میکنم برو دنبال یه قد متوسط با نمککاملا موافقم...
دخترای قد بلند خیلی خشک هستن و عین یخ میمونن و هیچ گونه عاطفه ای انگار ندارن بیشتر بهشون میخوره پسر باشن...
در ماشین کمه گیوتین بهتره!!
ولی من فقط قد بلند میخوام...
چه کنم؟؟؟
خدا کنه خلافش اثبات بشه!!!!دختر قد بلند خوبه..........
چه سرطان بگیره چه نگیره...........
اینا همش حرف.........
دو روز دیگه برعکسش اثبات میشه...........
اگه نشد.......![]()
با اینکه اصلا خوشم نیومد ولی کلی خندیدیم. تو دختری؟قد بلند خوب نیست به خاطر اینکه وقتی سوار شوهراشون میشن اون موقع پاهاشون رو زمین کشیده میشه که این اصلا" خوب نیست
الان تو 190؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا قدر بلند یعنی چقدر ما تکلیفمونو بدونیم نگران باشیم یا نه ! 190 میشه؟
الان تو 190؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
160 که بلند نسیت، 70 بلنده ولی باز از مردای ایرانی بلندتر نیست (اکثرا) ولی 180 واسه یه زن تو ایران بلندهف گرچه اون دختری که من گفتم 184 بود و تقریبا 5-6 سانت بلندتر از من.نه سوال پرسیدم من فکر کنم منظور این تاپیکه قد های خیلی بلنده . من الان دادشم 188 بهش میگی قد بلند میخنده چرا چون دوستاش یکیش 2010و اونکی 2015 هستن خوب به اینا میگن قد بلند نه ماها که تو رنج 160 70 80 ایم
160 که بلند نسیت، 70 بلنده ولی باز از مردای ایرانی بلندتر نیست (اکثرا) ولی 180 واسه یه زن تو ایران بلندهف گرچه اون دختری که من گفتم 184 بود و تقریبا 5-6 سانت بلندتر از من.
178 خوبه واسه دختر؟؟؟
واسه تو که 190 اره خوبه178 خوبه واسه دختر؟؟؟
یه چیزی گفت، از ته دل نبود، شما گیر ندهبا دخترا لج بودی که میخوای چیکار؟
شما یه مورد کاملا متناسب و ایده ال به حساب میایخدا رو شکر من 170 هستم!
بلند به حساب نمیاد!!!!
خدا رو شکر!![]()
یه چیزی گفت، از ته دل نبود، شما گیر نده
بابا اون دیشب بود، الان پشیمون شده، یه مورد 178 سانتی پیدا کرده (غلط نکنم خودتی)نه دیگه حرف زده باید پاش بایسته.
هنوزم هستم....با دخترا لج بودی که میخوای چیکار؟
هنوزم هستم....
فقط در حده یه اطلاعات خواستم بدونم...
البته اونی که من دنبالش برم مطمئن باش با روحیاته من سازگاره و لوتیه نه لوس...
چرا بلنده آبجی شما هم رفتنی شدین!!!خدا رو شکر من 170 هستم!
بلند به حساب نمیاد!!!!
خدا رو شکر!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
زیباترین زنان جهان در چه کشور هایی قرار دارند | گفتگوی آزاد | 27 | |
![]() |
طراحی لباس برای زنان محجبه توسط شرکت D&G!+عکس | گفتگوی آزاد | 34 | |
![]() |
منع نوازندگی زنان برای اجرای سرود ملی | گفتگوی آزاد | 73 | |
![]() |
رانندگی به روایت زنان پشت رُل | گفتگوی آزاد | 3 | |