چرا باشگاه مهندسان تالار ترکی ندارد!؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Sarp

مدیر بازنشسته
قانون باشگاه صرفا جهت اطلاع :
هر رشته ای که کاربران فعال و تاپیکهاش به حدی برسه (این حد باید به تایید مدیران برسه و عدد مشخصی واسش منظور نشده) میتونه صاحب تالار باشه !

عزیزی پرسید ترکی هم مگه رشته ست ؟
من جوابی نداشتم بهش بدم واقعا !!!

Tutulmaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نظرات شخصی خودم رو بعد از این مدت کوتاهی که تو این فوروم فعالیت داشتم و اطلاعاتی درباره مدیرانش به دست آوردم اعلام میکنم
امیدوارم مدیران این سکوتشون رو بشکنن و در مقام پاسخگویی بر بیان:

ما نه میخوایم بمب اتمی بترکونیم نه میخواییم کسی رو ترور کنیم
ولی فکر میکنم مدیران به دلایل زیر حاضر نیستن این تالار رو به ما بدن:
1-ترس از اینکه ما حرفی بزنیم که اونها نفهمن چی میگیم،چون اصلا ترکی بلد نیستن
2-به دلیل جنجال زیاد افرادی مثل من که برای این کار در حد جنگ هم تو این فوروم پیش رفتیم
3- به دلیل کمی اطلاعات که مسبب این وضع دلایل سیاسی هست که اون رو نمیگم مدیران هنوز در این باورند که ترکی لهجه هست نه زبان و اعلام میکنند فردا اقوام دیگر میان و برای منطقه خودشون هم تالار میخوان

ولی اینها به کنار من اسم نمیبرم ولی فکر میکنم کسانی دارن غرض ورزی میکنن
بازم اگه مبهمه توضیح اضافی دارم

در مورد غرض ورزی من منظورم مدیران نبود.
دو تا معنی داشت،یکیش به خاطر بحث های این چند روز اخیر بود.که احساس کردم بعضی از کاربران به خاطر شخص من موضع بگیرن که همین طور هم شد.یعنی موضوع اصلاً براشون اهمیتی نداره به صرف باز شدن تاپیک توسط من سعی دارن مخالفت کنن.

نظر شخصی من این هست کسایی که با این موضوع مخالف هستند(از نوع کاربر)، هیچ دلیلی ندارند!
چون اگه تالار ترکی ایجاد بشه اگر در جذب کاربر برای فروم نفعی نداشته باشد ضرری هم نداره،

و یکیش هم خارج از کنترل این سایت.
این و از این جهت گفتم چون احساس کردم واقعاً ارگانهایی هستن که به مدیران سایت بعضی مسائل رو گوشزد می کنن،گفتم اگه این مسأله هست خوب من به صاحب سایت حق میدم.
البته تو سایتهای زیادی این پروژه اجرا شده و بعضیاشون نزدیک 4 سال هست که فعالیت میکنن و تا حالا هم ادمین و یا غیره هیچ اعتراضی مبنی بر اعتراض مسؤلان کشوری نکردن.

خیلی ساده بگم جلوگیری از این مسائل واقعاً ربطی به دولت نداره عده ی کمی هستن که قدرت کمی هم ندارن.

بله پست شما رو خونده بودم و خارج ازین خودم هم متوجه تفاوتش هستم.... اونقدر واضح هست که نیازی به یادآوری نباشه .... بنده هم گفتم اگر داوطلبی برای این کار موجود باشه...
زبان ترکی در قامت یک زبان خودشو نشون می ده و خب با گویش ها متفاوت هست... اما اگر زبانی بدلایلی به گویش یا لهجه ی فارسی تغییر شکل داده باشه ( ویا اگر هم از اول گویش بوده) دلیلی نداره که اونو فاقد ادبیات و تاریخ ادبی و فولکلور دونست...:surprised: گرچه من فکر نمی کنم ازین نسل کسی بدنبال احیای فولکلور منطقه ش باشه اما نمی دونم اینکه من امیدوار باشم این باززنده سازی صورت بگیره چه ایرادی داره!!!:surprised: نگین که شما فکر می کردید کل قومیت های ایران فاقد ادبیات و تاریخ هستن:surprised:
.
.
پ.ن. البته زبانی مثل عربی هم این وسط هست که بدلیل دارا بودن جبهه ای خارج از ایران هنوز زبانی مستقل باقی مونده و احتمالا کوردی هم همینطور باشه (البته در مورد کوردی اطلاعات زیادی ندارم)
و
پ.ن.2: به گفته ی من توجه کردین؟؟؟

OK????
تالاری که هم زیرتالار فارسی داره و هم ترکی و هم الخ
فارسی رو که جزو زبانها به شمار میارین؟؟؟
:smile:

به نظرم باید تالار مستقل از بخش ادبیات فارسی باشه چون وقتی مدیر تالار ادبیات و تاریخ هیچ سر رشته ای از ادبیات و تاریخ ترکی نداره،پس چطور میخواد مدیریت کنه؟
در مورد تعداد تالاراش اینکه یک تالار کافی هست یا نه این به کاربران فعالش و نیاز تالار وابسته هست و تنها یک تالار اصلا برازنده ی یک سایت منظم نیست.

Sarp

مدیر بازنشسته
اوهوم بعضی کلماتشو نمیتونم درست معنی کنم حالم گرفته میشه
خب تالار واسه همینه که تاپیکها جلوی چشم نباشه که حال شما هم گرفته بشه :دی
تنبل خانوم بشین یاد بگیر !
ترکی بعد انگلیسی دومین زبانیست که صاحب تافل خواهد شد
پس تا من هستم از وجود مبارکم استفاده کنید و یاد بگیرید :دی

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب تالار واسه همینه که تاپیکها جلوی چشم نباشه که حال شما هم گرفته بشه :دی
تنبل خانوم بشین یاد بگیر !
ترکی بعد انگلیسی دومین زبانیست که صاحب تافل خواهد شد
پس تا من هستم از وجود مبارکم استفاده کنید و یاد بگیرید :دی

میدونی چرا ترکی رو یاد نگرفتم چون من همیشه با لهجه فارسی ترکی حرف میزدم داداشم همش بهم میخندید حرف میزدم منم بی انگیزه شدم الان خونمون همه بلدن بجز من

Tutulmaz

عضو جدید
کاربر ممتاز

فعالیت بعضی از این دوستان اذری زبان در راستای تیشه زدن به ریشه ایرانه ،

هر وقت این جور عنوانا رو می خونم قلبم درد میگیره

فکر کنم اگه تدریس زبان ترکی تو مدارس شهرهای ترک نشین تصویب بشه شما سکته رو زدین! d:

Sarp

مدیر بازنشسته
میدونی چرا ترکی رو یاد نگرفتم چون من همیشه با لهجه فارسی ترکی حرف میزدم داداشم همش بهم میخندید حرف میزدم منم بی انگیزه شدم الان خونمون همه بلدن بجز من
چه عیبی داره مگه ؟
من موندم رو چه حسابی این تفکر بین مردم به وجود اومده که مکالمه فارسی با لهجه سایر زبانها و گویشها به معنی خنگ و نفهم بودن طرفه!
حالا چه بسا که اون زبان ممکنه در سطح بسیار بالاتری از فارسی قرار داشته باشه!
خوب اگه اینطوریه یه تالار برا ما مازندرانی ها هم بزنین !!! :surprised:
بچه برو بخواب تا کچلت نکردم
زشت

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه عیبی داره مگه ؟
من موندم رو چه حسابی این تفکر بین مردم به وجود اومده که مکالمه فارسی با لهجه سایر زبانها و گویشها به معنی خنگ و نفهم بودن طرفه!
حالا چه بسا که اون زبان ممکنه در سطح بسیار بالاتری از فارسی قرار داشته باشه!

نه منظورمو بر عکس گرفتی من زبان ترکیو با لهجه ی فارسی حرف میزدم

Sarp

مدیر بازنشسته
نه منظورمو بر عکس گرفتی من زبان ترکیو با لهجه ی فارسی حرف میزدم
اون تکه ش رو با شما نبودم
باید فاصله رو زیاد میکردم
:دی
داداشت تو رو از یه زبان دیگه محروم کرده
من جات بودم خرخره شو میجویدم :دی

t#h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان هیچ کسی پاسخگو نیست به این نیاز؟
چرا به نتیجه نمی رسیم؟

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون تکه ش رو با شما نبودم
باید فاصله رو زیاد میکردم
:دی
داداشت تو رو از یه زبان دیگه محروم کرده
من جات بودم خرخره شو میجویدم :دی

اتفاقا بهترین داداش دنیاست حاضر نیستم یه مو از سرش کم شه...کارش رو حساب بچه گی بوده خواسته بخندیم شاد شیم

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما ظاهرا دعوا دارین ها. دی
منم که گفتم تو پستهام. اگه برای همه ی زبانهای رایج در ایران تالار ایجاد بشه بهتره و نشانه ی تکامل باشگاه خواهد بود
شب بخیر
نه دعوا ندارم... ولی دروغ چرا عصبی شدم ازینکه می گید مقایسه کردم زبان ترکی رو با سایر گویش ها درحالی که کوچکترین اشاره ای بر این مببنا تو پست من نبود.... من گفتم تالار ادبیات شامل ادبیات تمام سرزمین ایران باشه... حالا نمی دونم چرا شما ناراحت می شین ازینکه ترکی با فارسی یا هر زبان دیگه کنار هم قرار بگیره!
.
.
به نظرم باید تالار مستقل از بخش ادبیات فارسی باشه چون وقتی مدیر تالار ادبیات و تاریخ هیچ سر رشته ای از ادبیات و تاریخ ترکی نداره،پس چطور میخواد مدیریت کنه؟
در مورد تعداد تالاراش اینکه یک تالار کافی هست یا نه این به کاربران فعالش و نیاز تالار وابسته هست و تنها یک تالار اصلا برازنده ی یک سایت منظم نیست.
ببینید اینجا فروم تخصصی ادبیات نیست که بخواد هر زبانی تالار خودشو داشته باشه... من به نظرم ایده شما خیلی خوب هست اما اینکه یک تالار جدا اصولا چه لزومی داره متوجه نمی شم.... ادبیات در تخصص این فروم نیست و بحث زبان و ادبیات هم بالطبع تو دو تا تالار مختص خودش هست... حالا این وسط ترکی زیرمجموعه تالار ادبیات باشه خیلی بهتره چون زبان بیگانه نیست که تو تالار زبان انگلیسی و آلمانی قرار بگیره.... باز هم این نظر شخصی منه و خب اصولا فکر نمی کنم نظر من و شما خیلی هم مهم باشه این وسط

Tutulmaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان هیچ کسی پاسخگو نیست به این نیاز؟
چرا به نتیجه نمی رسیم؟

فعلاً که مدیران یا ندیده اند و یا منتظر هستند چه می شود،
در این بین محرفان هم که خوب آموخته اند چه کنند!
اصولاً اسپم آزار دهنده است.
هر بحثی خارج از عنوان تاپیک یک اسپم محسوب می شود.

نه دعوا ندارم... ولی دروغ چرا عصبی شدم ازینکه می گید مقایسه کردم زبان ترکی رو با سایر گویش ها درحالی که کوچکترین اشاره ای بر این مببنا تو پست من نبود.... من گفتم تالار ادبیات شامل ادبیات تمام سرزمین ایران باشه... حالا نمی دونم چرا شما ناراحت می شین ازینکه ترکی با فارسی یا هر زبان دیگه کنار هم قرار بگیره!
.
.

ببینید اینجا فروم تخصصی ادبیات نیست که بخواد هر زبانی تالار خودشو داشته باشه... من به نظرم ایده شما خیلی خوب هست اما اینکه یک تالار جدا اصولا چه لزومی داره متوجه نمی شم.... ادبیات در تخصص این فروم نیست و بحث زبان و ادبیات هم بالطبع تو دو تا تالار مختص خودش هست... حالا این وسط ترکی زیرمجموعه تالار ادبیات باشه خیلی بهتره چون زبان بیگانه نیست که تو تالار زبان انگلیسی و آلمانی قرار بگیره.... باز هم این نظر شخصی منه و خب اصولا فکر نمی کنم نظر من و شما خیلی هم مهم باشه این وسط

این سایت بخش ها بسیاری دارد که تخصصی کار می شوند و هدف ما فقط یک تالار است بنام تاریخ،زبان و ادبیات ترکی که هرچقدر تخصصی باشد مایه سرفرازی سایت است و هیچ شخص حقیقی و حقوقی را متضرر نمی کند.

بحث کنار هم قرار گرفتن نیست ،بحث این هست که تابع بخشی نشود که مدیر آن بخش چیزی از آن نداند، این مدیریت نمی شود،انگار یک مهندس عمران مسؤل نگهداری سایت کامپیوتر شود.(با علم بر اینکه اطلاعات کافی بر نگهداری کامپیوتر ندارد)
اتفاق خوشایندی نخواهد افتاد،

بر خلاف شما نظر من این هست، نظر من و شما و سایر دوستان در ارتقاء فروم بسیار مهم هستند. و در مورد تالار ترکی ،نظر دوستان ترک زبان در اولویت هست. و البته نه به این معنی که دوستان غیر ترک نظری ندهند.

زبان ترکی فقط در ایران متکلم ندارد، و ایران تنها بخش کوچکی از متکلمین زبانهای ترکی را در خود جای داده است.پس مستقل بودن آن منطقی ست.

فروم یعنی شما،یعنی مدیر،یعنی ادمین یعنی همه ی کسانی که عضو این مجموعه هستند،
بر خلاف شما که فکر می کنید نظر کاربر برای مدیر هیچ ارزشی ندارد(البته اگر منظورتان این بود)،
من فکر می کنم چنین نیست،بلکه برای تئوری های عملی احترام قائل می شوند.چون اگر چنین نبود الان باشگاه مهندسانی در کار نبود.مطمئناً تمامی بخش های تالار یک شبه بوجود نیامده است.

sadansy

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
عااااااااااااااااشق زبونمم!!!!!!!!!

عااااااااااااااااشق زبونمم!!!!!!!!!

میتومن بگم این تاپیک جرو بهترین تاپیکهاییه که بو این باشگاه دیدم:heart:
دم توتولماز عزیزم گرم!:gol::gol::gol:خوب حرف دل منو زد!

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
اکثر شما ترکها تو قسمت محل زندگی نوشتین شهر اولین ها...
همین یعنی توهم خود بزرگ بینی.........!

magnet

عضو جدید

زندگی کردن تو شهر اولین ها از دید خودمون و با استناد مدارک و . . . . و یا همون شهر اولین های از دید شما توهم ما ، بهتر از زیستن در رویاهاست !

کمی از اون چاردیواری رویاهاتون ! بیاین بیرون ، واقعیت ها رو ببینین . . . . سخته ، ولی شدنی یه . تمرین کنین . . .

خردبین

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نگر من نیازی به یک تالار جداگانه نیست.باید بپذیریم که داریم در باشگاهی با نام مهندسان فعالیت می کنیم.یک تالار جداگانه برای زبان ترکی به نظر مناسب فروم هایی می رسد که به ادبیات می پردازند. باید در نظر داشت که زبان رسمی کشور ایران فارسی است.فارسی را ترک های ایرانی و سایر قومیت ها هم بلد هستند اما تالار زبان ترکی به درد غیرترک ها نمی خورد .بدیهی است که بودن زبان هایی همانند انگلیسی آلمانی فرانسوی هم به خاطر اهمیت زیاد آنها و بین المللی بودنشان است که آنها را پرطرفدار کرده و فارس و ترک به دلایل مختلف تحصیلی یا شغلی یا از روی علاقه مایل هستند این زبان ها را یاد بگیرند و با هدف یادگیری این زبان ها،این تالار ایجاد شده است.حالا آیا علاقه مند برای یادگیری زبان ترکی هم به اندازه این زبان ها وجود دارد؟

آخرین ویرایش:

Tutulmaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نگر من نیازی به یک تالار جداگانه نیست.باید بپذیریم که داریم در باشگاهی با نام مهندسان فعالیت می کنیم.یک تالار جداگانه برای زبان ترکی به نظر مناسب فروم هایی می رسد که به ادبیات می پردازند.

با این حساب چرا برای فارس تالار ادبیات وجود دارد؟
الان این فروم تالار ادبیات داشته باشد یا نداشته باشد؟
یا وقتی به ترکی می رسد نداشته باشد!

باید در نظر داشت که زبان رسمی کشور ایران فارسی است و طبیعی است که تالار ادبیات فارسی داشته باشیم.فارسی را ترک های ایرانی و سایر قومیت ها هم بلد هستند اما تالار زبان ترکی به درد غیرترک ها نمی خورد .

پس با این منطق نباید زبانهای آلمانی و فرانسوی و غیره نیز باشد چون زبان رسمی ما فارسی ست.
خوب خیلی از تالارها وجود دارد که به در من نمی خورد، قرار نیست هر تالاری به درد همه بخورد، هر گروهی بسته به علاقه،تخصص و غیره در تالاری فعالیت می کند هر بیننده ای بسته به جستجوی موضوعی در تالاری خاص فرود می اید.

بدیهی است که بودن زبان هایی همانند انگلیسی آلمانی فرانسوی هم به خاطر اهمیت زیاد آنها و بین المللی بودنشان است که آنها را پرطرفدار کرده و فارس و ترک به دلایل مختلف تحصیلی یا شغلی یا از روی علاقه مایل هستند این زبان ها را یاد بگیرند و با هدف یادگیری این زبان ها،این تالار ایجاد شده است.

پس زبان هم وطن شما بی اهمیت می باشد!
زبان ترکی نیز یک زبان بین المللی است شاید شما اطلاع ندارید،
Tömər نیز یک آزمون زبان ترکی در حد تافل انگلیسی ست.
در واقع منظور شما شاید این است آموختن زمانی خوب است که اجباری در کار باشد،این اجبار ممکن است به مدرک دانشگاهی ختم شود ولی من چیزی را خواهم آموخت که بدان عشق دارم.

حالا آیا علاقه مند برای یادگیری زبان ترکی هم به اندازه این زبان ها وجود دارد؟

فکر کنم تاپیک رو با دقت بخونید متوجه این موضوع هم خواهید شد.

از نظرات شما سپاسگذاریم.

sadansy

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
عزیزم وقت کردی کتاب تاریختو یه ورق بزن,البته اکه داری;)
اونموقع میفهمی که حرفت چقد ضایع بود!!!!!
زیادم ناراحت نکنی خودتو هاااااااااا!
انسان جایزالخطاس خوب!!!!!!!!:biggrin:!

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاپیک بزارین آموزش ادبیات ترک یا الفبای ترکی.من خودم اولین شاگردتون میشم :w18:

Tutulmaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاپیک بزارین آموزش ادبیات ترک یا الفبای ترکی.من خودم اولین شاگردتون میشم :w18:

تاپیک زبان هست ولی قصدمون تالار ترکی هست

دیگه خسته شدیم گدایی کردن تاپیک

باید هر بار مدیر یه بخش رو راضی کنیم تا اجازه بده تاپیک بزنیم.

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاپیک زبان هست ولی قصدمون تالار ترکی هست

دیگه خسته شدیم گدایی کردن تاپیک

باید هر بار مدیر یه بخش رو راضی کنیم تا اجازه بده تاپیک بزنیم.
خوب تالار بزنین...این همه تالاره....... زدن حالا نمی تونن یه تالار مفید بزارن؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا