Sarp
مدیر بازنشسته
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ای بابا Tutulmaz تو ام که کشتی مارو!!
یهو اسم ایرانو بذار ترکستان خلاصمون کن دیگه...........
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ای بابا Tutulmaz تو ام که کشتی مارو!!
اییین همه تاپیک ترکی برای شما مشکلی پیش آورده ؟این همه تاپیک ترکی بس نبود..........حالا خوبه ما هم ترکی بلدیما
ای بابا Tutulmaz تو ام که کشتی مارو!!
اییین همه تاپیک ترکی برای شما مشکلی پیش آورده ؟
من نظرات شخصی خودم رو بعد از این مدت کوتاهی که تو این فوروم فعالیت داشتم و اطلاعاتی درباره مدیرانش به دست آوردم اعلام میکنم
امیدوارم مدیران این سکوتشون رو بشکنن و در مقام پاسخگویی بر بیان:
ما نه میخوایم بمب اتمی بترکونیم نه میخواییم کسی رو ترور کنیم
ولی فکر میکنم مدیران به دلایل زیر حاضر نیستن این تالار رو به ما بدن:
1-ترس از اینکه ما حرفی بزنیم که اونها نفهمن چی میگیم،چون اصلا ترکی بلد نیستن
2-به دلیل جنجال زیاد افرادی مثل من که برای این کار در حد جنگ هم تو این فوروم پیش رفتیم
3- به دلیل کمی اطلاعات که مسبب این وضع دلایل سیاسی هست که اون رو نمیگم مدیران هنوز در این باورند که ترکی لهجه هست نه زبان و اعلام میکنند فردا اقوام دیگر میان و برای منطقه خودشون هم تالار میخوان
ولی اینها به کنار من اسم نمیبرم ولی فکر میکنم کسانی دارن غرض ورزی میکنن
بازم اگه مبهمه توضیح اضافی دارم
بله پست شما رو خونده بودم و خارج ازین خودم هم متوجه تفاوتش هستم.... اونقدر واضح هست که نیازی به یادآوری نباشه .... بنده هم گفتم اگر داوطلبی برای این کار موجود باشه...
زبان ترکی در قامت یک زبان خودشو نشون می ده و خب با گویش ها متفاوت هست... اما اگر زبانی بدلایلی به گویش یا لهجه ی فارسی تغییر شکل داده باشه ( ویا اگر هم از اول گویش بوده) دلیلی نداره که اونو فاقد ادبیات و تاریخ ادبی و فولکلور دونست...گرچه من فکر نمی کنم ازین نسل کسی بدنبال احیای فولکلور منطقه ش باشه اما نمی دونم اینکه من امیدوار باشم این باززنده سازی صورت بگیره چه ایرادی داره!!!
نگین که شما فکر می کردید کل قومیت های ایران فاقد ادبیات و تاریخ هستن
.
.
پ.ن. البته زبانی مثل عربی هم این وسط هست که بدلیل دارا بودن جبهه ای خارج از ایران هنوز زبانی مستقل باقی مونده و احتمالا کوردی هم همینطور باشه (البته در مورد کوردی اطلاعات زیادی ندارم)
و
پ.ن.2: به گفته ی من توجه کردین؟؟؟
OK????
تالاری که هم زیرتالار فارسی داره و هم ترکی و هم الخ
فارسی رو که جزو زبانها به شمار میارین؟؟؟
خب تالار واسه همینه که تاپیکها جلوی چشم نباشه که حال شما هم گرفته بشه :دیاوهوم بعضی کلماتشو نمیتونم درست معنی کنم حالم گرفته میشه
خب تالار واسه همینه که تاپیکها جلوی چشم نباشه که حال شما هم گرفته بشه :دی
تنبل خانوم بشین یاد بگیر !
ترکی بعد انگلیسی دومین زبانیست که صاحب تافل خواهد شد
پس تا من هستم از وجود مبارکم استفاده کنید و یاد بگیرید :دی
فعالیت بعضی از این دوستان اذری زبان در راستای تیشه زدن به ریشه ایرانه ،
هر وقت این جور عنوانا رو می خونم قلبم درد میگیره
چه عیبی داره مگه ؟میدونی چرا ترکی رو یاد نگرفتم چون من همیشه با لهجه فارسی ترکی حرف میزدم داداشم همش بهم میخندید حرف میزدم منم بی انگیزه شدم الان خونمون همه بلدن بجز من
بچه برو بخواب تا کچلت نکردمخوب اگه اینطوریه یه تالار برا ما مازندرانی ها هم بزنین !!!![]()
چه عیبی داره مگه ؟
من موندم رو چه حسابی این تفکر بین مردم به وجود اومده که مکالمه فارسی با لهجه سایر زبانها و گویشها به معنی خنگ و نفهم بودن طرفه!
حالا چه بسا که اون زبان ممکنه در سطح بسیار بالاتری از فارسی قرار داشته باشه!
نه منظورمو بر عکس گرفتی من زبان ترکیو با لهجه ی فارسی حرف میزدم
اون تکه ش رو با شما نبودمنه منظورمو بر عکس گرفتی من زبان ترکیو با لهجه ی فارسی حرف میزدم
بچه برو بخواب تا کچلت نکردم
زشت
اون تکه ش رو با شما نبودم
باید فاصله رو زیاد میکردم
:دی
داداشت تو رو از یه زبان دیگه محروم کرده
من جات بودم خرخره شو میجویدم :دی
نه دعوا ندارم... ولی دروغ چرا عصبی شدم ازینکه می گید مقایسه کردم زبان ترکی رو با سایر گویش ها درحالی که کوچکترین اشاره ای بر این مببنا تو پست من نبود.... من گفتم تالار ادبیات شامل ادبیات تمام سرزمین ایران باشه... حالا نمی دونم چرا شما ناراحت می شین ازینکه ترکی با فارسی یا هر زبان دیگه کنار هم قرار بگیره!شما ظاهرا دعوا دارین ها. دی
منم که گفتم تو پستهام. اگه برای همه ی زبانهای رایج در ایران تالار ایجاد بشه بهتره و نشانه ی تکامل باشگاه خواهد بود
شب بخیر
ببینید اینجا فروم تخصصی ادبیات نیست که بخواد هر زبانی تالار خودشو داشته باشه... من به نظرم ایده شما خیلی خوب هست اما اینکه یک تالار جدا اصولا چه لزومی داره متوجه نمی شم.... ادبیات در تخصص این فروم نیست و بحث زبان و ادبیات هم بالطبع تو دو تا تالار مختص خودش هست... حالا این وسط ترکی زیرمجموعه تالار ادبیات باشه خیلی بهتره چون زبان بیگانه نیست که تو تالار زبان انگلیسی و آلمانی قرار بگیره.... باز هم این نظر شخصی منه و خب اصولا فکر نمی کنم نظر من و شما خیلی هم مهم باشه این وسطبه نظرم باید تالار مستقل از بخش ادبیات فارسی باشه چون وقتی مدیر تالار ادبیات و تاریخ هیچ سر رشته ای از ادبیات و تاریخ ترکی نداره،پس چطور میخواد مدیریت کنه؟
در مورد تعداد تالاراش اینکه یک تالار کافی هست یا نه این به کاربران فعالش و نیاز تالار وابسته هست و تنها یک تالار اصلا برازنده ی یک سایت منظم نیست.
الان هیچ کسی پاسخگو نیست به این نیاز؟
چرا به نتیجه نمی رسیم؟
نه دعوا ندارم... ولی دروغ چرا عصبی شدم ازینکه می گید مقایسه کردم زبان ترکی رو با سایر گویش ها درحالی که کوچکترین اشاره ای بر این مببنا تو پست من نبود.... من گفتم تالار ادبیات شامل ادبیات تمام سرزمین ایران باشه... حالا نمی دونم چرا شما ناراحت می شین ازینکه ترکی با فارسی یا هر زبان دیگه کنار هم قرار بگیره!
.
.
ببینید اینجا فروم تخصصی ادبیات نیست که بخواد هر زبانی تالار خودشو داشته باشه... من به نظرم ایده شما خیلی خوب هست اما اینکه یک تالار جدا اصولا چه لزومی داره متوجه نمی شم.... ادبیات در تخصص این فروم نیست و بحث زبان و ادبیات هم بالطبع تو دو تا تالار مختص خودش هست... حالا این وسط ترکی زیرمجموعه تالار ادبیات باشه خیلی بهتره چون زبان بیگانه نیست که تو تالار زبان انگلیسی و آلمانی قرار بگیره.... باز هم این نظر شخصی منه و خب اصولا فکر نمی کنم نظر من و شما خیلی هم مهم باشه این وسط
همین حرف شما هم یعنی حسودی!اکثر شما ترکها تو قسمت محل زندگی نوشتین شهر اولین ها...
همین یعنی توهم خود بزرگ بینی.........!
اکثر شما ترکها تو قسمت محل زندگی نوشتین شهر اولین ها...
هه...حسودی به شما؟!!!!!همین حرف شما هم یعنی حسودی!
خوب واقعیت رو نوشتیم!
به نگر من نیازی به یک تالار جداگانه نیست.باید بپذیریم که داریم در باشگاهی با نام مهندسان فعالیت می کنیم.یک تالار جداگانه برای زبان ترکی به نظر مناسب فروم هایی می رسد که به ادبیات می پردازند.
باید در نظر داشت که زبان رسمی کشور ایران فارسی است و طبیعی است که تالار ادبیات فارسی داشته باشیم.فارسی را ترک های ایرانی و سایر قومیت ها هم بلد هستند اما تالار زبان ترکی به درد غیرترک ها نمی خورد .
بدیهی است که بودن زبان هایی همانند انگلیسی آلمانی فرانسوی هم به خاطر اهمیت زیاد آنها و بین المللی بودنشان است که آنها را پرطرفدار کرده و فارس و ترک به دلایل مختلف تحصیلی یا شغلی یا از روی علاقه مایل هستند این زبان ها را یاد بگیرند و با هدف یادگیری این زبان ها،این تالار ایجاد شده است.
حالا آیا علاقه مند برای یادگیری زبان ترکی هم به اندازه این زبان ها وجود دارد؟
اکثر شما ترکها تو قسمت محل زندگی نوشتین شهر اولین ها...
هه...حسودی به شما؟!!!!!
بازم هه...
تاپیک بزارین آموزش ادبیات ترک یا الفبای ترکی.من خودم اولین شاگردتون میشم![]()
خوب تالار بزنین...این همه تالاره....... زدن حالا نمی تونن یه تالار مفید بزارن؟؟تاپیک زبان هست ولی قصدمون تالار ترکی هست
دیگه خسته شدیم گدایی کردن تاپیک
باید هر بار مدیر یه بخش رو راضی کنیم تا اجازه بده تاپیک بزنیم.