چرا آی کیو ایرانیان روبه نزول است؟

ریحانه سعادت

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرغداری هایی که من دیدم از هورمون استفاده نمی کنند
کود شیمیایی هم الان کمتر مصرف میشه!کود حیوانی الان ارزون و به صرفه هست(یک کامیون بنز تک حدود سیصد هزار تومان میشه)
لطفا در مورد این چیزایی که میگید تحقیق کنید
جوجه ای که 45 روزه مرغ میشه معجزه میشه؟
کود حیوانی؟؟؟ الآن کود حیوانی پیدا میشه؟؟؟ اگه روستایی ها دارند واسه خودشون استفاده میکنند. الآن کی میتونه واسه چندین هکتار زمین کود حیوانی تهیه کند؟
کود دامداری ها هم بباغداران شهرای بزرگ برای باغ خصوصی میخرند!

consl

عضو جدید
کود شیمیایی هم الان کمتر مصرف میشه!کود حیوانی الان ارزون و به صرفه هست(یک کامیون بنز تک حدود سیصد هزار تومان میشه)
من چند روز پیش خبرش تو تابناک شنیدم که علاوه بر هورمون یه چیزهایی به این مرغ ها تزریق می کنند این هم خبرش
[h=3]چه کسی کمر بسته که نسل ایرانیان را منقرض کند؟![/h]
تو رو خدا اطلاعات غلط تحویل مردم ندید

ΜΟΗΑΜΜΑD

کاربر بیش فعال
جوجه ای که 45 روزه مرغ میشه معجزه میشه؟
کود حیوانی؟؟؟ الآن کود حیوانی پیدا میشه؟؟؟ اگه روستایی ها دارند واسه خودشون استفاده میکنند. الآن کی میتونه واسه چندین هکتار زمین کود حیوانی تهیه کند؟
کود دامداری ها هم بباغداران شهرای بزرگ برای باغ خصوصی میخرند!
دوست عزیزم در همین تهران چند گاوداری چند هزار راسی داریم
اصلا می دونی چقد کود تولید می کنیم؟
بخش دامداری صنعتی ما خیلی خوب هست ولی متاسفانه داره کمر تولید می شکنه
به خاطر وجود واسطه ها و ارزان خریده شدن محصولات

من چند روز پیش خبرش تو تابناک شنیدم که علاوه بر هورمون یه چیزهایی به این مرغ ها تزریق می کنند این هم خبرش
چه کسی کمر بسته که نسل ایرانیان را منقرض کند؟!

تو رو خدا اطلاعات غلط تحویل مردم ندید
اخبار متاسفانه خیلی مغرضانه هست در بعضی جاها مثل همون قضیه روغن پالم که سعی داشتن بندازن گردن تولید کننده

محصولات وارداتی ممکنه اینگونه باشه ولی تولید داخل رو چون کار کردم و با خیلی از تولید کننده ای تهران اشنایی دارم
اینگونه نیست

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما با تولیدکننده های تهران فقط آشنایی دارید...بعدماوقتی چیزایی که مصرف میکنیم میبینیم چطوره دیگه چه نیازی به اینکه چیزی اثبات بشه.... راستی ایران فقط محصولات صادراتیش خوبن... برابقیه ش که من کیفیتی ندیدم!.

ریحانه سعادت

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشه همه چیز خوبه . همه چیز قشنگ مشکل ملته که خنگند . والاو دیگه چی میخایم ما زندگی بی دغدغه. آینده روشن تغذیه ی مناسب هست ما خودمون استفاده نمیکنیم چون نمیفهمیم ! میفهمی ؟
تفریحات سالم. امید و آرامش...

ΜΟΗΑΜΜΑD

کاربر بیش فعال
شما با تولیدکننده های تهران فقط آشنایی دارید...بعدماوقتی چیزایی که مصرف میکنیم میبینیم چطوره دیگه چه نیازی به اینکه چیزی اثبات بشه.... راستی ایران فقط محصولات صادراتیش خوبن... برابقیه ش که من کیفیتی ندیدم!.
محصولات درجه یک هم داریم
محصولات پایینتر هم داریم
هزینه ی تولید بالاس مردم توان تهیه اونو ندارن
الان در بخش دام واقعا داریم ضرر میدیم.چ مرغداری چ گاو و...

مدیریت در سطح کلان بسیار سخت هست.شعار دادن اسونه اگر تونستی عمل کنی مرد هستی
واقعا بحث از اون چیزی که دوستان در این تاپیکها میگن پیچیده تر هست
پدرم همیشه میریم مجالس مختلف میگه همه اینا پای کولر شعار میدن هیچکدوم مرد عمل نیستن:smile:

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
محصولات درجه یک هم داریم
محصولات پایینتر هم داریم
هزینه ی تولید بالاس مردم توان تهیه اونو ندارن
الان در بخش دام واقعا داریم ضرر میدیم.چ مرغداری چ گاو و...

مدیریت در سطح کلان بسیار سخت هست.شعار دادن اسونه اگر تونستی عمل کنی مرد هستی
واقعا بحث از اون چیزی که دوستان در این تاپیکها میگن پیچیده تر هست
پدرم همیشه میریم مجالس مختلف میگه همه اینا پای کولر شعار میدن هیچکدوم مرد عمل نیستن:smile:

خب قضیه همینه دیگه که خشت اول چون نهد معمار کج...تاثریا میرود دیوار کج..
بعدیعنی بهرحال نمیتونن یا نمیشه یذره بعضی چیزا تعدیل بشه یا مدیریت بهتری بشه؟. چون مدیریت سخته دیگه کلا باید سوخت و ساخت؟.
بعضی چیزا بایداز یه بندهایی رها بشه تا بشه کاری کرد. وگرنه تو همه چی مافیا درست میشه!

ΜΟΗΑΜΜΑD

کاربر بیش فعال
چینی ها همین محصول درجه یک ایرانی رو با کیفیت بهتر و قیمت بسیار پایین تر تولید میکنن.مدیریت برای اونا سخت نیست!! چون اهل کار هستن !
ولی برای ایرانیا سخته !
عزیز دل ما داریم در مورد امور دام و کشاورزی حرف می زنیم
الان در بخش تغذیه گاو شیری جیره هر گاو حدودا 8 دلار در میاد .شما با این شیر که کارخونه می خره کیلویی 1250.خیلی هنر بکنی بتونی هزینه تغذیه دامت رو در بیاری
تازه دارو و اب و برق و گاز و کارگری و هزار چیز دیگه بماند
الان میزان هزینه جیره در خیلی کشورهای جهان همینه
قیمت خوراک دام وارداتی هم جهانی هست!
شما بیا بگو ما چیکار کنیم؟

taranom98

عضو جدید
:surprised:
اگه میشه اون مرغداری ها رو معرفی کنید ما بریم از اونجا بخریم !!!!!!!!!!!!

ریحانه سعادت

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا کسی شعار نمیده. موضوع این تاپیک آیکیو میباشد ما هم میگیم فلان. درسته چرا باید توی کشور اسلامی مواد غذایی درجه بندی باشند؟؟ اونم توی کشوری که میانگین درآمد پایینه؟؟؟و خیلی مردم به خاطر مشغله های روزمره توان و حوصله خرید مناسب نداره. ما که اینقد ادعای دولت عدل و اسلامی داریم چرا نمیتونیم توی همین مسائل به کشور های پیشرفته و ... برسیم
من میگم مشکل از خودمونه. اولا تربیت ما. من خودم تا میخام برم سر یه کار مامان بابام جبهه میگیرند اونجا خانوم هم کار میکنه؟ چیکارا میکنی؟؟ کارای سخت؟؟...
اصلا بلد نیستم یه برنجو خوب در بیارم:confused:. خیاطی بافتنی که اصلا هیچی! رشته تحصیلی هم که به فنا رفت:cool:برو تدریس کن ولی خصوصی نباشه!:smile:و...
دیگه آقا پسرا هم دارم میبینم دیگه

ΜΟΗΑΜΜΑD

کاربر بیش فعال
:surprised:
اگه میشه اون مرغداری ها رو معرفی کنید ما بریم از اونجا بخریم !!!!!!!!!!!!
همین دیگه!
در ایران واحدهای صنعتی خرده فروشی ندارند!
و این وسط دلالین جولان می دهند.
این واقعیته.حالا شما می خوای باور کن می خوای باور نکن

mnsa

کاربر فعال
با یه تاپیک چقدر بحث بعد می گن ای کیو ایرانی کمه.:biggrin: شما ها باور می کنید.:confused:

ریحانه سعادت

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما خودمون کوریم نمیبینیم دوروبرمون رو با یه تاپیک بحث میکنیم
الآن شما چند سالته از صب تا شب اینجا میگردی. تا زه اونم نه علمی :biggrin: چرا واس خودت یه کار جور نمیکنی؟؟؟؟

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما خودمون کوریم نمیبینیم دوروبرمون رو با یه تاپیک بحث میکنیم
الآن شما چند سالته از صب تا شب اینجا میگردی. تا زه اونم نه علمی :biggrin: چرا واس خودت یه کار جور نمیکنی؟؟؟؟

سلام علیکم.......بحث خوبی شروع شده در قبال تغذیه........ولی تا جایی که بنده اطلاع دارم.......تغذبه تاثیر شگرفی ندارد......آی کیو مقداری ثابت است و فقط تا دو سالگی کودک به مقدار نسبی امکان افزایش دارد.....ماهی و این ها که میفرمائید اصولا مربوط به ایندوران نیست.........
و لطفا در این رتبه بندی به رتبه آمریکا که یکی از کشورهایی است که به تغذبه اهمیت می دهد دقت فرمائید........

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام علیکم.......بحث خوبی شروع شده در قبال تغذیه........ولی تا جایی که بنده اطلاع دارم.......تغذبه تاثیر شگرفی ندارد......آی کیو مقداری ثابت است و فقط تا دو سالگی کودک به مقدار نسبی امکان افزایش دارد.....ماهی و این ها که میفرمائید اصولا مربوط به ایندوران نیست.........
و لطفا در این رتبه بندی به رتبه آمریکا که یکی از کشورهایی است که به تغذبه اهمیت می دهد دقت فرمائید........

درسته خب. ولی آموزش هم تاثیر داره راستی. مخ آکبند نمیمونه. خخخ. مثلا روش های آموزشی مختلف. باید تو جامعه بهش توجه بشه.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته خب. ولی آموزش هم تاثیر داره راستی. مخ آکبند نمیمونه. خخخ. مثلا روش های آموزشی مختلف. باید تو جامعه بهش توجه بشه.

بله تاثیر داره.......ولی نه بر روی چیز ثابت........روی ای کیو که همان هوش اجتماعی است اثر داره........

dejban

عضو جدید
اعلام میانگین ضریب هوشی 84 برای ایرانی‌ها، سبب تعجب بسیاری از نخبگان ایران گردید. عده‌ای با انکار این آمار درصدد اعتراض به آن برآمده‌اند، اما برای اینجانب، این آمار هیچ‌گونه جای تعجبی نداشت، زیرا این موضوع را در سال هفتاد و نه در سخنرانی در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی تحت عنوان نظریه "ترقیق هوشی" پیش بینی کرده بودم. در این مقاله به اختصار علل افت میانگین ضریب هوشی در کشور را بررسی خواهیم کرد و سپس به راهکارهای مقابله با این رخداد تلخ خواهیم پرداخت.

مطالعات فراوانی روی تفاوت متوسط ضریب هوشی در کشورهای مختلف صورت گرفته است.
میانگین ضریب هوشی در آمریکا و انگلستان حدود 100 است. این عدد برای شهروندان ژاپنی، چینی، کره‌ای، هنگ کنگی و تایوانی 105 و برای ترکیه، کشورهای خاورمیانه و جنوب آسیا بین 78 و 90 و برای کشورهای آفریقایی پایین تر از صحرای آفریقا بین 65 تا 75 است. در این میان کشور ما ایران با ضریب هوشی متوسط 84 رتبه 97 را بین 185 کشور جهان دارا می‌باشد.

دکتر شهرام یزدانی

بله متاسفانه مملکتی که موتور پیشرفت رو در ریش و پشم و ...... میدونه و تمام بودجه رو به این اختصاص میده قاعدتا نبوغ و فکر برتر چاره ای نداره یا باید مهاجرت کنه یا باید شاهد نابودی خودش باشه

ریحانه سعادت

عضو جدید
کاربر ممتاز
آمریکا هم تغذیه ی سالم مثل کشور های آسیای شرقی ندارند. اگه توجه کنید کولا، چیپس ،هات داگ و... که ناسالمنند از همین کشور شروع شدند. امکان نداره تغذیه تاثیر زیادی نداشته باشه. تغذیه مهمترینه.

تاثیر تغذیه بر ضریب هوشی (IQ)

شما فقط تا سن 2 سالگی کودک فرصت این کار را دارید، بنابراین هر روز از دو سال اول زندگی، یک روز طلایی برای کودک شما محسوب می شود . در این دوره وظیفه سنگینی بر دوش پدر و مادر می باشد که علاوه بر تأثیر بر ضریب هوشی کودک، سلامتی جسمی و روحی او را هم در همین دو سال شکل دهند.
بر اساس تحقیقات جدیدی که صورت گرفته، ضریب هوشی کودک از زمان بارداری مادر تا سن 2 یا حداکثر 3 سالگی شکل می گیرد و در این میان تغذیه صحیح مادر قبل از بارداری و در طی آن، تغذیه کودک با شیر مادر و تغذیه صحیح کودک تا سن دو سالگی به ترتیب زیر در ضریب هوشی او مؤثر می باشد:
1- کمبود آهن 9 درجه ضریب هوشی را کاهش می دهد.
2- محرومیت از شیر مادر 8 درجه ضریب هوشی را کاهش می دهد.
3- تولد با وزن کم 5 درجه ضریب هوشی را کاهش می دهد.
همه موارد بالا تلفیقی است از تغذیه صحیح مادر و کودک . اگر مادر در دوران بارداری تغذیه کافی و مناسبی نداشته باشد، منجر به تولد کودک با وزن کم خواهد شد.ضریب هوشی کودک از زمان بارداری مادر تا سن 2 یا حداکثر 3 سالگی شکل می گیرد.
در جهان 2 میلیارد نفر از کمبود آهن رنج می برند. پس لازم است مادران قبل از حاملگی و نیز حین حاملگی با انجام آزمایش لازم از میزان آهن خود مطلع باشند و در صورت نیاز قبل از حاملگی، فقر آهن خود را درمان نمایند.در قدم بعدی باید توجه شود که کودک با شروع تغذیه تکمیلی ، آهن کمکی دریافت کنند و چون معمولاً شربت ها و قطره های آهن موجود کمی بد مزه می باشند، مادران به شربت های تجارتی مختلفی روی می آورند، ولی غافل از این که هیچکدام از این شربت های خوشمزه معمولاً نیاز کودکشان را تأمین نمی کند.
تغذیه صحیح مادر قبل از بارداری و در طی آن، تغذیه کودک با شیر مادر و تغذیه صحیح کودک تا سن دو سالگی در ضریب هوشی او مؤثر می باشند.
دادن شیر مادر هم همانطور که دیدید 8 درجه در ضریب هوشی مؤثر می باشد. مادران باید مواظب باشند به آسانی و به دلایل عجیب و غریب کودک خود را از شیر مادر و 8 درجه ضریب هوشی بی بهره نگذارند .حتی دیده شده نوزادانی که شیر خشک می خورند، در صورتی که شیر خشک را از دست مادر خود بخورند، ضریب هوشی بهتری نسبت به کودکانی دارند که شیرشان را از دست افراد دیگری خورده اند .

در مورد آموزش هم که خودم گفتم تربیت و دیدگاه خانواده ها در مورد کار باید عوض بشه. وقتی کار باشه آرامش هم هست.

ریحانه سعادت

عضو جدید
کاربر ممتاز
نقش انکارناپذیر ژنتیک هرچند تغذیه مناسب می تواند نقش مهمی در افزایش هوش بچه ها بازی کند، اما به هر حال نمی توانیم از نقش ژنتیک هم در افزایش یا کاهش میزان هوش چشم پوشی کنیم؛ یعنی اگر پدر و مادری با متوسط هوش ۸۵ با یکدیگر ازدواج کنند، نباید توقع داشته باشند بتوانند با کمک تغذیه، هوش فرزند خود را به بالای ۱۲۰ برسانند! دکتر پیتر کاندن، روان شناس، معتقد است حدود ۷۰ ۶۰ درصد هوش ما به زمینه های محیطی و ژنتیکی مان برمی گردد و والدین می توانند فقط ۴۰ ۳۰ درصد در باهوش تر شدن کودکشان نقش داشته باشند.

به نظرم ما محدود شدیم........ یعنی خودمون،خودمون و تو خیلی از چیزا محدود کردیم. خیلی نمی خوام واردش بشم ولی من آدمای واقعا باهوشی رو دیدم که چیزایی که من دغدغه اش رو داشتم و نداشتن. یعنی طرفیت بالایی داشتن. هوش هم قابل پرورشه. همون کاری که کشورای دیگه دارن با دانش آموزانشون انجام میدن.
اونا حتی به معلولین ذهنی شون کمک می کنن تا از لحاط هوشی پیشرفن کنن اما تو کشورما فقط حس ترحم نسبت به این افراد وجود داره.
اگه بخوایم می تونیم اری کنیم که نسل های آینده با هوش تر باشن ولی این کارو انجام نمی دیم. چند وقت پیش یه کارشناس (سمتش و دقیق یادم نیس) گفته بود که اکثر وقت بچه ها در مدرسه تلف میشه و خیلی از دانش آموزان اگه به مدرسه نرن رشد بهتری رو خواهند داشت.
دلیلش هم اینه که تو مدرسه ذهن ها رو محدود می کنن .اونم با املا و انشا و ریاضی و.......
یاد گیری املا و انشا و.... لازمه ولی نه به شکلی که تو کشور ما تدریس می شه.
:)