چرا عکس دخترها را در اعلامیه ترحیم نمی‌آورید؟

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

هست عزیزم؛ از این خبرها هست...حتی اگر محدود به جاهای کوچیک باشه چرا باید نادیده گرفته بشه و کم شمرده بشه؟؟ هرچند من به شخصه محدودترین دوستی که داشتم یکی از هم خوابگاهی هام بود؛ متولد و ساکن پایتـخت :|

در مورد خود خانوم ها هم عایا کسی که طعم آزادی و حق و حقوق خودش رو نچشیده میتونه از اون دفاع کنه؟؟
وقتی مرد خونه زنش رو تهدید میکنه که دختردار بشی ال میکنم انتظار داری زن از به دنیا آوردن دختر خوشحال باشه؟؟ یا به خودش افتخار کنه؟؟؟
به نظر من اگر در شرایط ایده آل یک زن همچین رفتاری داشته باشه میشه بهش خرده گرفت و نه الان.

اگه جامعه ایده آلی داشتیم میتونستم هم صدا با شما به این قضیه اعتراض کنم، ولی در حال حاضر دفاع میکنم :redface:
و ترجیح میدم به جای اون به فرهنگی اعتراض کنم که زن رو به نادرستی محدود می کنه و برای مثال زنی که به هر دلیل بیوه شده باشه رو چقد آزار میده :|

ولی نسبت به گذشته کم شده .. شاید چون از نزدیک ندیدم ،آمار درستی ندارم ... متأسفم که الانم اینارو میبینیم :|

ببین همیشه هم تهدید نیست ... یکی از اقوام که البته الان فوت کرده ! میشه مادربزرگ مادرم ... پسرشو خیلی بیشتر از دختراش دوست داشت ... مادربزرگام هم همینن پسر اولشونو از بقیه ی بچه هاشون بیشتر دوست دارن :|||... درصورتی که بابابزرگام این حسو ندارن ... حالا مشکل از چیه ؟ و اینکه اصلا دختر و پسر داشتن تو خانواده های ما مطرح نیست :|||... حتی من میبینم که مادربزرگم نوه های پسر رو بیشتر از نوه های دختر دوست داره :surprised:

در مورد کار هم ! حداقل با ی مورد از نزدیک مواجه ام که کاری رو حداقل با یک پنجم قیمت گرفته ... که صاب کار کف کرده بود از قیمت پایین .. جوابشم این بود که میخواستم به هر قیمتی کارو بگیرم ... در صورتی که این خانوم نه وضع مالی بدی داره که نیاز داشته باشه نه سطح کارش پایینه :|||

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز

یعنی اگرزن ومردی که زنای غیرمحصنه انجام دادن وشما عالم به این اتفاق باشی نبایدباهاشون وصلت کنی.چه زن وچه مرد
مردپاک مال زن پاکه وزن پاک مال مردپاک برای خیانتکارم همینه.
برای همین میگن زن ومردبعداززنابایدباهم ازدواج کنن.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی اگرزن ومردی که زنای غیرمحصنه انجام دادن وشما عالم به این اتفاق باشی نبایدباهاشون وصلت کنی.چه زن وچه مرد
مردپاک مال زن پاکه وزن پاک مال مردپاک برای خیانتکارم همینه.
برای همین میگن زن ومردبعداززنابایدباهم ازدواج کنن.

من نمیفهمم!

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماده ۲۳۰ قانون مجازات اسلامی: حد زنا در مواردی که مرتکب غیرمحصن باشد، صد ضربه شلاق است.

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من نگفتم اصن نیستن!
ما هم استاد زن دیدیدم!ندید بدید نیستیم که!!خخخ
اونایی هم که شما دیدین استاد نبودن احتمالن با کارت بسیج استاد شدن!!
استاااد از اسمش معلومه ینی چی..

ندید بدید که هستی ! مثلا دوست خوبی مث منو از نزدیک ندیدی :p

اوه .. استادای مارو ندیدی .. بسیج ؟ اینایی که من میگم با عشوه استاد شدن :|

اون استادی که تو میگی تو اکثر دانشگاها نیس :|

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا:Dوقتی میدونی مردی زناکاره نبایدباهاش ازدواج کنی
فهمیدم!!!
خو مرد حسابی من علم غیب ندارم که بدونم اینکاره بوده یا نه!!!
بعدشم اگه بدونم اینکارس مگه دیوانم !!!!
خو معلومه هر کی بدونه همچین کاری نمیکنه!!حرفایی میزنیا

ندید بدید که هستی ! مثلا دوست خوبی مث منو از نزدیک ندیدی :p

اوه .. استادای مارو ندیدی .. بسیج ؟ اینایی که من میگم با عشوه استاد شدن :|

اون استادی که تو میگی تو اکثر دانشگاها نیس :|

خو میخای فردا پرواز کنم بیام ببینمت!!!خخخخ:D
کلن همه چیه اینجا مزخرفه
چه استادش چه همه چیش
بدم میاد از اینجا

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی نسبت به گذشته کم شده .. شاید چون از نزدیک ندیدم ،آمار درستی ندارم ... متأسفم که الانم اینارو میبینیم :|

ببین همیشه هم تهدید نیست ... یکی از اقوام که البته الان فوت کرده ! میشه مادربزرگ مادرم ... پسرشو خیلی بیشتر از دختراش دوست داشت ... مادربزرگام هم همینن پسر اولشونو از بقیه ی بچه هاشون بیشتر دوست دارن :|||... درصورتی که بابابزرگام این حسو ندارن ... حالا مشکل از چیه ؟ و اینکه اصلا دختر و پسر داشتن تو خانواده های ما مطرح نیست :|||... حتی من میبینم که مادربزرگم نوه های پسر رو بیشتر از نوه های دختر دوست داره :surprised:

در مورد کار هم ! حداقل با ی مورد از نزدیک مواجه ام که کاری رو حداقل با یک پنجم قیمت گرفته ... که صاب کار کف کرده بود از قیمت پایین .. جوابشم این بود که میخواستم به هر قیمتی کارو بگیرم ... در صورتی که این خانوم نه وضع مالی بدی داره که نیاز داشته باشه نه سطح کارش پایینه :|||

بله کم شده...خیلی کم شده، منتها هنوز هست...من شاید چون خیلی حساس هستم بیشتر به چشمم میاد (هرچند خودم هرگز توی خونه امر و نهی نشنیدم و ...؛خیلی از مواردی که مطرح میشه رو هم تجربه نکردم ولی از نزدیک دیدم)

نمیگم همیشه تهدید هست، گاهی هم از سر فرهنگ هست .. فرهنگی که ریشه در گذشته و سنت ما داره ...
و البته در غیر اینصورت به نظر من یک حس درونیه ؛ (همونطور که خیلی از مردها وقتی دختردار میشن رسماً دیوونه ی دخترهاشون هستن)

ولی آیا همین مادر بزرگ شما وقتی دخترهاش به دنیا اومدن و به طور پیش فرض خدای نکرده سرافکنده شده از این موضوع؟
این سر افکندگی و شرم فقط میتونه از فرهنگ باشه...

هرچند همین علاقه هم به نظر من ریشه در فرهنگ داره...شاید مادربزرگتون توی خونواده خودشون با این تفکر بزرگ شده باشن.

راستش تا وقتی جایگاه زن توی کشور و جامعه جایگاه مناسبی نیست اصلا تعجب نمی کنم از این موارد...
اصلاً بیا فکر کنیم به کارش علاقه داره و میخواد سرش گرم کارش باشه...اگر هم بحث کار ارزان هست، شاید دلیلش اینه که کار رو با همون قیمت به خانوم ها نمیدن.

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فهمیدم!!!

کلن همه چیه اینجا مزخرفه
چه استادش چه همه چیش
بدم میاد از اینجا

اینجـــا یعنی ایران؟؟
مجبوری بمونی، مگر اینکه از یک مـــــرد اجازه رفتن بگیری :d

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کلن همه چیه اینجا مزخرفه
چه استادش چه همه چیش
بدم میاد از اینجا

یه تاکسی سوار شی حله .. پرواز نمیخواد :دی

بعله :|

بله کم شده...خیلی کم شده، منتها هنوز هست...من شاید چون خیلی حساس هستم بیشتر به چشمم میاد...

نمیگم همیشه تهدید هست، گاهی هم از سر فرهنگ هست .. فرهنگی که ریشه در گذشته و سنت ما داره ...
و البته در غیر اینصورت به نظر من یک حس درونیه ؛ (همونطور که خیلی از مردها وقتی دختردار میشن رسماً دیوونه ی دخترهاشون هستن)

ولی آیا همین مادر بزرگ شما وقتی دخترهاش به دنیا اومدن و به طور پیش فرض خدای نکرده سرافکنده شده از این موضوع؟
این سر افکندگی و شرم فقط میتونه از فرهنگ باشه...

هرچند همین علاقه هم به نظر من ریشه در فرهنگ داره...شاید مادربزرگتون توی خونواده خودشون با این تفکر بزرگ شده باشن.

راستش تا وقتی جایگاه زن توی کشور و جامعه جایگاه مناسبی نیست اصلا تعجب نمی کنم از این موارد...
اصلاً بیا فکر کنیم به کارش علاقه داره و میخواد سرش گرم کارش باشه...اگر هم بحث کار ارزان هست، شاید دلیلش اینه که کار رو با همون قیمت به خانوم ها نمیدن.

باعث تأسفه که هست ...

نه احساس سرافکندگی که نداشتن ... حالا من یکم پیاز داغشو زیاد کردم جدی نگیر :D ولی میخوام بگم بعضی چیزا تقصیر خودمونه ...

یعنی قبول نداری که ماها خودمون دامن میزنیم به این طرز فکر ها ؟ همین عدم اتحاد خیلی جاها ضربه میزنه !

تو محیط دانشگاه بارها دیدم که دخترا پشت هم دیگرو خالی میکنن .. کاری که پسرا با هم نمیکنن ! حتی به خاطر پسرا به هم دیگه رکب میزنن .. به هر حال همین کارا باعث میشه که خانوما هیچوقت نتونن به جاهایی که باید برسن !!!

یه چیز عجیب توی خانوما اینه که نمیتونن پیشرفت همجنسشونو ببینن ... ولی پیشرفت جنس مقابل رو به راحتی میپذیرن و اصلا باور دارن که طرف چون مرده پس حقشه که بالاتر باشه :|||

به کارش علاقه داره ولی به اندازه کافی سرگرم هست ... با قیمت خیلی بالاتر هم کارو بهش میدادن .. چون توی اون کار خودمم سهیمم .. از ریز مسائلش آگاهم .. میدونم که اشتباه از خودشون بوده :|

البته قبول دارم که در مواقعی هم واقعا اجبار باعث میشه که برخی از خانوما به قیمت پایین راضی بشن : (

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
فهمیدم!!!

اینو من نمیگم قرآن میگه.قرارنیست علم غیب داشته باشیم مثل معروفی هست که میگه قبل ازدواج چشماتو واکن(سرت کلاه نره)بعدازدواج چشماتو ببند(گذشته همسرت کنجکاوی نکن)
درضمن شمااینکارو نمیکنی ولی خیلیا اعتقادی ندارن.شب خوش;)

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز

باعث تأسفه که هست ...

نه احساس سرافکندگی که نداشتن ... حالا من یکم پیاز داغشو زیاد کردم جدی نگیر :D ولی میخوام بگم بعضی چیزا تقصیر خودمونه ...

یعنی قبول نداری که ماها خودمون دامن میزنیم به این طرز فکر ها ؟ همین عدم اتحاد خیلی جاها ضربه میزنه !

تو محیط دانشگاه بارها دیدم که دخترا پشت هم دیگرو خالی میکنن .. کاری که پسرا با هم نمیکنن ! حتی به خاطر پسرا به هم دیگه رکب میزنن .. به هر حال همین کارا باعث میشه که خانوما هیچوقت نتونن به جاهایی که باید برسن !!!

یه چیز عجیب توی خانوما اینه که نمیتونن پیشرفت همجنسشونو ببینن ... ولی پیشرفت جنس مقابل رو به راحتی میپذیرن و اصلا باور دارن که طرف چون مرده پس حقشه که بالاتر باشه :|||

به کارش علاقه داره ولی به اندازه کافی سرگرم هست ... با قیمت خیلی بالاتر هم کارو بهش میدادن .. چون توی اون کار خودمم سهیمم .. از ریز مسائلش آگاهم .. میدونم که اشتباه از خودشون بوده :|

البته قبول دارم که در مواقعی هم واقعا اجبار باعث میشه که برخی از خانوما به قیمت پایین راضی بشن : (
باوشه اذان صب اونجااام.خخ:D
اینو من نمیگم قرآن میگه.قرارنیست علم غیب داشته باشیم مثل معروفی هست که میگه قبل ازدواج چشماتو واکن(سرت کلاه نره)بعدازدواج چشماتو ببند(گذشته همسرت کنجکاوی نکن)
درضمن شمااینکارو نمیکنی ولی خیلیا اعتقادی ندارن.شب خوش;)

شب خووب:que:

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

باعث تأسفه که هست ...

هاع، معلوم بود این احساسو نداشتن، اون استفهام انکاری بود:دی
قبول دارم...درست میگی؛ دقیقاً توی محیط تحصیل و ... تجربه کردم و حرص هاشو خوردم :|

خانوم ها ریز بین هستن و سختگیر؛ ولی مردها راحت میگذرن...

من فکر می کنم دلیل اینکه استادهای مرد راحت نمره میدن هم همینه؛

ایشون دیگه خیلی عجیبه! اصن کار رو با قیمت بالاتر میگرفت اضافه شو واریز میکرد به حساب من:دی

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چ بحث شیرینی دارن دوستان :)
اینم از اون تاپیکاست که آخرش بی نتیجه میمونه و بحث منحرف میشه از مسیر خودش
به هم توهین میکنیم
طعنه میزنیم و نهایتأ اخراج میشیم : )
ی عده هم خوش و خرم فقط محض تفریح اومدن : دی
به هر حال اینم نظر من شایدم بی ربط باشه :
ی جایی خوندم ی مطلب رو خیلی جالب بود و واقعأ قبولش دارم

مردم شهر را از حيوانات شهري بشناس: عده اي مثل موش و کلاغ دزدند. عده اي مثل گنجشک ديد و تفکري کوتاه دارند. عده اي مثل سوسک، دل آزار و چندش آورند. عده اي مثل گربه بي چشم و رو و عده اي مثل فاخته ها زن ذليلند. و تعداد خيلي کمي که مي خواهند با شرافت، وفاداري و صداقت زندگي کنند مثل سگ، آواره ي کوچه و خيابان شده و در نهايت دستگير، کشته و نسل آنها را به هر طريقي بر مي اندازند !

اگه توو جامعه اي، فاصله و تبعيض طبقاتي و فساد اخلاقي شايع شد، مطمئن باشيد اين نتيجه حتمي نبود آزادي و آزادگي است و تفاوتي نمي کنه اون جامعه مانند آمريکا زير پرچم آزادي و حقوق بشر سينه بزنه يا زير پرچم دين .
اگر جامعه فاسد شد مسئول آن هيچ دشمن فرضي يا واقعي نيست جز استبداد ( منظور ی استبداد دینی )که علت آن نيز حماقت و ناداني خود مردم است.
پس اعتراض نکنیم که از ماست که بر ماست ....

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هاع، معلوم بود این احساسو نداشتن، اون استفهام انکاری بود:دی
قبول دارم...درست میگی؛ دقیقاً توی محیط تحصیل و ... تجربه کردم و حرص هاشو خوردم :|

خانوم ها ریز بین هستن و سختگیر؛ ولی مردها راحت میگذرن...

من فکر می کنم دلیل اینکه استادهای مرد راحت نمره میدن هم همینه؛

ایشون دیگه خیلی عجیبه! اصن کار رو با قیمت بالاتر میگرفت اضافه شو واریز میکرد به حساب من:دی

خداییش استادای مرد - به غیر از اون یه عده معدود که مشکل اخلاقی دارن و به بعضی از دخترا راحت نمیره میدن- بقیه اشون اینجوری نیستن که راحت نمره بدن !!!

همه ی استادای خانوم هم بد نیستن خداییش... ولی خب ما دیدیم که برخیشون به آقایون نمره مبدن بدون اینکه اصلا کاری اورده باشه (حالا خوب و بد بودن کارش به کنار .. برای کار نیورده هم نمره بالا گرفتن :|)

آره خیلی عجیبه :||| ... چون ضرر مالیش به خودم داره میخوره خیلی حرص خوردم سرش :|

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
چ بحث شیرینی دارن دوستان :)
اینم از اون تاپیکاست که آخرش بی نتیجه میمونه و بحث منحرف میشه از مسیر خودش
به هم توهین میکنیم
طعنه میزنیم و نهایتأ اخراج میشیم : )
ی عده هم خوش و خرم فقط محض تفریح اومدن : دی
به هر حال اینم نظر من شایدم بی ربط باشه :
ی جایی خوندم ی مطلب رو خیلی جالب بود و واقعأ قبولش دارم

مردم شهر را از حيوانات شهري بشناس: عده اي مثل موش و کلاغ دزدند. عده اي مثل گنجشک ديد و تفکري کوتاه دارند. عده اي مثل سوسک، دل آزار و چندش آورند. عده اي مثل گربه بي چشم و رو و عده اي مثل فاخته ها زن ذليلند. و تعداد خيلي کمي که مي خواهند با شرافت، وفاداري و صداقت زندگي کنند مثل سگ، آواره ي کوچه و خيابان شده و در نهايت دستگير، کشته و نسل آنها را به هر طريقي بر مي اندازند !

اگه توو جامعه اي، فاصله و تبعيض طبقاتي و فساد اخلاقي شايع شد، مطمئن باشيد اين نتيجه حتمي نبود آزادي و آزادگي است و تفاوتي نمي کنه اون جامعه مانند آمريکا زير پرچم آزادي و حقوق بشر سينه بزنه يا زير پرچم دين .
اگر جامعه فاسد شد مسئول آن هيچ دشمن فرضي يا واقعي نيست جز استبداد ( منظور ی استبداد دینی )که علت آن نيز حماقت و ناداني خود مردم است.
پس اعتراض نکنیم که از ماست که بر ماست ....

شانس و میبینی تشکرم تموم شده..
تچکررر
:smile:

afshin-18

عضو جدید
بعضی رفتارهای خشنی که مردها نسبت به همسرانشون داشتن .نگاه کردن به زن به عنوان کالاومواردی ازاین دست!
اگرتوآیات قرآن دقت کنیدهیچ کجا شان زن پایین تزازمردنبوده.

شما تا حالا قران خوندین؟
الله جنسیت نداره ولی همیشه با ضمایر مذکر مورد خطاب قرار گرفته که دلیل ان هم احترام به الله است( یعنی مورد ضمیر مونث قرار گرفتن بی احترامی است) این خود برتری دادن مرد به زن هست
در سوره «اسراء» آیه 40 مى فرماید: أَ فَأَصْفاکُمْ رَبُّکُمْ بِالْبَنِینَ وَ اتَّخَذَ مِنَ الْمَلائِکَةِ إِناثاً: «آیا خداوند به شما پسرانى داده و از فرشتگان، دخترانى انتخاب کرده است»
این آیه در ظاهر مشکلی نداشته ولی منطق الله برای رد اینکه فرشتگان دختران خداست جالبه مفهوم آیه: من از شما بالاترم مگر می شود به شما پسر دهم و خودم دختر داشته باشم؟
الان این دو مورد تو ذهنم بود موارد زیادی هست که باید بگردم دنبالشون ولی به نظرم همین دو مورد کافی است

در آیه ی 34 سوره ی نسا مرد اجازه ی زدن زن خود را دارد اگر جنسیت در قران برابر هست چرا به زن ها اجازه ی زدن مرد ها داده نشده؟
آیه ی 223 سوره ی بقره
زنان شما كشتزار شما هستند پس از هر جا [و هر گونه] كه خواهيد به كشتزار خود [در]آييد و آنها را براى خودتان مقدم داريد و از خدا پروا كنيد و بدانيد كه او را ديدار خواهيد كرد و مؤمنان را [به اين ديدار] مژده ده (223)

آخرین ویرایش:

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما تا حالا قران خوندین؟
الله جنسیت نداره ولی همیشه با ضمایر مذکر مورد خطاب قرار گرفته که دلیل ان هم احترام به الله است( یعنی مورد ضمیر مونث قرار گرفتن بی احترامی است) این خود برتری دادن مرد به زن هست
در سوره «اسراء» آیه 40 مى فرماید: أَ فَأَصْفاکُمْ رَبُّکُمْ بِالْبَنِینَ وَ اتَّخَذَ مِنَ الْمَلائِکَةِ إِناثاً: «آیا خداوند به شما پسرانى داده و از فرشتگان، دخترانى انتخاب کرده است»
این آیه در ظاهر مشکلی نداشته ولی منطق الله برای رد اینکه فرشتگان دختران خداست جالبه مفهوم آیه: من از شما بالاترم مگر می شود به شما پسر دهم و خودم دختر داشته باشم؟
الان این دو مورد تو ذهنم بود موارد زیادی هست که باید بگردم دنبالشون ولی به نظرم همین دو مورد کافی است

در آیه ی 34 سوره ی نسا مرد اجازه ی زدن زن خود را دارد اگر جنسیت در قران برابر هست چرا به زن ها اجازه ی زدن مرد ها داده نشده؟
آیه ی 223 سوره ی بقره
زنان شما كشتزار شما هستند پس از هر جا [و هر گونه] كه خواهيد به كشتزار خود [در]آييد و آنها را براى خودتان مقدم داريد و از خدا پروا كنيد و بدانيد كه او را ديدار خواهيد كرد و مؤمنان را [به اين ديدار] مژده ده (223)

سلام
اول بگم کلمه شیطان مذکره پس یعنی قرآن به شیطان احترام گذاشته؟
این مربوطه قواعددستوری زبان عربی که واردش نشیم بهتره .حوصله ندارم:D
مورددوم: خدای بزرگ بری ازوجود فرزندهست به سوره اخلاص توجه کنید.ضمن اینکه خدای بزرگ منظورش ازاین جمله اینه که
چطورچیزی که خودتان ازآن عارتان می آیدبه مانسبت میدهید.هرآیه قرآن شان نزولی داره.شان نزول این آیه حرفهایی است که
مشرکان ملائکه رادختران خدامیدانستند.(چیزی که برای خودنمیپسندیدبرای من میپسندید؟)
موردسوم:اینو ازاینترنت گرفتم
سوال:طبق آیه 34 زدن زن مجازاست؟
آیت الله مظاهری جواب:توهین به زن، چه رسد زدن زن جایز نیست و آیه شریفه معنای خاص به خود دارد و مربوط به گفته شما نیست.

............................................................................................................................................................
آیت الله شاهرودی
جواب:در شرائط و وضعيت خاصي كه نافرماني او با ترك سخن و ترك همخوابگي اصلاح نشود و با آرامش زدن ملايم و بدون ايجاد قرمزي و كبودي فقط به انگيزه هدايت و اصلاح او و منع پاشيدن كانون خانواده جائز است.
...........................................................................................................................................................
آیت الله علوی گرگانی
جواب:مطلقاخیر.به تفسیرمراجعه شود
..........................................................................................................................................................
آیت الله خامنه ای​
جواب:زدن زن جايز نيست مگر در مورد نشوز و طغيان با شرايطی كه در كتاب تحريرالوسيله ذكر شده است.
..........................................................................................................................................................
واما موردآخر(زنان کشتزارشماهستند)
مربوط آزادی مرددرنزدیکی باهمسرشه.فکرنکنم چیزغیرعادی باشه.به جزمواردی که فقه غیرمجازدونسته.
بالاخره زن ومردبایدتامین کننده عواطف واحساسات ونیازهای
جنسی هم باشند.(شان نزول آیه شبهه یهود)

اوژنی دزیره

عضو جدید
کی گفته عکسشونو نمی زنن من دیدم دختری رو که عکسشو روی آگهی ترحیمش چاپ کردن.خودکشی هم کرده بود به خاطر مشکلات خانوادگی و دعوای پدر مادرش.

اوژنی دزیره

عضو جدید
الان که دیگه از این خبرا نیس ... اگرم باشه تو شهرستانای کوچیک و روستاهاس ...

ولی اصولا وقتی ظلمی صورت میگیره که یه سری آدمای ظلم پرور هم باشن ! زنها اگه بهشون ظلم میشده یا میشه در خیلی از موارد هم تقصیر خودشون بوده !!!

مثلا تو همین مورد ...

مطمئن باشید که اکثرا ، مادر اون دختر هم از دختر به دنیا اوردنش ناراحت میشده ! احساس سر افکندگی میکرده ... وقتی پسردار میشده ، پسره رو بیشتر دوست داشته تا دخترشو !!! در صورتی که خودش زنه !!!

پس تقصیر خود خانوما هم هست :|

کی گفته اگر هم باشه تو شهرستان های کوچیکه؟در سراسر جهان این حس متفاوت و این نگاه متفاوت به جنسیت هست شما تا حالا شهرستان رفتی تو بطن این خانواده ها رفتی؟چرا الکی از خودتون قانون و نظریه صادر می کنید خواهشا وقتی اطلاعات ندارین از خودتون نظریه ندید.

afshin-18

عضو جدید
سلام
اول بگم کلمه شیطان مذکره پس یعنی قرآن به شیطان احترام گذاشته؟
این مربوطه قواعددستوری زبان عربی که واردش نشیم بهتره .حوصله ندارم:D
مورددوم: خدای بزرگ بری ازوجود فرزندهست به سوره اخلاص توجه کنید.ضمن اینکه خدای بزرگ منظورش ازاین جمله اینه که
چطورچیزی که خودتان ازآن عارتان می آیدبه مانسبت میدهید.هرآیه قرآن شان نزولی داره.شان نزول این آیه حرفهایی است که
مشرکان ملائکه رادختران خدامیدانستند.(چیزی که برای خودنمیپسندیدبرای من میپسندید؟)
موردسوم:اینو ازاینترنت گرفتم
سوال:طبق آیه 34 زدن زن مجازاست؟
آیت الله مظاهری جواب:توهین به زن، چه رسد زدن زن جایز نیست و آیه شریفه معنای خاص به خود دارد و مربوط به گفته شما نیست.

............................................................................................................................................................
آیت الله شاهرودی
جواب:در شرائط و وضعيت خاصي كه نافرماني او با ترك سخن و ترك همخوابگي اصلاح نشود و با آرامش زدن ملايم و بدون ايجاد قرمزي و كبودي فقط به انگيزه هدايت و اصلاح او و منع پاشيدن كانون خانواده جائز است.
...........................................................................................................................................................
آیت الله علوی گرگانی
جواب:مطلقاخیر.به تفسیرمراجعه شود
آیت الله خامنه ای​
جواب:زدن زن جايز نيست مگر در مورد نشوز و طغيان با شرايطی كه در كتاب تحريرالوسيله ذكر شده است.
واما موردآخر(زنان کشتزارشماهستند)
مربوط آزادی مرددرنزدیکی باهمسرشه.فکرنکنم چیزغیرعادی باشه.به جزمواردی که فقه غیرمجازدونسته.
بالاخره زن ومردبایدتامین کننده عواطف واحساسات ونیازهای
جنسی هم باشند.(شان نزول آیه شبهه یهود)

مورد اول شما گریز زدین شیطان جزو جنیان محسوب شده که جنیان دارای جنس هستند
این مربوط به قوانین عربی نیست چون این مورد رو از یک لیسانسه ی عربی پرسیدم
قران نگفته که" شما عار دارید" و این عار داشتن در تفکر نویسنده بوده اگر این عبارت رو داشت مسئله حل میشد حتی در لحن قران عار نداشتن قابل رویت نیست
من همین توضیح شما را در سوالم دادم پس پناه بردن به کلمه ی شان نزول در این مورد باز فقط نوعی گریز بی منطق بوده

شما درمورد زدن متن قران را بخوانید ابتدا چیزی که صراحتا در قران یا کلام پیامبر اسلام آمده باشد غیر قابل تغییر هست شما فارغ از تفسیر های عجیب غریب جواب دهید که می خواند بزنید را نزنید تفسیر کنند چرا به زن ها چنین اجازه ای داده نشده ؟(در موارد مشابه) و اینکه این زدن چه طور می تونه شان مساوی زن و مرد رو توجیه کنه ؟

منظور من در آخرین آیه لحن زننده و توهین آمیز قران هست که زن رو همانند یک ملک و کشتزار متعلق به مرد دانسته حال اگر شان زن و مرد برابر هست چرا عکس چنین حالتی وجود ندارد؟که مرد را هم ملک یک زن بداند

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیزم چطورمیگین این جزقواعددستوری نیست؟!درصورتی که هست.
در زبان عربی قمر، کتاب، قلم مذکر است و به آنها مذکر مجازی می گویند. کما اینکه مدرسه مونث مجازی هست. حتی ممکن است اسم یک مرد، به دلیل لفظش مونث شناخته شود، مثل معاویه، طلحه و حمزه.

بنابراین مذکر بودن ضمایر برای خدای متعال یا مذکر بودن بعضی اسم ها مثل الله و رحمان هیچ معنایی خارج از ادبیات عرب ندارد.
و باید توجه داشت که از منظر الهی مذکر بودن رجحانی بر مونث بودن ندارد همان گونه که مونث بودن نیز رجحانی بر مذکر بودن نیست.
ودرادامه خداوندبزرگ فرمود:
«یا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْناكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَ أُنْثى‏ وَ جَعَلْناكُمْ شُعُوباً وَ قَبائِلَ لِتَعارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلیمٌ خَبیرٌ؛[حجرات/۱۳] اى مردم! ما شما را از یك مرد و زن آفریدیم و شما را تیره ‏ها و قبیله ‏ها قرار دادیم تا یكدیگر را بشناسید (اینها ملاك امتیاز نیست،) گرامى ‏ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست خداوند دانا و آگاه است.»
وبازهم فرمود:
«إِنَّ الَّذینَ لا یُؤْمِنُونَ بِالْآخِرَةِ لَیُسَمُّونَ الْمَلائِكَةَ تَسْمِیَةَ الانْثى‏؛[نجم/۲۷] كسانى كه به آخرت ایمان ندارند، فرشتگان را دختر نامگذارى مى ‏كنند!»
وامااینکه فرمودین پناه میبریدبه شان نزول آیات.
خدمتتون عرض کنم مگرغیراینه که اصلافلسفه ایجادکتابی به اسم قرآن،انحرافات فکری بشربوده وهست.
به سوره تکویرمراجعه کنید.شان نزول سوره ی تکویرچیست؟(واضح ترین مثالی که به ذهنم رسید)

afshin-18

عضو جدید
دوست عزیزم چطورمیگین این جزقواعددستوری نیست؟!درصورتی که هست.
در زبان عربی قمر، کتاب، قلم مذکر است و به آنها مذکر مجازی می گویند. کما اینکه مدرسه مونث مجازی هست. حتی ممکن است اسم یک مرد، به دلیل لفظش مونث شناخته شود، مثل معاویه، طلحه و حمزه.

بنابراین مذکر بودن ضمایر برای خدای متعال یا مذکر بودن بعضی اسم ها مثل الله و رحمان هیچ معنایی خارج از ادبیات عرب ندارد.
و باید توجه داشت که از منظر الهی مذکر بودن رجحانی بر مونث بودن ندارد همان گونه که مونث بودن نیز رجحانی بر مذکر بودن نیست.
ودرادامه خداوندبزرگ فرمود:
«یا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْناكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَ أُنْثى‏ وَ جَعَلْناكُمْ شُعُوباً وَ قَبائِلَ لِتَعارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلیمٌ خَبیرٌ؛[حجرات/۱۳] اى مردم! ما شما را از یك مرد و زن آفریدیم و شما را تیره ‏ها و قبیله ‏ها قرار دادیم تا یكدیگر را بشناسید (اینها ملاك امتیاز نیست،) گرامى ‏ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست خداوند دانا و آگاه است.»
وبازهم فرمود:
«إِنَّ الَّذینَ لا یُؤْمِنُونَ بِالْآخِرَةِ لَیُسَمُّونَ الْمَلائِكَةَ تَسْمِیَةَ الانْثى‏؛[نجم/۲۷] كسانى كه به آخرت ایمان ندارند، فرشتگان را دختر نامگذارى مى ‏كنند!»
وامااینکه فرمودین پناه میبریدبه شان نزول آیات.
خدمتتون عرض کنم مگرغیراینه که اصلافلسفه ایجادکتابی به اسم قرآن،انحرافات فکری بشربوده وهست.
به سوره تکویرمراجعه کنید.شان نزول سوره ی تکویرچیست؟(واضح ترین مثالی که به ذهنم رسید)

الله به دلیل "ه" آخرش نباید مونث مجازی باشه؟ پس شما صرفا قاعده ای رو توضیح دادید که هیچ موضوعیتی ندارد(من خودم عربی بلد نیستم ولی از فرد متسلطی پرسیدم و این موضوع رو تایید کردن)
شما نتوانستید مشکل عار نداشتن الله را حل کنید و حتی درموردش صحبت نکردید و صرفا آیه ای آوردید که در ادامه گرامی ترین رو در نزد الله توضیح داده و ربطی به آیه ی بالا ندارد

شما فرمودید ".هرآیه قرآن شان نزولی داره.شان نزول این آیه حرفهایی است که مشرکان ملائکه رادختران خدامیدانستند" و من عرض کردم"من همین توضیح شما را در سوالم دادم پس پناه بردن به کلمه ی شان نزول در این مورد باز فقط نوعی گریز بی منطق بوده" پس منظور من اطلاع داشتن و گفته شدن شان نزول هست و استفاده از کلمه ی شان نزول رو گریز دونستم ولی جواب عجیب شما"وامااینکه فرمودین پناه میبریدبه شان نزول آیات.
خدمتتون عرض کنم مگرغیراینه که اصلافلسفه ایجادکتابی به اسم قرآن،انحرافات فکری بشربوده وهست.به سوره تکویرمراجعه کنید.شان نزول سوره ی تکویرچیست؟(واضح ترین مثالی که به ذهنم رسید) " گواه بر عدم مطالعه دقیق و جز به جز عرایض بنده است

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
مورد اول شما گریز زدین شیطان جزو جنیان محسوب شده که جنیان دارای جنس هستند
این مربوط به قوانین عربی نیست چون این مورد رو از یک لیسانسه ی عربی پرسیدم
قران نگفته که" شما عار دارید" و این عار داشتن در تفکر نویسنده بوده اگر این عبارت رو داشت مسئله حل میشد حتی در لحن قران عار نداشتن قابل رویت نیست
من همین توضیح شما را در سوالم دادم پس پناه بردن به کلمه ی شان نزول در این مورد باز فقط نوعی گریز بی منطق بوده

شما درمورد زدن متن قران را بخوانید ابتدا چیزی که صراحتا در قران یا کلام پیامبر اسلام آمده باشد غیر قابل تغییر هست شما فارغ از تفسیر های عجیب غریب جواب دهید که می خواند بزنید را نزنید تفسیر کنند چرا به زن ها چنین اجازه ای داده نشده ؟(در موارد مشابه) و اینکه این زدن چه طور می تونه شان مساوی زن و مرد رو توجیه کنه ؟

منظور من در آخرین آیه لحن زننده و توهین آمیز قران هست که زن رو همانند یک ملک و کشتزار متعلق به مرد دانسته حال اگر شان زن و مرد برابر هست چرا عکس چنین حالتی وجود ندارد؟که مرد را هم ملک یک زن بداند

چون فرمودیدعدم مطالعه جزبه ودقیق دوباره ازاین پست شروع میکنم.
امادرموردشیطان!بله شیطان جن هست امامیتونست اسم مذکرنباشه.به همین راحتی
شمافرمودین الله مذکره به خاطراحترام.منم گفتم اگربحث احترام بودشیطان بایدمونث میبود.پس زیادبحث مونث ومذکرمطرح نیست.
امابه طورکلی پیشنهادمیکنم درباره مذکرومونث مجازی ازچندنفردیگه هم سوال کنید.
وبازیادآوری میکنم تمام آیات قرآن شان نزول داره وبیخودوبی جهت نازل نشده.الزاماتی دراین زمینه بوده.مثلاشان نزول آیه ای که اشاره به حادثه غدیرداره.

امادرموردزدن.حقیقتامن خودم نمیفهمم زدن باچوب مسواک یعنی چه؟:Dآدم بیشترقلقلکش میاد!
وضمن اینکه ازدواج شرایظی داره حداقل طبق قوانین اسلامی(قابل توجه مسلمونا)وقتی زن وشوهرپیمان ازدواج میبندندومردپولی رومهرهمسرش میکنه.نفقه پرداخت میکنه.زن هم موظفه تمکین کنه.
مثلازن نمیتونه همبسترنشه.زن حق نداره بدون اجازه شوهربندازه بره دوردور!
همون جورکه مردهم وظیفه داره.برای زن وبچش رفاه آسایش ومهرومحبت بیاره خونه و... .
پس دوراه هست یاجدایی یاتنبیه.که الآن همه جدایی روانتخاب میکنند.
وباتوجه به تفاسیری که هست ازائمه اطهارکه خونریزی نباشه ،کبودی نباشه،توهین نباشه !من شماروبه قضاوت دعوت میکنم.
شماکسی روبزنی جوری که هیچ ردی نمونه،توهین بهش نکنی،خونی ازدماغش نیاداین زدن نبایدزیادموضوعیت داشته باشه.
امادرموردکشتزاربازهم این آیه شان نزول داره(متاسفانه خوشبختانه:D).این که یهودسختگیری میکرده وخیلی ازکارایی که جاش اینجانیست بگم حرام میدونسته وحتی هم غذایی بازن حائض روجایزنمیدونسته .
این آیه نازل شده است.کشتزارشماهستندیعنی اختیارکامل درهمون روابط زن وشوهری(البته این تیکش تفیسریست ازذهن بیمارنگارندهhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_redface.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_biggrin.gif)

ودرآخرضمن عذرخواهی بایت طولانی شدن متن نکته ای رویادآورمیشم.این که بعضیا میگن قرآن همه فهمه من قبول ندارم.چون خودقرآن درانتهای هرآیه انسان روبه اندیشیدن درآیات دعوت میکنه.درحالی سوادآدمامتفاوته!

انتهای هرآیه اگردقت کنیدنوشته آیا نمی اندیشید؟.پس مانمیتونم اندیشیدن روازقرآن حذف کنیم اگرحذف کنیم درواقع دستورقرآن روندیده گرفتیم.

اینکه من آیه ای روبه فارسی ترجمه کنم وهمونو به کارببندم خیلی سطحیه ومشکل سازمیشه.نمونه روشنش گروههای تکفیری که فاکتوراندیشه روحذف کردند.اندیشیدن ازعبادت مهم تره.http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/wink.gif

afshin-18

عضو جدید
چون فرمودیدعدم مطالعه جزبه ودقیق دوباره ازاین پست شروع میکنم.
امادرموردشیطان!بله شیطان جن هست امامیتونست اسم مذکرنباشه.به همین راحتی
شمافرمودین الله مذکره به خاطراحترام.منم گفتم اگربحث احترام بودشیطان بایدمونث میبود.پس زیادبحث مونث ومذکرمطرح نیست.
امابه طورکلی پیشنهادمیکنم درباره مذکرومونث مجازی ازچندنفردیگه هم سوال کنید.
وبازیادآوری میکنم تمام آیات قرآن شان نزول داره وبیخودوبی جهت نازل نشده.الزاماتی دراین زمینه بوده.مثلاشان نزول آیه ای که اشاره به حادثه غدیرداره.

امادرموردزدن.حقیقتامن خودم نمیفهمم زدن باچوب مسواک یعنی چه؟:Dآدم بیشترقلقلکش میاد!
وضمن اینکه ازدواج شرایظی داره حداقل طبق قوانین اسلامی(قابل توجه مسلمونا)وقتی زن وشوهرپیمان ازدواج میبندندومردپولی رومهرهمسرش میکنه.نفقه پرداخت میکنه.زن هم موظفه تمکین کنه.
مثلازن نمیتونه همبسترنشه.زن حق نداره بدون اجازه شوهربندازه بره دوردور!
همون جورکه مردهم وظیفه داره.برای زن وبچش رفاه آسایش ومهرومحبت بیاره خونه و... .
پس دوراه هست یاجدایی یاتنبیه.که الآن همه جدایی روانتخاب میکنند.
وباتوجه به تفاسیری که هست ازائمه اطهارکه خونریزی نباشه ،کبودی نباشه،توهین نباشه !من شماروبه قضاوت دعوت میکنم.
شماکسی روبزنی جوری که هیچ ردی نمونه،توهین بهش نکنی،خونی ازدماغش نیاداین زدن نبایدزیادموضوعیت داشته باشه.
امادرموردکشتزاربازهم این آیه شان نزول داره(متاسفانه خوشبختانه:D).این که یهودسختگیری میکرده وخیلی ازکارایی که جاش اینجانیست بگم حرام میدونسته وحتی هم غذایی بازن حائض روجایزنمیدونسته .
این آیه نازل شده است.کشتزارشماهستندیعنی اختیارکامل درهمون روابط زن وشوهری(البته این تیکش تفیسریست ازذهن بیمارنگارنده:redface::biggrin:)

ودرآخرضمن عذرخواهی بایت طولانی شدن متن نکته ای رویادآورمیشم.این که بعضیا میگن قرآن همه فهمه من قبول ندارم.چون خودقرآن درانتهای هرآیه انسان روبه اندیشیدن درآیات دعوت میکنه.درحالی سوادآدمامتفاوته!

انتهای هرآیه اگردقت کنیدنوشته آیا نمی اندیشید؟.پس مانمیتونم اندیشیدن روازقرآن حذف کنیم اگرحذف کنیم درواقع دستورقرآن روندیده گرفتیم.

اینکه من آیه ای روبه فارسی ترجمه کنم وهمونو به کارببندم خیلی سطحیه ومشکل سازمیشه.نمونه روشنش گروههای تکفیری که فاکتوراندیشه روحذف کردند.اندیشیدن ازعبادت مهم تره.;)
حرف شما در باره ی شیطان اشتباه است ما جن نر و ماده داریم یعنی مذکر بودن شیطان می تواند گواه بر نر بودنش باشد (ابلیس هم اسم مذکری هست)
من به شما پیشنهاد می کنم شما یه سرچ ساده درمورد مونث مجازی بزنید الله علامت مونث دارد پس مونث مجازی است (و اما مونث مجازی :

شامل مونث های غیر از انسان و حیوان میشود مثل :

شجرة (درخت) / منضدة (میز) / محفظة (کیف )
در واقع مونث مجازی را می توان گفت : اسمی است که علامت مونث را دارد اما حقیقتا مذکر یا مونث بودنش معلوم نیست . )شما که قواعد عربی رو نمی دونید همانند من اظهار بی اطلاعی کنید!
قبلا گفتم این بار هم می گم و مطمئن هستم دوباره هم مجبور خواهم شد که بگم من هیچوقت با شان نزول داشتن مخالفت نکردم فقط گفتم شما در ان مورد اسم شان نزول را برای گریز استفاده کردید و شان نزول در اون ایه, ایراد وارد شده رو حل نکرده (با یک بیسواد حرف نمی زنید که هر وقت نشد دلیل آورد بگید شان نزول داره درسته شان نزول داره ولی این شان نزول مشکل را حل نکرده)
عزیز من ,کار مشکل دار مشکل داره, عبور از چراغ قرمز چه یک متر باشه چه 100 متر یعنی اشکال! شما موضوع اصلی رو فراموش کردین اجازه ی زدن مورد نظر من هستن اگر قرار هست شان مرد و زن برابر باشد زدن حتی با همون چوب مسواک در حالت برعکس باید جایز باشد این زدن بی حرمتی است شما همین الان به یک بی حرمتی دیگر در اسلام اشاره کردین به زن همانند یک جنس خریداری شده در ازای مهریه نگاه شده !
در مورد کشتزار و حتی عار نداشتن الله: حتما بار ها شنیدید بفرما و بنشین و بتمرگ یک معنی دارند این که شان نزول چی بوده و آیه به چه دلیل اومده مورد انتقاد من نیست مشکل اساسی لحن تحقیر آمیز قران در این موارد هست که شان زنان رو با مردان نامساوی گرفته وگرنه مفهوم و شان آیات رو می دونم و آورده شدن این آیات قابل قبول هست
معذرت می خوام اگر لحنم در بعضی مواقع تند شد:gol:

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هدفم این نیست که شماروبه دین اسلام دعوت کنم.شماسوالی پرسیدیدمن هم سعی کردم جواب بدم.پس خواهش
میکنم عصبانی نشید.
شایدبرای موضوع شیطان من نمیتونم منظورمو برسونم.
شمااول گفتین الله مذکره بعدگفتین جزقواعددستوری نیست بعدالآن میگیدمونث مجازیه(پس معلوم میشه قواعددستوری هست)
درصورتی الله مذکرمجازیه نه مونث مجازی!
به هرحال موفق باشید:gol:

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز

;)
دینی که اندیشیدن رو از پیروانش بگیره دین نیست اون اسارت و بردگی گرفتن مردمه.