چرا ذبح شرعي ؟

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام
دوستان این متن بسیار جالبه. لطفا" تا انتها بخوانید
متنی که پیش رو دارید بر گرفته از مصاحبه ای است که تبیان با سرکار خانم لیلا شهرستانی انجام داده است . خانم لیلا شهرستانی محقق علوم اسلامی هستند که در امریکا زندگی می کنند و در رشته میکرو بیولوژی تحصیل کرده اند. ایشان دوره لیسانس را در دانشگاه کالیفرنیا استیت یونورسیتی فولرتون در رشته بیولوژی و دوره فوق لیسانس را در کالیفرنیا استیت پالی تکنیک یونورسیتی در رشته میکرو بیولوژی سپری کرده اند. در جریان تحقیقات دانشگاهی جرقه ای در مطالعات میان رشته بین علوم اسلامی و میکرو بیولوژی در ذهن ایشان زده می شود که باب جدیدی را در فعالیت های ایشان می گشاید .


رشته ی تحقیقاتی من در میکروبیولوژی در مورد لاکتوفرین بود. لاکتوفرین یک مولکول پروتئینی است که در خون ما وجود دارد این ماده در کلستروم (آغوز) شیر مادربه میزان زیادی وجود دارد. این ماده خاصیت ضد میکروبی دارد یا این که خیلی شدید جلوی میکروب ها را می گیرد. کاری که لاکتوفرین می کند این است که آهن را به خودش جذب می کند یعنی این که هر میکروبی که در قسمت لاکتروفرین باشد به خاطر این که آهن ندارد نمی تواند رشد کند و میکروفیلم درست کند. که یک نوع خاص باکتری است ایجاد می شود.
ماجرا این گونه بود که در یکی از رستوران های آمریکا به نام جک این دباکس
jack in the box
تقریباً حدود 6 یا 7 سال پیش اتفاقی افتاد که عده ای از این اسهال خونی مردند و بعد که یک مقدار تحقیقات شد معلوم شد که علت این باکتری ها بوده این باکتری ها البته در دستگاه های گوارشی مثل روده و... هست یعنی در بدن همه ی انسان ها هست ولی وقتی از طریق خوردن وارد بدن بشود باعث ابتلا به اسهال خونی خواهد شد که درصد تلفاتش بالا است. در این رستوران هم متوجه شدند که مدفوع زیر ناخن آشپز رستوران به گوشت منتقل شده و تعدادی از مشتریان را کشته .
شرکتی که تامین کننده گوشت در ان ایالت بود به استاد بنده پروژه ای را داد که بر اساس ان قرار شد ما در گوشت لاکتوفرین ها را فعال تر کنیم که اگر باز هم میکروبی در انها نفوذ کرد امکان رشد نیابد . مبلغ این قرار داد 15 میلیون دلار بود و چون پروژه من هم در مورد همین لاکتوفرین بود با 5 نفر دیگر کار را شروع کردیم اما متاسفانه میزان نفوذ لاکتوفرین در گوشت ها در حین آزمایش متغیر بود و این امکان وجود نداشت که به ماده ثابتی برسیم که اضافه کردن آن به گوشت میزان محافظت در برابر باکتری ها را افزابش دهد.

ما در لابراتوار این لاکتوفرین را فعالش می کردیم (این لاکتوفرین با بافری خاص تحت
pH
خاصی فعال می شد ) و وقتی که تست می کردیم لاکتوفرین در حالت عادی باکتری ها را از بین می برد اما روی گوشت که امتحان می شد گاهی موفق و گاهی نا موفق بود. من آزمایش روی نمونه ها را انجام می دادم و گوشت می گرفتم و محلول های متفاوت را ازمایش می کردم روزی من تصادفاً دیرم شد و مجبور شدم که گوشت از منزل ببرم که گوشت اسلامی بود وقتی امدم این تست را کردم دیدم ای بابا جوابها خیلی فرق می کند با گوشت های دیگر یعنی اولاً وقتی ما این باکتری ها را می گذاشتیم درصد این نفوذ باکتری ها خیلی کمتر بود یعنی واقعاً اصلاً خود باکتری بدون لاکتوفرین هم نفوذ نمی کرد! وقتی هم که می شستیم اصلاً چیزی دیگه نمونده بود روی گوشت. کنترلر آزمایش ما آب بود یعنی هر ازمایش با محلولی خاص صورت می گرفت و کنترل آن با آب بود.


من دیدم خود باکتری وقتی به گوشت اسلامی می رسد نفوذ نمی کند و اگر هم کمی نفوذ کند با آب کاملا تمیز می شود. سبحان الله ! اینجا باید اشاره کنم که وقتی آب از مطهرات است به همین دلایل می تواند باشد . ولی الان از اسپری های مختلف استفاده می کنند. ولی همون آب از همه چیز بهتراست .


وقتی استادم جواب آزمایش را دید تعجب کرد من گفتم که امروز یک فرقی کرده من امروز گوشت حلال آوردم ایشان آقای دکتر نرن نایدی بود و یک هندی هستند که دکترا رو در سوئد گرفته وقبلا به واسطه کشف دلایل میکروبیولوژیک مرگ تعدادی از زنان که از وسایل خاص بهداشتی استفاده می کردند مشهور شده، به من گفتند که خودشون – با اینکه مسلمان نیستند- از گوشت حلال استفاده می کنند . در لابراتوار بعضی برایشان سوال شده بود که این چه گوشتی است که این قدر نسبت به نفوذ باکتری ها مقاوم هست . استاد ما در حالی که سالن را ترک می کرد گفت این گوشتی است که هرگز به شما اسهال خونی نمی ده!
برای من علت این مقاومت گوشت حلال بسیار مهم بود و نکته جالب تر این بود که سازمان گوشت امریکا برای تمیز نگه داشتن گوشت 15 میلیون دلار خرج می کند تا این آقا اسپریی برای ایشان بسازد که به گوشت بزنند و مقاوم شود و آن وقت خود او می داند که اگر گوشت اسلامی باشد دیگر نیازی به آن همه هزینه نیست


بر می گردم به اون قسمت لاکتوفرین – لاکتوفرین دلیلی که کار می کند این است که آهن را می گیرد به خودش و برای همین چون آهن وقتی نباشد باکتری ها نمی توانند رشد کنند ما وقتی که گوشت را اسلامی سر می بریم اول شاه رگ زده می شود بدون اینکه نخاع قطع بشود وقتی شاه رگ قطع می شود چون که نخاع قطع نشده قلب هنوز در حال تپیدن هست وقتی قلب می زند همه خون از بدن خارج می شود و از انجا که تمام اهن در گلبول قرمز است وقتی که همه خون خارج می شود دیگر گوشت آن آهن را ندارد و به خاطر همین نیازی به لاکتوفرین برای از بین بردن آهن نداریم و باکتری ها هم به علت نبود آهن در خون جذب نمی شوند و اگر بشوند با شستشو با اب ساده از بین می روند.
گرچه استاد ما با همان ایده ای که از گوشت اسلامی گرفت آن مبلغ را دریافت کرد و اسپری خاصی را هم ساخت و نهایتا حق را منکر شد اما برای خود من این نکته بسیار مهم بود که حساسیت اسلام به نجاست خون ازین جهت است که در تمام فضای اطراف ما صدها بلکه هزاران نوع باکتری وجود دارد که به شدت جذب آهن می شوند و وقتی دست شما خون می اید امکان جذب باکتری ها به وسیله آهن خون بسیار بالا است بنابر این در معرض انواع عفونت ها هستید اما اگر با دقت ( یک بار یا سه بار ) دست خونی خود را آب بکشید راه نفوذ باکتری ها را بسته
اید .
من با پروفسور هشام ابراهیم در مورد این تحقیق صحبت کردم که ان شا الله چاپ بشود اما ایشان پیشنهاد دادند که بهتر است زیر نظر یک استاد غیر مسلمان تحقیقات را ادامه دهم تا در مجامع علمی امریکا پذیرفته شود! که البته در پی آن هستم
 

vafaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی خیلی جالب بود

منم تو ایران ارشد میکروبیولوژی دارم

هرجا میرم واسه کار میگه خانم این رشتس شما خوندی برو دکترا بگیر اونم تو یه رشته دیگه

ای خداااااااااااااااااا
 

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی خیلی جالب بود

منم تو ایران ارشد میکروبیولوژی دارم

هرجا میرم واسه کار میگه خانم این رشتس شما خوندی برو دکترا بگیر اونم تو یه رشته دیگه

ای خداااااااااااااااااا

عزيزم همه رشته ها همينه ... ولي به نظر جلوي خلاقيت آدمها رو نمي شه با اين حرفا گرفت.... مي شه بدون دكترا هم همچين كارهاي بزرگي كرد
 

vafaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزيزم همه رشته ها همينه ... ولي به نظر جلوي خلاقيت آدمها رو نمي شه با اين حرفا گرفت.... مي شه بدون دكترا هم همچين كارهاي بزرگي كرد
باور کنید من رفتم سر زدم گفتم حاضرم تو کارای تحقیقاتی کمکتون کنم هیچی هم نمیخوام فقط خودم بیکار نباشم

ولی فایده نداشته:(
 

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
باور کنید من رفتم سر زدم گفتم حاضرم تو کارای تحقیقاتی کمکتون کنم هیچی هم نمیخوام فقط خودم بیکار نباشم

ولی فایده نداشته:(

مي دونم وفا جان ، درست مي گي. راستي توي اين پارك علم و فناوري نمي ذارن مطالعات تحقيقاتيت رو انجام بدي؟


منم كم كم دارم به اين نتيجه مي رسم كه بايد دكترا شركت كنم :(
 

vafaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
مي دونم وفا جان ، درست مي گي. راستي توي اين پارك علم و فناوري نمي ذارن مطالعات تحقيقاتيت رو انجام بدي؟


منم كم كم دارم به اين نتيجه مي رسم كه بايد دكترا شركت كنم :(
نمیدونم تا حالا دربارش نشنیدم راستشو بخوای

آره صد در صد باید شرکت کرد شاید با اون یه آبدارچی شدیم:D:D
 

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم تا حالا دربارش نشنیدم راستشو بخوای

آره صد در صد باید شرکت کرد شاید با اون یه آبدارچی شدیم:D:D


جريان طرف رو شنيدي كه دكتراي رياضي بود كار گير نياورد ، رفت رفتگر شهرداري شد ،... بعد يه مدت براشون كلاس نهضت گذاشتن اين بنده خدا هم شركت كرد. يه بار معلم رياضيشون بردش پاي تخته كه مساحت يه شكل رو حساب كنه ، طرف موند كه انتگرال بگيره يا شكل رو چند قسمت كنه و مساحت تك تك قسمت ها رو حساب كنه !‌ بعد يهو ديد همه كلاس دارن داد مي زنن ،‌انتگرال بگير ،‌انتگرال بگير ...

حالا شده جريان ما :D
 

vafaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
جريان طرف رو شنيدي كه دكتراي رياضي بود كار گير نياورد ، رفت رفتگر شهرداري شد ،... بعد يه مدت براشون كلاس نهضت گذاشتن اين بنده خدا هم شركت كرد. يه بار معلم رياضيشون بردش پاي تخته كه مساحت يه شكل رو حساب كنه ، طرف موند كه انتگرال بگيره يا شكل رو چند قسمت كنه و مساحت تك تك قسمت ها رو حساب كنه !‌ بعد يهو ديد همه كلاس دارن داد مي زنن ،‌انتگرال بگير ،‌انتگرال بگير ...

حالا شده جريان ما :D
دقیقا جریان ما همینه

خدا رحم کنه

آقا انتگرال بگیر
 

sabahat

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی زیبا بود....

خصوصا آخرش که کاریابی داشت... منم لیسانس کامپیوترم ....
 

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام
دوستان این متن بسیار جالبه. لطفا" تا انتها بخوانید
متنی که پیش رو دارید بر گرفته از مصاحبه ای است که تبیان با سرکار خانم لیلا شهرستانی انجام داده است . خانم لیلا شهرستانی محقق علوم اسلامی هستند که در امریکا زندگی می کنند و در رشته میکرو بیولوژی تحصیل کرده اند. ایشان دوره لیسانس را در دانشگاه کالیفرنیا استیت یونورسیتی فولرتون در رشته بیولوژی و دوره فوق لیسانس را در کالیفرنیا استیت پالی تکنیک یونورسیتی در رشته میکرو بیولوژی سپری کرده اند. در جریان تحقیقات دانشگاهی جرقه ای در مطالعات میان رشته بین علوم اسلامی و میکرو بیولوژی در ذهن ایشان زده می شود که باب جدیدی را در فعالیت های ایشان می گشاید .


رشته ی تحقیقاتی من در میکروبیولوژی در مورد لاکتوفرین بود. لاکتوفرین یک مولکول پروتئینی است که در خون ما وجود دارد این ماده در کلستروم (آغوز) شیر مادربه میزان زیادی وجود دارد. این ماده خاصیت ضد میکروبی دارد یا این که خیلی شدید جلوی میکروب ها را می گیرد. کاری که لاکتوفرین می کند این است که آهن را به خودش جذب می کند یعنی این که هر میکروبی که در قسمت لاکتروفرین باشد به خاطر این که آهن ندارد نمی تواند رشد کند و میکروفیلم درست کند. که یک نوع خاص باکتری است ایجاد می شود.
ماجرا این گونه بود که در یکی از رستوران های آمریکا به نام جک این دباکس
jack in the box
تقریباً حدود 6 یا 7 سال پیش اتفاقی افتاد که عده ای از این اسهال خونی مردند و بعد که یک مقدار تحقیقات شد معلوم شد که علت این باکتری ها بوده این باکتری ها البته در دستگاه های گوارشی مثل روده و... هست یعنی در بدن همه ی انسان ها هست ولی وقتی از طریق خوردن وارد بدن بشود باعث ابتلا به اسهال خونی خواهد شد که درصد تلفاتش بالا است. در این رستوران هم متوجه شدند که مدفوع زیر ناخن آشپز رستوران به گوشت منتقل شده و تعدادی از مشتریان را کشته .
شرکتی که تامین کننده گوشت در ان ایالت بود به استاد بنده پروژه ای را داد که بر اساس ان قرار شد ما در گوشت لاکتوفرین ها را فعال تر کنیم که اگر باز هم میکروبی در انها نفوذ کرد امکان رشد نیابد . مبلغ این قرار داد 15 میلیون دلار بود و چون پروژه من هم در مورد همین لاکتوفرین بود با 5 نفر دیگر کار را شروع کردیم اما متاسفانه میزان نفوذ لاکتوفرین در گوشت ها در حین آزمایش متغیر بود و این امکان وجود نداشت که به ماده ثابتی برسیم که اضافه کردن آن به گوشت میزان محافظت در برابر باکتری ها را افزابش دهد.

ما در لابراتوار این لاکتوفرین را فعالش می کردیم (این لاکتوفرین با بافری خاص تحت
pH
خاصی فعال می شد ) و وقتی که تست می کردیم لاکتوفرین در حالت عادی باکتری ها را از بین می برد اما روی گوشت که امتحان می شد گاهی موفق و گاهی نا موفق بود. من آزمایش روی نمونه ها را انجام می دادم و گوشت می گرفتم و محلول های متفاوت را ازمایش می کردم روزی من تصادفاً دیرم شد و مجبور شدم که گوشت از منزل ببرم که گوشت اسلامی بود وقتی امدم این تست را کردم دیدم ای بابا جوابها خیلی فرق می کند با گوشت های دیگر یعنی اولاً وقتی ما این باکتری ها را می گذاشتیم درصد این نفوذ باکتری ها خیلی کمتر بود یعنی واقعاً اصلاً خود باکتری بدون لاکتوفرین هم نفوذ نمی کرد! وقتی هم که می شستیم اصلاً چیزی دیگه نمونده بود روی گوشت. کنترلر آزمایش ما آب بود یعنی هر ازمایش با محلولی خاص صورت می گرفت و کنترل آن با آب بود.


من دیدم خود باکتری وقتی به گوشت اسلامی می رسد نفوذ نمی کند و اگر هم کمی نفوذ کند با آب کاملا تمیز می شود. سبحان الله ! اینجا باید اشاره کنم که وقتی آب از مطهرات است به همین دلایل می تواند باشد . ولی الان از اسپری های مختلف استفاده می کنند. ولی همون آب از همه چیز بهتراست .


وقتی استادم جواب آزمایش را دید تعجب کرد من گفتم که امروز یک فرقی کرده من امروز گوشت حلال آوردم ایشان آقای دکتر نرن نایدی بود و یک هندی هستند که دکترا رو در سوئد گرفته وقبلا به واسطه کشف دلایل میکروبیولوژیک مرگ تعدادی از زنان که از وسایل خاص بهداشتی استفاده می کردند مشهور شده، به من گفتند که خودشون – با اینکه مسلمان نیستند- از گوشت حلال استفاده می کنند . در لابراتوار بعضی برایشان سوال شده بود که این چه گوشتی است که این قدر نسبت به نفوذ باکتری ها مقاوم هست . استاد ما در حالی که سالن را ترک می کرد گفت این گوشتی است که هرگز به شما اسهال خونی نمی ده!
برای من علت این مقاومت گوشت حلال بسیار مهم بود و نکته جالب تر این بود که سازمان گوشت امریکا برای تمیز نگه داشتن گوشت 15 میلیون دلار خرج می کند تا این آقا اسپریی برای ایشان بسازد که به گوشت بزنند و مقاوم شود و آن وقت خود او می داند که اگر گوشت اسلامی باشد دیگر نیازی به آن همه هزینه نیست


بر می گردم به اون قسمت لاکتوفرین – لاکتوفرین دلیلی که کار می کند این است که آهن را می گیرد به خودش و برای همین چون آهن وقتی نباشد باکتری ها نمی توانند رشد کنند ما وقتی که گوشت را اسلامی سر می بریم اول شاه رگ زده می شود بدون اینکه نخاع قطع بشود وقتی شاه رگ قطع می شود چون که نخاع قطع نشده قلب هنوز در حال تپیدن هست وقتی قلب می زند همه خون از بدن خارج می شود و از انجا که تمام اهن در گلبول قرمز است وقتی که همه خون خارج می شود دیگر گوشت آن آهن را ندارد و به خاطر همین نیازی به لاکتوفرین برای از بین بردن آهن نداریم و باکتری ها هم به علت نبود آهن در خون جذب نمی شوند و اگر بشوند با شستشو با اب ساده از بین می روند.
گرچه استاد ما با همان ایده ای که از گوشت اسلامی گرفت آن مبلغ را دریافت کرد و اسپری خاصی را هم ساخت و نهایتا حق را منکر شد اما برای خود من این نکته بسیار مهم بود که حساسیت اسلام به نجاست خون ازین جهت است که در تمام فضای اطراف ما صدها بلکه هزاران نوع باکتری وجود دارد که به شدت جذب آهن می شوند و وقتی دست شما خون می اید امکان جذب باکتری ها به وسیله آهن خون بسیار بالا است بنابر این در معرض انواع عفونت ها هستید اما اگر با دقت ( یک بار یا سه بار ) دست خونی خود را آب بکشید راه نفوذ باکتری ها را بسته
اید .
من با پروفسور هشام ابراهیم در مورد این تحقیق صحبت کردم که ان شا الله چاپ بشود اما ایشان پیشنهاد دادند که بهتر است زیر نظر یک استاد غیر مسلمان تحقیقات را ادامه دهم تا در مجامع علمی امریکا پذیرفته شود! که البته در پی آن هستم

من تا در یک نشریه معتبر صحت این مصاحبه و گفتگو تایید نشه یک دروغ فرض میگیرم/ نقصیر هم ندارم اینقدر این جور منابع در هر زمینه دروغ نوشتند که واقعا نمیشه باور کرد
 

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تا در یک نشریه معتبر صحت این مصاحبه و گفتگو تایید نشه یک دروغ فرض میگیرم/ نقصیر هم ندارم اینقدر این جور منابع در هر زمینه دروغ نوشتند که واقعا نمیشه باور کرد

البته شما مختارید...
ولی به نظر من انتشارات یا عنوان ژورنال نیست که به یک نظریه یا تحقیق یا رابطه اعتبار می دهد! بلکه محتوا و اثبات اون مطلبه که باعث اعتبارش می شه ....;)
 

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
البته شما مختارید...
ولی به نظر من انتشارات یا عنوان ژورنال نیست که به یک نظریه یا تحقیق یا رابطه اعتبار می دهد! بلکه محتوا و اثبات اون مطلبه که باعث اعتبارش می شه ....;)

منظور من رو نگرفنی؟ من میگم اصل مطلب دروغه/ چون تبیان منتشر کرده
 

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظور من رو نگرفنی؟ من میگم اصل مطلب دروغه/ چون تبیان منتشر کرده

منم عرض کردم شما راجع به این باکتری مطالعه کن اگر واقعا همچین باکتری ای بود با همچین مشخصاتی بپذیر و گرنه نپذیر!

اینکه خبر نیست ، که صحتش به منبعش وابسته باشه ! مطلب علمیه... مثل گردش زمین که یه عده نپذیرفتن ولی زمین می چرخید !
 

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم عرض کردم شما راجع به این باکتری مطالعه کن اگر واقعا همچین باکتری ای بود با همچین مشخصاتی بپذیر و گرنه نپذیر!

اینکه خبر نیست ، که صحتش به منبعش وابسته باشه ! مطلب علمیه... مثل گردش زمین که یه عده نپذیرفتن ولی زمین می چرخید !

بابا منظور من اینه که از خودشون خبر دراوردند؟ مگه من میکروب شانسم
 

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا منظور من اینه که از خودشون خبر دراوردند؟ مگه من میکروب شانسم

:surprised:

خوبه انقدر سخت گیر! بعضی ها اینجوری سخت گیر... بعضی هام هر چی بهشون می گن قبول می کنن! :redface:


ما که دوست داریم درست باشه ، متنشم به نظر منطقی میاد.... :gol:
 

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:surprised:

خوبه انقدر سخت گیر! بعضی ها اینجوری سخت گیر... بعضی هام هر چی بهشون می گن قبول می کنن! :redface:


ما که دوست داریم درست باشه ، متنشم به نظر منطقی میاد.... :gol:

مسئله سخت گیری نیست/ مسئله شدت دروغگوییه/ مگه مثلا روزنامه کیهان رو ندیدی چقدر دروغ مینویسه؟ حالا مثلا روزنامه نیویورک تایمز بنویسه خیلی سریعتر مردم قبول میکنند /
 

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون عالی بود .
ولی کاش میشد از این خانم یا هر مرجعی که بتونه تحقیق کنه و پاسخ بده ، بپرسیم : در صورتی که حیوان رو بیهوش کنیم(با استفاده از مواد بیهوشی ) و بعد بصورت اسلامی ذبحش کنیم ، بازهم نتیجه همین میشه یا نه ؟؟؟
 

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسئله سخت گیری نیست/ مسئله شدت دروغگوییه/ مگه مثلا روزنامه کیهان رو ندیدی چقدر دروغ مینویسه؟ حالا مثلا روزنامه نیویورک تایمز بنویسه خیلی سریعتر مردم قبول میکنند /

ولی من می گم خبر با مطالعه ی علمی متفاوته ! بعدشم اینجا تاپیک سیاسی نیست لطفا بحث رو سیاسی نکنید....
 

Similar threads

بالا