چرا استپ قبل از استارت در مدار فرمان قرار می گیرد حداقل 20 مورد هست
از دوستان هر کس کامل می دونه راهنمایی کنه
salammmmmmmmچرا استپ قبل از استارت در مدار فرمان قرار می گیرد حداقل 20 مورد هست
چرا استپ قبل از استارت در مدار فرمان قرار می گیرد حداقل 20 مورد هست
دوستانی که نقشه ی مدار فرمان دارن لطفا اپ کنن تو انجمن تا یه سری از مشکلات مون حل بشه..من بشخصه المان ها رو میشناسم ولی نقشه ها رو سر در نمیارم زیاد
و چیزی ک همه ی مهندسا توی سطح مدار فرمان یک و دو میخونن کلا با چیزی ک توی صنعت وجود داره خیلی تفاوت داره
دوستانی که نقشه ی مدار فرمان دارن لطفا اپ کنن تو انجمن تا یه سری از مشکلات مون حل بشه..من بشخصه المان ها رو میشناسم ولی نقشه ها رو سر در نمیارم زیاد
و چیزی ک همه ی مهندسا توی سطح مدار فرمان یک و دو میخونن کلا با چیزی ک توی صنعت وجود داره خیلی تفاوت داره
مهندس اگر در دسترس بود synch دارای کلید کشویی هم بذارسلام
اون چیزی که در صنعت استفاده میشه گاها پیچیده تر از اونی هست که آموزش میدن !
یک نمونه از مدار کنترل یه کلید 20 کیلوولت رو براتون آپلود میکنم
البته یه بخشی از مدار هست از 50 صفحه ای که مدار کنترل این کلید هست اتفاقی و شانسی این صفحه رو میزارم تا بخونیدش
مدار مربوطه به قسمت local و remote تعبیه شده بر روی درب تابلو
مشاهده پیوست 217533
یا حق
جا نمایی یک بحث تجربیه.لطفا اطلاعاتی هم درمورد جانمایی المان ها در تابلو برق بزارید
مهندس اگر در دسترس بود synch دارای کلید کشویی هم بذارممنون
سلام
لطفا کامل توضیح بدنین.
منظورتون از کلید کشویی چیه ؟ منظورتون کلید هایی هستن که بصورت کشویی وارد کابینه تابلو میشن و خارج میشن ؟
synch من نمی دونم یعنی چی. اگه مخفف نوشتین کامل بنویسین
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قبل از ارسال سوال خود این تاپیک را مطالعه کنید | سوالات و مشكلات قدرت | 0 | |
A | روشن و خاموش کردن یک موتور فقط با یک شستی استارت | سوالات و مشكلات قدرت | 5 |