ممنون که نظر داديبرادر بی اسمم نمیخواستم این اول کاری زیاد صحبت کنم
اما نشد
دلیل علمی روزه ربطی به تندرستی و این حرفا نداره دلیل کاملا علمی داره اما ذهنتونو منحرف نکنین
این کار و بقیه دستورات اسلام بسیار هوشمندانس
ببینید اسلام میخواد خلیفه هر زمان دستور داد این مسلمونا گوش به حرفش بدن و جان و مال فدا کنن و خوشحال هم باشن در حقیقت این جان ومال فدای خلیفه میشه نه خدا خدا نیازی به جان و مال ما نداره
خوب یهو بیاد بگه برو جنگ بیا پول بده نمیشه میاد اول روزی پنج بار میگه نماز بخون میگی چشم میگه اینجوری بخون میگی چشم اونکارو بکن چشم یاد میگیری چشم بگی برای حکومتش چشم گفتن من و تو لازمه خوب حالا میاد و یکم کارو سخت میکنه گشنگی بهت میده با هزارتا دستور و قاعده که هی تو باید مراجعه کنی به طبقه خاصی و از اونا سوال کنی و اونا بگن تو چیکار بکن چی کار نکن کم کم این حس نوکری و چشم گفتن توت رشد میکنه اون نوکرایی که از تو سابقه دار ترن تشویقت میکنن توی جمعشون پذیرفته میشی بهت احترام میذارن بهت زن میدن شوهر میدن خلاصه کم کم خودتو ازاد میبینی در حالیکه اسیری
خیلی از نظر جامعه شناختی و روانشناختی دقیقه حکومت کردن و زور گفتن به صورتی که خود افراد تحت حکومت حال کنن که تو زور میگی
و تو عادت میکنی به اطاعت کم کم افتخار میکنی به اطاعت به نوکری
میبینیم تو جمع نوکران که با افتخار خودشونو نوکر شخص خاصی معرفی میکنن درحالیکه خود اون شخص خاص اصلا نوکر صفت نیست
اینه رمز اینکه اینقدر با جزئیات ازت میخوان روزه بگیری یا هر کار دیگه ای بکنی چون در زمان خودش اماده باشی که وقتی میگه بکش فکر نکنی بگی چشم
این مسئله خیلی سادس توی اموزش نظامی به همین روش از یه جوون ناسازگار یه سرباز مطیع میسازن

عزيز من، همونطور که گفتم روزه، فقط براي مسلمونا نيست که شما داري ميگي.
من ميگم روزه براي سلامتي ضرر داره و دليلمو گفتم. توي اسلام هم گفته شده نبايد به خودتون ضرر برسونيد.
خودتون هم ميگيد که توي آموزش نظامي هم ميشه فلان کرد. خوب اين چه کاريه که آدم به خودش ضرر برسونه؟ راه حل بهتري هم براي مثال شما هست.
در ضمن من موندم تو اينکه اسلام ميگه:
- روزه بگيريد و به خودتون ضرر برسونيد چون اين فايده را داره
- زنان را فلان کنيد چون ...
- پيامبر بايد دختر 6 ساله عقد کنه چون ...
- و ...
خلاصه
از بحث خارج نشيم. شما بگو که چطور ضررهاي روزه رو رد ميکني تا بيايم سراغ فايده هاش.
البته دوست دارم کل اين تاپيک براي دلايل علميتون باشه و نه ...