گیاه شناسی
کاربر بیش فعال
چرا آقایون از رانندگی خانوما ایراد میگیرن؟؟؟؟؟؟؟
من خودم خانوم ولی از رانندگی بعضی خانوما واقعا حرص میخورم،
بعضی وقتا یه کارایی میکنن البته آقایون هم همینطور ولی تعداد خانومایی که حرصمو در میارن از آقایون بیشتر،
مثلا خانوما به همه راه میدن اصلن تو راه گرفتن ضعیفن بعضیا، ترافیک میشه وحشتناک، میخوان دور بزنن دیگه هیچی، میتونی کامل پشت فرمون یه چرت بخوابی تا خانوم دور زدنش تموم شه،
پارکه دوبلم که اصن برا بعضیا عادیه، فک نمیکنن خیابوونو بند آوردن، بعد بعضیا فک میکنن رو آینه دارن راه میرن اینقد اسلوموشن حرکت میکنن تا ماشینو روشن میکنن جونت بالا میاد،
تو رانندگی این پیرمردا هم خیلی رو اعصابن، آقایونی هم که با دوست دخترشون (که انشالا خانومشون هستن) مشغوله صحبتن که دیگه واویلاااااااااااست
در کل هممون یه ایرادایی داریم![]()
خوب چون که واقعا ضعیفن دیگه
واقعا حسودینا!!!
اصلا نمیتونید ببینید یه زن رانندگیش عالیه!!حسادت خوب نیس آدمو عقب میندازه..![]()
سلام.نه دوست عزیز اینطوری نیست.بعضی از زن ها هم رانندگیشون خوبه ولی در کل ضعیفن
شما ها ضعیفشون کردید.....![]()
چرا ماااااااااااااااااااااااا؟
شما دیگه....آره خودتون....
چون میترسین زنتون ماشینو برداره بره واسه خودش بیرون..اینور اونور...بره هوا بخوره..
اصلا از استقلال زنا میترسید....اگه زنا رانندگیشون ضعیفه یا بلد نیستن چون شوهراشون خودخواهن...فک میکنن یه رانندگی بلدن که اونم نیستن آپولو هوا کردن!!
زنای کشورای دیگه هم رانندگی میکنن رانندگیشونم عالیه....مشکل فقط شماهایین...یا عرض پوزش![]()
نه نه نه خودتون ضعیفید کسی رو میشناسم خودش ماشین داره چند ساله ولی باز دور زدن بلد نیست چه ربطی داره
یه راننده زن تو خیابون میبینید انگار تا حالا زن ندیدید!!
فرهنگتونو درست کنید دیگه..!
من به اون کاری ندارم کلی دارم میگم..
آقا مشکل وجود شماهاست..منظورم به شما نیستا کلی میگم..
به نظرم حق دارن![]()
نه گیرایی خودتون رو گردن بقیه نندازید دیگه
شما مگه گردنم دارید!!!!!!
نه اینکه شما همتون شوماخرین!!!
بازم تاکید میکنم که فرهنگتونو ببرید بالا..![]()
آخی حرص نخور همینید دیگه ضعیف
عزیز من بحث چرا میکنید اقایون حرف زیاد میزنن.... .. ما هم اگه بخوایم ایراد بگیریم از اقایون کتاب میشه... اما صبوریم ..![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
؟ آیا آقایون حق دارند از رانندگی خانوما ایراد بگیرن یا نه؟ !! | گفتگوی آزاد | 34 | |
![]() |
یه پست اختصاصی برای آقایون | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
قابل توجه آقایون | گفتگوی آزاد | 94 | |
![]() |
اس ام اس آزمایشی به آقایون | گفتگوی آزاد | 35 | |
![]() |
خانوما جواب بدین !!! نظر آقایون هم محترمه ! | گفتگوی آزاد | 239 |