علتش اینه که شما اون جامعه رو موفق میدونین و من نه! من چیزی رو که با فطرت و انسانیت تضاد داشته باشه مثل خیلی از قوانینی که بوجود میان ولی احلاقی نیستن رو قبول ندارم...نظرات با هم فرق میکنه....کشورهای اسلامی زیادن موفق ترینشونم تا الان خودمون هستیم ولی کلی عیب و نقص هم داریم درست مثل خیلی از کشورهای دیگه...ولی از نظر من...نه ما نه سوئیس هیچ کدوم کامل نیستیم از نظر من!
ولی من توی حرفاتون اینو ندیدم....که همون جوری که هست ببینین...
هندوستان که اصلا قابل مقایسه نیست کشوری که انقد توش مذاهب مختلف وجود داره...و شما جاهای زیادی رو میبینین که همو آتیش میزنن زنده زنده به این عنوان که فلان طایفه رو نجس میدونن و پای مسلمونی هم در کار نیست....همه چیز رو نمیشه به مسلمون ها ربط داد...و خیلی هایی که میگین مسلمون نما هستن....کسی که اسلام رو اجرا میکنه واقعا ...و اسلام واقعی مسلمون هست ...
این که شعاره من گفتم اگه کسی به ناحق حمله کنه به خونتون و تعدادی رو بکشه شما با خونسردی میگین میبخشم؟حتی اگر با توجه به سابقشون بدونین برمیگردن و دوباره مرتکب میشن چون میدونن مجازاتی وجود نداره؟این بی حرمتی به خون انسانی که خونش ریخته شده نیست؟که نه مجازات بشه و نه دیه خون مظلوم گرفته بشه؟
یه عملهایی هست که واقعا باید مجازات داشته باشه ...همین قتل مجازات داره و بازم این وضع هست...حتی تو کشورهای دیگه بازم کشت و کشتار اتفاق می افته!این اوج بی انصافیه که بعضی از مجازاتا رو بردارن مثل همون مثالی که براتون زدم طرف چند سال پیش کنار ساحل مردم رو به رگبار بست...از نظر روانی هم نگفتن جنون داره...ولی براش 25 سال زندان بریدن!این درسته؟خون اون آدما حرمت نداره؟جون اون همه آدم رو بگیری بعد بری زندان دوباره بیای بیرون؟
اثرات مثبتش رو میشه بگین؟و آمارشو میتونین به منم بدین؟
یه مکتب قرار نیست همه رو قانع کنه خدا گفته ما خوب و بد رو نشون دادیم انسان اختیار داره که به کدوم راه بره! همه ی ما ادما بهترین راه رو انتخاب نمیکنیم!خیلیامون دنبال حقیقت و واقعیت نمیریم!خیلیا سنشون به حدی که میرسه نمیرن تحقیق کنن ریشه یه دستوری رو در بیارن و بفهمنش...فقط میگن مثلا یهودی هستیم!یا مسلمون هستیم!ولی اسمشو یدک میکشن!
نگین فکر اسلامی کشتن کافر چون اسلامی نیست!شما برین بی طرف بدون اینکه بخواین قانع بشین در مورد دین ما بخونین چنین چیزی رو نمیبینین!اگر این فکر اسلامی بود ما هم الان همین کاره بودیم!این تفکر اسلام اصیل نیست!
امام زمان من همین جوری نمیگه کسی رو بکش!شما خیالتون جمع باشه....اینو ساختن که بترسونن و یه عده رو زده کنن...
ایشون وقتی میاد که میگن بی عدالتی و قتل و خونریزی انقد زیاد میشه که حتی غیرمسلمونها هم احساس میکنن نیاز به یک ناجی وجود داره....پس نمیان که همین جوری خون بریزن!
اتفاقا گیر اصلی همین جایی هست که میگین من اونارو جامعه موفق نمیدونم !!!
یک ایرانی برای اظهار نظر درباره سایر جامعه ها سه راه بیشتر پیش رویش نیست:
1- رفتن حضوری در ان جامعه و زندگی و تجارب شخصی
2- دسترسی به رسانه های آن کشور از طریق ماهواره ها و بررسی بدون غرض
3- شناخت سایر جوامع از طریق رسانه ملی و سایت های فارسی
اگر غیر از این سه راه، راه دیگری هست ممنون میشم تذکر بدین.
که شما عملا دو دسته اول رو ندارید و با کمک رسانه ملی و سایت های فارسی، غرب رو تحلیل میکنین و میگین با فطرت انسان سازگار نیست !!!!!!!!!!!!!!!
اولا انسان چیزی به نام فطرت نداره و فطرت یک باور مذهبی و من در اوردی هست، انسان ها با توجه به جامعه هاشون شکل میگیرن و از یک سنی صرفا با نبوغ میتونن مسیرشون رو تغییر بدن.
بری تو قبیله های امازون و آفریقا براشون صحبت از خدا و پیغمبر و فطرت کنی با نیزه میوفتن دنبالت شکارت کنن، فطرت کجا بود !!
آنچه شما فطرت مینامی در واقع آموزش اجتماعی هست و بس.
در غرب مجازات برای جرایم در نظر گرفته میشه، اما هدف از آن مجازات ها انسان سازی هست نه کینه ورزی.
مثلا کسی که قاچاق میکنه رو نمیارن ساعت 6 صبح اعدام کنن و ملت سلحشور ایران اسلامی با تخمه اون ساعت بیان اعدام تماشا کنن.
دیدن صحنه های خشن قساوت قلب میاره برای همین مردم ایران اینقدر پرخاشگر هستند.
تو استادیوم ها فحش میدن تو رانندگی با هم درگیر میشن.
البته میدونم شما اینارو قبول نداری و اینا همش سیاه نماییه !!!!
اما در غرب فرد خاطی رو به کار اجباری مجبور میکنن، از تمیز کردن پارک ها گرفته تا طبیعت.
بهش اموزش بازگشت به زندگی میدن.
در دنیا عدالتی در کار نیست، عدالت توهم دیگری ساخته مذهب است.
میلیون ها انسان در اثر حوادث طبیعی و سیل و زلزله و... از کودک و زن و بچه میمیرن، یقه کی رو میخوای بگیری؟
که حالا یک انسانی قتل کرد با کشتن متقابل میخواهید عدالت رو اجرا کنید !!!
آمار اعدام در کشورهای مختلف رو نگاه کنین، کشورهایی که بیشترین اعدام رو داشتن بیشترین آمار جرایم رو هم داشتن.
برای همین سال به سال امار اعدام ها بالا میره و این قساوت قلب به هیچ وجه بازدارندگی نداره.
در مورد آخرالزمانی هم که بهش باور دارین :
در اعتقادات شما 124000 نفر اومدن وضعیت الان جهان اینه، معتقدین یک نفر میاد بدون خونریزی همه مطیعش میشن !!!
اونم جامعه امروز که جوامعی علم محور هست نه تعبد محور.
و اگر بناست همین رویه ادامه پیدا کنه اتفاقا کشتارهای عظیم تری باید رخ بده چون نوع سلاح ها و قدرت مشرکین و کفار امروز هم خیلی فرق میکنه.
نمیخوام درباره این چیزا بحث کنم چون یک سیکل بسته خیال و وهم هست و امید انسان ها به یک نفر برای نجات دادنشون در جهان امروزی، عجیب و غریبه.
زمان اطاعت کردن از یک نفر خیلی وقته گذشته ولی متاسفانه تو خاورمیانه هنوز این تفکرات زیاده یکی فرمان بده دیگران اطاعت کنند.