چرا باشگاه مهندسان تالار ترکی ندارد!؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
من 5 صفحه اول تای÷یکو خوندم بعد اون بیشتر به کل کل و دور شدن از موضوع تای÷یک کشیده شده

اینکه بگیم تعداد کاربرانی غیر فارس زبان کم هست اشتباه است.

اینکه بگیم وجود تالار ترکی موجب برخی مشکلات می شود اشتباه است چون اگر قراربود چنین شود تا به حال با این همه تایپیک ترک زبان برخی مشکلات پیش آمده بود

زبان رسمی کشور فارسی سیت کاملا متین اما قانون اساسی این حق و به همه داده که بتواند زبان مادری خود را یاد بگیرد اما کجای کشور برای آموزش زبان مادری مایی که زبانمان غیر فارسی ست جایی در نظر گرفته شده، باشگاه مهندسان مکانی برای اشاعه علم و فرهنگ است برای اتحاد بیشتر بین اقوام مختلف ایران، محترم شمردن حق همه اقوام ضروری به نظر می رسد بهتر است برای فرهنگ، زبان و گویشهای مختلف ارزشی قائل شویم تا فردا نیز برای فرهنگ و زبان ما نیز ارزش قائل شوند.

اگر برای زبان ترکی دنبال تالار هستیم چه خوب هست که برای دیگر زبانها و گویشها نیز چنین جایی باشد. ایجاد تالار برای زبان و گویشهای مختلف مستلزم پویا بودن آن تالار می باشد و در صورتی آن تالار پویا نباشد به مرور زمان آن تالار حذف خواهد شد.

:gol:

ولی چی؟

اتفاقاً منم غیر مستقیم اشاره کردم به قول شما ولی...

این تاپیک یک درخواست هست،چیزی که خیلی هم عجیب نیست و تقریباً تو اکثر سایتها وجود داره
اگه رد بشه حق کاربرانش هست که بدونه ولی چی؟
یعنی چرا نه؟
البته بهتره خودشون بیان و توضیح بدن تا پیش داوری صورت نگیره

اگه منطقی باشه بدون تردید نظرم بر میگرده

تمایلات فراوانی در سطح این کشور هست که بر سر اقلیت های قومی و مذهبی بزنند
تمایلات فراوانی که مایلند میان فارس و ترک و لر و کرد و تات و بلوچ و عرب و ترکمن و مازنی و گلیک و و و دشمنی باشد همیشه

شاید عدم ایجاد چنین تالاری باعث کینه به دل گرفتن ترک های باشگاه از فارس ها شود،
که این کینه کمی هم از پست های پیشین شما و پست نخست این تاپیکتون به نظر میومد

خب پس چرا این کینه رو ایجاد و تعمیق نکنند؟ وقتی میان ما تفرقه می اندازند و حاکمند

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من 5 صفحه اول تای÷یکو خوندم بعد اون بیشتر به کل کل و دور شدن از موضوع تای÷یک کشیده شده

اینکه بگیم تعداد کاربرانی غیر فارس زبان کم هست اشتباه است.

اینکه بگیم وجود تالار ترکی موجب برخی مشکلات می شود اشتباه است چون اگر قراربود چنین شود تا به حال با این همه تایپیک ترک زبان برخی مشکلات پیش آمده بود

زبان رسمی کشور فارسی سیت کاملا متین اما قانون اساسی این حق و به همه داده که بتواند زبان مادری خود را یاد بگیرد اما کجای کشور برای آموزش زبان مادری مایی که زبانمان غیر فارسی ست جایی در نظر گرفته شده، باشگاه مهندسان مکانی برای اشاعه علم و فرهنگ است برای اتحاد بیشتر بین اقوام مختلف ایران، محترم شمردن حق همه اقوام ضروری به نظر می رسد بهتر است برای فرهنگ، زبان و گویشهای مختلف ارزشی قائل شویم تا فردا نیز برای فرهنگ و زبان ما نیز ارزش قائل شوند.

اگر برای زبان ترکی دنبال تالار هستیم چه خوب هست که برای دیگر زبانها و گویشها نیز چنین جایی باشد. ایجاد تالار برای زبان و گویشهای مختلف مستلزم پویا بودن آن تالار می باشد و در صورتی آن تالار پویا نباشد به مرور زمان آن تالار حذف خواهد شد.
سلام آقای خسروشاهی
دقیقا من هم این مطالب رو گفتم تو پستهام و نظرم همینه

Tutulmaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش گفتن نمیشه اگه به خودشون پیام بدین باهاتون صحبت میکنن ولی من اصرار کردم احتی گفتم مسئولیت شو هم می پذیرم ولی نشد......

نیازی به این کار نیست.
خوشبین هستم که تاپیک رو تا حالا ندیدن
یکمی بد بین تر باشم این احتمال رو میدم که دیدن و منتظر هستن تا نتیجه چی میشه!

خیلی بد بین باشم بالاخره یکی این سکوت رو می شکنه

سایتهای فارسی زبان زیادی هست که من عضو فعالش هستم و اکثراً هم خود اونا این پیشنهاد رو دادن چون من هرگز چنین پیشنهادی رو به کسی نمی دم. به اونا هم قولی ندادم!
بعضیاشون ناراحت شدن بعضیاشون هم حداقل حضور رو قبول کردن. بعضی از سایتها خیلی کوچکتر از این سایت هستن بعضی هاشونم خیلی بزرگ تر از این سایت هستن.

ولی جو این سایت کمی برام عجیبه، در واقع من یک ریسک کردم،قبول یک مسؤلیت ولی در قبال چه چیزی؟

من یک احساس بدی پیدا کردم ، الان می خوام بدونم عامل این احساس بد، اتفاقی هست یا سازمان یافته!
آینده این تاپیک جواب سؤال من و بقیه دوستان خواهد بود.

ghxzy

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
حالا این همه بحث کردید
درخواست هم که دادید بابک خان هم به عنوان یک مدیر اذری زبان این تاپیک رو مشاهده کردن و پست هم فرستادن...(یعنی هم مدیران مطلعند هم راضی)
خو حالا نتیجه چیه؟؟
تالار کی تشکیل میشه؟؟

Tutulmaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا این همه بحث کردید
درخواست هم که دادید بابک خان هم به عنوان یک مدیر اذری زبان این تاپیک رو مشاهده کردن و پست هم فرستادن...(یعنی هم مدیران مطلعند هم راضی)
خو حالا نتیجه چیه؟؟
تالار کی تشکیل میشه؟؟

فعلاً ما هم مثل شما منتظریم،
این یک تاپیک درخواست است،علت ایجاد آن در تالار گفتگوی آزاد جویا شدن نظرات اکثریت بود.

! Milad

عضو جدید
یاشاسین تورکیه

یاشاسین آذربایجان

یاشاسین دونیا تورکلری

;)

Ana Yurdum Azerbaycan

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا ترک ها یه باشگاه ویژه برا خودشون ندارن و میان از سایت های دیگران برای امیال خودشون استفاده میکنند. چرا نمیرید یه سایت ترکی بزنید؟

Tutulmaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا ترک ها یه باشگاه ویژه برا خودشون ندارن و میان از سایت های دیگران برای امیال خودشون استفاده میکنند. چرا نمیرید یه سایت ترکی بزنید؟

خوب اکثر مخالف ها یه دردی دارن و خودشون هم خیلی بهتر از بقیه می دونن دردشون چی هست...
البته بعضیاشون بدبختانه ترک هم هستن
مثل اون آقای رنگا و رنگ که ادعای ترک بودن داشت.

ghxzy

کاربر ممتاز
چرا شما مخالف تالار تركي هستيد؟ من خودم فارس هستم ولي خيلي خيلي مشتاق هستم كه حتما تالار تركي بزنن.
اينكه يه سايت ديگه بزنن كه تركي باشه خيلي براي مني كه فارس هستم سخت ميشه چون احتمالا همه چيز تو اون سايت تركي خواهد بود و من و امثال من چيزي متوجه نخواهند شد...
ولي اگه تو اين باشگاه باشه اين مشكلات خيلي كمتر ميشه

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا شما مخالف تالار تركي هستيد؟ من خودم فارس هستم ولي خيلي خيلي مشتاق هستم كه حتما تالار تركي بزنن.
اينكه يه سايت ديگه بزنن كه تركي باشه خيلي براي مني كه فارس هستم سخت ميشه چون احتمالا همه چيز تو اون سايت تركي خواهد بود و من و امثال من چيزي متوجه نخواهند شد...
ولي اگه تو اين باشگاه باشه اين مشكلات خيلي كمتر ميشه
چرا خودشون نمیخوان آقای خودشون باشن؟ همش باید زیر سایه دیگران فعالیت بکنند؟
یه سایت ترکی به دو زبان بزنند که هم فارسی رو ساپورت کنه هم ترکی رو . بد میشه یعنی؟

ghxzy

کاربر ممتاز
چرا خودشون نمیخوان آقای خودشون باشن؟ همش باید زیر سایه دیگران فعالیت بکنند؟
یه سایت ترکی به دو زبان بزنند که هم فارسی رو ساپورت کنه هم ترکی رو . بد میشه یعنی؟
خو چرا نبايد اينجا هم داشته باشه ...
من مخالف اينكه يه سايت ويژه داشته باشن نيستم ولي حرفم اينه كه اينا درخواستشون نه غير اخلاقيه نه غير عرفي خيلي هم جالبه
نميدونم چرا برخي مسولان باشگاه باهاشون مخالفن؟؟!!!!
(الان اين پست منو حذف ميكنن يه اخطارم بهم ميدن...:دي)

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خو چرا نبايد اينجا هم داشته باشه ...
من مخالف اينكه يه سايت ويژه داشته باشن نيستم ولي حرفم اينه كه اينا درخواستشون نه غير اخلاقيه نه غير عرفي خيلي هم جالبه
نميدونم چرا برخي مسولان باشگاه باهاشون مخالفن؟؟!!!!
(الان اين پست منو حذف ميكنن يه اخطارم بهم ميدن...:دي)
حتما دلیلی داره که قبول نمیکنن. دلیلشونم موجه و قابل احترامه. همه ملیت ها اینجا حق دارند نمیشه یکی بیشتر و یکی کمتر داشته باشه. شما میتونی این حق رو از مجلس طلب بکنی که بذارن تو دانشگاه ترکی هم مثه سایر زبانها کرسی داشته باشه.

عضو جدید
دلیلش خیلی سادس:
انگلیسی و فرانسوی و آلمانی 3 زبون محبوب و پر طرفدار توی دنیا هستن که در دانشگاه ها و موسسه ها تدریس میشه.... اما همچین چیزی در مورد ترکی وجود نداره توی دنیا.... یعنی شما نمی ری توی موسسه ای برای زبان ترکی ثبت نام کنی و حداقل میدونم که رشته دانشگاهی به نام زبان ترکی در ایران وجود نداره....

پس مثل نژاد پرستا با مسئله برخورد نکنین.... این سه تالار برای این تشکیل شدن که کمکی باشه به دانشجوها....

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دلیلش خیلی سادس:
انگلیسی و فرانسوی و آلمانی 3 زبون محبوب و پر طرفدار توی دنیا هستن که در دانشگاه ها و موسسه ها تدریس میشه.... اما همچین چیزی در مورد ترکی وجود نداره توی دنیا.... یعنی شما نمی ری توی موسسه ای برای زبان ترکی ثبت نام کنی و حداقل میدونم که رشته دانشگاهی به نام زبان ترکی در ایران وجود نداره....

پس مثل نژاد پرستا با مسئله برخورد نکنین.... این سه تالار برای این تشکیل شدن که کمکی باشه به دانشجوها....

خانوم ما که نمیگیم ترکی و انگلیسی از لخاظ کاربرد و محبوبیت تو دنیا بربرند.
ما میگیم این همه تالار جورواجور داریم تو باشگاه و همچنین این همه ترک زبان داریم که به زبان خودشون اهمیت میدن و میخان بیشتر در موردش یاد بگیرند، پس چه اشکالی داره یه تالار ترکی هم وجود داشته باشه.
قضیه ی نژاد پرستی نیست. قضیه ی اهمیت دادن به دومین زبان ایرانیان هست.

magnet

عضو جدید
دلیلش خیلی سادس:

سلام .
اول اینکه شما تو همین متن سه سطری دوتا دروغ نوشتین :
اصلاً تبریز و اینا نه ، همین تهران آدرس بدم براتون که زبان ترکی آموزش میدن ؟
رشته زبان و ادبیات ترکی هم رسماً راه اندازی شده.

دوم هم اینکه اصلاً حفظ زبان و ادبیات ترکی (در کنار سایر زبان ها و لهجه ها و شاخه ها و گونه ها و شاخک ها :surprised: و .... زبان فارسی ) به نظرتون لازمه یا نه ؟ عیبی که نداره احیاناً ؟!! اینجام یک فضای مجازی است که فعالیت در همین زمینه خواسته همه ی دوستان ترک و بسیاری از از دوستان فارس هست. احترام به خواسته دیگران ، اونم خواسته ای که نافی اعتماد عمومی و احترام ملی نیست ، براتون تعریف شده هست ؟! اصلاً دوستانی که مخالفت می کنند (اونم به این شدت ! ) دنیای آزاد تبادل اطلاعات و نیز جامعه باز جهانی رو درک کرده اند ؟

Tutulmaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلیلش خیلی سادس:

به قول دوستاتون مرجع!؟

شما که خبر نداری چرا مثل بقیه سکوت نمیکنی؟
تو اکثر دانشگاه های بزرگ ایالات متحده،رشته ی زبان های ترکی یک رشته ی زنده و قدرتمند هست.

از شاخه جئغتای گرفته که شیرین و فرهاد نوایی جزو دروس سالهای آخر دانشجویان دکتری شون هست.
تا لیلی و مجنون فضولی که به بیش از 50 زبان دنیا ترجمه شده و ترکیشم تو دانشگاه های بزرگ زبانشناسی جزو دروس پایه هست.
دستور زبانشم که دیگه هیچ،
هر ساله تو ترکیه المپیاد زبان های ترکی که شرکت کننده هاش از سرتاسر دنیاست، برگزار میشه

جالب اینجاست که سایت رسمی میشیگان آمریکا، شعر حیدربابا رو تو سایت رسمیش قرار میده ما اینجا تو کشور خودمون باید دلیل بیاریم برای امثال شما!
http://www.umich.edu/~turkish/links/manuscripts/haydarbaba/haydarbaba.htm

عضو جدید
به قول دوستاتون مرجع!؟

شما که خبر نداری چرا مثل بقیه سکوت نمیکنی؟
تو اکثر دانشگاه های بزرگ ایالات متحده،رشته ی زبان های ترکی یک رشته ی زنده و قدرتمند هست.

از شاخه جئغتای گرفته که شیرین و فرهاد نوایی جزو دروس سالهای آخر دانشجویان دکتری شون هست.
تا لیلی و مجنون فضولی که به بیش از 50 زبان دنیا ترجمه شده و ترکیشم تو دانشگاه های بزرگ زبانشناسی جزو دروس پایه هست.
دستور زبانشم که دیگه هیچ،
هر ساله تو ترکیه المپیاد زبان های ترکی که شرکت کننده هاش از سرتاسر دنیاست، برگزار میشه

جالب اینجاست که سایت رسمی میشیگان آمریکا، شعر حیدربابا رو تو سایت رسمیش قرار میده ما اینجا تو کشور خودمون باید دلیل بیاریم برای امثال شما!
http://www.umich.edu/~turkish/links/manuscripts/haydarbaba/haydarbaba.htm

یاد بگیرین درست و کامل جوابا رو بخوونین.... گفتم:‌ رشته دانشگاهی به نام زبان ترکی در ایران وجود نداره....

magnet

عضو جدید
یاد بگیرین درست و کامل جوابا رو بخوونین.... گفتم:‌ رشته دانشگاهی به نام زبان ترکی در ایران وجود نداره....

برای بار دوم تکرار می کنم ! (کافیه ؟! ) چیزی که نمی دونین رو نگین لطفاً .
رشته زبان و ادبیات ترکی استانبولی در دانشگاه علامه طباطبایی وجود داره و در دوره کارشناسی دانشجو می گیره .
بعلاوه بعد از سالها تلاش و .... ترک های ایران ، در رشته زبان و ادبیات ترکی آذری هم دانشگاه تبریز امسال دانشجوی کارشناسی گرفته است.
هرچند
این مسئله هم نشون دهنده آزادی در آموزش این زبان پرطرفدار نیست. چرا که این کار در برابر این همه خواسته ها و تمایلات و ... فقط نوعی عقب نشینی قلمداد میشه ، و در دانشگاه تبریز امکاناتی برای این رشته قرار ندادند و مطمئناً سعی در وارونه نشان دادن مسایل و .... هستند که این سیاست هم شکست خورده است.

باید اجازه آموزش آزاد زبان و ادبیات ترکی و نیز ترویج فرهنگ عالی آن در ایران و آموزش عالی داده شود که سیر تحولات نشون میده که بالاجبار این اتفاق میفته.

عضو جدید

تکرار می کنم .
رشته زبان و ادبیات ترکی استانبولی در دانشگاه علامه طباطبایی وجود داره و در دوره کارشناسی دانشجو می گیره .
بعلاوه بعد از سالها تلاش و .... ترک های ایران ، در رشته زبان و ادبیات ترکی آذری هم دانشگاه تبریز امسال دانشجوی کارشناسی گرفته است.
هرچند
این مسئله هم نشون دهنده آزادی در آموزش این زبان پرطرفدار نیست. چرا که این کار در برابر این همه خواسته ها و تمایلات و ... فقط نوعی عقب نشینی قلمداد میشه ، چرا که در دانشگاه تبریز امکاناتی برای این رشته قرار ندادند و مطمئناً سعی در وارونه نشان دادن مسایل و .... هستند که این سیاست هم شکست خورده است.

باید اجازه آموزش آزاد زبان و ادبیات ترکی و نیز ترویج فرهنگ عالی آن در ایران و آموزش عالی داده شود که سیر تحولات نشون میده که بالاجبار این اتفاق میفته.

بالاجبار؟

magnet

عضو جدید

اول از دوستان عذرخواهی کنین بایت اشتباهتون ! (کار خوبی یه ! یاد بگیرین چیزی رو اشتباه کردین بپذیرین ! می دونم سخته ولی شمام تمرین کنین !)
سپس پست منو قشنگ بخونید ، از اول تا آخر . . . .آهاااااان ، آفرین !

حالا براتون میگم که این اجبار رو قدرت نرم میاره ، همون چیزی که باعث شده فضاهای مجازی این چنین مدافعان زبان ترکی رو ببینه . همون قدرتی که سیل بسیار فرهیختگان ترک ایران در دانشگاه های شهرهای مختلف مخصوصاً دانشگاه های تهران و .... و صدالبته دانشگاه های خارج از کشور از خود نشون دادن . همون چیزی که برآیند فعلی جامعه ایرانه .
انتظار دیگه ای از این اجبار داشتین ؟! نه شمام یاد گرفتین فرافکنی و انحراف تایپیک رو ! بازم آفرین !

عضو جدید

اول از دوستان عذرخواهی کنین بایت اشتباهتون ! (کار خوبی یه ! یاد بگیرین چیزی رو اشتباه کردین بپذیرین ! می دونم سخته ولی شمام تمرین کنین !)

حالا براتون میگم که این اجبار رو قدرت نرم میاره ، همون چیزی که باعث شده فضاهای مجازی این چنین مدافعان زبان ترکی رو ببینه . همون قدرتی که سیل بسیار فرهیختگان ترک ایران در دانشگاه های شهرهای مختلف مخصوصاً دانشگاه های تهران و .... و صدالبته دانشگاه های خارج از کشور از خود نشون دادن . همون چیزی که برآیند فعلی جامعه ایرانه .
انتظار دیگه ای از این اجبار داشتین ؟! نه شمام یاد گرفتین فرافکنی و انحراف تایپیک رو ! بازم آفرین !

"بالاجبار" بیشتر شبیه "زور کردن/تحمیل کردن" می مونه....پس بهتر بود از واژه دیگه ای استفاده میکردین....
قصد ندارم تاپیک شما و دوستانتون رو منحرف کنم.
پس دیگه نظری نمیدم....ببینیم آخر چی میشه.

عضو جدید

در ضمن چرا جوری صحبت میکنین که انگار دارین آتیش میگیرین؟!

همچنین کسی نمی تونه برای من تعیین کنه که کی و از چه کسی معذرت بخوام یا نخوام.

magnet

عضو جدید
در ضمن چرا جوری صحبت میکنین که انگار دارین آتیش میگیرین؟!

همچنین کسی نمی تونه برای من تعیین کنه که کی و از چه کسی معذرت بخوام یا نخوام.

:surprised:
اتفاقاً در اوج آرامشم !!! فقط عجله دارم ، چون یه کار دیگه هم دستمه و شکلک ها هم یادم میرفت استفاده کنم ! (الان دیگه یادمه !)
آفــــرین ، برگشتین پستمو کامل خوندین ، این یه حرکت رو به جلوئه !
بـــعـــله ، البته ، کسی نمی تونه براتون چیزی رو تعیین کنه ، فقط ادب ( !؟ ) حکم می کنه !!! :smile:
خوشحال شدیم باهاتون هم صحبت شدیم ، امیدوارم به پست قبلی تون عمل کنین ، البته بازم می دونم کسی نمی تونه براتون تعیین کنه ها !!! ، چون خودتون گفتین دیگه نظر نمیدین گفتم ! :D

عضو جدید

:surprised:
اتفاقاً در اوج آرامشم !!! فقط عجله دارم ، چون یه کار دیگه هم دستمه و شکلک ها هم یادم میرفت استفاده کنم ! (الان دیگه یادمه !)
آفــــرین ، برگشتین پستمو کامل خوندین ، این یه حرکت رو به جلوئه !
بـــعـــله ، البته ، کسی نمی تونه براتون چیزی رو تعیین کنه ، فقط ادب ( !؟ ) حکم می کنه !!! :smile:
خوشحال شدیم باهاتون هم صحبت شدیم ، امیدوارم به پست قبلی تون عمل کنین ، البته بازم می دونم کسی نمی تونه براتون تعیین کنه ها !!! ، چون خودتون گفتین دیگه نظر نمیدین گفتم ! :D

"ببینیم آخر چی میشه‌"....معمولا معنای بی سرانجام بودن کار رو میده....

حالا....ببینیم چی میشه دیگه!‌

Tutulmaz

عضو جدید
کاربر ممتاز

ظاهراً شاگرد درس رو ازبر تر از استادشه!
این جمله ی شما بود:

اما همچین چیزی در مورد ترکی وجود نداره توی دنیا....

ظاهراً شما عادت نداری جمله های خودت رو خوب بخونی،شاید هم بدون فکر حرف می زنی برا همین یادت میره چند ثانیه پیش چی گفتی
شایدم منظور شما از دنیا همون ایران خودمونه، البته با اینترنت ملی و بقیه مسائلمون هم همخونی داره مخصوصاً اینکه مراجعتون فقط خلاصه به ایران میشه

خوب من تو درسم 20 گرفته بودم چون جمله ها رو خوب می خونم ولی معلمی مثل شما احتمالاً با پارتی این مسند رو گرفته!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا