چرا باید پول بدیم برای کلاس زبان؟!!!

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من باید از پایه رو این موضوع کار بشه
شما فکر کنید تو کشور خودمون همه که فارسی بلد نیستن صوبت کنن.. کرد داریم .، ترک ، لر و چند تیره دیگه که از اول ابتدایی تا دوم تقریبأ بیش از 60 70 درصد زبان و مکالمه فارسی رو یاد میگیرن که الان دیگه همون رو توو پیش دبستانی یاد میگیرن و اول ابتدایی های غیر فارسی زبان تقریبأ قشنگ فارسی صوبت میکنن..
حالا اگه نظام آموزشی ما الان بیاد از همون اول کار انگلیسی رو یاد بده چ ایرادی داره ؟؟ مث خیلی از این کشورهای آسیایی ( کره ، ژاپن و ... ) که انگلیسی زبان نیستن
در کل به نظر من میشه از همون اول یاد داد و نیازی به این همه هزینه نباشه
من خودم هیچ کلاسی نرفتم ولی زبان و مکالمه ام تقریبأ در ی حد خوبیه ینی میتونم صوبت کنم
و مخالف هرگونه هزینه کردن برا آموزش زبان در کلاسای بیرونم

پ . ن : شما میتونید همینجا به کلاسهای آموزش زبان استاد مسعود مراجعه کنید و با پرداخت فقط روزی 10 دقیقه وقت زبان یاد بگیرید :D

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو معلما رو از مردم نمیدونی ؟
معلما حق زندگی ندارن ؟ اونا نباید رفاه داشته باشن ؟ اونا آدم نیستن ؟
رفاه فقط مال کارمندای شرکت نفت و سپاه و مجلس و ... است ؟
دقیقا چه ظلمی ؟ ظلم از این بالاتر که حق مردم بهشون داده نشه و زندگیشون تامین نشه و هر روز نسبت به قبل فقیرتر بشن ؟

اتفاقا حرفای من اصلا آرمانی نیست ! واقعیت جامعه اس ! من دارم میگم اول مردم باید تأمین باشن .. بعد فکر میزان علم و تقویت زبانشون باشیم ! کسی که هشتش گرو نُهشه ، نمیتونه درست کار کنه !!!

من دور و برم همه این مشاغلیو که گفتم ، دارم و اختلاف زندگیاشونو دارم میبینم :smile:
میگن هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری ... وقتی کم به طرفت حقوق بدی .. کمم برات کار میکنه !!!

البته من منکر این نیستم که بعضی از معلما سواد لازمو ندارن یا کم کاری میکنن ولی نمیشه به همه تعمیم داد و اصل قضیه که ظلمیه که بهشون میشه رو نمیشه نادیده گرفت !

بیخیال دیگه ادامه نمیدم ..میترسم تاپیک بپره ...

ای بابا.... :D خیلی داری احساسی به قضیه نگاه میکنی!!!! من نمیدونم این چیزا رو دقیقا از کجای حرفای من برداشت کردی؟ من کی گفتم معلما حق زندگی ندارن و...؟؟؟؟
ولی قبول کن وضشون اونقدرام که میگی رقت بار نیستا!!!! والا مام معلم زیاد دیدیم تو دور و بریامون... وضشونم بد نیس... خودشونم راضی نیستن شما اینقدر مظلوم جلوه شون بدید به خدا!!!! :D
منکر اینکه این مشکل کم کاری توی همه کارمندا هست نمیشم.... اما اینجا چون مربوط میشد از معلما اسم بردم

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای بابا.... :D خیلی داری احساسی به قضیه نگاه میکنی!!!! من نمیدونم این چیزا رو دقیقا از کجای حرفای من برداشت کردی؟ من کی گفتم معلما حق زندگی ندارن و...؟؟؟؟
ولی قبول کن وضشون اونقدرام که میگی رقت بار نیستا!!!! والا مام معلم زیاد دیدیم تو دور و بریامون... وضشونم بد نیس... خودشونم راضی نیستن شما اینقدر مظلوم جلوه شون بدید به خدا!!!! :D
منکر اینکه این مشکل کم کاری توی همه کارمندا هست نمیشم.... اما اینجا چون مربوط میشد از معلما اسم بردم

نمیدونم ! شاید حرف زدن از ظلم به نظرتون احساسی بیاد ... :smile:

باید وضع افراد جامعه رو با هم مقایسه کرد و نظر داد ... من نگفتم وضعشون رقت باره ! حتما که نباید به نون شبشون محتاج باشن که بگیم داره بهشون ظلم میشه ! ولی مظلومن .. خیلیم مظلومن ...

حتی اگه تاریخو مطالعه کنی میبینی که هر بار که اعتراض و اعتصاب کردن چه بالاهایی سرشون اومد و حرفشون پیش نرفت ...

من باید برم .. روز خوش ...

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمیدونم ! شاید حرف زدن از ظلم به نظرتون احساسی بیاد ... :smile:

باید وضع افراد جامعه رو با هم مقایسه کرد و نظر داد ... من نگفتم وضعشون رقت باره ! حتما که نباید به نون شبشون محتاج باشن که بگیم داره بهشون ظلم میشه ! ولی مظلومن .. خیلیم مظلومن ...

حتی اگه تاریخو مطالعه کنی میبینی که هر بار که اعتراض و اعتصاب کردن چه بالاهایی سرشون اومد و حرفشون پیش نرفت ...

من باید برم .. روز خوش ...

بله منم میگم باید همه رو در نظر گرفت! همه مردم کارمند شرکت نفت و سپاه و مجلس نیستن! کشاورز داریم... کارگر داریم... راننده تاکسی و.... من کارمند اگه فک میکنم در حقم اجحاف شده نباید حقمو از مردم بی دفاعی که نیازشون به من میفته بگیرم! :smile:
گرچه همون کارمند شرکت نفت و سپاه و مجلسم سختیای خودشونو دارن و مطمئنا اونام حرفای زیادی برای گفتن دارن....
جالا اینکه مظلومن یا نه به موضوع تاپیک مربوط نمیشه آخه! :smile: اینجا خیییییییییییییلیا مظلومن!
اگه تاریخو مطالعه کنی بله ... خیلی چیزا میشه دید....
شمام فقط نیمه خالی لیوانو نبینید... اینم بگید که معلما از همون موقع که دانشجو هستن حقوق میگیرن و شغلشون تضمینی بوده و مث بقیه جوونا در به در دنبال شغل و آزمون استخدامی و اینا نبودن.... :smile:
روز به خیر

آخرین ویرایش:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در اقدامی بسیااااااااار جالب،تاپیک بنده با موضوع "کلاس زبان انگلیسی" به تالار زنگ تفریح منتقل شده!!!!!!!!!!
ایدکم الله جمیعا!!!!!!!!!!!!!!

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله منم میگم باید همه رو در نظر گرفت! همه مردم کارمند شرکت نفت و سپاه و مجلس نیستن! کشاورز داریم... کارگر داریم... راننده تاکسی و.... من کارمند اگه فک میکنم در حقم اجحاف شده نباید حقمو از مردم بی دفاعی که نیازشون به من میفته بگیرم! :smile:
گرچه همون کارمند شرکت نفت و سپاه و مجلسم سختیای خودشونو دارن و مطمئنا اونام حرفای زیادی برای گفتن دارن....
جالا اینکه مظلومن یا نه به موضوع تاپیک مربوط نمیشه آخه! :smile: اینجا خیییییییییییییلیا مظلومن!
اگه تاریخو مطالعه کنی بله ... خیلی چیزا میشه دید....
شمام فقط نیمه خالی لیوانو نبینید... اینم بگید که معلما از همون موقع که دانشجو هستن حقوق میگیرن و شغلشون تضمینی بوده و مث بقیه جوونا در به در دنبال شغل و آزمون استخدامی و اینا نبودن.... :smile:
روز به خیر

معلمي رو نبايد با کشاورزي يا کارگري و يا کارمندي مقايسه کرد!
همه جاي دنيا معلم بالاترین احترام تو جامعه داره .کلا معلم ميذارند بالا سرشون بدلیل جایگاه مهمی که این شغل داره . اينجا معلم ها ميرن تظاهرات با آبپاش ازشون پذيرايي ميکنند!
البته ايني که شما ميگي معلم ها از وقتي حقوقشون افزايش پيدا کرده کيفيت کارشون اومده پايين رو قبول دارم.ولي تو دوره زمانه اي که الان براي ما حکومت درست کرده کي وجدان کاري داره که ما از معلم انتظار داريم وجدانش درست کار کنه؟!
وگرنه تو کشورهاي پيشرفته معلم ها بالاترين حقوق رو دريافت ميکنند ولي کارشون صحيحه.
البته اينجا من از حقوق معلم واقعي دفاع ميکنم...يعني کسي که رفته دوره مربي گري و علم دانشگاهي پيدا کرده نه سيکل ها و ديپلمه هايي که تو دوره محمود احمدی نژاد جذب آموزش پرورش شدند!:razz:
شمام فقط نیمه خالی لیوانو نبینید... اینم بگید که معلما از همون موقع که دانشجو هستن حقوق میگیرن و شغلشون تضمینی بوده و مث بقیه جوونا در به در دنبال شغل و آزمون استخدامی و اینا نبودن....
این موردی که شما میگید فقط تو دوره زمونه الان یه مزیته برای معلم وگرنه تو دهه های گذشته هرکی لیسانس داشت( میخواست معلم باشه یا نباشه) در به در بیکار نبود بالاخره کارشو پیدا میکرد.

آخرین ویرایش:

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
معلمي رو نبايد با کشاورزي يا کارگري و يا کارمندي مقايسه کرد!
همه جاي دنيا معلم بالاترین احترام تو جامعه داره .کلا معلم ميذارند بالا سرشون بدلیل جایگاه مهمی که این شغل داره . اينجا معلم ها ميرن تظاهرات با آبپاش ازشون پذيرايي ميکنند!
البته ايني که شما ميگي معلم ها از وقتي حقوقشون افزايش پيدا کرده کيفيت کارشون اومده پايين رو قبول دارم.ولي تو دوره زمانه اي که الان براي ما حکومت درست کرده کي وجدان کاري داره که ما از معلم انتظار داريم وجدانش درست کار کنه؟!
وگرنه تو کشورهاي پيشرفته معلم ها بالاترين حقوق رو دريافت ميکنند ولي کارشون صحيحه.
البته اينجا من از حقوق معلم واقعي دفاع ميکنم...يعني کسي که رفته دوره مربي گري و علم دانشگاهي پيدا کرده نه سيکل ها و ديپلمه هايي که تو دوره محمود جذب آموزش پرورش شدند!:razz:

این موردی که شما میگید فقط تو دوره زمونه الان یه مزیته برای معلم وگرنه تو دهه های گذشته هرکی لیسانس داشت( میخواست معلم باشه یا نباشه) در به در بیکار نبود بالاخره کارشو پیدا میکرد.

متوجه منظورتون نشدم... یعنی میگید چون معلم شانش از کارگر و کشاورز بالاتره حق داره ازشون پول زور بگیره؟
من فقط به این دلیل از اقشار ضعیف تر اسم بردم که بگم همه مردم از اون دسته کارمندایی نیستن که معلما فک میکنن وضشون خوبه که بخوان ازشون انتقام بگیرن! نمیدونم چه طور شما اینو برداشت کردی که من شان کارگر و کشاورز و معلم رو یکی دونستم! :smile: که البته از نظر من اونی که وجدان کاری داره شانش بالاتره و به مدرک تحصیلی و شغل نیست!
من کاری به شرایط کشور و حکومت و جامعه و اینا ندارم! همه باید وجدان داشته باشن و اینکه اگه بالادستیا به یه نفر ظلم کردن اصلا دلیل نمیشه اونم به ضعیف تر از خودش ظلم کنه! این فقط یه توجیهه که چون به من ظلم شده منم به بقیه ظلم میکنم و اصلا دلیل منطقی و قانع کننده ای نیست! اگه همه تو مملکت یه همچین طرز فکری دارن که دیگه باید فاتحه همه چی رو خوند! مخصوصا معلما که الگوی اخلاق و منش نسلای آینده هستن!!!!
کاریم ندارم تو قشرای دیگه هم همچین اخلاقی دیده میشه نه فقط معلما.... اینجا چون به بحث تاپیک مربوط میشد از معلما اسم برم!

خب جناب معلمی که از شرایط شغلت ناراضی هستی و به همین خاطر به خودت اجازه میدی مردمو تلکه کنی! اون موقع که دنبال شغل میگشتی همون طور که جنبه های مثبتشو دیدی به جنبه های دیگه شم فک میکردی و اگه ناراضی بودی میرفتی دنبال یه کار دیگه!
نمیدونم چرا همه فقط دنبال اینن با ظلم کردن به ضعیف تر از خودشون به چیزایی که میخوان برسن نه با تصمیم گیری درست و عاقلانه و اعتراض به جا و منطقی به بی عدالتی....

آخرین ویرایش:

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
:surprised:

چقدر به این معلما بیشتر از حقشون حقوق میدن واقعا :|

به قول یه بنده خدایی ، معلما با این حقوقی که میگیرن همین که از خونه پامیشن میان سر کار حقوقشون حلال میشه چه برسه به این که درسم بدن :|||

نگید اینارو تو رو خدا :razz:

اگه مشکلی هم هست از اصل سیستم آموزشیه و کتبی که تالیف میشه .. چه ربطی به معلم بدبخت داره ؟ اون از روی شرح وظایفش کار میکنه ...

چی میگی بابا

ببخشید دقیقا کجای شرح وظایف نوشته معلم بیاد سر کلاس از مهمونیاش بگه
از اختلافات خونوادگیش
از رستورانایی ک رفته
از باجناقش !!
از خاطراتش
بعد 10 دقیقه آخر کلاس یادش بیاد که باید درس بده
بحث ما اینجور معلمان :)
بعضی معلما همون حقوقشونم از سرشون زیادیه چ برسه حقوق مزایا
شما احتمالا از این معلمای سختی دیده دورو برته برا همین اینا رو می گی
والا من که دورو برمو کلا معلم گرفته هر چی نگا می کنم جز یه عده مفت خور نمی بینم :D

والا من تو هر زمینه ای ک تو درسم لطمه خوردم واسه خاطر معلمای عتیقه ای بود ک داشتم

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من کارمند اگه فک میکنم در حقم اجحاف شده نباید حقمو از مردم بی دفاعی که نیازشون به من میفته بگیرم! :smile:

من گفتم حقشونو باید از مردم بی دفاع بگیرن ؟ :smile:
شما میگید حقشون رو نباید بدن چون اگه حقشونو بدن و حقوقشون زیاد بشه کارشونو درست انجام نمیدن !
احتمالا اگه فردا برید سرکار ، باید فقط نصف حقوقتونو بهتون بدن تا کیفیت کارتون بره بالا :|
اون معلمایی که میفرمایید کارشون تضمینیه ! اونایی هستن که توی دانشگاه تربیت معلم درس خوندن و تعهد کار در آموزش و پرورشو دارن ! ولی همه معلما اینجوری نیستن ...
همونجوری که فاطیما گفت ، خیلیا هستن که تو دهه های پیش لیسانس و فوق لیسانس از بهترین داشگاه های ایران و اونم تو رشته های خوب داشتن ! نه فوق دیپلمه های تربیت معلم و ضمن خدمتیا :|
فقط اشتباه کردن اومدن تو آموزش و پرورش و دیگه راه برگشت ندارن وگرنه هم علمشو داشتن و هم موقعیت های بهتر !!!!

متوجه منظورتون نشدم... یعنی میگید چون معلم شانش از کارگر و کشاورز بالاتره حق داره ازشون پول زور بگیره؟
من فقط به این دلیل از اقشار ضعیف تر اسم بردم که بگم همه مردم از اون دسته کارمندایی نیستن که معلما فک میکنن وضشون خوبه که بخوان ازشون انتقام بگیرن! نمیدونم چه طور شما اینو برداشت کردی که من شان کارگر و کشاورز و معلم رو یکی دونستم! :smile: که البته از نظر من اونی که وجدان کاری داره شانش بالاتره و به مدرک تحصیلی و شغل نیست!
من کاری به شرایط کشور و حکومت و جامعه و اینا ندارم! همه باید وجدان داشته باشن و اینکه اگه بالادستیا به یه نفر ظلم کردن اصلا دلیل نمیشه اونم به ضعیف تر از خودش ظلم کنه! این فقط یه توجیهه که چون به من ظلم شده منم به بقیه ظلم میکنم و اصلا دلیل منطقی و قانع کننده ای نیست! اگه همه تو مملکت یه همچین طرز فکری دارن که دیگه باید فاتحه همه چی رو خوند! مخصوصا معلما که الگوی اخلاق و منش نسلای آینده هستن!!!!
کاریم ندارم تو قشرای دیگه هم همچین اخلاقی دیده میشه نه فقط معلما.... اینجا چون به بحث تاپیک مربوط میشد از معلما اسم برم!
خب جناب معلمی که از شرایط شغلت ناراضی هستی و به همین خاطر به خودت اجازه میدی مردمو تلکه کنی! اون موقع که دنبال شغل میگشتی همون طور که جنبه های مثبتشو دیدی به جنبه های دیگه شم فک میکردی و اگه ناراضی بودی میرفتی دنبال یه کار دیگه!
نمیدونم چرا همه فقط دنبال اینن با ظلم کردن به ضعیف تر از خودشون به چیزایی که میخوان برسن نه با تصمیم گیری درست و عاقلانه و اعتراض به جا و منطقی به بی عدالتی....

به نظر میاد که اصلا متوجه منظور من نشدی !!!
من شغل قضاوت رو مثال زدم ! گفتم اگر تأمین نشه ، از مجرم پول میگیره و قضاوت نادرست میکنه !
من گفتم این قاضی متخلف ، کار درستی می کنه ؟ نه مسلما کارش اشتباهه !!!! ولی طبیعیه !!!
معلمی که از کارش میزنه 100% داره اشتباه میکنه ولی کارش طبیعیه ...
وجدان کاری خیلی خوبه ! ولی قرار نیست شعار بدیم ! اگه فردا بری سرکار و به اندازه حقت بهت ندن ، کارتو درست انجام میدی ؟ انگیزه داری که کارتو درست انجم بدی؟ عمرا ! مطمئن باش ;)

یاد یه تاپیکی افتادم .. یه مدت پیش یکی از بچه ها تاپیک زد که برای گرون شدن بنزین بیاین روز فلان نریم بنزین بزنیم یه بار متحد باشیم و اعتراض کنیم !(چه توقعایی دارن از ملت ایران !!)
بعد یکی پست گذاشته بود که خیلی هم خوبه که بنزین گرون شده ،اونایی که ماشین دارن حقشونه کلی پول بنزین بدن !!!
این دوست عزیز به این فکر نکرده بود که بنزین که گرون میشه ، تاکسی و آزانسم گرون میشه ، حمل و نقل گرون میشه و در نتیجه روی قیمت میوه و لبنیات و خیلی چیزای دیگه تاثیر میذاره و در واقع روی زندگی اون فرد هم تاثیر داره این گرونی !!! حتما که نباید تاثیرش مستقیم باشه !!
ولی ایشون با بی رحمی تمام این حرفو واسه ماشین دارا زد !!!
تو جامعه ای که ملت نسبت به هم بی تفاوت باشن و ظلم به غیر رو مهم ندونن ، هر اتفاقی میوفته ! و تاثیرش روی زندگی همه هست ... اگه کارگرا شرایط بدی دارن ، اگه کشاورزا به حقشون نمیرسن ، روی کارشون تاثیر میذاره و بعد تاثیرش توی زندگی خودمون هم دیده میشه ! حتما نباید بابامون کشاورز باشه که تاثیرشو ببینیم :|

اگر حقوق خوب توی آموزش و پرورش داده بشه و شرایط مهیا باشه ، افراد باسواد جذب میشن ولی اینجوری هر چی که میگذره ، افرادی که سطح علمیه پایین تری دارن میان توی این مجموعه ! و این حقوق پایین دادن به معلما ، بزرگترین ضرریه که به جامعه میزنه ...
نه فقط آموزش و پرورش ، هر جای دیگه که حقوق خوب بدن ، نیروی خوب میتونن بگیرن و نیروی خوب هم اگر تامین باشه علمشو به روز میکنه !!! (مگر اینکه ذاتا مشکل داشته باشه)

دعای 8 صحیفه سجادیه رو یه نگاه بنداز :smile:

چی میگی بابا

ببخشید دقیقا کجای شرح وظایف نوشته معلم بیاد سر کلاس از مهمونیاش بگه
از اختلافات خونوادگیش
از رستورانایی ک رفته
از باجناقش !!
از خاطراتش
بعد 10 دقیقه آخر کلاس یادش بیاد که باید درس بده
بحث ما اینجور معلمان :)
بعضی معلما همون حقوقشونم از سرشون زیادیه چ برسه حقوق مزایا
شما احتمالا از این معلمای سختی دیده دورو برته برا همین اینا رو می گی
والا من که دورو برمو کلا معلم گرفته هر چی نگا می کنم جز یه عده مفت خور نمی بینم :D

والا من تو هر زمینه ای ک تو درسم لطمه خوردم واسه خاطر معلمای عتیقه ای بود ک داشتم

خداییش وقتی با این لحن حرف میزنی چی میشه جواب داد ؟
اصلا در جریان تاپیک هستی ؟ بحث تاپیک درس زبانه نه هر درسی !!!
این که معلم زبان باید بیشتر وقت روی گرامر بذاره تا مکالمه جز شرح وظایفشه و به کتب درسی مربوط میشه !
این که استاد تو توی دانشگاه چه درسی رو میده ، براش تعیین شده اس ! اینکه چجوری درس بده دست خودشه ! فرقشم واضحه ...
اگه درس زبان درست تدریس نمیشه و همه جا هم همینجوریه ، این نشون میده که اصل قضیه مشکل داره ! وگرنه مگه میشه که همه معلمای زبان توی ایران کارشونو بلد نباشن ؟ منطقیه این حرف ؟
ما معلمی که خاطره تعریف کنه نداشتیم ! شما همه رو یه جور میبینی ؟ ضمن اینکه اون پست من در جواب پستی بود که همه معلما رو خطاب قرار داده بود نه بعضیاشونو !!!
حالا اگه شما دور و برتون یه سری معلم مفت خور (!) هستن ، دلیل نمیشه که با این لحن اینو به همه تعمیم بدین ! توی این باشگاه خیلی از دوستان ما ، معلم هستن !
نمیدونم اگه راجع به مهندسا حرف بزنن عکس العمل ماها چیه ؟ :smile:

آخرین ویرایش:

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز

اینو من نمیگم. جوامع پیشرفته میگن چون معلمی سازنده ی نسل های بعدیه.
متوجه منظور شما هم شدم.همه ی اقشار تو این کشور بهش ظلم میشه ولی ضرر اصلی بنظر من متوجه آموزش پرورش هست چون نهاد فوق العاده مهمیه.

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من گفتم حقشونو باید از مردم بی دفاع بگیرن ؟ :smile:
شما میگید حقشون رو نباید بدن چون اگه حقشونو بدن و حقوقشون زیاد بشه کارشونو درست انجام نمیدن !
احتمالا اگه فردا برید سرکار ، باید فقط نصف حقوقتونو بهتون بدن تا کیفیت کارتون بره بالا :|
اون معلمایی که میفرمایید کارشون تضمینیه ! اونایی هستن که توی دانشگاه تربیت معلم درس خوندن و تعهد کار در آموزش و پرورشو دارن ! ولی همه معلما اینجوری نیستن ...
همونجوری که فاطیما گفت ، خیلیا هستن که تو دهه های پیش لیسانس و فوق لیسانس از بهترین داشگاه های ایران و اونم تو رشته های خوب داشتن ! نه فوق دیپلمه های تربیت معلم و ضمن خدمتیا :|
فقط اشتباه کردن اومدن تو آموزش و پرورش و دیگه راه برگشت ندارن وگرنه هم علمشو داشتن و هم موقعیت های بهتر !!!!

یه قانونی هست که میگه همیشه برای چیزایی که داری شکرگزار باش تا بهترشو به دست بیاری...
وقتی با زیاد شدن حقوقشون کیفیت کارشون بیاد پایین .... !!! یعنی خودشون این پیامو به بقیه دادن که ما لیاقت نداریم! :smile:
آره... اگه فردا رفتم سرکار و حقوق و مزایا باعث شد کیفیت کارمو بیارم پایین بهشون حق میدم حقوقمو کم کنن!
بعدشم... مردم پشت گوشاشون مخملی نیست! :smile: بلبل زبونیای من و شمام هیچی رو پنهون نمیکنه! مردم همه چی رو میبینن!!!

به نظر میاد که اصلا متوجه منظور من نشدی !!!
من شغل قضاوت رو مثال زدم ! گفتم اگر تأمین نشه ، از مجرم پول میگیره و قضاوت نادرست میکنه !
من گفتم این قاضی متخلف ، کار درستی می کنه ؟ نه مسلما کارش اشتباهه !!!! ولی طبیعیه !!!
معلمی که از کارش میزنه 100% داره اشتباه میکنه ولی کارش طبیعیه ...
وجدان کاری خیلی خوبه ! ولی قرار نیست شعار بدیم ! اگه فردا بری سرکار و به اندازه حقت بهت ندن ، کارتو درست انجام میدی ؟ انگیزه داری که کارتو درست انجم بدی؟ عمرا ! مطمئن باش ;)

یاد یه تاپیکی افتادم .. یه مدت پیش یکی از بچه ها تاپیک زد که برای گرون شدن بنزین بیاین روز فلان نریم بنزین بزنیم یه بار متحد باشیم و اعتراض کنیم !(چه توقعایی دارن از ملت ایران !!)
بعد یکی پست گذاشته بود که خیلی هم خوبه که بنزین گرون شده ،اونایی که ماشین دارن حقشونه کلی پول بنزین بدن !!!
این دوست عزیز به این فکر نکرده بود که بنزین که گرون میشه ، تاکسی و آزانسم گرون میشه ، حمل و نقل گرون میشه و در نتیجه روی قیمت میوه و لبنیات و خیلی چیزای دیگه تاثیر میذاره و در واقع روی زندگی اون فرد هم تاثیر داره این گرونی !!! حتما که نباید تاثیرش مستقیم باشه !!
ولی ایشون با بی رحمی تمام این حرفو واسه ماشین دارا زد !!!
تو جامعه ای که ملت نسبت به هم بی تفاوت باشن و ظلم به غیر رو مهم ندونن ، هر اتفاقی میوفته ! و تاثیرش روی زندگی همه هست ... اگه کارگرا شرایط بدی دارن ، اگه کشاورزا به حقشون نمیرسن ، روی کارشون تاثیر میذاره و بعد تاثیرش توی زندگی خودمون هم دیده میشه ! حتما نباید بابامون کشاورز باشه که تاثیرشو ببینیم :|

اگر حقوق خوب توی آموزش و پرورش داده بشه و شرایط مهیا باشه ، افراد باسواد جذب میشن ولی اینجوری هر چی که میگذره ، افرادی که سطح علمیه پایین تری دارن میان توی این مجموعه ! و این حقوق پایین دادن به معلما ، بزرگترین ضرریه که به جامعه میزنه ...
نه فقط آموزش و پرورش ، هر جای دیگه که حقوق خوب بدن ، نیروی خوب میتونن بگیرن و نیروی خوب هم اگر تامین باشه علمشو به روز میکنه !!! (مگر اینکه ذاتا مشکل داشته باشه)

دعای 8 صحیفه سجادیه رو یه نگاه بنداز :smile:
خدایی من چیزی نمیگم... :| خودت برو به چن نفر دیگه بگو بیان پستارو بخونن و اونا بگن من شعار دادم یا شما! :|
من میگم از کجا معلوم فردا بچه من یا شما رئیس جمهور، وزیر یا... نشه؟ بالا دستیا مگه کین؟ یه عده از همین مردمن دیگه! همین جا و با همین فرهنگ بزرگ شدن... چرا نیایم افق دیدمونو کمی وسیع تر کنیم؟
اگه امروز در حق من اجحاف شده بهتر نیست به جای اینکه منم در حق بقیه کوتاهی کنم با خوب بودن با زیردستام به نسل بعدی یاد بدم حق مردم حرمت داره! :smile: (یکی از آموزه های همون دعای 8 صحیفه س عزیزم.... :smile:) که فردا نسل بعدی کسایی باشن که درد مردمو میفهمن... حق مردم ضعیف رو واجب تر از بعضی از حقوق نقض شده خودشون میبینن...
بهتر نیست همون معلم کارشو درست انجام بده تا فردا روز که شاگردش به یه پست و مقامی رسید راه اونو ادامه بده و معلمش براش مقدس باشه نه یه فرد حریص و کم کار که همه ناکامی هاشو تقصیر اون بندازه و چیزی به جز خودبینی ازش یاد نگیره؟؟؟؟:smile:
بله... صد در صد درد بقیه درد ما هم هست! به خاطر همین میگم خوبه که ظلمایی که بهمون شده رو با ظلم به بقیه جبران نکنیم!!!!!

خداییش وقتی با این لحن حرف میزنی چی میشه
جواب داد ؟
اصلا در جریان تاپیک هستی ؟ بحث تاپیک درس زبانه نه هر درسی !!!
این که معلم زبان باید بیشتر وقت روی گرامر بذاره تا مکالمه جز شرح وظایفشه و به کتب درسی مربوط میشه !
این که استاد تو توی دانشگاه چه درسی رو میده ، براش تعیین شده اس ! اینکه چجوری درس بده دست خودشه ! فرقشم واضحه ...
اگه درس زبان درست تدریس نمیشه و همه جا هم همینجوریه ، این نشون میده که اصل قضیه مشکل داره ! وگرنه مگه میشه که همه معلمای زبان توی ایران کارشونو بلد نباشن ؟ منطقیه این حرف ؟
ما معلمی که خاطره تعریف کنه نداشتیم ! شما همه رو یه جور میبینی ؟ ضمن اینکه اون پست من در جواب پستی بود که همه معلما رو خطاب قرار داده بود نه بعضیاشونو !!!
حالا اگه شما دور و برتون یه سری معلم مفت خور (!) هستن ، دلیل نمیشه که با این لحن اینو به همه تعمیم بدین ! توی این باشگاه خیلی از دوستان ما ، معلم هستن !
نمیدونم اگه راجع به مهندسا حرف بزنن عکس العمل ماها چیه ؟ :smile:

بله... بحث تاپیک این بود که منو یاد معلمای بقیه درسا انداخت که همون شرح وظایفشونم انجام نمیدن و دانش آموزا برای یاد گرفتن بقیه درساشونم متاسفانه باید پول بدن!
.
.
.
.
.
.
در نهایت... باید بگم من نه رئیس جمهورم نه وزیر آموزش و پرورش... نماینده مجلسم نیستم! :smile: حقوق معلما رو من تعیین نمیکنم! :D من فقط طبق واقعیتایی که وجود داره یه انتقاد کردم همین!
یه مثال ساده: فرض کنید یکی از روی نیازی که داره میره دزدی میکنه... در مرحله اول باید دستگیر بشه و به خاطر کار بدش تنبیه بشه، بعد از اون کارش ریشه یابی بشه و علت اصلی (همون نیازش) برطرف بشه که دیگه دزدی نکنه....
اگه از همون اول بیایم بگیم حق داشته دزدی کرده! نیازمند بوده خب! کسی حق نداره ازش خرده بگیره! مطمئن باش حتی اگه نیازشم برطرف بشه از کاری که کرده پشیمون نمیشه و بازم با افتخار دزدی میکنه! :smile:
(یه چیزی هست به اسم افراط و تفریط.... خوبه که همیشه و همه جا میانه رو باشیم!! :smile:)
بعدشم... هیچ کدوم از اینایی که گفتین این عمل زشت بعضی از معلما رو توجیه نمیکنه! کار زشت، زشته حتی اگه دلیل داشته باشه....
با مغلطه کردن و بحث عوض کردنم چیزی درست نمیشه!!! :smile:
من فکر میکنم ادامه بحث بی فایده س.... علاقه ای ندارم به این بحث ادامه بدم.... پیشنهاد میکنم دیگه در مورد موضوعات بی ربط صحبت نشه شاید استارتر به یه نتیجه ای برسه از تاپیکش.... :smile:
(یه چیز دیگه... شمایی که صحیفه دستت میگیری یه نگاهی به دعای مکارم الاخلاقشم بنداز.... درسته طولانیه ولی ارزششو داره! :smile:)

آخرین ویرایش:

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا بقول مرحوم ناصر حجازی کجای این مملکت درسته که سیستم آموزشیش درست باشه؟

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینو من نمیگم. جوامع پیشرفته میگن چون معلمی سازنده ی نسل های بعدیه.
متوجه منظور شما هم شدم.همه ی اقشار تو این کشور بهش ظلم میشه ولی ضرر اصلی بنظر من متوجه آموزش پرورش هست چون نهاد فوق العاده مهمیه.

منم منکر این موضوع نشدم... به خاطر همین نقش مهم و حیاتی ای که معلما دارن متاسفانه عدم صلاحیتشون میتونه برای همه مردم گرون تموم شه و آینده یه کشورو به خطر بندازه!

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه قانونی هست که میگه همیشه برای چیزایی که داری شکرگزار باش تا بهترشو به دست بیاری...
وقتی با زیاد شدن حقوقشون کیفیت کارشون بیاد پایین .... !!! یعنی خودشون این پیامو به بقیه دادن که ما لیاقت نداریم! :smile:
آره... اگه فردا رفتم سرکار و حقوق و مزایا باعث شد کیفیت کارمو بیارم پایین بهشون حق میدم حقوقمو کم کنن!
بعدشم... مردم پشت گوشاشون مخملی نیست! :smile: بلبل زبونیای من و شمام هیچی رو پنهون نمیکنه! مردم همه چی رو میبینن!!!

حالا شما از کجا اینقدر مطمئنی که پایین اومدن کیفیت بخاطر افزایش حقوقه؟ شاید اگر همون افزایش حقوق معلم ها نبود و همچنان حقوقی پایین تر از بقیه کارمندا میگرفتند دیگه کیفیت کاری وجود نداشت :دی
بعدش هم یعنی الان همه ی معلم ها بیخودند؟!
اگه سیستم آموزشی ایران درست باشه و نظارت بهتر مطمئن باش هیچ معلمی نمیتونه سوءاستفاده کنه.
بهتره به قشر خاصی گیرندیم از بالادست نباز به اصلاحات هست و مقصران اصلی کسان دیگری اند.

خوبه بی احترامی نکنیم :razz: وگرنه تو این کشور همه کیفیت کارشون اومده پایین از اون پزشک گرفته تا مهندس و کارگر و..... هرکی میخواد جیب خودشو پر کنه. نمونه ی واضحش پزشکان هستند که با تحصیلات عالی که دارند مشخصه چطوری سر ملت کلاه میذارند ولی این دلیل نمیشه من بیام بگم که کل پزشکان لیاقت درآمد بالا رو ندارند ... مقصران اصلی اونایی هستند که هیچ نظارتی ندارند.

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا شما از کجا اینقدر مطمئنی که پایین اومدن کیفیت بخاطر افزایش حقوقه؟ شاید اگر همون افزایش حقوق معلم ها نبود و همچنان حقوقی پایین تر از بقیه کارمندا میگرفتند دیگه کیفیت کاری وجود نداشت :دی
بعدش هم یعنی الان همه ی معلم ها بیخودند؟!
اگه سیستم آموزشی ایران درست باشه و نظارت بهتر مطمئن باش هیچ معلمی نمیتونه سوءاستفاده کنه.
بهتره به قشر خاصی گیرندیم از بالادست نباز به اصلاحات هست و مقصران اصلی کسان دیگری اند.

من کی همچین حرفی زدم؟؟؟ :surprised:
من فقط میخوام بگم اگه قراره چیزیو اصلاح کنیم باید از خودمون شروع کنیم!!!!
بعدشم... قاعدتا بهتر شدن شرایط باید منجر به بهتر شدن کیفیت بشه و در غیر این صورت یعنی یه جای کار میلنگه...

خوبه بی احترامی نکنیم :razz: وگرنه تو این کشور همه کیفیت کارشون اومده پایین از اون پزشک گرفته تا مهندس و کارگر و..... هرکی میخواد جیب خودشو پر کنه. نمونه ی واضحش پزشکان هستند که با تحصیلات عالی که دارند مشخصه چطوری سر ملت کلاه میذارند ولی این دلیل نمیشه من بیام بگم که کل پزشکان لیاقت درآمد بالا رو ندارند مقصر اونایی هستند که هیچ نظارتی ندارند.
باز که برگشتین سر خونه اول؟؟؟؟ :biggrin:
منم گفتم که این مشکل همه گیره و اینجا چون مربوط بود از معلما اسم بردم!!!! برای بار دهمه فک کنم این جمله رو تایپ کردم!:D
بعدشم... من گفتم بعضی از معلما نه همه شون...
.
.
.
ببین دوست عزیز... من اهل کل کل و بحثای بی خودی نیستم! پس بی خودی سعی نکن بحثو بپیچونی و جنجالی کنی!! منظورمو کاملا واضح تو پستای قبلی گفتم...

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

یه چیز جالب در مورد افزایش حقوق (نه فقط معلما بلکه همه ی کارمندا !)

میدونی مسئله چیه فاطیما ! مسئله اینه که من میگم اصلا حقوقشون اضافه نشده !

یه معلمی که طرفای سال 60 بازنشست میشده حدود 5000 تومن میگرفته ، تقریبا میتونسته با حقوق ماهیانه اش حدود 260-270 کیلوگرم گوشت بخره !
معلمی که الان بازنشست میشه نهایتا میتونه 60-70 کیلوگرم گوشت بخره !

حالا حقوق اضافه شده ؟ بله اگر اینجوری حساب کنیم که یه زمانی حقوق معلما 1000 تومن بوده یه زمانی 100000 تومن و یه زمانی یک میلیون تومن ! آره اضافه شده ولی این طرز محاسبه اشتباهه چون باید قدرت خرید فرد بررسی بشه نه حقوقش ... چون ارزش پول به مرور زمان اومده پایین و تورم و مخارج رفته بالا ... یعنی قدرت خرید مردم کم شده ..چجوری افزایش حقوق داشتیم ؟

امسال بعد از عید حقوق کارمندا حدود 18% اضافه شده ! تورم چقور بوده ؟ مخارج چقدر افزایش یافته ؟ یه نرخ تاکسی رو ببینید ، 25% افزایش پیدا کرده !!! این یعنی دخل یه کارمند کمتر از خرجشه ...

بحث من اینه که اصلا افزایش حقوقی نبوده بلکه قشر کارمند روز به روز دارن فقیرتر میشن و قدرت خریدشون کمتر میشه !!! اعداد مهم نیستن ... نسبت هاست که مهمه ... نسبت حقوق به مخارج !

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کی همچین حرفی زدم؟؟؟ :surprised:
من فقط میخوام بگم اگه قراره چیزیو اصلاح کنیم باید از خودمون شروع کنیم!!!!
بعدشم... قاعدتا بهتر شدن شرایط باید منجر به بهتر شدن کیفیت بشه و در غیر این صورت یعنی یه جای کار میلنگه...

باز که برگشتین سر خونه اول؟؟؟؟ :biggrin:
منم گفتم که این مشکل همه گیره و اینجا چون مربوط بود از معلما اسم بردم!!!! برای بار دهمه فک کنم این جمله رو تایپ کردم!:D
بعدشم... من گفتم بعضی از معلما نه همه شون...
.
.
.
ببین دوست عزیز... من اهل کل کل و بحثای بی خودی نیستم! پس بی خودی سعی نکن بحثو بپیچونی و جنجالی کنی!! منظورمو کاملا واضح تو پستای قبلی گفتم...

نه بابا پیچوندن چیه ؟! :d
.
.
:gol:

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه چیز جالب در مورد افزایش حقوق (نه فقط معلما بلکه همه ی کارمندا !)

میدونی مسئله چیه فاطیما ! مسئله اینه که من میگم اصلا حقوقشون اضافه نشده !

یه معلمی که طرفای سال 60 بازنشست میشده حدود 5000 تومن میگرفته ، تقریبا میتونسته با حقوق ماهیانه اش حدود 260-270 کیلوگرم گوشت بخره !
معلمی که الان بازنشست میشه نهایتا میتونه 60-70 کیلوگرم گوشت بخره !

حالا حقوق اضافه شده ؟ بله اگر اینجوری حساب کنیم که یه زمانی حقوق معلما 1000 تومن بوده یه زمانی 100000 تومن و یه زمانی یک میلیون تومن ! آره اضافه شده ولی این طرز محاسبه اشتباهه چون باید قدرت خرید فرد بررسی بشه نه حقوقش ... چون ارزش پول به مرور زمان اومده پایین و تورم و مخارج رفته بالا ... یعنی قدرت خرید مردم کم شده ..چجوری افزایش حقوق داشتیم ؟

امسال بعد از عید حقوق کارمندا حدود 18% اضافه شده ! تورم چقور بوده ؟ مخارج چقدر افزایش یافته ؟ یه نرخ تاکسی رو ببینید ، 25% افزایش پیدا کرده !!! این یعنی دخل یه کارمند کمتر از خرجشه ...

بحث من اینه که اصلا افزایش حقوقی نبوده بلکه قشر کارمند روز به روز دارن فقیرتر میشن و قدرت خریدشون کمتر میشه !!! اعداد مهم نیستن ... نسبت هاست که مهمه ... نسبت حقوق به مخارج !

اینو که کامل موافقم.
حالا باز برای کارمندان اوضاشون بهتره...ماها که تو بخش خصوصی هستیم چی؟! :w22:
البته بعضی خصوصی ها اوضاشون خیلی توپه ولی بعضی ها ...:w05:
.
.
تاپیک داره کجا میره ؟! :d

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینو که کامل موافقم.
حالا باز برای کارمندان اوضاشون بهتره...ماها که تو بخش خصوصی هستیم چی؟! :w22:
البته بعضی خصوصی ها اوضاشون خیلی توپه ولی بعضی ها ...:w05:
.
.
تاپیک داره کجا میره ؟! :d

واسه کارمندایی وضعشون بهتره که میتونن با مزایا و اضافه کاری و وام و این حرفا جبرانش کنن ... نه واسه همشون ...

اونایی که کار آزاد دارن و تعیین حق الزحمشون دست خودشونه که میبرن بالا ... یه مغازه دار وقتی میبینه که دخل و خرجش با هم نمیخوره قیمتارو میبره بالا ... (نمیگم کار درستی میکنه هااا .. میگم این اتفاق داره میوفته ! این دو تا جمله با هم فرق داره به خدا :| )

آره بعضی از خصوصیا خوبه ، بعشیاشم که فقط از زیردستاشون بیگاری میکشن .. یه مهندس ماهی 500-600 تومن بگیره وحشتناکه :w22:

ولی خب چیزی که مسلمه اینه که اونایی که پول بیشتری میدن ، نیروی بهتری جذب میکنن ، درنتیجه کارشون بهتر میشه و پیشرفت میکنن ... الان تو دفترهای مشاوره ، اونایی که حقوق بهتر میدن ، معمارای بهتری جذب میکنن و پروژه های خفن تری رو اجرا میکنن ... یعنی هم خودشون سود میکنن ، هم زیردستاشون(مهندسا) هم مراجعینشون !!!

تاپیک اگه قرار بود جای درستی بره نمیومد تو این تالار ... الان ملت میان جک میذارن توش :دی

parsa913

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به استارتر و همه دوستان....

من فقط دوصفحه ش رو خوندم!! ولی خب یه یشنهاد تکراری دارم !!

بیاین یه تاپیک بزنیم به نام free discussion یا هر چیز دیگه... فقط داخلش بیایم و انگلیسی با هم گپ بزنیم... هیچ کسی از دیکشنری استفاده نکنه! سعی کنیم با هم حرف بزنیم. یعنی ننویسیم! هرچی میخوایم اول بگیم و بعد بنویسیم. همه ما دامنه لغات زیادی رو بلدیم ولی بلد نیستیم ازشون استفاده کنیم.

میدونم این تاپیک رو جاهای زیادی زدن ولی اینجا هم باشه بد نیست.... زدن این تاپیک رو میسپارم به استارتر عزیز!!! اگه موافق باشه....

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به استارتر و همه دوستان....

من فقط دوصفحه ش رو خوندم!! ولی خب یه یشنهاد تکراری دارم !!

بیاین یه تاپیک بزنیم به نام free discussion یا هر چیز دیگه... فقط داخلش بیایم و انگلیسی با هم گپ بزنیم... هیچ کسی از دیکشنری استفاده نکنه! سعی کنیم با هم حرف بزنیم. یعنی ننویسیم! هرچی میخوایم اول بگیم و بعد بنویسیم. همه ما دامنه لغات زیادی رو بلدیم ولی بلد نیستیم ازشون استفاده کنیم.

میدونم این تاپیک رو جاهای زیادی زدن ولی اینجا هم باشه بد نیست.... زدن این تاپیک رو میسپارم به استارتر عزیز!!! اگه موافق باشه....

[h=1]English Talk[/h]