چرا امروزه زنان بیش‌تر سیگار می‌کشند؟

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از پاسخ تون

ولی خوب خیلی افراد با وجود اگاهی با ز بی این سمت گرایش پیدا میکنند

ایا میتونه دلیل دیگه ای داشته باشه

شاید یک سری افراد به خاطر کمبود های عاطفی وغیره که د رزندگیشون دارند به این سمت میل میکنند

خب به نظرم کسانی که در رده سنی بالاتری قرار دارن آگاهانه تر انتخاب میکنن و نمیشه اسمش رو گذاشت خطا. ولی چیزی که مسلمه اینه که اگه تو همین دوران جوانی انسان از آسیب ها دوری کنه کمتر پیش میاد در بزگسالی یا به قولی میانسالی بره سمت سیگار و ...
در واقع شخصیت اکثر آدما تو یه رنج خاصی شکل میگیره و دچار تغییر و تحولات میشن تا به یه ثبات اخلاقی و رفتاری برسن. تو اون رنج شکل گیری شخصیت که مثلا واسه یکی از 15 سالگی تا 18 سالگیه و یکی دیگه از 22 تا 26 مهمه که از این مقوله دوری کنه.

یه عده هم که به خاطر محیط و شرایط آلوده در سنین خیلی پایین شروع به کشیدن سیگار میکنن که بحثشون جداست.

یه سری هم به سیگار علاقه دارن. با کشیدن سیگار ارضا میشن. البته نه از اون جنبه که شما فکر میکنی. مثلا کمبود عاطفی یا شخصیتی و اینا هم ندارن که برای جلب توجه یا به قول معروف کلاسش سیگار بکشن. بلکه ذاتا دوست دارن خستگی رو از روح و تنشون با سیگار بیرون ببرن. یا لذت سیگار و با لذت های دیگه آمیخته میکنن. مثلا یه منظره خوب گیر میارن و سیگاری آتیش میزنن. یا یه کار لذت بخش دیگه رو با کشیدن سیگار یه جورایی همزمان میکنن. که این دسته به نظرم هیچ گونه کمبودی ندارن و خطا نمیکنن. بلکه دارن به سلامتیشون ضرر میزنن که به این دسته فقط باید بگیم نگران سلامتیشون باشن و هیچ توصیه ای نمیشه کرد. مثلا اکثر استادای ما تو دانشگاه سیگاری بودن. خوب نمیشه رفت یه کاره یه طرف گفت مثلا آقای دکتر فلانی داری اشتباه میکنی. ولی در خصوص خانم ها این مسئله صدق نمیکنه. در واقع تعداد خیلی خیلی کمی از خانم ها سیگار رو به خاطر خودش میکشن و الباقی به خاطر تاثیری که از کشیدن سیگار روی محیط میران اقدام به کشیدن سیگار میکنن. در واقع همین دختر خانم هایی که سنشون کمه رو عرض میکنم.

ولی کلا چیز خوبی نیست. از نظر من یه عادت مزخرفه که خودمم معتادشم.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه اینا درست پس مردا نماد چیین؟
مردا نماد قدرت و صلابت هستند.

من هم معتقدم این کار برای مردان هم زننده است و یک نقطه ضعف حساب میشه براشون ولی برای خانمها بیشتر زننده است، به همون دلیل که گفتم...
من اصلا تایید نمیکنم مردان هرکاری بخوان بکنن، مرد هم 4چوب باید داشته باشه رفتاراش...

بالا