دقیقا!! با محاسبات فوق میلیمتری اجرا شده! مشالله چشم نیس که ذره بینه!!!معلومه کاملا سانت سانتش و حساب کردنا..........![]()
قابلی نداشت عزیز، خدا خودش اجرشونو بده که دل اینهمه آدمو شاد کردنمرسی
حسابی خندیدم به شاهکاراشون
بسی شاد شدیم
قابل توجه معمارای عزیز......شما هم با یکم تلاش میتونید جزو نفرات برتر باشید..:دی
مهندس شما اصلا نگران نباشید، ایشالله تو تاپیک های بعدی نوابغ علم مکانیک رو به شما معرفی میکنمقابل توجه معمارای عزیز......شما هم با یکم تلاش میتونید جزو نفرات برتر باشید..:دی
حتما من و در جریان بزارید..:دیمهندس شما اصلا نگران نباشید، ایشالله تو تاپیک های بعدی نوابغ علم مکانیک رو به شما معرفی میکنم![]()
ما جایی نمیریم![]()
اینونگی چی بگی:دیبچه های معماری یه دونه ان. اینارم درست کردن فقط برای اینکه دلای شما بچه های مکانیکو شاد کنن. مگه بده؟
البته من جایی نخوندم که این عکسا از کجا گرفته شده ولی خب! بعید میدونم از این اشتباها جایی غیر از کشور ما اتفاق بیفته! حق با توئه دوست عزیز اوضاع خیلی ناجوریه! و بدتر از اون اینه که کسی نیس جلوی این سقوط رو بگیرهواقعا ما داریم به کجا میریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
بچه های معماری یه دونه ان. اینارم درست کردن فقط برای اینکه دلای شما بچه های مکانیکو شاد کنن. مگه بده؟
البته من جایی نخوندم که این عکسا از کجا گرفته شده ولی خب! بعید میدونم از این اشتباها جایی غیر از کشور ما اتفاق بیفته! حق با توئه دوست عزیز اوضاع خیلی ناجوریه! و بدتر از اون اینه که کسی نیس جلوی این سقوط رو بگیره![]()
نه بچه های مکانیک کم سوتی میدن! بابا ما خودمون پدرمون از دست سوتیای شما درو مده. صدامون در نمیاد. خصلت بچه های معماریه دیگه.از اینا هم درست نکنن ماشالا انقدر سوتی میدن دله همه رو شاد میکنن.....:دی
میگم معماری یعنی هنر. یعنی یه دنیا پر از رمزو راز.
اینونگی چی بگی:دی
دوست من این موضوع فقط به معماری مربوط نمیشه تمام دستاوردای ما ایرانیا سیر سقوط رو پیش رفتن. ولی متاسفانه بیشتر از همه تو هنر ایرانی خوشو نشون میده. موضوع جدا کردن یه رشته یا یه بحث خاص نیس. چیزی که رو به نابودیه فرهنگ ماس و همه ی ما باید سعی کنیم جلوی نابودی ش رو بگیریم . یعنی میشه؟؟؟پس خودتون قبول دارین دیگه؟؟:دی
نه بچه های مکانیک کم سوتی میدن! بابا ما خودمون پدرمون از دست سوتیای شما درو مده. صدامون در نمیاد. خصلت بچه های معماریه دیگه.
دقیقانه بچه های مکانیک کم سوتی میدن! بابا ما خودمون پدرمون از دست سوتیای شما درو مده. صدامون در نمیاد. خصلت بچه های معماریه دیگه.
گفتم که! تو اولین فرصت خبرتون میکنمحالا یه چند تا سونی بگین ببینیم چیه؟؟
دوست من این موضوع فقط به معماری مربوط نمیشه تمام دستاوردای ما ایرانیا سیر سقوط رو پیش رفتن. ولی متاسفانه بیشتر از همه تو هنر ایرانی خوشو نشون میده. موضوع جدا کردن یه رشته یا یه بحث خاص نیس. چیزی که رو به نابودیه فرهنگ ماس و همه ی ما باید سعی کنیم جلوی نابودی ش رو بگیریم . یعنی میشه؟؟؟
نکنه می خوای بری چندتا خراب کاری بکنی بندازی گردنه ما...:دیحتما عکساشو برات میزارم. منتظر باش.
گفتم که! تو اولین فرصت خبرتون میکنم![]()