ها!!! چی میگه؟ اها دستت رو شد......خراب کاریای خودتون و گردنه ما نندازید...:دی
2 2aawsome کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 8, 2012 #31 .elham. گفت: ها!!! چی میگه؟ کلیک کنید تا باز شود... اها دستت رو شد......خراب کاریای خودتون و گردنه ما نندازید...:دی
.elham. گفت: ها!!! چی میگه؟ کلیک کنید تا باز شود... اها دستت رو شد......خراب کاریای خودتون و گردنه ما نندازید...:دی
2 2aawsome کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 8, 2012 #33 .elham. گفت: بهت ثابت میکنم کی خرابکاره آآآآآآآآقا. کلیک کنید تا باز شود... منم منتظره اثباتم.....
Papari20 عضو جدید Jan 8, 2012 #34 2aawsome گفت: اها دستت رو شد......خراب کاریای خودتون و گردنه ما نندازید...:دی کلیک کنید تا باز شود... بچه ها ی معماری که از این کارا نمی کنن.تازه اصلا نیازی به این کارا نیس. کافیه یه نگاهی به اطرافت بندازی!
2aawsome گفت: اها دستت رو شد......خراب کاریای خودتون و گردنه ما نندازید...:دی کلیک کنید تا باز شود... بچه ها ی معماری که از این کارا نمی کنن.تازه اصلا نیازی به این کارا نیس. کافیه یه نگاهی به اطرافت بندازی!
2 2aawsome کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 8, 2012 #35 Papari20 گفت: بچه ها ی معماری که از این کارا نمی کنن.تازه اصلا نیازی به این کارا نیس. کافیه یه نگاهی به اطرافت بندازی! کلیک کنید تا باز شود... والا من هرچی اطرافم و نگاه میکنم سوتیای معماری میبینم....:دی
Papari20 گفت: بچه ها ی معماری که از این کارا نمی کنن.تازه اصلا نیازی به این کارا نیس. کافیه یه نگاهی به اطرافت بندازی! کلیک کنید تا باز شود... والا من هرچی اطرافم و نگاه میکنم سوتیای معماری میبینم....:دی
!AnGel! عضو جدید کاربر ممتاز Jan 8, 2012 #36 2aawsome گفت: والا من هرچی اطرافم و نگاه میکنم سوتیای معماری میبینم....:دی کلیک کنید تا باز شود... آروین دهواداریااااااااااااا
2aawsome گفت: والا من هرچی اطرافم و نگاه میکنم سوتیای معماری میبینم....:دی کلیک کنید تا باز شود... آروین دهواداریااااااااااااا
2 2aawsome کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jan 8, 2012 #37 !AnGel! گفت: آروین دهواداریااااااااااااا کلیک کنید تا باز شود... دعوا نیست شوخیه... اصلا تو چی میگی......الان سوتیای کامپیوتری رو هم برات میگیرم....:دی
!AnGel! گفت: آروین دهواداریااااااااااااا کلیک کنید تا باز شود... دعوا نیست شوخیه... اصلا تو چی میگی......الان سوتیای کامپیوتری رو هم برات میگیرم....:دی