سیلام خوشکله... دیسلام چطوری کجایی تو چه عج ...جواب بده خوو تخصص داری که ..دی
خوبی؟
میگم این اواتارت همونیه ک تو مشهد ازش عکس گرفتی؟؟؟ از طرف من ببوسش...
بذار بزرگ شه برا برادرزادم میایم خواسگاریش... دی
سیلام خوشکله... دیسلام چطوری کجایی تو چه عج ...جواب بده خوو تخصص داری که ..دی
اولا اینکه من اسمم حسینه و لقبم علی!چته علی؟؟میگم امضات چه باحاله...
این بحث ها تو حیطه ی من نیس دارم ازتجربیات بزرگانی مثل شما استفاده میکنم..
![]()
سیلام خوشکله... دی
خوبی؟
میگم این اواتارت همونیه ک تو مشهد ازش عکس گرفتی؟؟؟ از طرف من ببوسش...
بذار بزرگ شه برا برادرزادم میایم خواسگاریش... دی
اولا اینکه من اسمم حسینه و لقبم علی!
دوما: قابلتو نداره... همش براخودت... دی
سوما: یکی تو دروغ نمیگی یکی چوپان دروغگو... دی
اولا اینکه من اسمم حسینه و لقبم علی!
دوما: قابلتو نداره... همش براخودت... دی
سوما: یکی تو دروغ نمیگی یکی چوپان دروغگو... دی
ولی راست میگه هاا .تو استخون ترکوندی تو این راه....کمکش کن .بلاخره بنی ادم اعضای یکدیگرند..![]()
دلتم بخااااد... دیسلام ..به شما نمیدیمش ..آره همونه ملیکا جون...
ناراحت شدی؟؟؟؟؟؟حرفی ندارم...بهتره برم تا....ولش کن...
بامن حرف نزن عوض اینکه....قهرم...
دلتم بخااااد... دی
جدی اسمش ملیکاس؟؟؟ بابا بتون نمیاد از این اسم قشنگا بذارید... همون سینیه خوبه براتون... دی
سلام ساناز عزیز این تمایل یه چیز دوطرف هست ولی بیشترپسرها هستن که دوست دارن بادخترهادوست بشن وشروع کننده رابطه اونها هستن دخترهام بیشترساده هستن و گول میخورننننن علت ضربه خوردن اینه که دخترها فقط به یک پسرفکرمیکنن و بس برای این اون برای تا اخرزندگی می خوان کمتراهل ..هستن برای این بهشون اعتمادمیکنن ولی بیشترپسرها به علت کمترضربه پذیربودن(البته ازدیدگاه مردم)اونام ازاین موضوع سو استفاده میکنن البته منظورم اکثریت هست درعین حال که پیشنهاد میدن به دختر توی دلشون دارن بهش میخنندن وبه فکر بعدی هستن بسگی داره که کی دل آقایون زده بشه یا نفربعد چه موقع توی مسیرش قراربگیر............واین داستان ادامه دارهههههههههههههههههههههههبه نظر شما دخترا چرا هرچقد هم از پسرا ضربه بخورن اما بازم میخوان با پسرا رابطه داشته باشن ودوست بشن !
واقعا دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟؟![]()
دخترا معمولی ساده متین ... لباس بپوشن .. سرشون تو کار خودشون باشه ... سنگین باشن ... من قول میدم هیچ پسری دوروبرشون هم نمیاد....
درود .....یه نیازه .یه کشش دو طرفه .. واقعا بعضی سوالا رو ادم میشنوه متعجب میشه
به نظر شما دخترا چرا هرچقد هم از پسرا ضربه بخورن اما بازم میخوان با پسرا رابطه داشته باشن ودوست بشن !
شما قولاتو جایی خرج کن که دیگران قولت رو فسخ نکنن ...دوستان چیز دیگه ای گفتن .
یه نگاه بدون تعصب جواب این سوال براش واضحه
البته به سن هم مربوط میشه .. به این سوال بعد از گذشتن از غرور جوانی باید پاسخ داده بشه
برو به مدیر بگو چرا این تاپیک های بی محتوا رو تایید میکنه.واقعا" تاسف باره که توی یک باشگاه علمی مهندسی یه همچین مباحثِ بی خود و بیهوده مطرح میشه.......
یه نیازه .یه کشش دو طرفه .. واقعا بعضی سوالا رو ادم میشنوه متعجب میشه
پس پسرا چیه؟دخترها برای ارضاء نیازهای عاطفی و عشقی و احساسی با پسرها دوست می شوند و فکر می کنند پسرها هم برای همینه!
من متعجبم چرا گفته شده دخترا؟چرا نمیگید بعضی از دخترا؟خوب بعضیا هم هستن که کلا" اهل دوستی نیستن![]()
من متعجبم چرا گفته شده دخترا؟چرا نمیگید بعضی از دخترا؟خوب بعضیا هم هستن که کلا" اهل دوستی نیستن![]()
به نظر شما دخترا چرا هرچقد هم از پسرا ضربه بخورن اما بازم میخوان با پسرا رابطه داشته باشن ودوست بشن !