تواناییهای که ما که بیشمارن
خودمون که تواناییهامونو میدونیم...شما تحقیق کن بیشتر یاد بگیری
؟خوب اقایون رانندی رو متعلق به خودشون میدونن
اونا احصاص جق انحصاری میکنن و همش میوان بگم تو برو تو خونه بشین
خواهر من دست فرمونش عالیه یه روز داشتیم دور میزدیم یه مرد پشتمون بود فیگور گرفت ملا تو زنی دنده عقب رفت یعنی 2 ساغت باس علافت بشم
بعد از قضا همون موقع خورد به یه ماشین.![]()
؟
...
بله خوب همیشه علت و معلول با هم میان ولی وقتی راننده داره از این لاین به اون لاین لایی می کشه یا تو اتوبان دنده عقب می گیره که دیگه ربطی به مشکلات جاده ای و شهری نداره، من که گفتم خانم ها ادعایی تو رانندگی ندارن ولی برغم اینکه امار تصادفات تو شهریه خانم ها بالاتره (منم با شما در این مورد کاملا موافقم)به همون میزان تصادفات منجر به مرگ در مورد خانم ها رو حداقل خود من شخصا تا حالا نشنیدم ولی در مورد آقایون خیلی هم شنیدم هم توی اخبار و برنامه های تلویزیونی دیدم،در مورد آمار تصادفم باید بگم که ایران بین اون ده تا کشور اول تصادف،اوله.رانندهای ایرانی رتبه اول در تصادفات را ندارند بلکه جز 10 کشور اول ازنظر تصادفادت هست بعدش هم مقصر اقایون نیستند 50 درصد مشکلات خودرو و40 درصد هم مشکلات جادهها و10 درصد هم بازی روزگاره پس اقایون مشکلی در رانندگی ندارند ولی خانومها توی شهرها همیشه تصادف میکنند
اقایون گیر دادن به خانما از تفریحات سالموشونه![]()
چیزه عادیه ...
چشم ندارن ببینن کسی از اونا بهتره ... : )
دقیقا
میگن که خانماوقتی رانندگی میکنن وقتی ازکنارماشینشون ردمیشی خیلی احتیاط کنی چون صدمات جانی میبینی ولی توواقعیت اکثرتصادفاروخوده آقایون انجام میدن
دقیقا ...
فقط کافیه 1 خانم تصادف کنه میگن زن بود راننده اش ...
انگار اونا اصن تصادف نمیکنن ...
چن درصدازخانماتصادف میکنن؟
تابحال کسی برآوردکرده؟
خداروشکرهمیشه میشنویم فلان جاتصادف بودمقصرراننده ی مثلاکامیونه که طبق معمول مرده
دقیقا
میگن که خانماوقتی رانندگی میکنن وقتی ازکنارماشینشون ردمیشی خیلی احتیاط کنی چون صدمات جانی میبینی ولی توواقعیت اکثرتصادفاروخوده آقایون انجام میدن
همین امروز داشتم از میدون رد می شدم(داشتم ازش خارج می شدم................یعنی حق تقدم با من بود)
خانومه دو دستی فرمونو گرفته بود زل زده بود جلوش ............پاشم رو گاز اومد تو میدون......................یه نگاهم به این طرف اون طرفش ننداخت........................می خواستم برم جلوش بزنم رو ترمز.............مقصر صددرصد بود.................اما اعصاب دردسرو نداشتم...............
البته تقصیریم نداشت اخه میدونست که راننده ها فاصله 9.15 رو از رانده زن رعایت می کنن![]()
چن درصدازخانماتصادف میکنن؟
تابحال کسی برآوردکرده؟
خداروشکرهمیشه میشنویم فلان جاتصادف بودمقصرراننده ی مثلاکامیونه که طبق معمول مرده
نسبت تعدا رانندگان اقایون به خانما 10000 به 1 نفره
خانما خیلی لاک پشتی رانندگی میکنن
موقع رانندگی میلررزن ... و ماکز سرعتشون 50 کیلومتر در ساعته ...
تو تصادف فقط گریه میکنن
![]()
آره منم دیدم تامیری توخیابون سعی میکنن باماشین یاموتورمزاحمت درست کنن تانتونیم رانندگی کنیم تیکه هاشونم که..واقعامتاسفم ازنگرش این مردمشما مردا کلا عادت دارید ...
نباید با کسانی که هیچ جوره مجاب نمیشن حرف زد ...
ثابت شده شما مردا لذت میبرید از اذیت کردنه دخترا و خانما ...
من خودم چندین بار دیدم وقتی میبینن راننده زنه میگن بزار بترسونیمش ...
نه واقعا چرا؟؟؟چرا چشم دیدن اینو ندارید که زنها هم رانندگی کنن؟؟؟ :|
به چند دلیل :شما مردا کلا عادت دارید ...
شما چقدر عقب هستین ... !!!به چند دلیل :
زن باید فقط خونه داری و بشور و بساب کنه
زن باید بچه داری کنه
زن رو چه به این کارا ...
ما اعتقاد داریم به بکارگیری تخصص ها، شما تخصص تون چیز دیگه هستشما مردا کلا عادت دارید ...
ما اعتقاد داریم به بکارگیری تخصص ها، شما تخصص تون چیز دیگه هست
Reported Postشما چقدر عقب هستین ... !!! دنیا داره پیشرفت میکنه شما هنوز این افکارو دارید؟؟؟ :| واقعا جای تاسف داره ... !!!
واقعاتواین دوره زمونه همچین مردای بااین کوته فکری کمیابنبه چند دلیل :
زن باید فقط خونه داری و بشور و بساب کنه
زن باید بچه داری کنه
زن رو چه به این کارا ...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
؟ آیا آقایون حق دارند از رانندگی خانوما ایراد بگیرن یا نه؟ !! | گفتگوی آزاد | 34 | |
![]() |
یه پست اختصاصی برای آقایون | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
قابل توجه آقایون | گفتگوی آزاد | 94 | |
![]() |
اس ام اس آزمایشی به آقایون | گفتگوی آزاد | 35 | |
![]() |
خانوما جواب بدین !!! نظر آقایون هم محترمه ! | گفتگوی آزاد | 239 |